gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεοχι και ΑΕΚ ρεεεεεεεεεεεε ΠΑΟΚτζής είμαι...
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεοχι και ΑΕΚ ρεεεεεεεεεεεε ΠΑΟΚτζής είμαι...
οχι και ΑΕΚ ρεεεεεεεεεεεε ΠΑΟΚτζής είμαι...
Βρε σεις, όταν άρχισε το θρεντ να αποκτά ενδιαφέρον με τα λεγόμενα από τη Μαριάννα, αρχίσατε να μιλάτε περί ομάδων και γεωμετρίας. Τι να πει κανείς!! Μπορεί να φταίει η ζέστη!!!
Ρεεεεεεεεεε
Η λαμποργκίνι...κάηκε τυχαία ?
αρα αποδεικνύεται λοιπόν ακόμη μία φορά φίλτατε περσόνα ότι εμείς οι δύο δεν μπορούμε να συζητήσουμε διότι τα επιχειρήματα μας τα στηρίζουμε σε διαφορετικά αξιωματικά πεδία...
τα αξιωματικά πεδία υπάρχουν μέχρι να καταρριφθούν.
Επιστήμονες που καταρρίφθηκαν τα αξιώματά τους, είτε αυτοκτόνησαν, είτε κλείστηκαν σε ψυχιατρεία.
Διαλέγεις και παίρνεις.
η μαριαννα λατρευει τα μαρουλιαΒρε σεις, όταν άρχισε το θρεντ να αποκτά ενδιαφέρον με τα λεγόμενα από τη Μαριάννα, αρχίσατε να μιλάτε περί ομάδων και γεωμετρίας. Τι να πει κανείς!! Μπορεί να φταίει η ζέστη!!!
ο περσόνας είναι βάζελος (αν και κρυφογάυρος)
αρεεεεεεεεεεεεε τι τραβαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο iblis φταιει για ολα αυτα που βιωνουμε μεσημεριατικα....
ειναι ενας διαβολος του ιντερνετ και παρασυρει και τους αλλους οπως τον φιλο μου τον ΤΕΡΑΣ 1956 αλλα και τον περσονα(μπαρτσα).
ο iblis φταιει για ολα αυτα που βιωνουμε μεσημεριατικα....
ειναι ενας διαβολος του ιντερνετ και παρασυρει και τους αλλους οπως τον φιλο μου τον ΤΕΡΑΣ 1956 αλλα και τον περσονα(μπαρτσα).
πρόσεξε μην καταριφθείπρώτα το δικό σου....
Λοιπον επειδη αυριο θα ειστε εκτος εδρας (εκει κοντα στο ναο)δεν αρχιζουμε τη προπονηση απο αποψε;
αντε ξεκουνηστε και παμε για καμια μπυρα το βραδακι...iblis? teras? persona?
τρομερη η γατουλα να ρθει και αυτη
οχι ρε απόψε έχει πνευματική τροφή.. Φραγκούλη στον Λυκαβητό.. και μετά λέω να πηδήξω την Βεράντα...
ελα ρε μαριοοχι ρε απόψε έχει πνευματική τροφή.. Φραγκούλη στον Λυκαβητό..