Νέα

Σφράγισμα Oίκων Aνοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Αμα τα κλεισουν θα γινει το ελα να δεις..
το 'αρχαιοτερο επαγγελμα' μπορει να σταματησει???  ΑΔΥΝΑΤΟΝ

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
να διεκδικείς στα ίσια τα δικαιωματά σου και να μην κρύβεσαι με μαντήλες όποτε έχετε συγκέντρωση και να περιμένεις
από τις χειρουργημένες να βγάλουν το φίδι άπο τη τρύπα.

αυτο φιλε δεν γινεται
Δεν ειναι Αμστερνταμ εδω
Ο κοσμος ειναι κακος και λεει και πολλα

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αυτο φιλε δεν γινεται
Δεν ειναι Αμστερνταμ εδω
Ο κοσμος ειναι κακος και λεει και πολλα

τότε να μην περιμένουνε πολλά χωρίς αγώνες......
στην ουσία ψηφοφόροι είναι και αυτοί......άν βλέπανε μερικές χιλιάδες έξω από το υπουργείο νομίζεις πως δεν θα είχαν
διαφορετική αντιμετώπιση?????

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παιδια οποιος σημερα εβλεπε την συγκεντρωση... που ουτε στα δυσκολα αυτες δεν μπορουν να ειναι ενωμενες και παλι τρωγονται... θα καταλαβαινατε γιατι δεν μπορουν να βρουν λυση σε απλα ζητηματα...

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
να διεκδικείς στα ίσια τα δικαιωματά σου και να μην κρύβεσαι με μαντήλες όποτε έχετε συγκέντρωση και να περιμένεις
από τις χειρουργημένες να βγάλουν το φίδι άπο τη τρύπα.
Και το εγκεφαλικο μαζι με το εμφραγμα που θα παθουν οι δικοι μου...ποιος θα το πληρωσει ετσι και με δουνε σε καμμια πορεια η στην τηλεοραση?
Εσυ?
Εγω ειμαι αυτη που στηριζω την οικογενεια μου οικονομικα...!!
Οχι αγορι μου ευχαριστω πολυ για την ιδεα σου...
Τα 20 ευρω που θα μου δωσεις...δεν φτανουν για πουθενα..!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και το εγκεφαλικο μαζι με το εμφραγμα που θα παθουν οι δικοι μου...ποιος θα το πληρωσει ετσι και με δουνε σε καμμια πορεια η στην τηλεοραση?
Έχεις δίκιο σ'αυτό.Γι'αυτό καπέλα,γυαλιά και μαντήλια σε τέτοιες φάσεις  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο σ'αυτό.Γι'αυτό καπέλα,γυαλιά και μαντήλια σε τέτοιες φάσεις  ;)

εγω παντως πηγα χωρις τιποτα απο αυτα :)
και μερικες με περασαν για αστυνομικο ή δημοσιογραφο ... και θεωρησαν καλο να με απειλησουν κιολας ... με το οτι αν με πετυχουν καπου θα μου κλασουν τα αρχιδια αχαχχαχαχαχχαχαχ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το ιδιο το κρατος μου εδωσε ενα "κολοχαρτο"που μου επιτρεπει να ασκω νομιμα αυτο το επαγγελμα...και συγχρονως μου απαγορευει να το εξασκω στον συγκεκριμενο χωρο...αλλα και οπουδηποτε..
Τι να το κανω?
Να σκουπισω τον ποπο μου μ'αυτο?
και τι ποπος.
ειναι τοσο δυσκολο στην πραξη να βρεθει μερος για να μετεγκατασταθειτε;
δε μιλαω για το οικονομικο κοστος, ταλαιπωρια κτλ, αυτα ειναι δεδομενα. αλλα αν υπαρχει περιοχη πόυ να πληρει τις προυποθεσεις του νομου και να βρισκεται σε περιοχη προσβασιμη

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ναι αλλα οι κοπελες (που θα τις εδειχνε η TV) δεν θα χαν μουρη να περασουν στην γειτονια τους. Γιατι ο κοσμος ασχολειται πιο πολυ με το καυλι του διπλανου του παρα με το δικο του
Δηλαδη η κατερινα μας απο 'μουναρος' για τους μπαρμπαδες της γειτονιας της ( που την βλεπουν και θα βαρανε και 4 μαλακιες για να στανιαρουν) θα γινοταν αυτοματα η 'πουτανα' (του στυλ τι τα θες μωρεεε , πουτανα ειναι το κοριτσι).
Εγω παντως θα σκαγα στο υποθργειο με μπουρκα και χειροβομβιδες
Γιατι το γιδι ο υπουργος κι αυτος με πληρωμενα κοριτσια παει, μπορει και αγορια... ...(εχει μια φαγουρα απο πισω τελευταια)

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ?
Εγω ειμαι αυτη που στηριζω την οικογενεια μου οικονομικα...!!
Οχι αγορι μου ευχαριστω πολυ για την ιδεα σου...
Τα 20 ευρω που θα μου δωσεις...δεν φτανουν για πουθενα..!!!

εγω όχι.. δε σε στηρίζω....άσχετα αν αλλοι σαν κι εμένα καταθέτουν στο μαγαζί σου..
αυτο που ανέφερες είναι δικό σου πρόβλημα εφόσον επέλεξες να κάνεις αυτή τη δουλειά.
άν δε σου κάνουν τα 20 ευρώ είναι πάλι δικό σου πρόβλημα γιατί σε  άλλες κοπέλες φτάνουν...
και στη τελική δούλεψε υπερωρίες άν θες..
δε σε αναγκάζει κανείς να κάνεις αυτή τη δουλειά.!!!!!!
άν δεν είσαι αξια να υπερασπιστείς το επαγγελμα επειδή φοβασαι μην το μαθουν στη γειτονιά σου και στην οικογένεια
δεν είσαι επαγγελματίας και δεν μπορείς να μίλας για λογαριασμό άλλων συνάδελφων σου.
Δηλαδή οι άλλες κοπέλες που βγαίνουν χωρίς μαντήλες δεν έχουν οικογένεια?????
έλα τώρα..........

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το πάνω post το έγραψα για τις κοπέλες της δουλειάς βρε όχι για 'πολίτες'. ;)
και μερικες με περασαν για αστυνομικο ή δημοσιογραφο ...
Αφού είσαι 'ντουλάπα' παληκάρι μου. :rockon:
και θεωρησαν καλο να με απειλησουν κιολας ... με το οτι αν με πετυχουν καπου θα μου κλασουν τα αρχιδια αχαχχαχαχαχχαχαχ
Στις απειλές τους 'αν σε πετύχουν κάπου' μάλλον θα στα γλύψουν  :2funny: :rockon:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εγω όχι.. δε σε στηρίζω....άσχετα αν αλλοι σαν κι εμένα καταθέτουν στο μαγαζί σου..
αυτο που ανέφερες είναι δικό σου πρόβλημα εφόσον επέλεξες να κάνεις αυτή τη δουλειά.
άν δε σου κάνουν τα 20 ευρώ είναι πάλι δικό σου πρόβλημα γιατί σε  άλλες κοπέλες φτάνουν...
άν δεν είσαι αξια να υπερασπιστείς το επαγγελμα επειδή φοβασαι μην το μαθουν στη γειτονιά σου και στην οικογένεια
δεν είσαι επαγγελματίας και δεν μπορείς να μίλας για λογαριασμό άλλων συνάδελφων σου.
έλα τώρα..........
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και το ξερεις συναγωνιστη

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
και μερικες με περασαν για αστυνομικο ή δημοσιογραφο ... και θεωρησαν καλο να με απειλησουν κιολας ... με το οτι αν με πετυχουν καπου θα μου κλασουν τα αρχιδια αχαχχαχαχαχχαχαχ
Ασε ρε μιμικο...περαστικος ησουνα...μου τα'πανε..και μη λες βλακειες...εδω μαζευτηκαν τοσες διμοιριες μαζι και η κλουβα..εσενα φοβηθηκαν?
Οταν κλεισαμε την Βασιλισσης Σοφιας πανω-κατω...που ησουνα?
Οταν κραζαμε τον Κ.Αλεξιου..ιδιαιτερο του Παυλοπουλου που ησουνα?
Οταν γδυθηκε η αλλη μες στη μεση του δρομου...γιατι ελειπες?
Και επειδη τα λεω στην πεθερα...για να τ'ακουει η νυφη...αυτο ισχυει για ολους...
Σημερα φοραγα το γλομπεομπλουζακι...και πολλες συνεδελφισες ξερουν οτι ειμαι η KATERINA69 του bourdela.com αλλωστε δεν το εκρυψα και ποτε...
Και ξερεις τι εγινε?
Με κραξανε..
Ειπανε οτι ολοι εσεις εισαστε αχρηστοι και κοιτατε μονο το πουλι σας...και τι κριτικη θα γραψετε..
Και αφου υπαρχει..ενα τετοιο ΟΛΟΚΛΗΡΟ site για τον αγοραιο ερωτα...που τοσο πολυ αγαπατε και σας εξιταρει...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?
Αυτα μου ειπανε..και δεν λεω αν εχουν δικιο η αδικο..Σκεφτειτε το..!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ώρα είναι να αρχίσει να ξεβρομίζει αυτή η ριμαδα η χώρα , Μπράβο στην Κυβέρνηση , που στηρίζει έμπρακτα τους πούστηδες , γιατί εάν κλίσουν τα μπουρδελα , θα ανοίξουν οι δουλείες των πούστηδων ,αυτό δεν το έχετε εξέταση ? όλες οι αδελφές ψυχές στηρίζονται ,

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σε ευχαριστω φιλε μου βρυκολακα ...

αλλα αυτα ειναι για κλαματα... να πηγαινεις να τις στηριξεις ... και να μην το εκτιμανε... και η ταχυποψια να πηγαινει συννεφο...

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
και τι ποπος.
ειναι τοσο δυσκολο στην πραξη να βρεθει μερος για να μετεγκατασταθειτε;
δε μιλαω για το οικονομικο κοστος, ταλαιπωρια κτλ, αυτα ειναι δεδομενα. αλλα αν υπαρχει περιοχη πόυ να πληρει τις προυποθεσεις του νομου και να βρισκεται σε περιοχη προσβασιμη
Δεν αναλαμβανει κανενα υπουργειο και κανενας υπουργος..γι'αυτην την περιβοητη "χωροθετηση"
Ασυλο ειναι η ελλαδααααααααααααααααααααααααα....μας δουλευουνεεεεεε...!!!

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα φοραγα το γλομπεομπλουζακι...και πολλες συνεδελφισες ξερουν οτι ειμαι η KATERINA69 του bourdela.com αλλωστε δεν το εκρυψα και ποτε...
Και ξερεις τι εγινε?
Με κραξανε..
Ειπανε οτι ολοι εσεις εισαστε αχρηστοι και κοιτατε μονο το πουλι σας...και τι κριτικη θα γραψετε..
Και αφου υπαρχει..ενα τετοιο ΟΛΟΚΛΗΡΟ site για τον αγοραιο ερωτα...που τοσο πολυ αγαπατε και σας εξιταρει...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

το μπλουζάκι σίγουρα το φόραγες για διαφήμιση  :2funny:  έμ τι ήθελες να σου πουν και μπράβο???
έτσι κάνεις αγώνα εσύ ? με το μπλουζάκι του σαιτ????
είχες την εντύπωση πως θα σε υποστηρίξει κανείς από εδώ και μάλιστα αφιλοκερδώς???????????????
μα που ζεις????

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
πιστευεις οτι η διαδιλοσης μπορουν να ''ξυπνισουν'' ενα κρατος ?
εγω οχι

οσο η τηλεοραση και το ραδιοφωνο και εφημεριδες υπαρχουν στης κοινωνιες στα χερια εκεινων , μην περιμενης τιποτα , ξερω ειναι σκληρο , αλλα δυστιχος εξη ειναι , δεν μου αρεση , αλλα ποιο μικρος ετρεχα και εγω , ξερεις τι καταφερα , χαμενες ωρες , αλλα λαμογια ανεβεικαν ιεραρχικα και εγω εμενα στασιμος , διοτι ειχα την ταμπελα του ανθρωπου της διαδιλοσης , για αυτο τους παρατησα ολους . . .  

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?
Αυτα μου ειπανε..και δεν λεω αν εχουν δικιο η αδικο..Σκεφτειτε το..!!!
ειναι δυσκολη και η θεση η δικη σου και ειναι και πρακτικα δυσκολο να σας στηριξει καποιος δημοσια, ολα τα αλλα ειναι υποκριτικα.
ισως θα μπορουσε να γινει μια διαδικασια συγκεντρωσης υπογραφων οργανωμενα μεσω του σαιτ η ακομη και στους χωρους που εργαζεστε.
η αποτελεσματικοτητα μιας τετοιας κινησης ειναι βεβαια αμφιβολη αλλα θα παιξει ρολο και το μεγεθος της κινησης.
οι νομικοι σας τι λενε;

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
έλα τώρα..........
Δεν πιστευω εσυ να γαμας με βασει την οικογενειακη κατασταση της καθε κοπελας...ετσι κι εγω δεν μου πεφτει λογος..αν καποια δεν φορεσε μαντηλι η οχι..
Ξερω τι κανω εγω μονο..και τι συνεπειες θα εχω..
Μην ακουω σαχλαμαρες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom