easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Και οι διαφορες οργανωσεις (δικαιωματα ανθρωπου κλπ, τα ρχιδια μου κουνιονται δηλαδη) κανουνε τη παπια, δεν ειναι ανθρωποι αυτοι, ειναι [size=13pt]πουτάνες[/size]..
α εγώ το έχω περάσει αρκετές φορές..σου λέω ρουτίνα πια...όταν φεύγω απο τα δικαστήρια τους λεω ΄άντε τα λέμε'...
αα μην χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο για όποιον κι όποιον easyrider77..Και οι διαφορες οργανωσεις (δικαιωματα ανθρωπου κλπ, τα ρχιδια μου κουνιονται δηλαδη) κανουνε τη παπια, δεν ειναι ανθρωποι αυτοι, ειναι [size=13pt]πουτάνες[/size]..
παολα αυτα γινονται μονο στην ελλαδα.και το δυστυχημα ειναι οτι καπου συνηθισαμε στην νοοτροπια του ραγια που το ελληνικο κρατος δυναστης επεβαλε.εγω θα σου πω μονο ενα παραδειγμα να καταλαβεις.φιλη μου προσπαθουσε να ανοιξει φροντιστηριο ξενων γλωσσων στην ελλαδα και εκαναν 3 μηνες για να της βγαλουν μονο ενα απο τα δικαιολογητικα,και αυτο κατοπιν μεσου.βαρεθηκε τα βροντηξε και πηγε στην κατα τα αλλα τριτοκοσμικη τουρκια.το πιστευεις οτι της εδωσαν τη αδεια σε 3 μερες?δεν ειναι μονο το επαγγελμα σας.ειναι ολα τα ελευθερα επαγγελματα.διωκονται,πιεζονται,δημιουργειται ψυχικη πιεση στους εργαζομενους μονο και μονο για το χρημα κατω απο το τραπεζι.η μηπως κανω λαθος?α εγώ το έχω περάσει αρκετές φορές..σου λέω ρουτίνα πια...όταν φεύγω απο τα δικαστήρια τους λεω ΄άντε τα λέμε'...
γιατι τα μαγαζια που εργαζεσαι αλλα και τα περισσοτερα στουντιο ειναι κλειστα??πες να μαθουμε τι γινεταιαα μην χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο για όποιον κι όποιον easyrider77..
κανένα λάθος δεν κάνεις...ο σκοπός εννοείται πως είναι ο μέγας Θεός των τελευταίων χρόνων... στην Ελλάς του 2008 όλα γίνονται αν έχεις μέσους και αν έχεις και την χαρτούρα. αλλιώς χάθηκες...παολα αυτα γινονται μονο στην ελλαδα.και το δυστυχημα ειναι οτι καπου συνηθισαμε στην νοοτροπια του ραγια που το ελληνικο κρατος δυναστης επεβαλε.εγω θα σου πω μονο ενα παραδειγμα να καταλαβεις.φιλη μου προσπαθουσε να ανοιξει φροντιστηριο ξενων γλωσσων στην ελλαδα και εκαναν 3 μηνες για να της βγαλουν μονο ενα απο τα δικαιολογητικα,και αυτο κατοπιν μεσου.βαρεθηκε τα βροντηξε και πηγε στην κατα τα αλλα τριτοκοσμικη τουρκια.το πιστευεις οτι της εδωσαν τη αδεια σε 3 μερες?δεν ειναι μονο το επαγγελμα σας.ειναι ολα τα ελευθερα επαγγελματα.διωκονται,πιεζονται,δημιουργειται ψυχικη πιεση στους εργαζομενους μονο και μονο για το χρημα κατω απο το τραπεζι.η μηπως κανω λαθος?
Πάντως χτές Φραντζή,Ιππώνακτος,Συγγρού,Καρέα,Βουλιαγμένης κλπ ήταν όλα κλειστά.Ευτυχώς που η Ελληνική Αστυνομία βρήκε την αιτία του κακού για την σήψη του κοινωνικού μας ιστού και για τα ήθη και έθιμα της κοινωνίας μας.Οι μαστρωποί,οι δολοφόνοι,οι κλέφτες,οι έμποροι ναρκωτικών,οι επικίνδυνοι ψυχοπαθείς,οι κουμπουροβγάλτες,οι μαχαιροβγάλτες και οι 'προστάτες' έχουν εξαφανιστεί απο την πόλη μας και δεν υπάρχουν ευτυχώς.
Οπότε μείναν μόνο οι πουτάνες που είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κοινωνία μας και την ίδια μας την χώρα.Νά'ναι καλά τα παληκάρια που τηρούνε το γράμμα του νόμου με υπερβάλλοντα ζήλο συλλαμβάνοντας και ξεφτιλίζοντας γυναίκες που επιλέξανε μια συγκεκριμένη εργασία για βιοποριστικούς λόγους.Βέβαια αυτοί εντολές παίρνουν 'εκ των άνωθεν' οπότε τα ίδια ισχύουν και στους 'άνωθεν'.
Με αφιέρωση... From Vrikolakas with love :-*
[youtube=425,350]in9zrF9s27g[/youtube]
γιατί αγαπητέ warhol αν είναι να δουλεύουμε για το μεροκάματο του τρόμου, ευχαριστώ δεν θα πάρουμε. αν είναι να ανοίγουμε την πόρτα επιλεκτικά στον κόσμο και εφόσον τους αναγνωρίσουμε και πάλι ευχαριστώ...κι αν είναι να έρχονται 2 σφραγίσματα τον μήνα γιατί να το ανοίξουμε? αυτό είναι ζημιά για την κάθε κοπέλα που έχει μαγαζί..οπότε προτιμά να το κλείνει και τέλος.γιατι τα μαγαζια που εργαζεσαι αλλα και τα περισσοτερα στουντιο ειναι κλειστα??πες να μαθουμε τι γινεται
Παολα?Στο τελος εκει που συναντιομαστε μια στο τοσο οταν κανουμε συνελευση στα γραφεια..τωρα θα κλεινουμε ραντεβου για καφε σε κρατητηριο..Ε...να μη χανομαστε κι ολας...Χαχαχαχαχαχχ..!!!!α εγώ το έχω περάσει αρκετές φορές..σου λέω ρουτίνα πια...όταν φεύγω απο τα δικαστήρια τους λεω ΄άντε τα λέμε'...
Ποια κολπα μωρο μου?Δεν ειμαι φακιρης..αυτη τι στιγμη ολες σας αντιμετωπιζετε ενα κοινο προβλημα!συνταχθειτε μαζι και ασε αυτα τα κολπα!
θελει να εχει την πρωτεια γι αυτο...Γαμηστε αυτη τη μπουρδελοχωρα...........
Πως μια χωρα μπουρδελο κλεινει τα μπουρδελα δεν μπορω να το καταλαβω.....
ανεκδοτο:
Ηταν σε ενα αεροπλανο ο Μπους,ο Πουτιν και ο Καραμανλης........
το αεροπλανο πεφτει σε μια ζουγκλα..........
εκει συναντησαν εναν μαυρο και τον ρωτησαν αν υπαρχει τηλ εκει για να παρουν στη χωρα τους.............
Ο μαυρος λεει το μονο τηλ που υπαρχει εδω ειναι στο μοναδικο μπουρδελο που εχουμε..........
Λενε οκ.......
φθανουν στο μπουρδελο και αρχιζουν να παιρνουν τηλεφωνο........
Παιρνει πρωτα ο Μπους στην Αμερικη καιρωταει ποσα ωφειλει για το τηλεφωνημα....ο μαυρος του λεει 1000$ οκ τα δινει αν και του φανηκαν ακριβα....
μετα παιρνει ο πουτιν στη Ρωσια και ρωταει και αυτος ποσο κανει.......ο μαυρος του λεει 800$......αν και ακριβα τα δινει........
Στη συνεχεια παιρνει και ο Καραμανλης στην Ελλαδα και ρωταει ποσο κανει το τηλεφωνημα.......ο μαυρος του λεει 1$....
Ξεσηκωθηκαν οι αλλοι δυο γιατι εμας 1000$ και 800$ και αυτουνου 1$ και τοτε τους απανταει ο μαυρος.............................
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ!!!