Νέα

Σφράγισμα Oίκων Aνοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Και οι διαφορες οργανωσεις (δικαιωματα ανθρωπου κλπ, τα ρχιδια μου κουνιονται δηλαδη) κανουνε τη παπια, δεν ειναι ανθρωποι αυτοι, ειναι [size=13pt]πουτάνες[/size]..

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
α εγώ το έχω περάσει αρκετές φορές..σου λέω ρουτίνα πια...όταν φεύγω απο τα δικαστήρια τους λεω ΄άντε τα λέμε'...

και απλα σου κανουν ελεγχο σε χαρτια κ.α - ε ρε μαλακια που μας δερνει :jerking:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Και οι διαφορες οργανωσεις (δικαιωματα ανθρωπου κλπ, τα ρχιδια μου κουνιονται δηλαδη) κανουνε τη παπια, δεν ειναι ανθρωποι αυτοι, ειναι [size=13pt]πουτάνες[/size]..
αα μην χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο για όποιον κι όποιον easyrider77.. :rockon:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
α εγώ το έχω περάσει αρκετές φορές..σου λέω ρουτίνα πια...όταν φεύγω απο τα δικαστήρια τους λεω ΄άντε τα λέμε'...
παολα αυτα γινονται μονο στην ελλαδα.και το δυστυχημα ειναι οτι καπου συνηθισαμε στην νοοτροπια του ραγια που το ελληνικο κρατος δυναστης επεβαλε.εγω θα σου πω μονο ενα παραδειγμα να καταλαβεις.φιλη μου προσπαθουσε να ανοιξει φροντιστηριο ξενων γλωσσων στην ελλαδα και εκαναν 3 μηνες για να της βγαλουν μονο ενα απο τα δικαιολογητικα,και αυτο κατοπιν μεσου.βαρεθηκε τα βροντηξε και πηγε στην κατα τα αλλα τριτοκοσμικη τουρκια.το πιστευεις οτι της εδωσαν τη αδεια σε 3 μερες?δεν ειναι μονο το επαγγελμα σας.ειναι ολα τα ελευθερα επαγγελματα.διωκονται,πιεζονται,δημιουργειται ψυχικη πιεση στους εργαζομενους μονο και μονο για το χρημα κατω απο το τραπεζι.η μηπως κανω λαθος?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως χτές Φραντζή,Ιππώνακτος,Συγγρού,Καρέα,Βουλιαγμένης κλπ ήταν όλα κλειστά.Ευτυχώς που η Ελληνική Αστυνομία βρήκε την αιτία του κακού για την σήψη του κοινωνικού μας ιστού και για τα ήθη και έθιμα της κοινωνίας μας.Οι μαστρωποί,οι δολοφόνοι,οι κλέφτες,οι έμποροι ναρκωτικών,οι επικίνδυνοι ψυχοπαθείς,οι κουμπουροβγάλτες,οι μαχαιροβγάλτες και οι 'προστάτες' έχουν εξαφανιστεί απο την πόλη μας και δεν υπάρχουν ευτυχώς.
Οπότε μείναν μόνο οι πουτάνες που είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κοινωνία μας και την ίδια μας την χώρα.Νά'ναι καλά τα παληκάρια που τηρούνε το γράμμα του νόμου με υπερβάλλοντα ζήλο συλλαμβάνοντας και ξεφτιλίζοντας γυναίκες που επιλέξανε μια συγκεκριμένη εργασία για βιοποριστικούς λόγους.Βέβαια αυτοί εντολές παίρνουν 'εκ των άνωθεν' οπότε τα ίδια ισχύουν και στους 'άνωθεν'.
Με αφιέρωση... From Vrikolakas with love  :-* :grin:

[youtube=425,350]in9zrF9s27g[/youtube]

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παολα αυτα γινονται μονο στην ελλαδα.και το δυστυχημα ειναι οτι καπου συνηθισαμε στην νοοτροπια του ραγια που το ελληνικο κρατος δυναστης επεβαλε.εγω θα σου πω μονο ενα παραδειγμα να καταλαβεις.φιλη μου προσπαθουσε να ανοιξει φροντιστηριο ξενων γλωσσων στην ελλαδα και εκαναν 3 μηνες για να της βγαλουν μονο ενα απο τα δικαιολογητικα,και αυτο κατοπιν μεσου.βαρεθηκε τα βροντηξε και πηγε στην κατα τα αλλα τριτοκοσμικη τουρκια.το πιστευεις οτι της εδωσαν τη αδεια σε 3 μερες?δεν ειναι μονο το επαγγελμα σας.ειναι ολα τα ελευθερα επαγγελματα.διωκονται,πιεζονται,δημιουργειται ψυχικη πιεση στους εργαζομενους μονο και μονο για το χρημα κατω απο το τραπεζι.η μηπως κανω λαθος?
κανένα λάθος δεν κάνεις...ο σκοπός εννοείται πως είναι ο μέγας Θεός των τελευταίων χρόνων... στην Ελλάς του 2008 όλα γίνονται αν έχεις μέσους και αν έχεις και την χαρτούρα. αλλιώς χάθηκες...

Επισκέπτης
ειναι ντροπη κοπελλες που απλα κανουν μια δουλεια,να τις σερνουν λες και ειναι ο χειροτερος εγκληματιας!!και τους διαφορους εμπορους ναρκωτικων,να τους αφηνουν να φευγουν απο τη πισω πορτα των αστυνομικων τμηματων!

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Πάντως χτές Φραντζή,Ιππώνακτος,Συγγρού,Καρέα,Βουλιαγμένης κλπ ήταν όλα κλειστά.Ευτυχώς που η Ελληνική Αστυνομία βρήκε την αιτία του κακού για την σήψη του κοινωνικού μας ιστού και για τα ήθη και έθιμα της κοινωνίας μας.Οι μαστρωποί,οι δολοφόνοι,οι κλέφτες,οι έμποροι ναρκωτικών,οι επικίνδυνοι ψυχοπαθείς,οι κουμπουροβγάλτες,οι μαχαιροβγάλτες και οι 'προστάτες' έχουν εξαφανιστεί απο την πόλη μας και δεν υπάρχουν ευτυχώς.
Οπότε μείναν μόνο οι πουτάνες που είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την κοινωνία μας και την ίδια μας την χώρα.Νά'ναι καλά τα παληκάρια που τηρούνε το γράμμα του νόμου με υπερβάλλοντα ζήλο συλλαμβάνοντας και ξεφτιλίζοντας γυναίκες που επιλέξανε μια συγκεκριμένη εργασία για βιοποριστικούς λόγους.Βέβαια αυτοί εντολές παίρνουν 'εκ των άνωθεν' οπότε τα ίδια ισχύουν και στους 'άνωθεν'.
Με αφιέρωση... From Vrikolakas with love  :-* :grin:

[youtube=425,350]in9zrF9s27g[/youtube]

και πως θα δειξει η ελληνικη αστυνομια οτι "παραγει" εργο αφου μονο εκει τους "παιρνει" να τα κανουνε αυτα στα αλλα πιο σοβαρα δεν τα καταφερνουν Υ.Σ την ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ την ξερεις........

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
γιατι τα μαγαζια που εργαζεσαι αλλα και τα περισσοτερα στουντιο ειναι κλειστα??πες να μαθουμε τι γινεται :think:
γιατί αγαπητέ warhol αν είναι να δουλεύουμε για το μεροκάματο του τρόμου, ευχαριστώ δεν θα πάρουμε. αν είναι να ανοίγουμε την πόρτα επιλεκτικά στον κόσμο και εφόσον τους αναγνωρίσουμε και πάλι ευχαριστώ...κι αν είναι να έρχονται 2 σφραγίσματα τον μήνα γιατί να το ανοίξουμε? αυτό είναι ζημιά για την κάθε κοπέλα που έχει μαγαζί..οπότε προτιμά να το κλείνει και τέλος.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Γραψτους στο ετσι σου ρε παολα.. τι ειναι, τους ξερεις καλυτερα απο τον καθενα..
Κανε τα μπανακια σου, αραξε, κ αστους να πα να γαμηθουνε..  ;)  :)

Have Fun.. :rockon:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρομαι που επιτελους η ελλαδα εξελιχθηκε.Γιναμε ευρωπαιοι και εχουμε και μεγαλα πεη.Μιλαμε ειμαστε χρονια μπροστα.Αφου ακουσα οτι πουτανες απο αλλες χωρες της ευρωπαϊκης ενωσης θελουν να αφησουν την χωρα τους και να ερθουν στην πανεμορφη ελλαδα και να ανοιξουν ενα μπουρδελακι.Τετοια οργανωση και τετοιος ελεγχος δεν υπαρχει πουθενα!!!

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Παολα?Στο τελος εκει που συναντιομαστε μια στο τοσο οταν κανουμε συνελευση στα γραφεια..τωρα θα κλεινουμε ραντεβου για καφε σε κρατητηριο..Ε...να μη χανομαστε κι ολας...Χαχαχαχαχαχχ..!!!!

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αυτη τι στιγμη ολες σας αντιμετωπιζετε ενα κοινο προβλημα!συνταχθειτε μαζι και ασε αυτα τα κολπα!
Ποια κολπα μωρο μου?Δεν ειμαι φακιρης..
Αν και συμφωνω με την αποψη της Παολας οτι δεν παιρνουν χαμπαρι οι μπατσοι απο δηλωμενες κι αδηλωτες..και συλλαμβανουν ασυστολα με το συνοδευτικο της σφραγισης..μην ξεχνατε οτι η παρανομια επικρατει και υπερισχυει..Υπηρχε-Υπαρχει-και θα Υπαρχει..
Ειναι πολλοι αυτοι που προσκυνανε το χρημα και κανουν τα παντα για να το παρουν..
Εγω..εσυ...κι ολοι εμεις...δεν ειμαστε τιποτα μπροστα τους..που παμε με τον σταυρο στο χερι..
Παιζουν...και παιζονται πολλα..αυτο εχει σημασια..!!!

OP
OP
KATERINA69

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλα λενε οτι "το πολυ το κυριε ελεησον..το βαριεται κι ο Θεος"
Τελικα τα πραγματα αρχιζουν και σκουραινουν..
Οι συλληψεις συνεχιζονται ο Υπουργος μας γραφει στην αρχοντοκαβλαρα του..
Ξεκιναμε νεες κινητοποιησεις Τεταρτη 9/7/08 με προορισμο παλι το υπουργειο..
Την τελευταια φορα..ειμασταν ησυχες και σοβαρες..περιμενοντας τα μελη διοικησης του σωματειου μας να κατεβουν και να μας πληροφορησουν,οτι λαβαμε τις απαραιτητες υποσχεσεις για την διευθετηση του θεματος μας..
ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ..ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ..ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...μπλα..μπλα..μπλα..
Δηλαδη τι πρεπει να γινει?
ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ?...για να μας παρουνε στα σοβαρα?
Αν ειναι ετσι..τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει της πουτανας..
Παααααμε αλλη μια την Τεταρτη...να δουμε τι θα γινει..
Δεν τρωγονται πια...!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γαμηστε αυτη τη μπουρδελοχωρα...........
Πως μια χωρα μπουρδελο κλεινει τα μπουρδελα δεν μπορω να το καταλαβω.....

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ανεκδοτο:

Ηταν σε ενα αεροπλανο ο Μπους,ο Πουτιν και ο Καραμανλης........
το αεροπλανο πεφτει σε μια ζουγκλα..........
εκει συναντησαν εναν μαυρο και τον ρωτησαν αν υπαρχει τηλ εκει για να παρουν στη χωρα τους.............
Ο μαυρος λεει το μονο τηλ που υπαρχει εδω ειναι στο μοναδικο μπουρδελο που εχουμε..........
Λενε οκ.......
φθανουν στο μπουρδελο και αρχιζουν να παιρνουν τηλεφωνο........
Παιρνει πρωτα ο Μπους στην Αμερικη καιρωταει ποσα ωφειλει για το τηλεφωνημα....ο μαυρος του λεει 1000$ οκ τα δινει αν και του φανηκαν ακριβα....
μετα παιρνει ο πουτιν στη Ρωσια και ρωταει και αυτος ποσο κανει.......ο μαυρος του λεει 800$......αν και ακριβα τα δινει........
Στη συνεχεια παιρνει και ο Καραμανλης στην Ελλαδα και ρωταει ποσο κανει το τηλεφωνημα.......ο μαυρος του λεει 1$....
Ξεσηκωθηκαν οι αλλοι δυο γιατι εμας 1000$ και 800$ και αυτουνου 1$ και τοτε τους απανταει ο μαυρος.............................

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ!!!

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ανεκδοτο:

Ηταν σε ενα αεροπλανο ο Μπους,ο Πουτιν και ο Καραμανλης........
το αεροπλανο πεφτει σε μια ζουγκλα..........
εκει συναντησαν εναν μαυρο και τον ρωτησαν αν υπαρχει τηλ εκει για να παρουν στη χωρα τους.............
Ο μαυρος λεει το μονο τηλ που υπαρχει εδω ειναι στο μοναδικο μπουρδελο που εχουμε..........
Λενε οκ.......
φθανουν στο μπουρδελο και αρχιζουν να παιρνουν τηλεφωνο........
Παιρνει πρωτα ο Μπους στην Αμερικη καιρωταει ποσα ωφειλει για το τηλεφωνημα....ο μαυρος του λεει 1000$ οκ τα δινει αν και του φανηκαν ακριβα....
μετα παιρνει ο πουτιν στη Ρωσια και ρωταει και αυτος ποσο κανει.......ο μαυρος του λεει 800$......αν και ακριβα τα δινει........
Στη συνεχεια παιρνει και ο Καραμανλης στην Ελλαδα και ρωταει ποσο κανει το τηλεφωνημα.......ο μαυρος του λεει 1$....
Ξεσηκωθηκαν οι αλλοι δυο γιατι εμας 1000$ και 800$ και αυτουνου 1$ και τοτε τους απανταει ο μαυρος.............................

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ!!!
:2funny:

Επισκέπτης
παντως η ιστορια επαναλαμβανεται...εδω και 20 χρονια...οποτε το να σφραγιστουν μονιμα ειναι λιγο απιθανο παιδια...μπορει να ειναι κλεφτες και κωλοκρατος αλλα τις συνεπειες του να κλεισουν ολα τα σπιτια της αθηνας(!)τις γνωριζουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom