με βαση τα οσα συμβαινουν η κυβερνωντες δεν δειχνουν να συγκινουνται απεναντι στα δικαια/αδικα αιτηματα οποιασδηποτε κοινωνικης ομαδας.
τα καλο πιο προοδευτικοι σε σχεση με τα αστικα δικαστηρια.
σε καθε περιπτωση κουραγιο στον αγωνα σας, υπαρχουν πολλα σοβαροτερα θεματα που πρεπει να ασχοληθουν πρωτα, περα απο τετοια θεματα που ειναι για το θεαθηναι
Εχεις δικιο..αλλα κυνηγωντας την νομιμη πορνεια..αυτοματως το "σοβαρο" και "σεβασμιο"κρατος μας(<---μη χεσω)..ανοιγει διαπλατα τις πορτες και τα παραθυρα στην παραπορνεια,που αυτη συνοδευεται με ολα τα επακολουθα..προσφεροντας το εισητηριο σε ολους για τα αφροδισια,
τις σοβαρες αρρωστειες...και ας μην αναφερουμε την χαρα που θα κανουν οι νταβατζηδες...!!!
Ετσι...με ολα αυτα...θα μπορουσαμε να χαρακτηρισουμε την δημοσια υγεια "Θεαθηναι"?????
Αν ειναι ετσι..τοτε εγω...και καθε σαν εμενα..
γιατι να καθομαι να με τρυπανε καθε λιγο και λιγακι να μου παιρνουν αιμα?
γιατι να ανοιγω τα ποδια μου στον καθε γιατρουδακο για να μου κανει ληψη κολπικου εκκριματος?
γιατι να πληρωνω Ι.Κ.Α.?
γιατι να πληρωνω εφορια?
γιατι να πληρωνω ενοικιο στο μερος που εξασκω το επαγγελμα μου?(ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ)
Το ιδιο το κρατος μου εδωσε ενα "κολοχαρτο"που μου επιτρεπει να ασκω νομιμα αυτο το επαγγελμα...και συγχρονως μου απαγορευει να το εξασκω στον συγκεκριμενο χωρο...αλλα και οπουδηποτε..
Τι να το κανω?
Να σκουπισω τον ποπο μου μ'αυτο?
Ρε δε γαμιομαστε λεω εγω?????