αμα σου βιασοθυν καμμια μανα η καμμια αδελφη ξαναελα...''εδω ο κοσμος καιγεται κ το μουνι χτενιζεται΄'
εδω πολυς κοσμος δεν εχει να φαει,δεν εχει να ασφληστει κ θα τον ενδιαφερει εαν το μπουρδελο εχει αποσταση 100 μετρα απο σχολειο
κ το αλλο φοβερο θα κατεβουμε κ σε πορεια για τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
κ θα με βλεπουν οι γονεις μου αγκαζε στο ενα χερι η ρωσσιδα στο αλλο χερι ο τραβελος κ θα λενε να ο γιοκας μου,ειμαστε περιφοανοι για σενα
ρε σεις οτι να ναι κ πολλοι τα πιστευετε κ αυτα που λετε...οι πουτανες εχουν τα συμφεροντα τους κ οτι κ καθομαστε κ εμεις κ ασχολουμαστε,θα μου πεις ρε μεγαλε κ εσενα σε καιει...ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,να εξαφανιστουν τα μπουρδελα,να πανα γαμηθουν ολες κ ολοι κ να γεμισουμε βιαστες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σφράγισμα Oίκων Aνοχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Κάποιο λάθος κάνετε δεν εννοείται καθόλου ότι τα κορίτσια στα στούντιο είναι αδήλωτες. Η νομαρχία δίνει σε δεκάδες κορίτσια καθημερινά άδειες άσκησης επαγγέλματος.. το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν μας λέει που ακριβώς να το εξασκήσουμε όπως σωστά είπε η ΚΑΤΕRINA69....κατσε να δεις ποσο θα πανε τα στουντιο τωρα...και εκει εννοειται πως ολες ειναι αδηλωτες ετσι....
Επισκέπτης
αμα σου βιασοθυν καμμια μανα η καμμια αδελφη ξαναελα...
θα μου κλαναν τα αρχιδια αμα ειχα αδερφη....σιγα μην την ειχα ετσι χυμα οπως εχουν ολοι τωρα τις αδερφες τους
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δηλαδη εσυ, θα κατεβεις στην πορεια ????αμα σου βιασοθυν καμμια μανα η καμμια αδελφη ξαναελα...
τι θα φορας να σου μιλησω ????????
υ.γ. μουνιλα, το βιντεο κατω απ το αβαταρ σου αποσυρθηκε. παρακαλεισαι να προβεις στις δεουσες τροποποιησεις..
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Μουν?...''εδω ο κοσμος καιγεται κ το μουνι χτενιζεται΄'
εδω πολυς κοσμος δεν εχει να φαει,δεν εχει να ασφληστει κ θα τον ενδιαφερει εαν το μπουρδελο εχει αποσταση 100 μετρα απο σχολειο
κ το αλλο φοβερο θα κατεβουμε κ σε πορεια για τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
κ θα με βλεπουν οι γονεις μου αγκαζε στο ενα χερι η ρωσσιδα στο αλλο χερι ο τραβελος κ θα λενε να ο γιοκας μου,ειμαστε περιφοανοι για σενα
ρε σεις οτι να ναι κ πολλοι τα πιστευετε κ αυτα που λετε...οι πουτανες εχουν τα συμφεροντα τους κ οτι κ καθομαστε κ εμεις κ ασχολουμαστε,θα μου πεις ρε μεγαλε κ εσενα σε καιει...ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,να εξαφανιστουν τα μπουρδελα,να πανα γαμηθουν ολες κ ολοι κ να γεμισουμε βιαστες ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...
Ελα να το κανω μακια να ηρεμησει το μωρο μου?
Επισκέπτης
υ.γ. μουνιλα, το βιντεο κατω απ το αβαταρ σου αποσυρθηκε. παρακαλεισαι να προβεις στις δεουσες τροποποιησεις..
παρε ενα αλλο
[youtube=425,350]YW6Lm9boMYk[/youtube]
αν διαβαζες τι λεω θα καταλαβαινες.λεμε δεν παω σε μπουρδελα και μας λες τι θα βαλω.το βρακι μου απ εξω θα ντυθω σουπερμαν και αν εχει ματ θα τους σπασω στο ξυλο..δηλαδη εσυ, θα κατεβεις στην πορεια ????
τι θα φορας να σου μιλησω ????????
θα την ειχες στη σφαλιαρα και κλειδαμπαρωμενη ε?θα μου κλαναν τα αρχιδια αμα ειχα αδερφη....σιγα μην την ειχα ετσι χυμα οπως εχουν ολοι τωρα τις αδερφες τους
Επισκέπτης
θα την ειχες στη σφαλιαρα και κλειδαμπαρωμενη ε?
παντως ξεβρακωτη οπως την αφηνεις ΕΣΥ κ οι ομοιοι σου κ μετα αναρωτιεσαι γιατι μου την βιασανε ΝΑΙ θα την αφηνα
παντως ξεβρακωτη οπως την αφηνεις ΕΣΥ κ οι ομοιοι σου κ μετα αναρωτιεσαι γιατι μου την βιασανε ΝΑΙ θα την αφηνα
μουνιλα;;; μηπως εγινες κι εσυ χριστος1000;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το βρακι σου ειναι στολη του σουπερμαν ?αν διαβαζες τι λεω θα καταλαβαινες.λεμε δεν παω σε μπουρδελα και μας λες τι θα βαλω.το βρακι μου απ εξω θα ντυθω σουπερμαν και αν εχει ματ θα τους σπασω στο ξυλο..
και απ εξω τί βαζεις ????
καλα κρασα μουνιλα καλα σε κραζει η ευαπαντως ξεβρακωτη οπως την αφηνεις ΕΣΥ κ οι ομοιοι σου κ μετα αναρωτιεσαι γιατι μου την βιασανε ΝΑΙ θα την αφηνα
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Κάποιο λάθος κάνετε δεν εννοείται καθόλου ότι τα κορίτσια στα στούντιο είναι αδήλωτες. Η νομαρχία δίνει σε δεκάδες κορίτσια καθημερινά άδειες άσκησης επαγγέλματος.. το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν μας λέει που ακριβώς να το εξασκήσουμε όπως σωστά είπε η ΚΑΤΕRINA69....
Ωστόσο η ανάληψη της ευθύνης από την τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί καταγραφή. Και η καταγραφή θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, αφού γίνεται είτε με δήλωση του ιδιοκτήτη για τη λειτουργία του οίκου, που σημαίνει αυτομάτως και φορολόγηση των προσώπων, είτε έπειτα από καταγγελίες πολιτών. Ως σήμερα πάντως όπως δηλώνει ο κ. Ι. Τσαντίρης, γιατρός-υγιεινολόγος και νομίατρος Αθηνών επικρατεί αναρχία, καθώς κανένας οίκος ανοχής στην περιοχή της Αττικής δεν έχει άδεια λειτουργίας! «Πιστοποιητικά υγείας έχουν όσες γυναίκες επιθυμούν να χαρακτηριστούν εκδιδόμενες» τονίζει. «Πού θα εργαστούν όμως ουδείς γνωρίζει, αν δηλαδή θα εργαστούν σε οίκο, σε ινστιτούτο μασάζ, σε ξενοδοχείο ή σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Πολλές μάλιστα και δη οι υπέργηρες ή οι αλλοδαπές δεν έρχονται καν να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, με κίνδυνο φυσικά για τη δημόσια υγεία».
(πηγη: Το ΒΗΜΑ)
ωραιο πραγμα παρε κοσμε αδειες να εχεις... αλλα το που θα την εξασκησεις μην μου πεις ...
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ
αυτο πρεπει να αλλαξει ... και εμεις εχουμε την δυναμη να το αλλαξουμε ;)
Για αυτο λοιπον... [size=15pt]ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/6 ωρα 11 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ [/size]
[size=20pt]ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ [/size]
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
θα μου κλαναν τα αρχιδια αμα ειχα αδερφη....σιγα μην την ειχα ετσι χυμα οπως εχουν ολοι τωρα τις αδερφες τους
Και ποιος σου είπε εσένα ότι έχεις δικαίωμα στη ζωή της αδερφής σου ή του αδερφού σου;Ο...προστάτης αδερφός είναι από προηγούμενες εποχές φίλε μου...
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Κατερινακι πότε επιστρέφεις εάν δεν είσαι ειδει.Μουν?...
Ελα να το κανω μακια να ηρεμησει το μωρο μου?
Επισκέπτης
καλα κρασα μουνιλα καλα σε κραζει η ευα
στα αρχιδια μου εαν με κραζεις,εσυ η ευα η η καθε ευα...ζητησα να μου πεις την γνωμη σου για τις αποψεις μου????
Ρε Μουν??? Δεν σε πιστευω οτι εχεις τετοια μυαλα...
αλτεκ ΝΑΙ ειμαι συντηρητικος,τωρα εαν ειναι καλο η κακο θα το δειξει ο χρονος κ οχι η θεωρια ;)
απ εξω το βρακι ρε συ.δεν φοραει ο σουπερμαν κατι σαν σλιπ απο πανω?το βρακι σου ειναι στολη του σουπερμαν ?
και απ εξω τί βαζεις ????
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εγω παντως θα κατεβω με πανο που θα γραφει ...
[size=20pt]ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ[/size]
δεν γινεται να σφραγισουν τους οικους ανοχης και μετα ΜΟΝΟ οι καπιταλες να εχουν το δικαιωμα στο πληρωμενο ερωτα...(βαση του κοστολογιου που εχει κατι εκτος απο μπουρδελο και στουντιο που μπορει να ανταπεξελθει οικονομικα ο μεσος ελληνας)
[size=20pt]ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ[/size]
δεν γινεται να σφραγισουν τους οικους ανοχης και μετα ΜΟΝΟ οι καπιταλες να εχουν το δικαιωμα στο πληρωμενο ερωτα...(βαση του κοστολογιου που εχει κατι εκτος απο μπουρδελο και στουντιο που μπορει να ανταπεξελθει οικονομικα ο μεσος ελληνας)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εκεινο το μινερβα ??απ εξω το βρακι ρε συ.δεν φοραει ο σουπερμαν κατι σαν σλιπ απο πανω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις