Νέα

Σεξ στο δευτερο ραντεβου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οι άντρες είστε περισσότερο κυνικοί στο σεξ.
Για σας έχει σημασία αν υπήρχε η όχι το σεξ σαν γεγονός. Βέβαια, αυτό που παρατήρησα είναι ότι κανένας δεν παραδέχεται ότι δεν υπήρχε σεξ. Όλοι είστε πορνοβασιλιαδες ..
Ενώ εμείς οι γυναίκες δίνουμε σημάδια στην λεπτομέρεια. ...Πώς ήταν το ντεκόρ το κρεβάτι τι χρώμα το ταβάνι τι ύφασμα οι κουρτίνες. Και όσο περισσότερες λεπτομέρειες θυμόμαστε, τόσο πιο άθλιο ήταν το σεξ. Αν μια φίλη μου ξεκινάει την ιστορία απο" στο μεγάλο σκοτεινό δωμάτιο έμπαινε αμείλικτο φεγγαρόφωτο " δεν χρειάζεται να ακούσω την συνέχεια. Καταλαβαίνω ότι ηταν πολυ κακο και δεν το ευχαριστήθηκε. Αν μου λέει ξέρεις δε θυμάμαι τίποτα. ..θυμάμαι το καυλι μετά σκοτάδι μετά ουράνιο τόξο... τότε ήταν πολύ καλό.
Κατάλαβα ότι και εσείς και εμείς φοβόμαστε την απόρριψη και βιαζόμαστε να απορρίψουμε πρώτοι.

Τι ωραια λογακια,λεπτομερειες,ντεκορ,κουρτινες,μας επεισες καλε!

Αυτα ψαχνετε στο σπιτι των αντρων,ενω οι περισσοτερες γυναικες τα εχετε τρισαθλια,γεματα μακριες τριχες,βρωμοκοποντας αρωματα απ τις λακ πασαλειφοντας τη μποχα της περιοδου και εχεται το φουρνακι ως ανθοδοχειο

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Οι αντρες ειναι κυνικοι στο σεξ αλλα......

Οι γυναικες γαμιουνται για λεφτα
Οι γυναικες χρησιμοποιουν το σεξ για να ελεγξουν αντες
Οι γυναικες κανουν σεξ για τη καριερα τους

Κατα τα αλλα οι αντρες κυνικοι.......
Πλέον και οι άντρες το κάνουν
Είναι μουνοκαπιταλισμος τι να κάνουμε; Ή καθεμία επιβιώνει όπως μπορεί
Και εσείς χρησιμοποιείτε βία
Δεν γεννατε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Μαστορια καντε υπομονη.
Τωρα που βλεπω gntm, στις διαφημισεις εδειξε νεα σειρα που θα σκασει πολυ συντομα με τιτλο... "Ερωτας με διαφορα".
Μια 40αρα ερωτευεται εναν 25αρη ειναι το summary.
Επομενως, καταλαβαινετε τι εχει να γινει μετα την καραντινα.
Θα ξεσαλωσουν τα milfονια.
:tooth:

Gntm φέτος δεν έχω δει καθόλου.
Απο ριάλιτι μόνο Μπίγκ Μπράδερ έχω τσεκάρει.

τι να checkαρεις ρε φιλε απο το big brother ???
μακραν το πχιο σαπχιο απο ολες τις πλευρες.
το απολυτο σκουπιδι.

Mόνο για γέλιο (υποτίθεται)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Μαστορια καντε υπομονη.
Τωρα που βλεπω gntm, στις διαφημισεις εδειξε νεα σειρα που θα σκασει πολυ συντομα με τιτλο... "Ερωτας με διαφορα".

το απολυτο σκουπιδι.

ποιο γελιο ρε φιλε???
να μου πεις για την αλλη τη μαλακια το bachelor, να σου πω οκ.
απο τα videos που βλεπω στο luben και μονο, εχει κατι απιστευτα βληματα.
big brother αποκλειστικα για κατινες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Μαστορια καντε υπομονη.

το απολυτο σκουπιδι.

ποιο γελιο ρε φιλε???

Δες τι έγραψα και στην παρένθεση
Γελούσα με τον χαζό μαλλιά στην αρχή.Αλλά πλέον ούτε με αυτόν.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Μαστορια καντε υπομονη.

το απολυτο σκουπιδι.

ποιο γελιο ρε φιλε???

Δες τι έγραψα και στην παρένθεση
Γελούσα με τον χαζό μαλλιά στην αρχή.Αλλά πλέον ούτε με αυτόν.

το ειδα, αλλα επειδη δεν τα παρακολουθω οπως αφησα να εννοηθει, δε ξερω για ποιον μιλας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο πόλυ είναι άνδρας.

Ο τυπάς που σας είπα, είναι στο καμάκι κάτι σαν τον πελέ στο ποδόσφαιρο .

Τύπος της πιάτσας, χωρίς σοβαρά λεφτά , ο οποίος το είχε δουλέψει από ... όταν γεννήθηκε.

Σοβαρά λεφτά δεν θα μπορούσε να έχει , γιατί έχει πληρώσει καμιά 500ρια εκτρώσεις ....

άσε πόσους γαμιστρώνες .........

Αλλά μιλάμε για μορφή που δούλευε νύχτα, 10 με 6 κάτι τέτοιο τέλος πάντων , στις 6κάτι πήγαινε έπαιρνε παντρεμένη μπαρίστα από εκεί που σχόλαγε,
της οποίας ο άνδρας θα απουσίαζε πολλές ώρες από το σπίτι και την πήγαινε ολοήμερο γαμήσι σε σούνιο/κόρινθο κτλ κτλ ... και την είχε πάει σπίτι της καμιά ωρα πριν γυρίσει ο άνδρας της ....

Δάσκαλος.
Από αυτούς μαθαίνουμε.

Ο ΣΑΝΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ .... 40 ....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ο πόλυ είναι άνδρας.

Tυπε δεν πιστευεις δηλαδη οτι μπορει να ειναι ξανθια 1.80 με κωλαρα βυζαρες και γκριζοπρασινα ματια :confused::confused::confused:

Ούτε σαύρα ρε δεν είναι , σιγά μην είναι τεμάχιο ....

Tυπε μπορει να εχει μουνακι. :confused::confused::confused:

Συνημμένα

• Hot_chick_surprise.gif
    Hot_chick_surprise.gif
    951,3 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Ο πόλυ είναι άνδρας.

Τύπος της πιάτσας, χωρίς σοβαρά λεφτά , ο οποίος το είχε δουλέψει από ... όταν γεννήθηκε.

Σοβαρά λεφτά δεν θα μπορούσε να έχει , γιατί έχει πληρώσει καμιά 500ρια εκτρώσεις ....

Αλλά μιλάμε για μορφή που δούλευε νύχτα, 10 με 6 κάτι τέτοιο τέλος πάντων , στις 6κάτι πήγαινε έπαιρνε παντρεμένη μπαρίστα από εκεί που σχόλαγε,
της οποίας ο άνδρας θα απουσίαζε πολλές ώρες από το σπίτι και την πήγαινε ολοήμερο γαμήσι σε σούνιο/κόρινθο κτλ κτλ ... και την είχε πάει σπίτι της καμιά ωρα πριν γυρίσει ο άνδρας της ....

Δάσκαλος.
Από αυτούς μαθαίνουμε.

Ο ΣΑΝΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ .... 40 ....
@iakovos
Αχώριστο ντουέτο...χεράκι -χεράκι στα νήματα μου. Χρειάζεστε ψυχολογική στήριξη να μιλήσετε σε μια γυναίκα;
Και κάτι άλλο. Στα σχόλια σας διακρίνω ζήλια. Μήπως τον ψιλοπαιρνετε κρυφά και με ζηλευετε για μια τρύπα παραπάνω που μου έδωσε η φύση να τον απολαμβάνω;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Δάσκαλος.
Από αυτούς μαθαίνουμε.

Εσύ γιατί δεν έμαθες τίποτα απ'αυτόν;

Και νοσταλγείς ακόμα την εποχή που γάμησες τελευταία φορά;

Ψαρρωσα και νομιζα οτι θα δω αστειο video με benny hill, με το που βγηκε το thames :tooth:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ο πόλυ είναι άνδρας.

Δάσκαλος.
Από αυτούς μαθαίνουμε.

@iakovos
Αχώριστο ντουέτο...χεράκι -χεράκι στα νήματα μου. Χρειάζεστε ψυχολογική στήριξη να μιλήσετε σε μια γυναίκα;
Και κάτι άλλο. Στα σχόλια σας διακρίνω ζήλια. Μήπως τον ψιλοπαιρνετε κρυφά και με ζηλευετε για μια τρύπα παραπάνω που μου έδωσε η φύση να τον απολαμβάνω;

πωωωωπω πετσόκομμα που έκανες τον @iakovos και τον Λάκη. Και δεν σου το είχα Polly :tooth:

καροτσάκι τους πας και αυτόν και τον Λάκη :tooth:

Υ.Γ. Και εδώ που τα λέμε καλά τους κάνεις γιατί τα τραβάει ο οργανισμός τους :wink:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι σπονσορέτς είναι σβέλτες κάθονται άμα τη εμφανίσει αλλιώς δεν έχει μπαγιόκο.Εχει και παραλλαγές βέβαια.
Γενικώς άμα η άλλη ενδιαφέρεται να φάει,δείχνει γρήγορα τις προθέσεις της,δεν παίζουν τερτίπια.

Αντε πάλι με τις σπονσορέτ :headbang::headbang::headbang: χρόνια ολόκληρα η ίδια βιόλα (πόρνες πολυτελείας που τις βαφτίζεις σπονσορέτ μέσα στο μυαλό σου). Δυστυχώς πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι :confused::confused::confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
πωωωωπω πετσόκομμα που έκανες τον @iakovos και τον Λάκη. Και δεν σου το είχα Polly

Τύπε , είσαι ο κλασικός γλείφτης όλων των γυναικείων νικ .
Δεν εισαι κάτι σπάνιο , ο κανόνας εισαι !
Σκουλήκι που σέρνεται στη λάσπη . Λάσπη από ΡΟΧΑΛΕΣ και χώμα , όχι νερο και χώμα !
Εκεί ανήκεις.

Ελπίζεις, ότι μετά από μερικές δεκάδες χιλιάδες posts γλειψίματος .... μπορεί να γοητεύσεις τη .... γκόμενα που ονειρεύεσαι αυνανιζόμενος , ότι κρύβεται πίσω από τα
"γυναικεία" προφίλ και να φας κι εσύ .... λίγο πριν κλείσεις τα 60 , κλείνοντας μισό αιωνα μαλακίας !

Ελπίζεις φουκαρά ότι πίσω από το Πόλυ θα κρύβεται κάτι τέτοιο .....

758656adc2df2b1220f602b508713747.jpg

Πιο θλιβερός από δραματική ταινία ..... Απόπατος !!!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
@iakovos

Σκουπίδι .... ήμουν εδώ πολλές δεκαετίες πριν έρθεις .... και θα είμαι πιο πολλές πολύ καιρό μετά από τότε που θα έχεις πάει στα τσακίδια.
Και σε θέματα τέτοιου είδους έγραφα πάντα.

Είσαι ασήμαντη , ανύπαρκτη βασικά, για να θεωρείς ότι μπορείς να επηρεάσεις το τι γράφω, που γράφω και σε ποιούς γράφω.
Δεν μπορείς, γιατί δεν υπάρχεις για μένα. Η κατηγορία στην οποία ανήκεις, τα συμπλεγματικά μπάζα (αν ανήκεις εκεί και δεν είσαι κανένας σακαφλιάς ή παναγής)
δεν υπάρχει για μένα .

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Λαλάκης,είνα μεγάλη φίρμα στο μπουρδέλα,γνωστός ως ο μεγαλύτερος μαλάκας όλων των εποχών!

Πάντως η-o polly στην καλύτερη περίπτωση είναι μια σαύρα 142 κιλά...η τέλεια γύναικα ή άντρας για τον Λαλάκη δηλαδή καθότι καταπιεσμένος πούστης.:confused::confused::confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Να ποιοι σέρνονται πίσω από ποιον ....

Ο πουσταδόρος πίσω από μένα !!!!!!
Ένα από τα τρία προφίλ του μπαροκ , εκτός το μπαρόκ και το πούστλερ.

Έχει ακούσει ότι έχω τεράστιο παργαλάτσο μεγάλου διαμετρήματος που γαμάει 8ωρα συνεχόμενα
και παρόλο που ξέρει ότι τον βάζω μόνο σε γυναικεία σουφρίδια, ελπίζει ο καψερός ....

Θέλει πολύ να φάει λευκή ψωλή που χύνει σαν πυροσβεστική μάνικα, γιατί τόσα χρόνια στα σινεμά τρώει μόνο σκούρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom