Νέα

Σεξ στο δευτερο ραντεβου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
οσες εχω γνωρισε με ηλικιες απο 32 και πανω το 40%μου εκατσαν στο πρωτο ραντεβου και το 60% στο δευτερο...αξιογαμητες και οχι δεν ηταν καριολες παρα μονο λιγες απο δαυτες
Αυτό ισχύει φίλε μου γιατί σε αυτές τις ηλικίες ψάχνουν τον γαμπρό, οπότε δεν τις παίρνει να κάνουν τις δύσκολες.
Ως εκ τούτου ανοίγουν τα πόδια πανευκολα.

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Στο δεύτερο ραντεβού γαμανε όσοι δεν κάνανε κίνηση στο πρώτο!!εγώ πάντα έκανα κίνηση στο πρώτο και επερνα ένα καλό χαμουρεμα στην χειρότερη περίπτωση...από τους άντρες εξαρτάται πως θα το παίξουν θυμάμαι κοπέλα ελεύθερη ετών 32 με σοβαρή εμφάνιση με υποψία ότι δεν θα κάτσει από το πρώτο ραντεβού νομίζοντας ότι θέλει κάτι πιο σοβαρό μετά από κάνα δυο ποτάκια πυγαμε σπίτι μου όπου με τρέλανε όλο το βράδυ ..και στο δεύτερο ραντεβού έδωσε και Κόλο!! ???

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
οσες εχω γνωρισε με ηλικιες απο 32 και πανω το 40%μου εκατσαν στο πρωτο ραντεβου και το 60% στο δευτερο...αξιογαμητες και οχι δεν ηταν καριολες παρα μονο λιγες απο δαυτες
Αυτό ισχύει φίλε μου γιατί σε αυτές τις ηλικίες ψάχνουν τον γαμπρό, οπότε δεν τις παίρνει να κάνουν τις δύσκολες.
σαφως παιζει και αυτο

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.878
Πόντοι
456
Εγώ έχω έναν γνωστό 52 ετών με κόρη 20 , που έχει γαμήσει τον τελευταίο χρόνο , 4-5 κολλητές της κόρης του.
Σίγουρα πράγματα, το ξέρω από πρώτο χέρι .

Επίσης ο τύπος έχει καβάτζα καμιά 10αριά παντρεμένες, από 30 μέχρι 45 που τις γαμάει αραιά και που.

Από την άλλη είναι ο σαντμαν , που 35 χρόνια δεν έχει γαμήσει τίποτε, ποτέ.

Μαλάκα, είσαι επαγγελματίας μυθομανής. Τέλος.
Γιατι το λες αυτο?
Απο την ζωη βγαλμενο μου φαινεται το σκηνικο :headbaning1:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
μηπως εννοεις το αναποδο? σαν ωριμοτητα ναι ειναι πιο ευκολες δεν εχουν πολλα σκαμπανευασματα οπως οι μικρες αλλα ακριβως επειδη ψαχνουν τον γαμπρο κανουν και τις πιο δυσκολες (στους αντρες ηλικιας 35-40) και μαλιστα ειναι και πιο επικινδυνες..ξερουν να κρυβονται καλα για να πετυχουν το σκοπο τους.Δεν νομιζω να σε θελει για γαμπρο και να σου κατσει μπαμ.Παντως εγω οταν ημουν 27-30,πολλες που ηταν γυρω στα 35-37 πιστευω οτι υπολογιζανε περισσοτερο τα νιατα μου το οτι ημουν νεος παρα το οτι ημουν ωραιος...δηλ τωρα που ειμαι 38 δεν εχω αλλαξει πολυ σε εμφανιση..παρ ολα αυτα το νουμερο δεν τους αρεσει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
μετα τους υπεργαμηκουλες nick the greek from neos kosmos και kakiasmenos provatos heavymetalας, που δεν εχουν αφησει ουτε θηλυκια μυγα να αιωρειται, σκασανε και αλλοι γαμηκουλες να πουνε τα stories τους.
μαλλον ζηλεψανε και ειπανε να εμπλουτισουν το threadακι.
μονο η @erinal# λειπει για να δεσει το ολο σκηνικο.
:tooth:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
μετα τους υπεργαμηκουλες nick the greek from neos kosmos και kakiasmenos provatos heavymetalας, που δεν εχουν αφησει ουτε θηλυκια μυγα να αιωρειται, σκασανε και αλλοι γαμηκουλες να πουνε τα stories τους.
ο nick the greek ηταν τζογαδορος ρε τυπε...πες καποιο αλλο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
ο nick the greek ηταν τζογαδορος ρε τυπε...πες καποιο αλλο

ηταν και αυτος ομως :tooth:
nick the greek

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
μηπως εννοεις το αναποδο? σαν ωριμοτητα ναι ειναι πιο ευκολες δεν εχουν πολλα σκαμπανευασματα οπως οι μικρες αλλα ακριβως επειδη ψαχνουν τον γαμπρο κανουν και τις πιο δυσκολες (στους αντρες ηλικιας 35-40) και μαλιστα ειναι και πιο επικινδυνες..ξερουν να κρυβονται καλα για να πετυχουν το σκοπο τους.Δεν νομιζω να σε θελει για γαμπρο και να σου κατσει μπαμ.Παντως εγω οταν ημουν 27-30,πολλες που ηταν γυρω στα 35-37 πιστευω οτι υπολογιζανε περισσοτερο τα νιατα μου το οτι ημουν νεος παρα το οτι ημουν ωραιος...δηλ τωρα που ειμαι 38 δεν εχω αλλαξει πολυ σε εμφανιση..παρ ολα αυτα το νουμερο δεν τους αρεσει
Και όμως... Όσες κοντεύουν τα 35 ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. Και φυσικά δεν θέλουν να σε ξενερώσουν. Άλλωστε σε αυτή την ηλικία η μπογιά τους περνάει σε όλο και λιγότερους άντρες.
Επίσης οι επιλογές του άντρα μετά τα 30 είναι πολλές. Μπορεί να παίζει σε ηλικίες 20-40.
Αν τα καλά χρόνια της γυναίκας είναι από τα 18-28, τα καλά χρόνια του άντρα ξεκινάνε μετά τα 30.(Καλή δουλειά, χρήματα, γίνεται πιο γοητευτικός).
Οπότε προσπαθούν να κουκουλωσουν κάποιον γρήγορα, αλλά και να γίνουν μανουλες όσο προλαβαίνουν.
Οπότε ναι μπορεί να στο παίζουν σοβαρές , αλλά μόνο στα λόγια. Γαμιουνται αμέσως και σαν να μην υπάρχει αύριο.
Το πρόβλημα είναι οι αγαπουληδες και οι πυρφόροι, που είναι έτοιμοι να τις αποκαταστήσουν ανά πάσα στιγμή.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
ολο και καποιο μαλακα βρισκουν..και σε κοβουν εξ αρχης για να δουν αν εισαι τοσο μαλακας οσο θελουν

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21

Να εκπαιδευσουν και τις πιο νεες!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
ολες κατατρελες ηταν στην ηλικια 34-40 ρε σεις....τι να βρουν γαμπρο...αλλες ηταν χωρισμενες..απλα δε το επαιζαν αρσακειαδες..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και όμως... Όσες κοντεύουν τα 35 ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. Και φυσικά δεν θέλουν να σε ξενερώσουν. Άλλωστε σε αυτή την ηλικία η μπογιά τους περνάει σε όλο και λιγότερους άντρες.
Επίσης οι επιλογές του άντρα μετά τα 30 είναι πολλές. Μπορεί να παίζει σε ηλικίες 20-40.
Αν τα καλά χρόνια της γυναίκας είναι από τα 18-28, τα καλά χρόνια του άντρα ξεκινάνε μετά τα 30.(Καλή δουλειά, χρήματα, γίνεται πιο γοητευτικός).
Οπότε προσπαθούν να κουκουλωσουν κάποιον γρήγορα, αλλά και να γίνουν μανουλες όσο προλαβαίνουν.
Οπότε ναι μπορεί να στο παίζουν σοβαρές , αλλά μόνο στα λόγια. Γαμιουνται αμέσως και σαν να μην υπάρχει αύριο.
Το πρόβλημα είναι οι αγαπουληδες και οι πυρφόροι, που είναι έτοιμοι να τις αποκαταστήσουν ανά πάσα στιγμή.

Μια χαρά περνάει η μπογιά τους στην Ελλάδα

Για τον άντρα μετά τα 30 ξεκινάει η αρχή του τέλους (πάντα για Ελλάδα μιλάω).Οι πιο πολλοί είναι εντελώς αγάμητοι σ'αυτές τις ηλικίες και παρακαλάνε για σχέση και γάμο μη μείνουν αιώνια μπακούρια.Μόνο όσοι έχουν λεφτά,καλή δουλειά,στάτους έχουν θεωρητικά επιλογές,αλλά κι αυτοί αντι να γαμάνε ψάχνονται για γάμους και παιδιά με ελλεεινίδες.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
ο αντρας μεχρι τα 40 ειναι οι καλες του..μετα αρχιζει ο κατηφορος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Δηλαδη ρε τυπε papaphilips για κατσε...σου φαινεται περιεργο καποιος να βγει με μια και μπαμ μπαμ να πατε στο ψητο? επειδη δηλ δεν εχει τυχει σε σενα αρα δε τυχαινει και σε αλλους? ..αλλοι πχ εχουν καταφερει παρτουζες...εγω δεν εχω καταφερει παρτουζες.Τι πρεπει να πω δηλ οτι αποκλειεται μου λενε μαλακιες?

μαστορα δε ξερεις τι εχει τυχει σε μενα, αρα καλυτερα να μη μιλας για κατι που δε ξερεις.
για εσενα που τα εγραψες λεμε ομως, εφοσων τα δημοσιοποιησες ετσι χαλαρα και ομορφα.
αν δεν τα εγραφες, δε θα λεγαμε και εμεις.
απλα πραγματα :wink:

by the way, εσβησα το account γιατι χθες και σημερα επηξα στο μπαζο με ελαχιστες εξαιρεσεις.
αμα δε ζηταγε να πληρωσεις, θα το κραταγα ετσι για το χαβαλε. ετσι τζαμπε δε μπορεις να κανεις παιχνιδι.
για μαλακες αλλου δηλαδη.
αλλα μου καναν και 20 likes.
επειδη εισαι expert... να το θεωρησω καλο αυτο μεσα σε ουτε 24 ωρες η΄ χαλι ???

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Δε ξερω τι σου εχει τυχει..και δε με νοιαζει αλλωστε τον χαβαλε μ κανω εδω κουβεντα να γινεται τωρα τι κανει τι δε κανει ο καθενας τι πιστευει τι δε πιστευει λιγο με νοιαζει..αν μιλας για τιντερ και γω αυτο το καιρο δεν εχω πολλα ματσ λογω καταστασης.Ουτε εγω πληρωνω παρολο που ξερω πως αν πληρωσω θα εχω περισσοτερες ευκαιριες,,τωρα οσον αφορα τα ματσ εγω like σε μπαζα δε κανω.Στα 10 ματσ τη βδομαδα αντε ισως με 1-2 να βγω οπου η μια δε θα μου γλιτωσει.Αλλα ολα αυτα που σου λεω τα λεω για προ κορονοιου..τωρα μεσα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ.Ομως τα περισσοτερα γαμησια και καλες γκομενες τις ειχα βγαλει απο μπαντου πριν πολλα χρονια...τωρα το εχουν μαθει ολοι εχει πλακωσει η σαρα και η μαρα και κλαφτα χαραλαμπε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Δε ξερω τι σου εχει τυχει..και δε με νοιαζει αλλωστε τον χαβαλε μ κανω εδω κουβεντα να γινεται τωρα τι κανει τι δε κανει ο καθενας τι πιστευει τι δε πιστευει λιγο με νοιαζει..αν μιλας για τιντερ και γω αυτο το καιρο δεν εχω πολλα ματσ λογω καταστασης.Ουτε εγω πληρωνω παρολο που ξερω πως αν πληρωσω θα εχω περισσοτερες ευκαιριες,,τωρα οσον αφορα τα ματσ εγω like σε μπαζα δε κανω.Στα 10 ματσ τη βδομαδα αντε ισως με 1-2 να βγω οπου η μια δε θα μου γλιτωσει.Αλλα ολα αυτα που σου λεω τα λεω για προ κορονοιου..τωρα μεσα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ.Ομως τα περισσοτερα γαμησια και καλες γκομενες τις ειχα βγαλει απο μπαντου πριν πολλα χρονια...τωρα το εχουν μαθει ολοι εχει πλακωσει η σαρα και η μαρα και κλαφτα χαραλαμπε.

ρε φιλε, μισο λεπτακι γιατι θα μας τρελανεις λεμε.
μου μιλας για πριν πολλα χρονια ???
πριν πολλα χρονια εγω ημουν σε αλλη διασταση.
το πρωι ημουν αθηνα, το μεσημερι ραφηνα και το βραδυ πατρα.
το ψυγειο μου ειχε μονο redbull μεσα γιατι απλα δεν κοιμομουν.
τι μου λες ?????????????
πανε αυτα... τελος.
για το παρον μιλαμε και στην κατασταση που βρισκομαστε... οι περισσοτεροι.
αν εισαι millionaire, πασο.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1

ρε φιλε, μισο λεπτακι γιατι θα μας τρελανεις λεμε.
μου μιλας για πριν πολλα χρονια ???
πριν πολλα χρονια εγω ημουν σε αλλη διασταση.
το πρωι ημουν αθηνα, το μεσημερι ραφηνα και το βραδυ πατρα.
το ψυγειο μου ειχε μονο redbull μεσα γιατι απλα δεν κοιμομουν.
τι μου λες ?????????????
πανε αυτα... τελος.
για το παρον μιλαμε και στην κατασταση που βρισκομαστε... οι περισσοτεροι.
αν εισαι millionaire, πασο.
τωρα τα ξεχνας ολα τιντερ-μπαντου-εξω...οταν λες για ΤΩΡΑ για ποσο ΤΩΡΑ μιλας δεν καταλαβα? εγω μιλαω για εμπειριες που ειχα στη ζωη μου ΓΕΝΙΚΑ...ολα αυτα τα αεροπλανικα που ανεφερα σε αλλα ποστ τα εχω κανει (τα περισσοτερα)28-35..μετα καπως χαλαρωσε η κατασταση πχ μεσα στο 20 εχω βγει μονο 2 φορες απο εκει γιατι μας πηγε γαμιοντας ολο το 20..μεσα στο 19 ειχα παιξει περισσοτερη μπαλα....τωρα δε βγαινουν οι γκομενες φοβουνται τελος και με μια που βγηκα προχτες (καλο ομως 35ρα) μου εβγαλε τη παναγια για να τη φερω σπιτι και επισης με ζαλιζει συνεχεια μπας και την εχω κολλησει κορονοιο

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
γενικα μιλαμε ...τωρα ειναι κωλοκατασταση

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα στον κοσμο οπου και η τελευταια πατσαβουρα μπορει να βρει αντρα να την πηδηξει.

Οι Ελλεινες και στο εξωτερικο που πανε κοιτανε τις ελλεηνιδες. Θυμαμαι περιπτωση γκομενας απο τα Χανια, στο εξωτερικο, να το παιζει ντιβα σε ολους τους Ελληνες. Η τυπισα ηταν ψηλη 1.75, αντικειμενικα ομορφο προσωπο, χοντρουλα (κωλος ελικοδρομιο για απατσι) ομως και με ομιλια/συμπεριφορα νταλικερη. Ε αυτην την παρακαλουσαν οι Ελληνες.

Γνωριζει ενα τυπο Ιταλο, ψηλος, ωραιο παιδι, δε λεω μοντελο, αλλα πραγματικα καλος. Του τη πεφτει στεγνα ακομα και μπροστα στη γκομενα του, αυτος ουτε να της μιλησει.

Και μου λεει σε μια φαση, καλα αυτη δε βρισκει αντρα και επιμενει τοσο? Αλλα θα μου πεις ειναι και σαν αγελαδα που να βρει.

Οταν του εξηγησα τι παιζει, αρχισε να λεει κατσο και τι στερημενοι που ειναι οι ελληνες.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom