Νέα

Σεξ στο δευτερο ραντεβου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γενικά η γκόμενα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙ.
Εκεί μπορεί να πάθει πλάκα.
Της βγαίνει η καύλα και το ένστικτο του μουνιού της.

Οπότε όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα.

Αν αρχίζει να ... "σκέφτεται" ... γάμησέ τα ... αν κάνει και κουβέντα με άλλα μουνιά γνωστά της .... τότε έγινε μουνί η κατάσταση .....

Αν τη γαμήσεις πριν το σκεφτεί πολύ, έχεις κερδίσει. Είσαι από αυτούς που έχει στο μουνί της. Είσαι σε άλλη κατηγορία, είσαι άρχοντας.
Αλλιώς είσαι ζητιάνος.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Αν κάποια σου κάτσει στο δεύτερο ραντεβού (και δεν είναι κανένα αγαμητο μπαζο), σημαίνει ότι σε γουστάρει και το πιο βασικό, ότι δεν ψάχνει για γαμπρό. Αυτό και μόνο προφανώς αξίζει τον κόπο για να ασχοληθείς μαζί της. Τα υπόλοιπα περί πουτανιάς κλπ, μόνο από συμπλεγματικούς τύπους με αντιλήψεις των γιαγιάδων μας.
τα πραγματα μπλεκονται οταν αυτη σε κοιταει σα γαμπρο αλλα εσυ δεν την βλεπεις σα νυφη..και ενω εσυ θες να γαμησεις μπαμ μπαμ αυτη θελει να σου βγαλει τη παναγια να για στο παιξει σοβαρη

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Για όσους έχουν απορίες σχετικά με tinder & dating apps γενικότερα - ψαχτείτε σε σχετικό νήμα θα βρείτε όλες τις απαντήσεις.

Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη και το 2020 πρόβλημα με αυτά τα θέματα. Πολλοί άντρες δε μπορούν να δεχτούν ότι και η γυναίκα έχει επιθυμιες και τις λένε πουτάνες. Αυτό όμως τις κάνει πολύ περισσότερο επιφυλακτικές στο να εκδηλωθούν και "να τους βγει το όνομα" και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα ιδιαίτερα σε μικρές κοινωνίες. Για αυτό τις βλέπεις και όταν φεύγουν από τον τόπο τους έχουν τη λογική "να δοκιμάσουμε κι αυτό, να κάνουμε και το άλλο".

Εννοείται ότι μία γυναίκα ακριβώς όπως και ένας άντρας θέλει κάποιες φορές να πάει με ένα άντρα χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις, μόνο ένστικτα. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα μας έχει φάει η υποκρισία. Πρέπει να είστε σε "σχέση". Ας διαρκεί και ένα μήνα η σχέση όπου θα γαμηθείτε τρεις φορές, ας την πλακώνεις και στα μπουκέτα ,ας τη ντύνεις και αρλεκίνο όλα καλά αρκεί να είστε σε "σχέση". Αυτό ισχύει για πολλές γυναίκες εδώ και ο κυριότερος λόγος είναι επειδή φοβούνται τι θα πει ο κύκλος τους.

Η καλύτερη περίπτωση είναι ακομπλεξάριστες γυναίκες που άμεσα είτε σου ρίχνουν πόρτα είτε σου δείχνουν τι θέλουν. Και αν μπορείτε και να επικοινωνείτε κάνετε και σχέση. Ποιος σου λέει ότι μια γυναίκα που πήγε μαζί σου στο πρώτο ραντεβού, πάει με όλο τον αρσενικό πληθυσμό του πλανήτη; Θα πάει με όσους γουστάρει να πάει, και αν στη σχέση δε νιώσει ότι έχει δίπλα της άντρα αλλά κρεμάστρα, θα σε σχολάσει.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Μπλεξαμε με υπεργαμηκουλες εδω βλεπω και καλυτερα να πηγαινουμε τοιχο-τοιχο μη φαμε τιποτα σκαγια και εμεις οι αμπαλοι, απο το πουθενα.
Nick the greek from neos kosmos (που βγαζει και γαμαει γκομενα σε 2 ωρες μεσω chats) και kakiasmenos provatos heavymetalας (που γαμαει ταυτοχρονα 5 γκομενες, ενω τους ειχε πει για τις πρωην του πρωτα).
Ρε καβλαντηδες κατουρηστε και λιγο... Αφηστε και καμια για μας τα φτωχαδακια.
Μη γαματε τοσο πολυ, θα παθετε τιποτα.
Ρε τι ιστοριες ακουμε σε καθε καραντινα λεμε... :tooth:
τωρα στη καραντινα ομολογω οτι κατουραω περισσοτερο:hammer:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μπλεξαμε με υπεργαμηκουλες εδω βλεπω και καλυτερα να πηγαινουμε τοιχο-τοιχο μη φαμε τιποτα σκαγια και εμεις οι αμπαλοι, απο το πουθενα.
Nick the greek from neos kosmos (που βγαζει και γαμαει γκομενα σε 2 ωρες μεσω chats) και kakiasmenos provatos heavymetalας (που γαμαει ταυτοχρονα 5 γκομενες, ενω τους ειχε πει για τις πρωην του πρωτα).
Ρε καβλαντηδες κατουρηστε και λιγο... Αφηστε και καμια για μας τα φτωχαδακια.
Μη γαματε τοσο πολυ, θα παθετε τιποτα.
Ρε τι ιστοριες ακουμε σε καθε καραντινα λεμε... :tooth:

Τυπε επειδη δε παρακολουθεις τα μαργαριταρια που γραφω κατα καιρους.

24 χρονια στην Ελλαδα, 3 γκομενες πηδηξα, οι 2 απο μια φορα. αν η αγαμια ειχε φατσα θα ημουν εγω (και οχι ο σαντμαν)

Το οτι πηδαω τωρα, ειναι επειδη μενω εξωτερικο, και ειδικα απο τα 29-30 και μετα βγαζω και καποια χρηματα παραπανω και οι γκομενες με αντιμετωπιζουν αλλιως. Ειδικα κατι Ελληνιδες με βλεπουν για γαμπρο.

Για την ιστορια για τις πεντε γκομενες οι 4 ηταν ξενες. Απλα απο τοτε χρησιμοποιω αυτο το παραδειγμα για να κουφανω τις γκομενες.

Απλα στην Ελλαδα το εχετε για κατορθωμα να πηδατε εστω και μια γκομενα (εγω το ειχα για να βγω και ραντεβου). Ποσοι γαμανε απο τιντερ? Ποσοι πανε σε ενα μπαρ (χωρις να ειναι μπαρμεν) και πηδανε γκομενα που δε ξερουν? Η ποσες γκομενες εχουν ερθει απο μονες τους.

Αν μιλας την τοπικη γλωσσα ειναι ευκολο. Αν δεν τη μιλας χρειαζεσαι ενα πιο διεθνες περιβαλλον.

Το μεσο προβατο , χωρις Γερμανικα, Ντυζελντορφ δε γαμαει. Βιεννη η Βερολινο ανετα. Ειναι αυτες οι διαφορες που αν δε ζησεις στις πολεις δε μπορεις να κρινεις.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Δηλαδη ρε τυπε papaphilips για κατσε...σου φαινεται περιεργο καποιος να βγει με μια και μπαμ μπαμ να πατε στο ψητο? επειδη δηλ δεν εχει τυχει σε σενα αρα δε τυχαινει και σε αλλους? ..αλλοι πχ εχουν καταφερει παρτουζες...εγω δεν εχω καταφερει παρτουζες.Τι πρεπει να πω δηλ οτι αποκλειεται μου λενε μαλακιες?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δηλαδη ρε τυπε papaphilips για κατσε...σου φαινεται περιεργο καποιος να βγει με μια και μπαμ μπαμ να πατε στο ψητο? επειδη δηλ δεν εχει τυχει σε σενα αρα δε τυχαινει και σε αλλους?

Αυτό γίνεται αν σου την πέσει αυτή ή ξερω γω της άρεσες τόσο πολύ + έχει να γαμηθεί καιρό

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Δηλαδη ρε τυπε papaphilips για κατσε...σου φαινεται περιεργο καποιος να βγει με μια και μπαμ μπαμ να πατε στο ψητο? επειδη δηλ δεν εχει τυχει σε σενα αρα δε τυχαινει και σε αλλους?

Αυτό γίνεται αν σου την πέσει αυτή ή ξερω γω της άρεσες τόσο πολύ + έχει να γαμηθεί καιρό
δεν εχει σημασια,αλλωστε ολες εκει μεσα οι περισσοτερες ειναι τιγκα ξεκωλιαρες και μαλιστα οσες ειχα παει και μπαμ τις πετυχα με ξυρισμενο μουνι κανονικα στη πενα..αρα και η αλλη βγηκε ετοιμη να γαμηθει συνειδητοποιημενη οποτε ναι δεν ειναι και δυσκολο σχετικα γρηγορα να γινει.Τωρα αμα βγαινεις και καθε βδομαδα περιπου με μια δεν ειναι και λιγες οι φορες που θα συμβει αμεσως.Και δε μιλαω για μπαζα...μιλαω για μετριες και πανω.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Η αν απλα σε βλεπει σαν διαβατηριο για κατι καλυτερο. Ειναι η αλλη στη μιζερια των 600 ευρω, 32+ με τους πυρφορους γυρω γυρω.

Μενεις εσυ εξωτερικο (αρα πρεπει να κανει τη δουλεια της γρηγορα), βγαζεις καλα λεφτα, τα παραλες και λιγο.

Χανς Κριστιαν Αντερσεν

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Εχει τυχει να φαω και ακυρα στο ραντεβου..εχει τυχει να γαμησω και την επομενη η υστερα απο 2 μερες...αλλα εχει τυχει και μπαμ κατευθειαν,πως να το κανουμε δηλ.Οσο ασχολεισαι με κατι συστηματικα,αυξανονται και οι πιθανοτητες για ολα τα σεναρια.Εχω ενα φιλο που τη πεφτει χυμα στο δρομο η πηγαινει ακροπολη και πιανει κουβεντα με τουριστριες..γαμαει αβερτα! εγω στο δρομο ετσι χυμα δεν μπορω...αλλοι μπορουν και ισως να γαμανε! επειδη εγω δεν μπορω αρα δεν θα μπορει και ο αλλος?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχω ενα φιλο που τη πεφτει χυμα στο δρομο η πηγαινει ακροπολη και πιανει κουβεντα με τουριστριες..γαμαει αβερτα! εγω στο δρομο ετσι χυμα δεν μπορω...αλλοι μπορουν και ισως να γαμανε! επειδη εγω δεν μπορω αρα δεν θα μπορει και ο αλλος?

Το ξέρεις σίγουρα ότι γαμάει αβέρτα ή πουλάει παπατζιλίκι;

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Εχω ενα φιλο που τη πεφτει χυμα στο δρομο η πηγαινει ακροπολη και πιανει κουβεντα με τουριστριες..γαμαει αβερτα! εγω στο δρομο ετσι χυμα δεν μπορω...αλλοι μπορουν και ισως να γαμανε! επειδη εγω δεν μπορω αρα δεν θα μπορει και ο αλλος?

Το ξέρεις σίγουρα ότι γαμάει αβέρτα ή πουλάει παπατζιλίκι;

ναι το ξερω ειναι παιδικος φιλος...αλλα ειναι αρρωστημενος με τις γυναικες εχει και πολυ εμπειρια με εξωτερικο

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Δηλαδη ρε τυπε papaphilips για κατσε...σου φαινεται περιεργο καποιος να βγει με μια και μπαμ μπαμ να πατε στο ψητο? επειδη δηλ δεν εχει τυχει σε σενα αρα δε τυχαινει και σε αλλους? ..αλλοι πχ εχουν καταφερει παρτουζες...εγω δεν εχω καταφερει παρτουζες.Τι πρεπει να πω δηλ οτι αποκλειεται μου λενε μαλακιες?

Συμβαίνει. Απλά δεν είναι ο κανόνας ειδικά για αξιογάμητες.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1

για τα ελληνικα δεδομενα οχι...ομως ομολογω οτι εξω εχω γαμησει γυναικες που εδω μονο με το υφος τους δεν τις πλησιαζεις ουτε στα 50 μετρα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ έχω έναν γνωστό 52 ετών με κόρη 20 , που έχει γαμήσει τον τελευταίο χρόνο , 4-5 κολλητές της κόρης του.
Σίγουρα πράγματα, το ξέρω από πρώτο χέρι .

Επίσης ο τύπος έχει καβάτζα καμιά 10αριά παντρεμένες, από 30 μέχρι 45 που τις γαμάει αραιά και που.

Από την άλλη είναι ο σαντμαν , που 35 χρόνια δεν έχει γαμήσει τίποτε, ποτέ.

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26

για τα ελληνικα δεδομενα οχι...ομως ομολογω οτι εξω εχω γαμησει γυναικες που εδω μονο με το υφος τους δεν τις πλησιαζεις ουτε στα 50 μετρα

Εδώ οι κοπέλες είναι από σπίτι. Δεν κάνουν τέτοια :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ έχω έναν γνωστό 52 ετών με κόρη 20 , που έχει γαμήσει τον τελευταίο χρόνο , 4-5 κολλητές της κόρης του.

Επίσης ο τύπος έχει καβάτζα καμιά 10αριά παντρεμένες, από 30 μέχρι 45 που τις γαμάει αραιά και που.

Τον ζηλεύεις πολύ ε;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
οσες εχω γνωρισε με ηλικιες απο 32 και πανω το 40%μου εκατσαν στο πρωτο ραντεβου και το 60% στο δευτερο...αξιογαμητες και οχι δεν ηταν καριολες παρα μονο λιγες απο δαυτες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

Από την άλλη είναι ο σαντμαν , που 35 χρόνια δεν έχει γαμήσει τίποτε, ποτέ.

Μαλάκα, είσαι επαγγελματίας μυθομανής. Τέλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom