Νέα

Σεξ στο δευτερο ραντεβου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
μετα τους υπεργαμηκουλες nick the greek from neos kosmos και kakiasmenos provatos heavymetalας, που δεν εχουν αφησει ουτε θηλυκια μυγα να αιωρειται, σκασανε και αλλοι γαμηκουλες να πουνε τα stories τους.
μαλλον ζηλεψανε και ειπανε να εμπλουτισουν το threadακι.
μονο η @erinal# λειπει για να δεσει το ολο σκηνικο.
:tooth:

Εσυ ψαχνεις τις κριτικες μου και παιρνεις εμπνευση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Δε ξερω τι σου εχει τυχει..και δε με νοιαζει αλλωστε τον χαβαλε μ κανω εδω κουβεντα να γινεται τωρα τι κανει τι δε κανει ο καθενας τι πιστευει τι δε πιστευει λιγο με νοιαζει..αν μιλας για τιντερ και γω αυτο το καιρο δεν εχω πολλα ματσ λογω καταστασης.Ουτε εγω πληρωνω παρολο που ξερω πως αν πληρωσω θα εχω περισσοτερες ευκαιριες,,τωρα οσον αφορα τα ματσ εγω like σε μπαζα δε κανω.Στα 10 ματσ τη βδομαδα αντε ισως με 1-2 να βγω οπου η μια δε θα μου γλιτωσει.Αλλα ολα αυτα που σου λεω τα λεω για προ κορονοιου..τωρα μεσα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ.Ομως τα περισσοτερα γαμησια και καλες γκομενες τις ειχα βγαλει απο μπαντου πριν πολλα χρονια...τωρα το εχουν μαθει ολοι εχει πλακωσει η σαρα και η μαρα και κλαφτα χαραλαμπε.

ρε φιλε, μισο λεπτακι γιατι θα μας τρελανεις λεμε.
μου μιλας για πριν πολλα χρονια ???
πριν πολλα χρονια εγω ημουν σε αλλη διασταση.
το πρωι ημουν αθηνα, το μεσημερι ραφηνα και το βραδυ πατρα.
το ψυγειο μου ειχε μονο redbull μεσα γιατι απλα δεν κοιμομουν.
τι μου λες ?????????????
πανε αυτα... τελος.
για το παρον μιλαμε και στην κατασταση που βρισκομαστε... οι περισσοτεροι.
αν εισαι millionaire, πασο.
τωρα τα ξεχνας ολα τιντερ-μπαντου-εξω...οταν λες για ΤΩΡΑ για ποσο ΤΩΡΑ μιλας δεν καταλαβα? εγω μιλαω για εμπειριες που ειχα στη ζωη μου ΓΕΝΙΚΑ...ολα αυτα τα αεροπλανικα που ανεφερα σε αλλα ποστ τα εχω κανει (τα περισσοτερα)28-35..μετα καπως χαλαρωσε η κατασταση πχ μεσα στο 20 εχω βγει μονο 2 φορες απο εκει γιατι μας πηγε γαμιοντας ολο το 20..μεσα στο 19 ειχα παιξει περισσοτερη μπαλα....τωρα δε βγαινουν οι γκομενες φοβουνται τελος και με μια που βγηκα προχτες (καλο ομως 35ρα) μου εβγαλε τη παναγια για να τη φερω σπιτι και επισης με ζαλισει συνεχεια μπας και την εχω κολλησει κορονοιο

χαχαχαχα εισαι θεουλης και εσυ μου φαινεται.
το threadPost αναφερεται λογικα, στην παρουσα κατασταση μαλλον και οχι στα απομνημονευματα του καθενος στο μακρυ παρελθον.
αν ηταν ετσι, θα εγραφε ο καθενας το προσωπικο του αρλεκιν.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δε ξερω τι σου εχει τυχει..και δε με νοιαζει αλλωστε τον χαβαλε μ κανω εδω κουβεντα να γινεται τωρα τι κανει τι δε κανει ο καθενας τι πιστευει τι δε πιστευει λιγο με νοιαζει..αν μιλας για τιντερ και γω αυτο το καιρο δεν εχω πολλα ματσ λογω καταστασης.Ουτε εγω πληρωνω παρολο που ξερω πως αν πληρωσω θα εχω περισσοτερες ευκαιριες,,τωρα οσον αφορα τα ματσ εγω like σε μπαζα δε κανω.Στα 10 ματσ τη βδομαδα αντε ισως με 1-2 να βγω οπου η μια δε θα μου γλιτωσει.Αλλα ολα αυτα που σου λεω τα λεω για προ κορονοιου..τωρα μεσα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ.Ομως τα περισσοτερα γαμησια και καλες γκομενες τις ειχα βγαλει απο μπαντου πριν πολλα χρονια...τωρα το εχουν μαθει ολοι εχει πλακωσει η σαρα και η μαρα και κλαφτα χαραλαμπε.

τι μου λες ?????????????
πανε αυτα... τελος.
τωρα τα ξεχνας ολα τιντερ-μπαντου-εξω...οταν λες για ΤΩΡΑ για ποσο ΤΩΡΑ μιλας δεν καταλαβα? εγω μιλαω για εμπειριες που ειχα στη ζωη μου ΓΕΝΙΚΑ...ολα αυτα τα αεροπλανικα που ανεφερα σε αλλα ποστ τα εχω κανει (τα περισσοτερα)28-35..μετα καπως χαλαρωσε η κατασταση πχ μεσα στο 20 εχω βγει μονο 2 φορες απο εκει γιατι μας πηγε γαμιοντας ολο το 20..μεσα στο 19 ειχα παιξει περισσοτερη μπαλα....τωρα δε βγαινουν οι γκομενες φοβουνται τελος και με μια που βγηκα προχτες (καλο ομως 35ρα) μου εβγαλε τη παναγια για να τη φερω σπιτι και επισης με ζαλισει συνεχεια μπας και την εχω κολλησει κορονοιο

το threadPost αναφερεται λογικα, στην παρουσα κατασταση μαλλον και οχι στα απομνημονευματα του καθενος στο μακρυ παρελθον.

Μια χαρα ειναι και το προσωπικο αρλεκιν. 9 χιλιαδες σελιδες στο νημα με τις ελλεινιδες πως θα γεμισουν?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261

τι μου λες ?????????????
πανε αυτα... τελος.

Μια χαρα ειναι και το προσωπικο αρλεκιν. 9 χιλιαδες σελιδες στο νημα με τις ελλεινιδες πως θα γεμισουν?

οι ξενες συμφωνω παντως, ειναι πιο Openminded ατομα γενικως.
αμα σε γουσταρει η αλλη, τελος.
δε χρειαζονται πολλα πολλα.
οι ελληνιδες-ελληνες δυστυχως ειναι μαμακηδες και τους νοιαζει τι θα πει ο κοσμος πρωτα.
κλασσικη περιπτωση βλαβης που παει απο γενια σε γενια.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
καλα εγω αλλωστε δε με ενοχλει η μαλακια του καθενος..ειμαι ανωνυμος,τα προσωπικα μ τα λεω σε 1-2 κολλητους μονο και μεχρι εκει οποτε εδω μιας και ειμαι ανωνυμος και που τα λεω ειναι σα να μη τα ξερει κανεις...αλλα εμπας περιπτωση επειδη λες για το ΤΩΡΑ.τωρα δεν υπαρχει φιλε μ ετσι οπως ειναι κ κατασταση οποτε θα σου μιλησω για καταστασεις προ κορονοιου.Σου ειπα 100 φορες οτι και να φτιαξεις προφιλ τωρα,αδικος κοπος.Κατσε να ξανα στρωσουμε και εδω ειμαστε..

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
επισης εχω παξει και πολυ μπαλα κυπρο..εκει εχει και πολλες ρωσιδες.Αλλα μην νομιζεις οτι ειμαι και με ενα τιντερ στο χερι,οταν βγαινω εξω που το παιχνιδι ειναι πιο ανετο τα ξεχναω αυτα..εδω στο κιεβο εβγαινα μονος εξω σε μαγαζια μιλουσα με γκομενες και δεν ενιωθα περιεργα.Εδω αν βγεις μονος θα νομιζουν οτι το εσκασες απο το δαφνι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
επισης εχω παξει και πολυ μπαλα κυπρο..εκει εχει και πολλες ρωσιδες.Αλλα μην νομιζεις οτι ειμαι και με ενα τιντερ στο χερι,οταν βγαινω εξω που το παιχνιδι ειναι πιο ανετο τα ξεχναω αυτα..εδω στο κιεβο εβγαινα μονος εξω σε μαγαζια μιλουσα με γκομενες και δεν ενιωθα περιεργα.Εδω αν βγεις μονος θα νομιζουν οτι το εσκασες απο το δαφνι.
Οι Ρωσιδες νεας γενιας ξηγηθηκαν συντηριτουκλες

Θυμαμαι κωλορωσσιδα που τη γαμησα μετα απο στενο μαρκαρισμα και αφου επαιρνε παντα συμβουλες απο τη μανα της για να αντισταθει

Χειροτερη κι απο ελλεινιδα!:new_shocked::new_shocked:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1

Θυμαμαι κωλορωσσιδα που τη γαμησα μετα απο στενο μαρκαρισμα και αφου επαιρνε παντα συμβουλες απο τη μανα της για να αντισταθει

ρωσιδες μονο εξω εχω παιξει μπαλα εδω ελλαδα δεν ασχολουμαι...δε ξερω για καποιο λογο τις θεωρω εξισου μαλακισμενες εδω σαν τις ελληνιδες και μη σου πω και χειροτερες..(αυτο περιλαμβανει πολλα που τωρα βαριεμαι να τα αναλυσω)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι Ρωσιδες νεας γενιας (η εστω αυτες που γνωρισα εγω) κυμαινονται μεταξυ τελειως αμερικανικων προτυπων η λεφτων αισθηματων.

τις θεωρω τις πιο δυσκολες απο ολες τις κεντρο/ανατολικο Ευρωπαιες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Οι Ρωσιδες νεας γενιας (η εστω αυτες που γνωρισα εγω) κυμαινονται μεταξυ τελειως αμερικανικων προτυπων η λεφτων αισθηματων.

τις θεωρω τις πιο δυσκολες απο ολες τις κεντρο/ανατολικο Ευρωπαιες.
Σωστος τυπε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Μαστορια καντε υπομονη.
Τωρα που βλεπω gntm, στις διαφημισεις εδειξε νεα σειρα που θα σκασει πολυ συντομα με τιτλο... "Ερωτας με διαφορα".
Μια 40αρα ερωτευεται εναν 25αρη ειναι το summary.
Επομενως, καταλαβαινετε τι εχει να γινει μετα την καραντινα.
Θα ξεσαλωσουν τα milfονια.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης

Οι άντρες είστε περισσότερο κυνικοί στο σεξ.
Για σας έχει σημασία αν υπήρχε η όχι το σεξ σαν γεγονός. Βέβαια, αυτό που παρατήρησα είναι ότι κανένας δεν παραδέχεται ότι δεν υπήρχε σεξ. Όλοι είστε πορνοβασιλιαδες ..
Ενώ εμείς οι γυναίκες δίνουμε σημάδια στην λεπτομέρεια. ...Πώς ήταν το ντεκόρ το κρεβάτι τι χρώμα το ταβάνι τι ύφασμα οι κουρτίνες. Και όσο περισσότερες λεπτομέρειες θυμόμαστε, τόσο πιο άθλιο ήταν το σεξ. Αν μια φίλη μου ξεκινάει την ιστορία απο" στο μεγάλο σκοτεινό δωμάτιο έμπαινε αμείλικτο φεγγαρόφωτο " δεν χρειάζεται να ακούσω την συνέχεια. Καταλαβαίνω ότι ηταν πολυ κακο και δεν το ευχαριστήθηκε. Αν μου λέει ξέρεις δε θυμάμαι τίποτα. ..θυμάμαι το καυλι μετά σκοτάδι μετά ουράνιο τόξο... τότε ήταν πολύ καλό.
Κατάλαβα ότι και εσείς και εμείς φοβόμαστε την απόρριψη και βιαζόμαστε να απορρίψουμε πρώτοι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Μαστορια καντε υπομονη.
Τωρα που βλεπω gntm, στις διαφημισεις εδειξε νεα σειρα που θα σκασει πολυ συντομα με τιτλο... "Ερωτας με διαφορα".

Gntm φέτος δεν έχω δει καθόλου.
Απο ριάλιτι μόνο Μπίγκ Μπράδερ έχω τσεκάρει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Κι εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω,Ρωσίδα που να'ναι συντηρητική,να σιχαίνεται λαθρο,σκούρους,μαύρους και να ασχολείται μόνο με μένα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για σας έχει σημασία αν υπήρχε η όχι το σεξ σαν γεγονός. Βέβαια, αυτό που παρατήρησα είναι ότι κανένας δεν παραδέχεται ότι δεν υπήρχε σεξ. Όλοι είστε πορνοβασιλιαδες ..
Ενώ εμείς οι γυναίκες δίνουμε σημάδια στην λεπτομέρεια. ...Πώς ήταν το ντεκόρ το κρεβάτι τι χρώμα το ταβάνι τι ύφασμα οι κουρτίνες. Και όσο περισσότερες λεπτομέρειες θυμόμαστε, τόσο πιο άθλιο ήταν το σεξ. Αν μια φίλη μου ξεκινάει την ιστορία απο" στο μεγάλο σκοτεινό δωμάτιο έμπαινε αμείλικτο φεγγαρόφωτο " δεν χρειάζεται να ακούσω την συνέχεια. Καταλαβαίνω ότι ηταν πολυ κακο και δεν το ευχαριστήθηκε. Αν μου λέει ξέρεις δε θυμάμαι τίποτα. ..θυμάμαι το καυλι μετά σκοτάδι μετά ουράνιο τόξο... τότε ήταν πολύ καλό.
Κατάλαβα ότι και εσείς και εμείς φοβόμαστε την απόρριψη και βιαζόμαστε να απορρίψουμε πρώτοι.

Αμα πει κανένας άντρας αντί για έριξα έναν πούτσο ''στο μεγάλο σκοτεινό δωμάτιο έμπαινε αμείλικτο φεγγαρόφωτο'' και δεν κάνει χαβαλέ θα τον τρελάνουν στη φάπα.Να πει βέβαια μια φεμινίστρια γκόμενα ''του έριξα ένα μουνί'' είναι σχετικά σπάνιο.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι αντρες ειναι κυνικοι στο σεξ αλλα......

Οι γυναικες γαμιουνται για λεφτα
Οι γυναικες χρησιμοποιουν το σεξ για να ελεγξουν αντες
Οι γυναικες κανουν σεξ για τη καριερα τους

Κατα τα αλλα οι αντρες κυνικοι.......

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
δε ξερω...εγω παντως οσες εχω γαμησει στο καναπε ποτε καμια δεν μ ειπε ""ααχχχ καυλιαρη μου τι ωραιο καναπε που εχεις""

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261

σε αυτο δινω ενα point.
εχει τυχει με πρωην να μου πει και τι κομματι επαιζε οταν το πρωτοκαναμε και με ειχε κουφανει.
ουτε εγω δεν το θυμομουν που υποτιθεται ειχα βαλει μια επιλογη μουσικης να παιζει.
αλλα αθλιο ΔΕΝ ηταν ευτυχως.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Μαστορια καντε υπομονη.

Gntm φέτος δεν έχω δει καθόλου.
Απο ριάλιτι μόνο Μπίγκ Μπράδερ έχω τσεκάρει.

τι να checkαρεις ρε φιλε απο το big brother ???
μακραν το πχιο σαπχιο απο ολες τις πλευρες.
το απολυτο σκουπιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom