Νέα

Σεξ στο δευτερο ραντεβου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
@iakovos
Αχώριστο ντουέτο...χεράκι -χεράκι στα νήματα μου. Χρειάζεστε ψυχολογική στήριξη να μιλήσετε σε μια γυναίκα;
Και κάτι άλλο. Στα σχόλια σας διακρίνω ζήλια. Μήπως τον ψιλοπαιρνετε κρυφά και με ζηλευετε για μια τρύπα παραπάνω που μου έδωσε η φύση να τον απολαμβάνω;

Σκουπίδι .... ήμουν εδώ πολλές δεκαετίες πριν έρθεις .... και θα είμαι πιο πολλές πολύ καιρό μετά από τότε που θα έχεις πάει στα τσακίδια.
Και σε θέματα τέτοιου είδους έγραφα πάντα.

Είσαι ασήμαντη , ανύπαρκτη βασικά, για να θεωρείς ότι μπορείς να επηρεάσεις το τι γράφω, που γράφω και σε ποιούς γράφω.
Δεν μπορείς, γιατί δεν υπάρχεις για μένα. Η κατηγορία στην οποία ανήκεις, τα συμπλεγματικά μπάζα (αν ανήκεις εκεί και δεν είσαι κανένας σακαφλιάς ή παναγής)
δεν υπάρχει για μένα .

Ρε μαλάκα λάκη, σε γλεντοκοπάνε και τα νεότατα αγνώστου ταυτότητας νικ;;;;

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΡΕ ΠΛΕΙΜΟΜΠΙΛΑΚΗ;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Να ήδη η τρύπα των τσοντοσινεμά , έσκασε μύτη με τα 2 προφίλ της !
Πρώτα με το πουσταδόρος και επειτα με το κύριο προφίλ , μπαρόκ!
Μένει και το τρίτο , το πούστλερ !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο πόλυ είναι άνδρας.

Ο τυπάς που σας είπα, είναι στο καμάκι κάτι σαν τον πελέ στο ποδόσφαιρο .

Τύπος της πιάτσας, χωρίς σοβαρά λεφτά , ο οποίος το είχε δουλέψει από ... όταν γεννήθηκε.

Σοβαρά λεφτά δεν θα μπορούσε να έχει , γιατί έχει πληρώσει καμιά 500ρια εκτρώσεις ....

άσε πόσους γαμιστρώνες .........

Αλλά μιλάμε για μορφή που δούλευε νύχτα, 10 με 6 κάτι τέτοιο τέλος πάντων , στις 6κάτι πήγαινε έπαιρνε παντρεμένη μπαρίστα από εκεί που σχόλαγε,
της οποίας ο άνδρας θα απουσίαζε πολλές ώρες από το σπίτι και την πήγαινε ολοήμερο γαμήσι σε σούνιο/κόρινθο κτλ κτλ ... και την είχε πάει σπίτι της καμιά ωρα πριν γυρίσει ο άνδρας της ....

Δάσκαλος.
Από αυτούς μαθαίνουμε.

Ο ΣΑΝΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ .... 40 ....
@iakovos
Αχώριστο ντουέτο...χεράκι -χεράκι στα νήματα μου. Χρειάζεστε ψυχολογική στήριξη να μιλήσετε σε μια γυναίκα;
Και κάτι άλλο. Στα σχόλια σας διακρίνω ζήλια. Μήπως τον ψιλοπαιρνετε κρυφά και με ζηλευετε για μια τρύπα παραπάνω που μου έδωσε η φύση να τον απολαμβάνω;

Ακου τον παίρνει ο Λακαρος.Κατσε μη σκάσει με κανα κουμπουρι σε ραντεβού θανάτου και σου ανοίξει και τρίτη τρυπα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
Να ήδη η τρύπα των τσοντοσινεμά , έσκασε μύτη με τα 2 προφίλ της !
Πρώτα με το πουσταδόρος και επειτα με το κύριο προφίλ , μπαρόκ!
Μένει και το τρίτο , το πούστλερ !

Σε περιμέναμε στο νήμα του πορνομετανάστη αλλά μόλις έφαγες ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ κρύφτηκες στο κρυο, μουχλιασμένο, γεμάτο υγρασία υπόγειό σου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κμαν .... για το λουνόνα έχεις γράψει τίποτε ρε δάσκαλε ;;;;
Δώσε τα φώτα σου !
Ελλάδα παίζει τίποτε ;;;;;;;

Άσε τους τρύπιους στα τσοντοσινεμά !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
Ο πόλυ είναι άνδρας.

Ο τυπάς που σας είπα, είναι στο καμάκι κάτι σαν τον πελέ στο ποδόσφαιρο .

Τύπος της πιάτσας, χωρίς σοβαρά λεφτά , ο οποίος το είχε δουλέψει από ... όταν γεννήθηκε.

Σοβαρά λεφτά δεν θα μπορούσε να έχει , γιατί έχει πληρώσει καμιά 500ρια εκτρώσεις ....

άσε πόσους γαμιστρώνες .........

Αλλά μιλάμε για μορφή που δούλευε νύχτα, 10 με 6 κάτι τέτοιο τέλος πάντων , στις 6κάτι πήγαινε έπαιρνε παντρεμένη μπαρίστα από εκεί που σχόλαγε,
της οποίας ο άνδρας θα απουσίαζε πολλές ώρες από το σπίτι και την πήγαινε ολοήμερο γαμήσι σε σούνιο/κόρινθο κτλ κτλ ... και την είχε πάει σπίτι της καμιά ωρα πριν γυρίσει ο άνδρας της ....

Δάσκαλος.
Από αυτούς μαθαίνουμε.

Ο ΣΑΝΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ .... 40 ....
@iakovos

Ακου τον παίρνει ο Λακαρος.Κατσε μη σκάσει με κανα κουμπουρι σε ραντεβού θανάτου και σου ανοίξει και τρίτη τρυπα.

Θα φοράει και την κιτρινισμένη σωβρακοφανέλα Μινέρβα;;

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• lakis koumpouri.jpeg
    lakis koumpouri.jpeg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 41

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
Ζητάει συμβουλές από τον Κμαν ο ξεβράκωτος.:tooth::tooth::tooth:

Ου μωρή σπονσορέτα...:confused:

Αν αρχίσει να γράφει ιστορίες σπόνσορινγκ ο λάκαρος οτι έχουμε διαβάσει από τον κμαν θα είναι πταίσματα, θα πεθάνουμε στο γέλιο. Καλά, για φωτογραφίες δεν το συζητώ. :confused:

Ξεβράκωτος είμαι εγώ κλώνε μου, λόγω φώτο προφιλ, μη μας μπερδεύεις, εκτός αν εννοείς τον ξεβράκωτο το λάκη που δεν έχει μαντήλι να κλάψει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τα γούστα του μπαρόκ με .... πορνοστάρ και επαγγελματίες !!!!!!!

7d4a0542dfde523354c695c4c20bb65d.gif

Προσέχτε τις ζώνες ότι είναι ίδιες με του άβαταρ !!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Κραυγάζουν τα .... γούστα που έχει το ... παληκάρι !!!!!

KsPWfE7p7HaJy6ZyLlG_tk9yhoqgL4OwakGqgImx1bP_dQF-d6hsl95Jag-XGWj1Oi877Ocaw2yPPvZKoRcfH-GbgVeh17OJxrHtDDzGZ0c

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Τα γούστα του μπαρόκ με .... πορνοστάρ και επαγγελματίες !!!!!!!

7d4a0542dfde523354c695c4c20bb65d.gif

Προσέχτε τις ζώνες ότι είναι ίδιες με του άβαταρ !!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Κραυγάζουν τα .... γούστα που έχει το ... παληκάρι !!!!!

KsPWfE7p7HaJy6ZyLlG_tk9yhoqgL4OwakGqgImx1bP_dQF-d6hsl95Jag-XGWj1Oi877Ocaw2yPPvZKoRcfH-GbgVeh17OJxrHtDDzGZ0c
τι αηδιες ειναι αυτες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ω ρε μας αηδιασες μεσημεριατικα λεμε...:vomit:

Ρε αρχηγέ .... δεν σέβεσαι τα διαφορετικά γούστα του μπαρόκ ;;;
Ομοφοβικός είσαι ;;;;;;;

Το παληκάρι τόσα χρόνια εδώ μέσα .... μόνο στο θέμα μιας πορνοστάρ έφερνε βόλτες .... ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Θα τον κρίνεις επειδή δεν θέλει να .... πίνει ουίσκι ... και γουστάρει .... άλλα .... ποτά .... ίδιου χρώματος ;;;;;;;;

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Ας βγουμε στην κανονικοτητα και δεχομαι να μου κατσει η αλλη και στο 10ο ραντεβου...αιντε γιατι θα λαλησουμε με τους μαλακες..να κανουμε και κανενα ψαροντουφεκο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.223
Πόντοι
27.261
Ω ρε μας αηδιασες μεσημεριατικα λεμε...:vomit:

Ρε αρχηγέ .... δεν σέβεσαι τα διαφορετικά γούστα του μπαρόκ ;;;
Ομοφοβικός είσαι ;;;;;;;

Το παληκάρι τόσα χρόνια εδώ μέσα .... μόνο στο θέμα μιας πορνοστάρ έφερνε βόλτες .... ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Θα τον κρίνεις επειδή δεν θέλει να .... πίνει ουίσκι ... και γουστάρει .... άλλα .... ποτά .... ίδιου χρώματος ;;;;;;;;

Κοιτα μαστορα... Δικος του ο κωλος, επομενως, "αυτος" αποφασιζει που θα τον δωσει και που θα τον κουνησει. Εμενα δε με αφορα. Αλλα τετχιες photos με αηδιαζουν προσωπικα... Sorry κιολας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.223
Πόντοι
27.261
Ας βγουμε στην κανονικοτητα και δεχομαι να μου κατσει η αλλη και στο 10ο ραντεβου...αιντε γιατι θα λαλησουμε με τους μαλακες..να κανουμε και κανενα ψαροντουφεκο

Χαχαχαχαχαχα :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
Ρε το μαλάκα το λάκη, μας αηδιάσε μεσημεριάτικα. Ρε τρόμπα εσύ τη βρίσκεις με αυτά τα σιχάματα που έχεις αρχείο στον υπολογιστή σου, εμείς τι φταίμε; Τράβα στο νήμα του ποδολάγνου να τα πείτε. :vomit::vomit::vomit:

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
238
Πόντοι
281

Το αποτέλεσμα μετράει στην τελική.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Ρε το μαλάκα το λάκη, μας αηδιάσε μεσημεριάτικα. Ρε τρόμπα εσύ τη βρίσκεις με αυτά τα σιχάματα που έχεις αρχείο στον υπολογιστή σου, εμείς τι φταίμε; Τράβα στο νήμα του ποδολάγνου να τα πείτε. :vomit::vomit::vomit:

Εγώ τα λεγα για πλάκα, αλλά με αυτά που ανεβάζει ο Λαλάκης έχασα πάσα ιδέα!
Τελικά παίζει δυνατά να είναι καταπιεσμένος πουστης...σαν τον Λίλα....:confused:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1

Το αποτέλεσμα μετράει στην τελική.
σιγουρα αλλα για μενα αν δεν γινει κατι σχετικα γρηγορα μαλλον δε θα γινει ποτε...αν πηγαινει μακρυα η βαλιτσα η υποθεση εχει πολλα "γιατι" μεσα και εγω πλεον με τις γυναικες τα βαρεθηκα τα "γιατι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom