Νέα

Σεξ στο δευτερο ραντεβου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
238
Πόντοι
281
Ας βγουμε στην κανονικοτητα και δεχομαι να μου κατσει η αλλη και στο 10ο ραντεβου...αιντε γιατι θα λαλησουμε με τους μαλακες..να κανουμε και κανενα ψαροντουφεκο

Το αποτέλεσμα μετράει στην τελική.
σιγουρα αλλα για μενα αν δεν γινει κατι σχετικα γρηγορα μαλλον δε θα γινει ποτε...αν πηγαινει μακρυα η βαλιτσα η υποθεση εχει πολλα "γιατι" μεσα και εγω πλεον με τις γυναικες τα βαρεθηκα τα "γιατι"

Υπομονή. Θα γυρίσει κι ο τροχός.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Ρε το μαλάκα το λάκη, μας αηδιάσε μεσημεριάτικα. Ρε τρόμπα εσύ τη βρίσκεις με αυτά τα σιχάματα που έχεις αρχείο στον υπολογιστή σου, εμείς τι φταίμε; Τράβα στο νήμα του ποδολάγνου να τα πείτε. :vomit::vomit::vomit:

Εγώ τα λεγα για πλάκα, αλλά με αυτά που ανεβάζει ο Λαλάκης έχασα πάσα ιδέα!
Τελικά παίζει δυνατά να είναι καταπιεσμένος πουστης...σαν τον Λίλα....:confused:

Αδυνατό να το πιστέψω τύπε, εντάξει, οτι είναι σα γαμώ το κέρατό του και έχει γαμήσει μόνο την πρώτη που του έκατσε και την παντρεύτηκε κιόλας, να ναι καλά το προξενιό, το ξέρουμε αλλά να το έχει γυρίσει και στην πίσω κίνηση δεν το περίμενα. Νόμιζα οτι είναι πούστης μόνο στην ψυχή.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Είναι και αυτή η Αυστριακή,ως γνωστόν εκεί έχουν περίεργα γούστα, ίσως αυτή άνοιξε το δρόμο.:confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τα γούστα του μπαρόκ με .... πορνοστάρ και επαγγελματίες !!!!!!!

7d4a0542dfde523354c695c4c20bb65d.gif

Προσέχτε τις ζώνες ότι είναι ίδιες με του άβαταρ !!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. Κραυγάζουν τα .... γούστα που έχει το ... παληκάρι !!!!!

KsPWfE7p7HaJy6ZyLlG_tk9yhoqgL4OwakGqgImx1bP_dQF-d6hsl95Jag-XGWj1Oi877Ocaw2yPPvZKoRcfH-GbgVeh17OJxrHtDDzGZ0c

Έλα ρε μας αηδιασες μεσημεριάτικα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η τρύπια μπαρόκ και με τα 3 προφίλ .... καταρχήν δείχνει ότι .... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΙΝΕΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΝΚ , ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΩΤΟ .....

Λέει ότι ανεβάζω φωτό εγώ .... ενώ είναι λινκ ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,
ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ !!!!!!!!!

Εκεί είναι το θρεντ .... όποιος θέλει μπαίνει και βλέπει !!!!!!

Σε καμία άλλη επαγγελματία δεν απευθύνθηκε , εκτός από αυτή που γαμάει με στράπον και κατουράει !!!!!!!!!

Κλασική ξεκωλιάρα των τσοντοσινεμά, τον είχα ξεπατώσει και οι δικοί τους τον πήγαν σε χωρίο και του έκαναν λευκό γάμο κάλυψης με γριά μπάζο
για να ξεχαστεί η ... ιστορία του στα τσοντοσινεμά .... αλλά και εκεί άρμεξε όλους τους κωλομπαράδες του νομού ..... που του τον έκαναν φινιστρίνι .....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Καλά, σώπα σώπα τώρα και πες μας σε ποιά site πούστηδων έχεις εγγραφή και τα βλέπεις όλα αυτα. Εμείς δε θα πούμε πουθενά για σένα τίποτα, είμαστε φίλοι σου.

Επίσης πες μας και σε ποιό εργοστάσιο κάνεις το νυχτοφύλακα 12 τα μεσάνυχτα με 7 το πρωί και το 00:03 εσένα σου είναι εργάσιμη ώρα.

ΜΠΑΡΟΚΟΓΑΜΗΜΕΝΕ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Η τρύπια μπαρόκ και με τα 3 προφίλ .... καταρχήν δείχνει ότι .... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΙΝΕΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΝΚ , ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΩΤΟ .....

Λέει ότι ανεβάζω φωτό εγώ .... ενώ είναι λινκ ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,
ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ !!!!!!!!!

Εκεί είναι το θρεντ .... όποιος θέλει μπαίνει και βλέπει !!!!!!

Σε καμία άλλη επαγγελματία δεν απευθύνθηκε , εκτός από αυτή που γαμάει με στράπον και κατουράει !!!!!!!!!

Κλασική ξεκωλιάρα των τσοντοσινεμά, τον είχα ξεπατώσει και οι δικοί τους τον πήγαν σε χωρίο και του έκαναν λευκό γάμο κάλυψης με γριά μπάζο
για να ξεχαστεί η ... ιστορία του στα τσοντοσινεμά .... αλλά και εκεί άρμεξε όλους τους κωλομπαράδες του νομού ..... που του τον έκαναν φινιστρίνι .....

Δωσε τα φωτα σου μαστορα και σε μας τους τυφλους.
Ονονατα πες και μη μιλας με γριφους.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

ελληνίδα πορνοστάρ τύπε .... σουγκαρ ....
μόλις είδε το βίντεο η μπαρόκα στο οποίο ξεκώλιαζε έναν και τον κατούραγε στα μούτρα και στο στόμα .... ξετρελάθηκε ο μπαροκ/πουστλερ/πουσταδορος31 ....

όλοι τα ξέρουν αυτά εδώ ....

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

μόλις είδε το βίντεο η μπαρόκα στο οποίο ξεκώλιαζε έναν και τον κατούραγε στα μούτρα και στο στόμα .... ξετρελάθηκε ο μπαροκ/πουστλερ/πουσταδορος31 ....

Ρε μπαροκ αληθεια ειναι αυτα???

και ειναι γαμιολες οι ελλεηνιδες και να τις αφησουμε να μας κατουρανε??:embarrased::embarrased:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

Ρε μπαροκ αληθεια ειναι αυτα???

και ειναι γαμιολες οι ελλεηνιδες και να τις αφησουμε να μας κατουρανε??:embarrased::embarrased:

Τύπε, πρόσεξε τι και ποιούς διαβάζεις εδώ μέσα, πιστεύω να σε κάλυψα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261

Χατζη εννοεις μαλλον τοτε.
Λες να ειναι κανεις απο αυτους που στραποναρισε ηδη στα videακια????
Γιωργαρε τι ακουω και βλεπω.... Αληθεια ρε ???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261

copy-paste εκανες ρε γιωργη ????
:tooth:
καλα... ετσι κι αλλιως χωρις αναζητηση της προκοπης, δε μπορω να διασταυρωσω στοιχεια πλεον.
γαματο... no worries.
τι κανει η φιλη μας η @erinal#... τον εφαγε τελικα απο κανεναν σας η' ακομα στο ψαξιμο ειναι ????
μου ελειψαν οι διαλογοι μας :smitten:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

καλα... ετσι κι αλλιως χωρις αναζητηση της προκοπης, δε μπορω να διασταυρωσω στοιχεια πλεον.
γαματο... no worries.
τι κανει η φιλη μας η @erinal#... τον εφαγε τελικα απο κανεναν σας η' ακομα στο ψαξιμο ειναι ????

Θα τον έφαγε κι αυτή κάποια στιγμή, ο Θεός είναι μεγάλος.

Όσο για ψάξιμο, μην παιδεύεσαι άδικα, τίποτα δε θα βρεις εκτός από κάποια μηνύματα που το νικ φυλοβιος γνωστός και ως ζελικο γνωστός και ως λακης33 του ξέσκισα την κωλοτρυπίδα και τώρα σέρνεται ξωπίσω μου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
πωωωωπω πετσόκομμα που έκανες τον @iakovos και τον Λάκη. Και δεν σου το είχα Polly

Τύπε , είσαι ο κλασικός γλείφτης όλων των γυναικείων νικ .
Δεν εισαι κάτι σπάνιο , ο κανόνας εισαι !
Σκουλήκι που σέρνεται στη λάσπη . Λάσπη από ΡΟΧΑΛΕΣ και χώμα , όχι νερο και χώμα !
Εκεί ανήκεις.

Ελπίζεις, ότι μετά από μερικές δεκάδες χιλιάδες posts γλειψίματος .... μπορεί να γοητεύσεις τη .... γκόμενα που ονειρεύεσαι αυνανιζόμενος , ότι κρύβεται πίσω από τα
"γυναικεία" προφίλ και να φας κι εσύ .... λίγο πριν κλείσεις τα 60 , κλείνοντας μισό αιωνα μαλακίας !

Ελπίζεις φουκαρά ότι πίσω από το Πόλυ θα κρύβεται κάτι τέτοιο .....

758656adc2df2b1220f602b508713747.jpg

Πιο θλιβερός από δραματική ταινία ..... Απόπατος !!!!!!

αν εσύ κατάλαβες όλα αυτά Λαλάκη και κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα τότε πραγματικά είσαι μεγάλος αρμό-στόκος :2funny::2funny::2funny:

ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ!!!

σε πετσόκοψε σαν τα πεπόνια του πορνομήτσου η μανδαμ Polly :2funny::2funny::2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261

γαματο... no worries.

Θα τον έφαγε κι αυτή κάποια στιγμή, ο Θεός είναι μεγάλος.

Όσο για ψάξιμο, μην παιδεύεσαι άδικα, τίποτα δε θα βρεις εκτός από κάποια μηνύματα που το νικ φυλοβιος γνωστός και ως ζελικο γνωστός και ως λακης33 του ξέσκισα την κωλοτρυπίδα και τώρα σέρνεται ξωπίσω μου.

αυτο το εχω πει και εγω, αλλιως.
για καθε τυπο γυναικας, υπαρχει ο αναλογος τυπος αντρα.
κανενας και καμια δε ξεμενει, αρκει να μην ειναι επιλογη του/της.

κοιτα... ουτε εσενα ξερω, ουτε τον fylobios. αρα δεν παιρνω το μερος καπχιου.
απλα για το χαβαλε της υποθεσης ρωταω.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
Ο πόλυ είναι άνδρας.

Ο τυπάς που σας είπα, είναι στο καμάκι κάτι σαν τον πελέ στο ποδόσφαιρο .

Τύπος της πιάτσας, χωρίς σοβαρά λεφτά , ο οποίος το είχε δουλέψει από ... όταν γεννήθηκε.

Σοβαρά λεφτά δεν θα μπορούσε να έχει , γιατί έχει πληρώσει καμιά 500ρια εκτρώσεις ....

άσε πόσους γαμιστρώνες .........

Αλλά μιλάμε για μορφή που δούλευε νύχτα, 10 με 6 κάτι τέτοιο τέλος πάντων , στις 6κάτι πήγαινε έπαιρνε παντρεμένη μπαρίστα από εκεί που σχόλαγε,
της οποίας ο άνδρας θα απουσίαζε πολλές ώρες από το σπίτι και την πήγαινε ολοήμερο γαμήσι σε σούνιο/κόρινθο κτλ κτλ ... και την είχε πάει σπίτι της καμιά ωρα πριν γυρίσει ο άνδρας της ....

Δάσκαλος.
Από αυτούς μαθαίνουμε.

Ο ΣΑΝΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ .... 40 ....
@iakovos
Αχώριστο ντουέτο...χεράκι -χεράκι στα νήματα μου. Χρειάζεστε ψυχολογική στήριξη να μιλήσετε σε μια γυναίκα;
Και κάτι άλλο. Στα σχόλια σας διακρίνω ζήλια. Μήπως τον ψιλοπαιρνετε κρυφά και με ζηλευετε για μια τρύπα παραπάνω που μου έδωσε η φύση να τον απολαμβάνω;

τύπε σε ζηλεύουν ειναι πασιφανές :confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μαλάκα Βενέδικτε .... λες να γαμήσεις τελικά αν μου τη λες ;;;
Αν είναι να σε βοηθήσω ρε αρχηγέ, να σου δίνω πάσες να μου τη λες για να γλείφεις τα μπάζα του φόρουμ , μπας και σου κάτσει κανένα !

Μεγάλη υπόθεση να μπορέσεις να .... γαμήσεις !!!!!!!!!!

Θα σου πρότεινα αν είναι να ασχοληθείς με γκόμενες των φόρουμ να κάνεις ειδική παραγγελία ένα κρεβάτι ....
και να στο φτιάξουν με .... στιβαρά υλικά, για να είσαι σίγουρος αρχηγέ μου !!!!!!!

Με τούτα θα είσαι κομπλέ πιστεύω
iron-beam-500x500.jpg

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μαλακες ο Λακης ειναι πιο τσαντιλας και απο μενα, ξεκιναει με ολους πολεμο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μαλάκα Βενέδικτε .... λες να γαμήσεις τελικά αν μου τη λες ;;;
Αν είναι να σε βοηθήσω ρε αρχηγέ, να σου δίνω πάσες να μου τη λες για να γλείφεις τα μπάζα του φόρουμ , μπας και σου κάτσει κανένα !

Μεγάλη υπόθεση να μπορέσεις να .... γαμήσεις !!!!!!!!!!

Θα σου πρότεινα αν είναι να ασχοληθείς με γκόμενες των φόρουμ να κάνεις ειδική παραγγελία ένα κρεβάτι ....
και να στο φτιάξουν με .... στιβαρά υλικά, για να είσαι σίγουρος αρχηγέ μου !!!!!!!

Με τούτα θα είσαι κομπλέ πιστεύω
iron-beam-500x500.jpg

τελικά έχεις στόκο μέσα στο κεφάλι σου Λαλακη γιατι απο μυαλο ντιπ για ντιπ ξεκουδουνος τελείως. ολο λαθος συμπερασματα βγαζεις :2funny::2funny::2funny:

μεχρι και ο Πολυκαρπος σε καταλαβε οτι τον παιρνεις και το τραβαει ο οργανισμός σου, γι' αυτό σε πετσοκοψε σαν πεπονι :2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom