ολα αυτα περι-για ποια με περασες-δεν τα κανω εγω αυτα-δε σε ξερω ακομα-τα ακουω βερεσε υποψην..εχω γαμησει γκομενα στο 2ωρο που μου ηρθε στο ραντεβου σα τη κοσιωνη του σκαι..με τετοιο υφακι-ντυσιμο-στυλακι
Εγώ σε πιστεύω φίλε διότι το έχω κάνει κι εγώ. Υπέστη μια στεναχώρια τον Μάιο του 2019 από γκόμενα που με έκανε gosthing κι ύστερα άλλαξα συμπεριφορά, ψέλνω άλλο τροπάριο. Φόρτωσε ανάποδες ο Δημήτρης κι άλλαξε. Έχει συμβάλει σε αυτό πολύ και η μελέτη της red pill θεωρίας την οποία μελετώ σε παρουσιάσεις
ξένων youtubers.
19:00 ραντεβού γνωριμίας στο vive mare 23:00 στο Μιράντα....!!! έτσι θέλουνε. Η γνωριμία γίνεται σε chat και στο tinder, τώρα πια όμως έχω διαγράψει λογαριασμούς και εφαρμογές γνωριμιών, μόνο chat κι αυτό σπανίως. Μία μόνο μου ξέφυγε και την πήδηξα στο δεύτερο ραντεβού, στο πρώτο μόνο χαμούρεμα. Όπως λες πιο πάνω της πρότεινα να πάμε σπίτι μου για μια ωρίτσα ύπνο και ξεκούραση πριν την πάω σπίτι της. Πάντα πρέπει να τις πηγαίνετε σε μέρος που κοντά υπάρχει μέρος για χαμούρεμα στο αμάξι και ξενοδοχείο εκεί κοντά. Επιπλέον δεν θα τους λέτε ότι είναι όμορφες για να έχουν την αμφιβολία εάν τους αρέσεις η όχι. Βγήκα βεβαίως και με γυναίκες που δεν μου κάτσανε στο πρώτο ή στο δεύτερο ραντεβού αλλά της αμόλισα δεν επέτρεψα να με βάλουν στο friendzone ούτε τις κυνήγησα σαν πυρφόρος. Όταν δε, μας λένε πως ψάχνουν σχέση δεν λένε την αλήθεια αλλά επαναλαμβάνουν ένα κλισέ για να μην χαρακτηριστούν πουτάνες. Δεν ξέρουν τι θέλουνε είναι η αλήθεια.