Νέα

Σεξ στο δευτερο ραντεβου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201246
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
οχι...ποτε δεν εχει τυχει να βγω με καποια που να εχει παρει παραπανω απο 1-2 μερες το τσατ...αμα θες με πιστευεις..και δεν εχει να κανει οτι ειμαι πολυ μαγκας στο τσατ,αλλα στο οτι οσο πιο μπαμ στην ουσια εισαι τοσο το καλυτερο.Καμια δεν μπαινει μεσα σε τσατ να βγει με αγνωστους που δεν ειναι ξεκωλιαρα-προχωρημενη.

ε να κανω και εγω ενα profile να δω τι παιζει ρε μαστορα.
και εγω μια χαρα εμφανισημος ειμαι λεμε.
τωρα με την πανδημια μη περιμενεις πολλα...φοβουνται με τον ιο

χαχαχαχαχα μου τα γυρνας τωρα σιγα σιγα βλεπω.
εκει που πηγα φορτσατος για να κανω profile.... με εριξες.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
με εγκατέλειψε για ένα χαζό ψέμα που της είπα(δεν θέλω να πλατιάσω μεγάλη ιστορία και δεν της αξίζει). Όχι ότι δεν γαμούσα τα στανταράκια μου τόσο έξω όσο και σε πουτάνες, αλλά είχα γίνει χάλια ψυχολογικά και δεν μου άξιζε γιατι της είχα φερθεί σπαθί.

ψεμα και σπαθι δεν πανε μαζι ομως μαστορα :wink:
Ενα αμελητεο ψεμα της ειχα πει, οτι πηγα επαγγελματικο ταξιδι στην Ιταλια, ενω ειχα παει μ ενα στανταρακι μου στο εξωτερικο σε ψιλοεσχατια,για εξερευνηση
Κατσε ρε μαστορα μισο λεπτακι. Την κερατωνες με γκομενες, πηγαινες σε πουτανες, αλλα κατα τα αλλα της ειχες φερθει σπαθι. Μηπως θα επρεπε να σε παρακαλαει να μεινεις για παντα μαζι της μην χασει το κελεπουρι?
Και για να προλαβω σχολια, οταν ειμαι σε σχεση δεν παω σε πουτανες, μονο οταν ειμαι μονος.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
μη γενικεύεις για τα dating apps. Είναι και κάποιες που θέλουν μόνο γαμήσι, αλλά μία μεγάλη πλειοψηφία θέλει σχέση. Ειδικά από άντρες που είναι πάνω από 30-35 ίσως εσύ είσαι πιο πιτσιρικάς και σε βλέπουν αλλιώς. Γενικότερα παιδιά στο πρώτο ραντεβού ξέρεις αν θα υπάρξει συνέχεια ή όχι και ας μην πέσει πούτσα. Αν στο τρίτο ραντεβού είναι ακόμη στο -δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς, να γνωριστούμε, να δούμε- προφανώς θέλει να σε βάλει στο friendszone και να σε κλειδώσει εκεί. Και το χειρότερο σενάριο σε θέλει σπόνσορα χωρίς να δίνει τίποτα. 100 - 0 το σκορ. Και για αυτούς που θεωρούν ότι αν έχουν μία γυναίκα φίλη θα τους γνωρίσει μουνιά - καλή τύχη συναγωνιστές, έχετε να κουβαλήσετε πολύ πιλοφόρι και θα σας σπρώξει και το μπάζο που δεν το παίρνει ούτε ο Χάρος. Όταν στο τρίτο ραντεβού δε γίνεται τίποτα - απλά δεν πρόκειται να υπάρξει τέταρτο.
οχι..38 ειμαι. αλλα τα περισσοτερα περιστατικα και τα πιο βαρβατα και αμεσα,τα ειχα 28-35

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
με εγκατέλειψε για ένα χαζό ψέμα που της είπα(δεν θέλω να πλατιάσω μεγάλη ιστορία και δεν της αξίζει). Όχι ότι δεν γαμούσα τα στανταράκια μου τόσο έξω όσο και σε πουτάνες, αλλά είχα γίνει χάλια ψυχολογικά και δεν μου άξιζε γιατι της είχα φερθεί σπαθί.

Ενα αμελητεο ψεμα της ειχα πει, οτι πηγα επαγγελματικο ταξιδι στην Ιταλια, ενω ειχα παει μ ενα στανταρακι μου στο εξωτερικο σε ψιλοεσχατια,για εξερευνηση
Κατσε ρε μαστορα μισο λεπτακι. Την κερατωνες με γκομενες, πηγαινες σε πουτανες, αλλα κατα τα αλλα της ειχες φερθει σπαθι. Μηπως θα επρεπε να σε παρακαλαει να μεινεις για παντα μαζι της μην χασει το κελεπουρι?
Και για να προλαβω σχολια, οταν ειμαι σε σχεση δεν παω σε πουτανες, μονο οταν ειμαι μονος.
Και τι θες να κανω με μια κοπελα 34 τοτε που δεν μου καθεται γιατι θελει να γνωριστουμε και μονο μπαλαμουτιαζομαστε;;; Φυσικα και γαμουσα οπως πριν. Και θα στο πω ειλικρινα. Την μερα που θα καναμε σεξ δεν θα υπηρχε αλλη γυναικα στη ζωη μου. Ημουν ετοιμος να κοψω και τα στανταρακια και τις πουτανες και ολες. Θα εφευγε και στο εξωτερικο για παντα και δεν ηθελε ουτε να προσπαθησουμε τιποτα. Ενω με φαντασιωνοταν δισταζε να προχωρησει γιατι θα κολλαγε και δεν θα μπορουσε να με ξεπερασει. Παπαριες σου λεω εγω. Αν το καναμε θα ειχαμε παιδια μαζι τωρα. Ημουν ετοιμος να κανω τα παντα. Αλλα ολα εχουν κι ενα οριο. Ειναι μεγαλη ιστορια ρε παιδες. Δεν λεω οτι εγω ειμαιο mr τελειος. Αλλα αν τα ξερατε ολα απο την αρχη θα καταλαβαινατε.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
ολα αυτα περι-για ποια με περασες-δεν τα κανω εγω αυτα-δε σε ξερω ακομα-τα ακουω βερεσε υποψην..εχω γαμησει γκομενα στο 2ωρο που μου ηρθε στο ραντεβου σα τη κοσιωνη του σκαι..με τετοιο υφακι-ντυσιμο-στυλακι

Εγώ σε πιστεύω φίλε διότι το έχω κάνει κι εγώ. Υπέστη μια στεναχώρια τον Μάιο του 2019 από γκόμενα που με έκανε gosthing κι ύστερα άλλαξα συμπεριφορά, ψέλνω άλλο τροπάριο. Φόρτωσε ανάποδες ο Δημήτρης κι άλλαξε. Έχει συμβάλει σε αυτό πολύ και η μελέτη της red pill θεωρίας την οποία μελετώ σε παρουσιάσεις ξένων youtubers.
19:00 ραντεβού γνωριμίας στο vive mare 23:00 στο Μιράντα....!!! έτσι θέλουνε. Η γνωριμία γίνεται σε chat και στο tinder, τώρα πια όμως έχω διαγράψει λογαριασμούς και εφαρμογές γνωριμιών, μόνο chat κι αυτό σπανίως. Μία μόνο μου ξέφυγε και την πήδηξα στο δεύτερο ραντεβού, στο πρώτο μόνο χαμούρεμα. Όπως λες πιο πάνω της πρότεινα να πάμε σπίτι μου για μια ωρίτσα ύπνο και ξεκούραση πριν την πάω σπίτι της. Πάντα πρέπει να τις πηγαίνετε σε μέρος που κοντά υπάρχει μέρος για χαμούρεμα στο αμάξι και ξενοδοχείο εκεί κοντά. Επιπλέον δεν θα τους λέτε ότι είναι όμορφες για να έχουν την αμφιβολία εάν τους αρέσεις η όχι. Βγήκα βεβαίως και με γυναίκες που δεν μου κάτσανε στο πρώτο ή στο δεύτερο ραντεβού αλλά της αμόλισα δεν επέτρεψα να με βάλουν στο friendzone ούτε τις κυνήγησα σαν πυρφόρος. Όταν δε, μας λένε πως ψάχνουν σχέση δεν λένε την αλήθεια αλλά επαναλαμβάνουν ένα κλισέ για να μην χαρακτηριστούν πουτάνες. Δεν ξέρουν τι θέλουνε είναι η αλήθεια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
ολα αυτα περι-για ποια με περασες-δεν τα κανω εγω αυτα-δε σε ξερω ακομα-τα ακουω βερεσε υποψην..εχω γαμησει γκομενα στο 2ωρο που μου ηρθε στο ραντεβου σα τη κοσιωνη του σκαι..με τετοιο υφακι-ντυσιμο-στυλακι

Εγώ σε πιστεύω φίλε διότι το έχω κάνει κι εγώ. Υπέστη μια στεναχώρια τον Μάιο του 2019 από γκόμενα που με έκανε gosthing κι ύστερα άλλαξα συμπεριφορά, ψέλνω άλλο τροπάριο. Φόρτωσε ανάποδες ο Δημήτρης κι άλλαξε. Έχει συμβάλει σε αυτό πολύ και η μελέτη της red pill θεωρίας την οποία μελετώ σε παρουσιάσεις ξένων youtubers.
19:00 ραντεβού γνωριμίας στο vive mare 23:00 στο Μιράντα....!!! έτσι θέλουνε. Η γνωριμία γίνεται σε chat και στο tinder, τώρα πια όμως έχω διαγράψει λογαριασμούς και εφαρμογές γνωριμιών, μόνο chat κι αυτό σπανίως. Μία μόνο μου ξέφυγε και την πήδηξα στο δεύτερο ραντεβού, στο πρώτο μόνο χαμούρεμα. Όπως λες πιο πάνω της πρότεινα να πάμε σπίτι μου για μια ωρίτσα ύπνο και ξεκούραση πριν την πάω σπίτι της. Πάντα πρέπει να τις πηγαίνετε σε μέρος που κοντά υπάρχει μέρος για χαμούρεμα στο αμάξι και ξενοδοχείο εκεί κοντά. Επιπλέον δεν θα τους λέτε ότι είναι όμορφες για να έχουν την αμφιβολία εάν τους αρέσεις η όχι. Βγήκα βεβαίως και με γυναίκες που δεν μου κάτσανε στο πρώτο ή στο δεύτερο ραντεβού αλλά της αμόλισα δεν επέτρεψα να με βάλουν στο friendzone ούτε τις κυνήγησα σαν πυρφόρος. Όταν δε, μας λένε πως ψάχνουν σχέση δεν λένε την αλήθεια αλλά επαναλαμβάνουν ένα κλισέ για να μην χαρακτηριστούν πουτάνες. Δεν ξέρουν τι θέλουνε είναι η αλήθεια.

μολις εκανα profile και μπορω να πω οτι το 99% που βλεπω ηδη, ειναι για τα μπαζα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1

καλα τωρα το τι λενε απο το τι πιστευουν η τι κανουν ειναι αλλο θεμα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ρε μάγκες σόρυ που ρωτάω αλλά στο Tinder υπάρχει τρόπος να ψάξεις και βρεις δωρεαν τα ταίρια σου?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ρε μάγκες σόρυ που ρωτάω αλλά στο Tinder υπάρχει τρόπος να ψάξεις και βρεις δωρεαν τα ταίρια σου?
τα ταιρια η αυτες που σου εχουν κανει like? αυτες οχι πρεπει να παρεις το gold
Πως μπορω να δω αυτες που μου καναν like και να μιλησω μαζι τους?

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
πρεπει να βαλεις το gold..σου εχει μεσα οδηγιες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261

οντως, σε μενα λεει κατι για 84 euros για 6 μηνες.
χαχαχαχαχαχα για μαλακες ψαχνουν μαλλον εκει περα.
ρε σε τη καταντια φτασαμε λεμε :tooth:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Ρε παιχταρα μου αν ειναι κανουμε chat και Live στο δρομο και τσαμπα

Μαλακα παντως εχει κατι μουναρους μεσα

ψαχνονται για λουκανικο αυτα τα μουνετα?

Καυλωσα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
THNX for the info man

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα;
Θα τρελαθούμε τελείως;
Ένα αθώο ψεματάκι λέει της είπα... :headbang:

Κάτι τέτοια άτομα είναι που όλα τους πάνε στραβά και τους φταίνε πάντα οι άλλοι.

Δηλαδή αν είναι το κέρατο το αθώο χαζοψεματάκι, το σοβαρό ποιό είναι;
Ότι της σκότωσε τη μάνα; :2funny:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
αν και για μενα δεν ειναι η καταλληλη περιοδος για να πληρωσεις...μπορει να εχει ματσ αλλα δε βγαινουν ευκολα τωρα με τον ιο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261

Καυλωσα

ε τι να σου πω ρε φιλε.
πλερωνε 90 euros εσυ τοτε, για να δεις ποια σου εκανε Like και να γουσταρεις.
χαχααχαχαχαχα
ρε σοβαρευτειτε ρε λεμε.
:tooth:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
αν και για μενα δεν ειναι η καταλληλη περιοδος για να πληρωσεις...μπορει να εχει ματσ αλλα δε βγαινουν ευκολα τωρα με τον ιο
Σωστός...ο κοσμος ειναι επιφυλακτικος...

Φετος απο σεπτεμβρη του 2019 ως τωρα καταφερα να φαω 4 πολυ μετριες γκομενες(6 αρακια) μετα απο αρκετα περισσοτερα καμακια.Βαλε και επιπλεον καμμια 5 αρα αποτυχημενα ραντεβου που εφτασαν μεχρι φιλι η στο απολυτο τιποτα.

Η αυτοεκτιμηση μου επιασε πατωμα.ΑΣτα να παν φιλε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Καυλωσα

ε τι να σου πω ρε φιλε.
πλερωνε 90 euros εσυ τοτε, για να δεις ποια σου εκανε Like και να γουσταρεις.
χαχααχαχαχαχα
ρε σοβαρευτειτε ρε λεμε.
:tooth:
Το ιδιο λεμε ρε τυπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom