καταρχην για τις "ευκολες" γκομενες μεγαλο ρολο παιζει η εμφανιση..κατα δευτερον το μπλα μπλα---λεω τιντερ-μπαντου γιατι και αυτες κατα καποιο τροπο ειναι ψιλιασμενες δηλ και αυτες τι νομιζεις? για κοκο μπαινουν εκει (και ας λενε για σχεση)υστερα οπως εχω ξανα πει καρα-SOS ειναι το χαμουρεμα οσο πιο γρηγορα μπορεις.Υστερα να βρεις μια δικαιολογια να πατε σπιτι σου αφου εχει πεσει γλωσσοφιλο και εχεις δει ζεστη τη γκομενα..μην λες ποτε παμε σπιτι να κοιμηθουμε-σεξ,χιλιες φορες να πεις παμε να δουμε τηλεοραση. (εγω λεω αλλες μαλακιες του τυπου "ξεχασα το ματι αναμενο,παμε λιγο πανω να το σβησω και ξαναφευουμε" ...φυσικα δεν ξανα-φευγετε...παντως ποτε κατι που θα την κανει να νιωσει "πουτανα" η "ευκολη"...αλλα και παλι για μενα αν εισαι εμφανισημος και δε πετας μαλακιες τοτε ναι...2ωρο (δεν λεω οτι ολες μου εχουν κατσει τοσο γρηγορα αλλα οι μισες ναι)..επισης θελει και πεισμα,δηλ αν πεις στην αλλη παμε σπιτι τι περιμενεις να σου πει ναι? οχι θα σου πει...πρεπει να επιμεινεις.
μαστορα λες οτι.... εισαι εμφανισημος, εχεις μπλα μπλα, ριχνεις τις γκομενες στο 2ωρο ????
δηλαδη... ψαξιμο-γνωριμια-ιντερνετικο μπλα μπλα-συναντηση-live μπλα μπλα-χαμουρεμα-γαμησι προλαβαινεις και τα κανεις ολα σε 2 ωρες.
εσυ δηλαδη λογικα δεν κατουρας καθολου και εισαι απο μουνι σε μουνι.
και τα πιστευεις κιολας.
εδω μεσα τι κανεις το λοιπον ???