Νέα

Sex στο αυτοκίνητο κοντά στον Κορυδαλλό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos_83
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pgmvw

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Like
38
Πόντοι
1
Πάμε συχνά σε αυτό το μέρος. Γουστάρω να μας κοιτάνε και η δικιά μου καυλώνει αφάνταστα όταν τους βλέπει να τον παίζουν .....Το κακό είναι πως έρχονται οι ίδιοι και οι ίδιοι ενώ αυτό που την εξιτάρει πιο πολύ είναι όταν βλέπει καινούργιους να πλησιάζουν στο τζάμι 

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Καλησπέρα φίλοι, θελουμε να κανουμε σεξ με την κοπελια μου στο αμάξι.
μενουμε σύνορα καρυδαλλου νικαιας εχετε υπόψιν κανενα ησυχο και ερημικο μερος προς τα κει μερια?

Πλατεία Ελευθερίας.

Δεν θα σας δει μάτι.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.813
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα φίλοι, θελουμε να κανουμε σεξ με την κοπελια μου στο αμάξι.
μενουμε σύνορα καρυδαλλου νικαιας εχετε υπόψιν κανενα ησυχο και ερημικο μερος προς τα κει μερια?
τα ήσυχα και ερημικά μέρη είναι συνήθως σταμπαρισμένα από τους ματάκηδες, οπότε να το έχεις κατά νου.
Για κάτι ακόμα χειρότερο, για επίθεση δηλαδή, δεν ξέρω.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
τα ήσυχα και ερημικά μέρη είναι συνήθως σταμπαρισμένα από τους ματάκηδες, οπότε να το έχεις κατά νου.
Για κάτι ακόμα χειρότερο, για επίθεση δηλαδή, δεν ξέρω.

Θριλεράκιας τύπε;

Ωραίος

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.813
Πόντοι
2.846
Στην Ελλάδα;

Δεν λέω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν έχω ακούσει.
Θυμάμαι αμυδρά μια είδηση που διάβασα πριν πολλά χρόνια. Είχε γίνει πέσιμο σε ζευγάρι δεν θυμάμαι καν σε ποια περιοχή.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.012
Πόντοι
81
Ρε σοβαρα σε ρωταω...!Ενας φιλος εχει μια mercedes E250 και ειχε μια γκομενα που ηθελε να πιδιεται μεσα στο αμαξι γιατι η φαντασιωση της ηταν να πιδιεται μεσα σε αυτο το αμαξι...!Με το που εμπαινε μεσα και καθοταν εχυνε η τυπισα χαχααχ βεβαια ητα 24 χρονων και αυτος

Ρε σοβαρα σε ρωταω...!Ενας φιλος εχει μια mercedes E250 και ειχε μια γκομενα που ηθελε να πιδιεται μεσα στο αμαξι γιατι η φαντασιωση της ηταν να πιδιεται μεσα σε αυτο το αμαξι...!Με το που εμπαινε μεσα και καθοταν εχυνε η τυπισα χαχααχ βεβαια ητα 24 χρονων και αυτος 35
Μήπως τον έπαιρνε τηλέφωνο να πάει άμεσα να του πάρει και πίπα μες τη Μερσεντές?Μήπως ξέρουμε τον ίδιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom