life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Φανταζομαι τι θα ζητησειs σαν ανταλλαγμααν ειναι ετσι μαν τους κανω δωρο το χοτελι
Φανταζομαι τι θα ζητησειs σαν ανταλλαγμααν ειναι ετσι μαν τους κανω δωρο το χοτελι
οχι ρε μαν δε θα ζητησω να κατσω στην πολυθρονα σαν ανωμαλος συζηγοςΦανταζομαι τι θα ζητησειs σαν ανταλλαγμα
οχι ρε μαν δε θα ζητησω να κατσω στην πολυθρονα σαν ανωμαλος συζηγος
Αυτο δεν το ξερω αγαπητε...τι να σου πω,παρε τη δασονομια!!!Ναι χαιρω πολυ.
Εχει ληξει η επιφυλακη;
Aν βρειτε μερος να πατε ειδοποιηστε με να ερθω για ματι.Διαθετω καμερες υψηλης τεχνολογιας.Καλησπέρα φίλοι, θελουμε να κανουμε σεξ με την κοπελια μου στο αμάξι.
μενουμε σύνορα καρυδαλλου νικαιας εχετε υπόψιν κανενα ησυχο και ερημικο μερος προς τα κει μερια?
ψηστονα για το 3ο ρε,να τη καταβρειςAν βρειτε μερος να πατε ειδοποιηστε με να ερθω για ματι.Διαθετω καμερες υψηλης τεχνολογιας.
Σωστα!Θα ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα!!!ψηστονα για το 3ο ρε,να τη καταβρεις
οχι ρε μαν δε θα ζητησω να κατσω στην πολυθρονα σαν ανωμαλος συζηγος
Συναδελφεεεεεε !!!σκασε ρε και εμεις τι δουλεια θα κανουμε
Ποσο ειναι ρε αφεντικο η κοπελια???Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ήταν διαφωτιστικές και των αλλων που κάναν πλάκα είχαν πολύ γελιο!!
Λοιπον ναι αυτη μου το ζητησε σε δημοσιο χωρο, της αρεσει ο κινδυνος λεει αλλα δεν ξερω αν γουσταρει να την παιρνουν και ματι!! οχι ομως και να φαμε κανενα πεσιμο από γυφτους!
εγω σε hotel θα την πηγαινα αλλα δεν θελω να ξενερωσει τι να πω...
Ποσο ειναι ρε αφεντικο η κοπελια???
εγω σε hotel θα την πηγαινα αλλα δεν θελω να ξενερωσει τι να πω...
Οχι τοσο..!Αλλα συνηθως γκομενες που προτιμανε το αμαξι αντι για την ανεση του hotel ειναι παντρεμενες η δεσμευμενες με αλλον..33 χρονων και αμαξι κατι δεν κολαει....Εκτος εαν γουσταρει μονο στην ιδεα αυτη..τοτε πασο!Λοιπον μπορεις να πας στο σχιστο κορυδαλου στο δρομο εκει καπου εχει να παρκαρεις δεξια....!Αλλιως στο δρομο που απο κερατσινι βγαινει Ελευσινα λεωφορος σχιστου νομιζω λεγεται..!Συμβουλη πηδημα στο αμαξι για να αποφυγεις ματακηδες κτλπ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙ...αλλιως συνεχεια ο νους σου θα ειναι μην τυχων εχεις ανεπιθυμητες επισκεψεις..!33 ειναι εχει σημασια??
ωπππ για κάντο πιο λιανα... τι εννοεις??