violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και με λιγες bisexual εμπειριες ..
Δηλαδή είσαι straight με λίγες bi εμπειρίες, και ψάχνεις κάποιον γκέι??
και με λιγες bisexual εμπειριες ..
ετσι βαλε τα πραγματα στη θεση τουςΟ μη πισωγλεντης παει με πουστηδες στηνει κωλο αλλα δεν ειναι πισωγλεντης,παει με λεσβια και του σκιζει τα κωλοβαρδουλα με το στραπον αλλα ειναι γαμιας. Και πληρωνει κιολας
Δηλαδή είσαι straight με λίγες bi εμπειρίες, και ψάχνεις κάποιον γκέι??
δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι στρειτ .
Στείλε π.μ. στο λαγουδακη που προσέχει αγορια σαν και σεναδεν ειπα πουθενα οτι ειμαι στρειτ .
Ναι γιατι αμα μας το ελεγες θα σε πιστευαμε.δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι στρειτ .
ο λαγουδακης νομιζω ειναι ψιλοκαψουρης με το λιλακο :-Στείλε π.μ. στο λαγουδακη που προσέχει αγορια σαν και σενα
;)
Ναι.ο λαγουδακης νομιζω ειναι ψιλοκαψουρης με το λιλακο :-
Έστειλες pm στο παλικάρι;;;ο λαγουδακης νομιζω ειναι ψιλοκαψουρης με το λιλακο :-
τυπε αν ειναι χαμαμ και οχι σαουνα δεν λαδωνεται το κλιστροΟΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ADULT THEATER ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΟΥΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
ειμαι 35 εμφανισιμος πραγματικα και με λιγες bisexual εμπειριες ..
σε τρώει ο κώλος σου να σε μπινελικωνουν τύπε.αν θες να γαμηθείς τσάμπα πήγαινε σε ενα τσοντοσινεμα και να εισαι σίγουρος θα βρεθούν πάρα πολύ να σε γαμήσουν τσάμπα...αν είσαι και τυχερός μπορεί να σε πληρώσουν και ολας ;)όποτε άσε τις αγγελίες και πήγαινε στο adult theater και να είσαι σίγουρος ότι οι γαμιάδες εκεί θα σε περιμένουν ;)καλή τύχη και καλα γαμήσιαδεν ειπα πουθενα οτι ειμαι στρειτ .
σοφη παρεμβαση του λιλαΟ μη πισωγλεντης παει με πουστηδες στηνει κωλο αλλα δεν ειναι πισωγλεντης,παει με λεσβια και του σκιζει τα κωλοβαρδουλα με το στραπον αλλα ειναι γαμιας. Και πληρωνει κιολας
εδω ειναι site ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ,μην περιμενεις να βρεις κατι απο εδω χωρις να δωσεις μαλουρι !!!δε νομιζω οτι εχω αναγκη εμφανισιακα να πληρωσω ;)
σωστος αυτο πρεπει να κανει εαν θελει καταστασεις !!!σε τρώει ο κώλος σου να σε μπινελικωνουν τύπε.αν θες να γαμηθείς τσάμπα πήγαινε σε ενα τσοντοσινεμα και να εισαι σίγουρος θα βρεθούν πάρα πολύ να σε γαμήσουν τσάμπα...αν είσαι και τυχερός μπορεί να σε πληρώσουν και ολας ;)όποτε άσε τις αγγελίες και πήγαινε στο adult theater και να είσαι σίγουρος ότι οι γαμιάδες εκεί θα σε περιμένουν ;)καλή τύχη και καλα γαμήσια
ελπιζω να αντεχειςσε τρώει ο κώλος σου να σε μπινελικωνουν τύπε.αν θες να γαμηθείς τσάμπα πήγαινε σε ενα τσοντοσινεμα και να εισαι σίγουρος θα βρεθούν πάρα πολύ να σε γαμήσουν τσάμπα...αν είσαι και τυχερός μπορεί να σε πληρώσουν και ολας ;)όποτε άσε τις αγγελίες και πήγαινε στο adult theater και να είσαι σίγουρος ότι οι γαμιάδες εκεί θα σε περιμένουν ;)καλή τύχη και καλα γαμήσια