Νέα

Σεξ με πρώην συμμαθήτρια ή συμφοιτήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vyzolover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τα χρόνια περνάνε και από το σχολίο ή τη σχολή σας μένουν στο κινητό κάποια τηλέφωνα πρώην συμμαθητριών ή συμφοιτητριών. Θα τις πέρνατε για να τους κάνετε ανήθικες προτάσεις? Έτσι και αλλιώς φιλία δεν υπάρχει πλέον, έχετε καιρό να τις δείτε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τα χρόνια περνάνε και από το σχολίο ή τη σχολή σας μένουν στο κινητό κάποια τηλέφωνα πρώην συμμαθητριών ή συμφοιτητριών. Θα τις πέρνατε για να τους κάνετε ανήθικες προτάσεις? Έτσι και αλλιώς φιλία δεν υπάρχει πλέον, έχετε καιρό να τις δείτε...
στο ασχετο οχι,αλλα αν βρεθω στην πολη της η την δω τυχαια κ μετα απο λιγο καιρο θα την επαιρνα ανετα..........ανετα λεμε

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Aν και ακούγεται δελεαστικό...

Θα έλεγα όχι ....

Για τον ίδιο λόγο που και αυτές έχουν τον αριθμό μου και δεν παίρνουν...

OP
OP
V

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Nαι αλλά αυτές είναι γυναίκες και δεν παίζει να κάνουν πρώτο βήμα, γι'αυτό δεν σε παίρνουν πρώτες. :headbang:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Εξαρτάται πόσο καιρός έχει περάσει και πόσο χρονών είσαι.....

Δλδ είναι διαφορετικό π.χ. να έχουν περάσει 1-2 χρονάκια και διαφορετικό να έχει περάσει καμιά 10 ετία.....

Αν για παράδειγμα στα 30 αποφασίζεις να ξαναπάρεις τηλ τις παλίες σου συμφοιτήτριες δεν εκπέμπει και πολύ θετική εικόνα. Το αντίθετο μάλλον λίγο εικόνα looser και απελπισμένου δείχνει.....

Δείχνει άτομο το οποίο δεν κατάφερε να προχωρήσει ή να κάνει καινούργια σχέση/σχέσεις αφήνωντας πίσω το παρελθόν.....

Συμβουλή μου είναι να μην πάρεις τηλ.....κατά 99% οι περισσότερες θα έχουν ήδη σχέση, θα είναι παντρεμένες θα.....οτιδήποτε! Θα έχουν προχωρήσει με λίγα λόγια τη ζωή τους.

Προχώρα και εσύ με τη δικιά σου και μην γυρνάς στο παρελθόν .

Σίγουρα τα φοιτητικά χρόνια αποτελούν για τους περισσότερους από εμάς ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας , το οποίο πάντα θα θυμόμαστε με νοσταλγία.....

Από εκεί και πέρα να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν είναι άσχημο και ανούσιο.....

OP
OP
V

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο, αλλά αν έχουν πέράσει δυο-τρεια χρόνια δεν έχεις αποθημένο να ξεσκίσεις τις ωραίες παλιές σου συμμαθήτριες? :dancing: :dancing:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
τι εννοεις "ανηθικες".  Δηλ. να τις λαδωσω να μου πουν μυστικα της εταιρειας τους? Να τισ πληρωσω να καθαρισουν καποιο ανταγωνιστη μου?
Αν εννοεις προτασεις για σεξ τοτε κατι τετοιο ειναι ηθικοτατο ακομα και αν ειναι παντρεμενες.  Αν δεν γουσταρουν θα σου πουν οχι.  Τι ειχες τι εχασες!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Δλδ είναι διαφορετικό π.χ. να έχουν περάσει 1-2 χρονάκια και διαφορετικό να έχει περάσει καμιά 10 ετία.....

Αν για παράδειγμα στα 30 αποφασίζεις να ξαναπάρεις τηλ τις παλίες σου συμφοιτήτριες δεν εκπέμπει και πολύ θετική εικόνα. Το αντίθετο μάλλον λίγο εικόνα looser και απελπισμένου δείχνει.....

Δείχνει άτομο το οποίο δεν κατάφερε να προχωρήσει ή να κάνει καινούργια σχέση/σχέσεις αφήνωντας πίσω το παρελθόν.....

Συμβουλή μου είναι να μην πάρεις τηλ.....κατά 99% οι περισσότερες θα έχουν ήδη σχέση, θα είναι παντρεμένες θα.....οτιδήποτε! Θα έχουν προχωρήσει με λίγα λόγια τη ζωή τους.

Σίγουρα τα φοιτητικά χρόνια αποτελούν για τους περισσότερους από εμάς ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας , το οποίο πάντα θα θυμόμαστε με νοσταλγία.....

Από εκεί και πέρα να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν είναι άσχημο και ανούσιο.....

Πολύ σωστά!

OP
OP
V

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι εννοεις "ανηθικες".  Δηλ. να τις λαδωσω να μου πουν μυστικα της εταιρειας τους? Να τισ πληρωσω να καθαρισουν καποιο ανταγωνιστη μου?
Αν εννοεις προτασεις για σεξ τοτε κατι τετοιο ειναι ηθικοτατο ακομα και αν ειναι παντρεμενες.  Αν δεν γουσταρουν θα σου πουν οχι.  Τι ειχες τι εχασες!
Δίκιο έχεις. Κι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Το έχεις κάνει ποτέ?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Κοιταξε ισως με μια που ηταν η πιο ομορφη ναι.............αν βρισκομασταν τυχαια και αρχιζα παιχνιδι.............

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ναι εχω και παραεχω.  Ειδικα οταν σκεφτομαι αυτες που ξεσκιζομασταν, τις στασεις μας και λοιπα...μουρχεται τρελλα και τοτε...τρεχω στα CT!

Έχεις δίκιο, αλλά αν έχουν πέράσει δυο-τρεια χρόνια δεν έχεις αποθημένο να ξεσκίσεις τις ωραίες παλιές σου συμμαθήτριες? :dancing: :dancing:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Και επειδή εσύ το έχεις απωθημένο αυτές θα σου κάτσουν τρέχοντας;

Αυτά τα γαμίσια express γίνονται μόνο στα ελληνικά σήριαλ.

Εκτός αν η κοπέλλα σε γούσταρε ή είχατε παλιά σχέση.....αλλά και σε αυτή την περίπτωση τι;

Ξαναζεσταμένο φαγητό ; Για ένα γαμίσι;

Και τι έγινε;

Βρες κάτι καινούριο κατά τη γνώμη μου.

Vyzolover είναι κρίμα να σε θυμούνται οι φίλες σου με την εικόνα του απελπισμένου λιγούρη (γιατί αυτό θα σκεφτούν , εκτός αν όπως σου έγραψα και πριν σε γούσταραν στο παρελθόν.....)

OP
OP
V

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κοιταξε ισως με μια που ηταν η πιο ομορφη ναι.............αν βρισκομασταν τυχαια και αρχιζα παιχνιδι.............
Αυτό φίλε δεν είναι και πολύ εύκολο.
Αν βρεθείτε τυχαία θα είναι για ένα δυο λεπτά σε κάποια στάση ή στο δρόμο...Που να κάνεις εκεί παιχνίδι.. :booty:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6

Eγώ που μόλις έγινα 19 πάλι κάνω ακριβώς το ίδιο αφήνω το παρελθόν ανίσχυρο και ανεκμετάλλευτο-κοινώς το εξαλείφω και βάζω πλώρη για το αύριο...

Δεν με ενδιαφέρει πλέον το στρινγκ της "Ερμιόνης" στην γ γυμνασίου ή όταν η "Μαρία" έπαιζε με προφυλακτικά όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν και ο κυρίαρχος στο παιχνίδι είναι ο εαυτός μου ...δεν με ελκύει πλέον το παρελθόν αντιθέτως με απωθεί "ταμάλα"...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγώ πηδηξα μία που ήμασταν μαζί προνήπιο...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
κ εγώ συμφωνώ με κάποιον π ΄πε να κοιτάμε μπροστά κλπ κλπ..
κ μένα μ ΄χαν μείνει άπειρα νούμερα,τα σβησα όλα,αφού δεν επικοινωνούσα με κανέναν..
με πρώην συμφοιτητή/τρια παίζει καλυτερη φάση γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε
στον ίδιο χώρο εργασίας..(λέμε τώρα)
αν κ με νυν συμφοιτητή-κάτι π βιώνω τώρα- είναι όλα τα λ7...
κοινά ενδιαφέροντα κ επίσης τα διαλείμματα για ξελαμπικάρισμα από τις εργασίες π κάνετε μαζί
γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα κ πικάντικα.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
(ή τούμπαλιν στα διαλείμματα από τα ατελείωτα γαμήσια κάνετε κ καμιά εργασία μαζί.. :rockon: :rockon: :rockon:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom