Νέα

Sex με προφυλακτικό και χωρίς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paneira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Η διαφορα γαμαω με καποτα η χωρις ειναι ελαχιστη κατα την γνωμη μου.Το μεγαλο ζητημα ειναι σε τι μουνι τον χωνεις.Αν η αλλη εχει πηγαδι παλι δεν νιωθεις και πολλα.Οταν γαμας ενα σχετικα στενο μουνακι τοτε το πραγμα αλλαζει.Παντως γνωριζω αρκετους τυπαδες που γαμουσαν ακα και αρπαξαν και ΣΜΝ αλλα ετρεχαν και για εκτρωσεις.Οποτε βαζεις σκουφακι και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ακα μονο με κοπελα και μακροχρονια σχεση...οτιδηποτε αλλο ειναι ρωσικη ρουλετα.

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
Η διαφορα γαμαω με καποτα η χωρις ειναι ελαχιστη κατα την γνωμη μου.Το μεγαλο ζητημα ειναι σε τι μουνι τον χωνεις.Αν η αλλη εχει πηγαδι παλι δεν νιωθεις και πολλα.Οταν γαμας ενα σχετικα στενο μουνακι τοτε το πραγμα αλλαζει.Παντως γνωριζω αρκετους τυπαδες που γαμουσαν ακα και αρπαξαν και ΣΜΝ αλλα ετρεχαν και για εκτρωσεις.Οποτε βαζεις σκουφακι και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ακα μονο με κοπελα και μακροχρονια σχεση...οτιδηποτε αλλο ειναι ρωσικη ρουλετα.
Τα στενά είναι πειρασμός.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Άμα η γυναίκα καυλωσει βγάζει τόσα υγρά που δν νοιωθεις ότι είναι καν στενό δν έχει να κανει αν είναι τόσο δουλεμένο η οχι αν καυλωσει κ βγάλει τώρα κ φορας κ καποτα είναι λες κ τν βάζεις στον αερα ενώ ακα είναι διαφορετικά σε καμία περίπτωση δν είναι τ ίδιο η σχεδόν τ ίδιο
Θυμαμαι μια ιερόδουλη που ειχα παει τι πηγαδομουνα ηταν,ανήκω στον μέσου όρο και μόλις τον χωνω γαμαγα αέρα δεν εχω πετύχει τόσο ανοιχτό μουνί εδώ και κανα 15αρι που είμαι στον έρωτα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.001
Πόντοι
3.346
Ενα θέμα το οποίο θεωρώ από τα σημαντικότερα και δεν κρατιέμαι να μην γράψω! Πάτε και πληρώνετε ένα κάρο λεφτά για να γαμήσετε, εντάξει, αλλά γαμήστε όμως! Κάποιοι, οι περισσότεροι θα έλεγα, του φοράτε μια σακούλα και νομίζετε οτι γαμάτε! Ελεος! Απίστευτο! Το γαμήσι αν δεν γίνει με τον φυσιολογικό τρόπό, όπως η μαμά φύση το έκανε να γίνεται, τότε ΔΕΝ είναι γαμήσι αλλά οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό! Ειναι θέμα οχι μόνο νοοτροπίας, αλλά εγκεφάλου, σκέψης, ιδεολογίας, άγνοιας του τι και πώς, και δεν ξέρω τι άλλο. Σας παίρνουν τα λεφτά οι γκόμενες και τα πρακτορεία και ενώ νομίζετε εσείς (που χρησιμοποιείτε σακούλα από πάνω)οτι γαμήσατε οι άλλοι γελάνε! Αμα είναι να πα να γαμήσεις με σακούλα, τράβα καμια μαλακία καλύτερα μόνος σου να τελειώσεις και έτσι γλιτώνεις και 300 ευρώ και βάλε! Υπάρχουν λοιπόν αυτοί που ΓΑΜΑΝΕ και αυτοί που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΑΜΑΝΕ. Το θέμα συζητείται γενικώς με φίλους και είναι αλήθεια οτι οι νεότεροι μαθαίνουν οτι το sex γίνεται με προφυλακτικό και προσπαθούν κάποιοι να τους μεταδώσουν οτι έτσι είναι το φυσιολογικό ώστε να μην έχουν ενδοιασμούς και να νομίζουν οτι το κάνουν σωστά, χωρίς να ξέρουν την διαφόρά , την αλήθεια , το φυσιολογικό! Εδώ μιλάμε για το πιο είναι το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ έτσι? Αμα είναι να μην το κάνεις έτσι όπως πρέπει να γίνεται, έτσι όπως είναι η φύση του, έτσι όπως πρέπει, τότε μην το κάνεις καθόλου! Και ειδικά το να πας να πληρώσεις για να το κάνεις, και να του βάλεις σακούλα/φίμωτρο και να ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι το κάνεις, να ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ΓΑΜΑΣ την γκόμενα , έ αυτό είναι για γέλια! Και να είσαι σίγουρος οτι φεύγοντας, η γκόμενα (που ξέρει) θα γελάει και θα λέει αυτός νόμιζε οτι γάμησε τώρα!! Και δίκιο έχει! Γιατι δεν είχες ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ μαζί της , αφού είχες τη ΣΑΚΟΥΛΑ στη μέση!! Sorry guys, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ με όλα αυτα που διάβασα εδώ μεσα στο bourdela.com και τις κριτικές σας! Και για αυτούς τώρα που ετοιμάζονται να απαντήσουν στο θέμα ισχυριζόμενοι AIDS και παπαριές, ας σκεφτούν πρώτα τι ξέρουν στ' αλήθεια για το AIDS και τις άλλες νόσους ΠΡΙΝ απαντήσουν. Υπάρχουν απαντήσεις για όλα. Υπάρχουν αλήθειες και ψέματα. Σκεφτείτε και κάντε οτι νομίζετε, αλλά οι νόμοι της φύσης δεν αλλάζουν είτε το θέλετε είτε όχι, έτσι είναι!
Ξερω μια κοπελα 30αρα που εχει 3 παιδια μεχρι τωρα απο 3 διαφορετικους αντρες οι δυο πρωτοι την παρατησαν! εχει την ιδια αποψη με εσενα για τα προφυλακτικα!

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Θυμαμαι μια ιερόδουλη που ειχα παει τι πηγαδομουνα ηταν,ανήκω στον μέσου όρο και μόλις τον χωνω γαμαγα αέρα δεν εχω πετύχει τόσο ανοιχτό μουνί εδώ και κανα 15αρι που είμαι στον έρωτα
Έμπαινε κι άλλος μαζί άνετα; :O

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω μαγκες οπως εχω ξανα πει μιας και ειμαι φαν του ακα...(και με καποιες ιεροδουλες) αποφευγω 3 ειδων πουτανες. 1τις παλιες,τις πολυυυ παλιες δηλ που εχουν γραψει χλμ, 2 αυτες που σε καβαλανε μονες τους ακαποτα χωρις να παρουν εγκριση,και 3 τις αλανιαρες του πεζοδρομιου

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Άμα η γυναίκα καυλωσει βγάζει τόσα υγρά που δν νοιωθεις ότι είναι καν στενό δν έχει να κανει αν είναι τόσο δουλεμένο η οχι αν καυλωσει κ βγάλει τώρα κ φορας κ καποτα είναι λες κ τν βάζεις στον αερα ενώ ακα είναι διαφορετικά σε καμία περίπτωση δν είναι τ ίδιο η σχεδόν τ ίδιο
Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου τυπε. Που κολανε τώρα τα υγρα με το στενό μουνι ένας θεός ξέρει. Έχω γαμησει γκομενά που είχε θεοστενο μουνι και έχω γαμησει πουτανα με μουνι πηγάδι που δεν ένιωθα τίποτα. Ακόμα και στον κωλο αυτή είναι η διαφορά. Όταν το χώνεις σε κωλοτρυπιδα η αιαθηση στο πέος είναι διαφορετική από αυτή που το βάζεις σε μουνι. Το ακα είναι κυρίως στην αφή όχι τόσο στην στενότητα που νιωθει το πέος. Η γυναίκα αν έχεις μεγάλο πέος θα το νιώσει είτε φοράς καποτα είτε όχι. Ξανά λέω η διαφορά είναι κυρίως στην αφή και στην αίσθηση όχι στην στενότητα. Που έκει παιζει ρόλο ο τύπος μουνιου που γαμας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom