Αποκλείετε δεν σε πιστεύουμε..??Κατευθείαν το πήγε για φουλ χωρίς μασάζ. Την έδιωξα ευγενικα
Κατόπιν εορτής διάβασα εδώ μέσα τι παίζει με το συγκεκριμένο γραφείο και ότι η συγκεκριμένη ήταν στο Μεταξουργείο.
Νομίζω πρέπει να φτιαχτεί άλλο νήμα για αυτά τα γραφεία, μασάζ κατ' οίκον ανοχής.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
Ο ρε φίλε απίστευτο...αυτά έχουν γίνει κανονικά εσκορταδικα ε;blossom osmose και diamonds πλέον είναι κανονικότατα εσκορταδικα πίπα και 60ευρω...καλα τα λέει ο Φιλος από πάνω νανοιξουμε νήμα μασαζ οικον ανοχής...Μου έστειλαν πληροφορίες μέσω Viber δείτε συνημμένο για τα +20 +20 κλπ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Να αφήσω κάτι και εγώ στην ενημέρωση.
Deluxe Αφροδίτη
Με τα μεγάλα τα μεμε!
Και το πρόσωπο που με το που φτάνει είναι γεμάτο υποσχέσεις...
Πολύ οκ μασάζ,δυνατό εκεί που πρέπει.Χαλαρο εκεί που επιβάλλεται...
Θα ξανατιμηθει αν δοθεί η ευκαιρία...
Deluxe Αφροδίτη
Με τα μεγάλα τα μεμε!
Και το πρόσωπο που με το που φτάνει είναι γεμάτο υποσχέσεις...
Πολύ οκ μασάζ,δυνατό εκεί που πρέπει.Χαλαρο εκεί που επιβάλλεται...
Θα ξανατιμηθει αν δοθεί η ευκαιρία...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Ναι την είδα στο diamonds σήμερα ! Έχει καλές κριτικές ακόμα και από το Osmose ! Εγώ την γνώρισα από best 1 και έχω γράψει ... Μεταγραφές φαίνεται ότι κάνουν συχνά , είναι και θέμα ανανέωσης με άλλο κοινό για τα κορίτσια . Είχα πολύ καλή συνάντηση με Νίκη..σήμερα θα βρεις και φωτογραφία νέας θεραπεύτριας..Νίκη το όνομα αυτής...
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.478
- Πόντοι
- 736
Ναι την είδα στο diamonds σήμερα ! Έχει καλές κριτικές ακόμα και από το Osmose ! Εγώ την γνώρισα από best 1 και έχω γράψει ... Μεταγραφές φαίνεται ότι κάνουν συχνά , είναι και θέμα ανανέωσης με άλλο κοινό για τα κορίτσια . Είχα πολύ καλή συνάντηση με Νίκη
Μαλιστα , αρε Νικη τη μας κανεις! Για πες μου αν θες φιλε μου, που την ειδες, στο instagram του diamonds?
Α ρε τόνε το πας από δω το πας από κει συνέχεια στο diamonds καταλήγεις...δεν είναι να σε παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά νομίζω...Ναι την είδα στο diamonds σήμερα ! Έχει καλές κριτικές ακόμα και από το Osmose ! Εγώ την γνώρισα από best 1 και έχω γράψει ... Μεταγραφές φαίνεται ότι κάνουν συχνά , είναι και θέμα ανανέωσης με άλλο κοινό για τα κορίτσια . Είχα πολύ καλή συνάντηση με Νίκη
giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Σήμερα πήρα Αννα απο oasis... Είχε αναφερθεί απο συναγωνιστη ότι φτάνει μέχρι καλαμάκι... Τελικά μόνο μέχρι φραπέ!Το μασάζ ητσν πολύ καλό πάντως.... Φραπέ τελικά δεν δέχτηκα γιατί ζήτησα έστω να πιάνω κάτι την ώρα του φραπέ η λίγο γυμνό αλλα δεν δεχόταν... Οπότε με ψιλοξενερωσε η φάση και μείναμε σε ένα πολύ καλό μασαζ!Μου είπε συγκεκριμένα δεν της αρέσει να την αγγίζει κάνεις!
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σε όλους.
Σκεφτομαι μετα απο καιρο να ξαναδοκιμάσω βέλβετ και ειδα πολλές νέες παρουσιές. Υπαρχουν πληροφορίες για Λενα, Μαρινα, Ξενια?
Σκεφτομαι μετα απο καιρο να ξαναδοκιμάσω βέλβετ και ειδα πολλές νέες παρουσιές. Υπαρχουν πληροφορίες για Λενα, Μαρινα, Ξενια?
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Ξενια αν το πιεσεις λιγο παει φουλ φουλ.Καλημέρα σε όλους.
Μαρινα και εμενα με ενδιαφερει αν καποιος εχει ινφο.
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα! Ξέρετε αν οι κοπέλες έρχονται στο ξενοδοχείο Επίδαυρος στη Κουμουνδούρου. Θα μείνω εκεί ένα βράδυ γι αυτό ρωτάω.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
εξαρταται..αν εισαι σε μονο αριθμο δωματιου η σε ζυγο και αν εχουμε πανσεληνο η οχι..Καλημέρα! Ξέρετε αν οι κοπέλες έρχονται στο ξενοδοχείο Επίδαυρος στη Κουμουνδούρου. Θα μείνω εκεί ένα βράδυ γι αυτό ρωτάω.
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση επιστήμονα!εξαρταται..αν εισαι σε μονο αριθμο δωματιου η σε ζυγο και αν εχουμε πανσεληνο η οχι..
Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα Φίλοι μου και συναγωνιστές , επιστροφή στην πατρίδα μετά από 6 μήνες και επιστροφή στον αγώνα .....είδα νέα γραφεία και αφίξεις......Πολλές νέες αφίξεις στο velvet , έχει δυναμώσει πολύ το ρόστερ και θα δοκιμάσω σήμερα Ξένια η Κέλλυ για τις οποίες έχω διαβάσει καλά σχόλια...επίσης αξιόλογο το prive ... εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλά να περάσετε όπου και να βρίσκεστε
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αν δεν καταλαβαινεις και μονος σου οτι η ερωτηση σου ειναι χαζη,τι να πω....Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση επιστήμονα!
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Φίλε πήρα τηλέφωνο σε γραφείο και μου τα μασούσανε για το ξενοδοχείο. Αν και έχω πάρει ξανά από εκεί. Γι αυτό ρώτησα.αν δεν καταλαβαινεις και μονος σου οτι η ερωτηση σου ειναι χαζη,τι να πω....
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
παρε Αντζελινα απο osmose και μετα στειλε μου μηνυμα για το ευχαριστώ...Φίλε πήρα τηλέφωνο σε γραφείο και μου τα μασούσανε για το ξενοδοχείο. Αν και έχω πάρει ξανά από εκεί. Γι αυτό ρώτησα.
sexy.mood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Για Μαρίνα είχα γράψει νομίζω πριν μερικές μέρες, εικοσάχρονο, όπως στη φωτογραφία, πού φρέσκο πιπινάκι, κουκλί, μόνο μασάζ, μέτριο, και προσπάθεια για ψιλοκουβέντα προκειμένου να μειώσει τον πραγματικό χρόνο μασάζ.Καλημέρα σε όλους.
Λένα, 28, γλύκα, συνεσταλμένη στην αρχή, μετά πιο χαλαρή, πήρα φραπέ μόνο, αλλά σε πολύ τρυφερή GFE φάση, αγγαλίτσες, φιλάκια. Ομολωγώ ότι πέρασα πάρα πολύ όμορφα, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Μάλλον δεν θα την πρότεινα σε κάποιον που θέλει ένα σίγουρο καλαμάκι.
Οπότε σου μένει η Ξένια που δεν έχω δοκιμάσει αλλά την προτείνουν πολλοί συναγωνιστές, όπως και το γραφείο ως πιο "ανοιχτόμυαλη"
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Λογικά ναι. Πάντως σίγουρος θα είσαι αν απευθυνθείς απευθείας στο γραφείο που σε ενδιαφέρει. Αν δεν στελνουν έχει, δόξα τον Δημιουργό, πολλά γραφεία.Καλημέρα! Ξέρετε αν οι κοπέλες έρχονται στο ξενοδοχείο Επίδαυρος στη Κουμουνδούρου. Θα μείνω εκεί ένα βράδυ γι αυτό ρωτάω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις