Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο ακόμα , όπως ισχύει γενικά για το diamonds massage της Τεαςπολυ καλη εχει μπριζολα?
Δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο ακόμα , όπως ισχύει γενικά για το diamonds massage της Τεαςπολυ καλη εχει μπριζολα?
Για το μαγιό είναι μια αρχή ... σιγά σιγά έπονται και άλλα ! Έτσι είναι η λογική εξέλιξη με νέες παρουσίεςΤσιμπουκωνει με το μαγιο δηλαδη ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιτα τα χερια της για να καταλαβεις την ηλικια της
καλά απάντησε της καλά κρασιά!Μου έστειλαν πληροφορίες μέσω Viber δείτε συνημμένο για τα +20 +20 κλπ
Μπα μόνο ΑΜΚΑ δεν ζήτησα από κεκτημένη ταχύτητα φίλε , αλλά υπάρχει νέα φωτογραφία της Λύδιας , η Ναομι είναι πιο παλιάΣτην σελιδα ειναι μονο 2 -ΤΕΑ-ΝΑΟΜΙ...
Ύψος 165
Ελληνίδα
Ετών 35 ~
Κιλα 50...ΑΦΜ ζητησες η μονο αυτα?
Πρώτα ζήτησα φωτό που μου έστειλαν χωρίς πρόσωπο καλά κορμιά (αν δεν είναι fake) ... εκεί μείναμε .Ειναι 5 φίλες μου είπαν 4 Ελληνορουμάνες και μια Ελληνίδα . Κάπου εκεί έκοψα επικοινωνία .καλά απάντησε της καλά κρασιά!
Λεγοταν και blossom massage πριν λιγο καιρο...αλλα μαλλον fake κοπελεςΚαλησπερα , μολις ειδα στο instagram αυτο το γραφειο μασαζ οτι με <ακολουθει>! Φαινεται οτι εχει ωραιες κοπελες! Ξερει κανεις κατι?
www.instagram.com
έχουνε πολλές αγγελίες αν βάλεις το τηλέφωνο θα τις βρεις.. απλά τώρα βγάλαν και "μασαζ"Πήρα τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνε γιατί
ΔΕΝ παιζειEugenia sergeenva info ξέρεις κανείς κάτι;;;
Μεταφορικά σε χρεωσε???Μου έπαιξε το πέος δεν ρώτησα πόσο θέλει έδωσα από μόνος μου
Που υπάρχει νέα φωτογραφία της? Δεν βλέπω κάτι στο InstaΜπα μόνο ΑΜΚΑ δεν ζήτησα από κεκτημένη ταχύτητα φίλε , αλλά υπάρχει νέα φωτογραφία της Λύδιας , η Ναομι είναι πιο παλιά
Ημερομηνία 10 Μαΐου μια χαμογελαστή Ludia στην πρώτη σειρά diamondsmassage.grΠου υπάρχει νέα φωτογραφία της? Δεν βλέπω κάτι στο Insta
Και όταν συνοδεύεται από ένα απίστευτα ερωτικό body to body ( ειδικότητα της Τέας) ,το αποτέλεσμα και η αίσθηση ακόμα καλύτερη
Αυτή την έχουμε δει. Νόμιζα πιο νέα φωτό.Ημερομηνία 10 Μαΐου μια χαμογελαστή Ludia στην πρώτη σειρά diamondsmassage.gr
Οι φωτογραφίες δεν ανανεώνονται συχνά στο diamonds ?Αυτή την έχουμε δει. Νόμιζα πιο νέα φωτό.
Πάντως την έχω στα πολύ υπόψιν.Οι φωτογραφίες δεν ανανεώνονται συχνά στο diamonds ?
Σε φάση αναγνωριστική πάντα υπάρχει ενδιαφέρον και φαντασίωσηΠάντως την έχω στα πολύ υπόψιν.
με βάζει σε σκέψη αν πρέπει να περιμένω μήπως κάποιος δοκιμάσει και πει την εμπειρία του ή να κλείσω το συντομότερο και να ρισκάρω.Σε φάση αναγνωριστική πάντα υπάρχει ενδιαφέρον και φαντασίωση
Οτι γίνεται για πρώτη φορά ρίσκο είναι και ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα ! Φαντάζομαι ότι ένα πολύ καλό μασαζ θα το έχεις με την εμπειρια του τουρκικού χαμαμ που δούλευεμε βάζει σε σκέψη αν πρέπει να περιμένω μήπως κάποιος δοκιμάσει και πει την εμπειρία του ή να κλείσω το συντομότερο και να ρισκάρω.
Μου έστειλαν πληροφορίες μέσω Viber δείτε συνημμένο για τα +20 +20 κλπ