Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

zeca

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Τα τοπ 5 ονόματα "θεραπευτριων" ποια είναι? Και από πιο γραφείο?!

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Την πηρα τη κινεζα απο ΟΣΜΟΣΕ μια φορα....

ωραιο κυριλε μιλφακι , μικρο στηθος , Αδυνατη νορμαλ σωμα και νορμαλ υψος
ηρθε περιποιημενη γενικα
μασαζ μην περιμενεις τιποτα τρελα , 20λ ενα απλο χαλαρωρικο
αισθησιασκη γκομενα
μιλαει αρκετα
κανει απιστευτο καλαμακι ΑΚΑ και Δυνατη Μπριζολα 120Ε συνολο

Αν θες να εχεις εμπειρια με αυτη τη Χωρα - Κινα ...δοκιμασε την.....σαν κατι το διαφορετικο....
Μιλαει αρκετα........
Κινεζικα μιλαει????????????????

Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
1
προσωπικα ,με εχουν κουρασει ολες αυτες οι διαμαχες χωρις λογο.ο ενας λεει κατι , καποιος απανταει ,ο τριτος κρινει τον πρωτο ,ενας τεταρτος πεταγεται και λεει τα δικα του ,απανταει ο ο πρωτος ,ανεβαζει την ενταση ο τριτος, χαρακτηριζουν ο ενας τον αλλον "αγαπουλη" ή "προμοτορα",εμφανιζεται ενας πεμπτος που παιρνει το μερος καποιου και καπακι 'αλλοι δυο σιγονταρουν την ενταση και παει λεγοντας. δεν θελω να κρινω κανεναν ,ειλικρινα. τα λεφτα και το πηδημα ειναι για ενηλικες.κι ορισμενοι κανουν σαν παιδακια που κανουν κοντρες.εχει χαθει το νοημα στην τελικη. σας παρακαλω πολυ,επειδη υπαρχουμε κι εμεις (η πλειοψηφια) που δεν εχουμε ουτε καποιο συμφερον ,ουτε μεγαλη εμπειρια αλλά ουτε και την υπομονη να πρεπει να διαβασουμε 20 -30 ποστ για να εντοπισουμε καποιο που ειναι πραγματικα χρησιμο, μην απαντατε ο ενας στον άλλον .αν καποιος ειναι προμοτορας ή αγαπουλης ή οτιδηποτε άλλο ,αφηστε τον να πει αυτα που εχει να πει και παμε παρακατω.μην πεφτετε στην λουμπα ,εκτος κι αν ειστε ιδιοι με αυτον. και στο κατω κατω αν θετε να δειτε ποιος την εχει πιο μεγαλη μαζευτειτε σε ενα χωραφι και μετρηστε τες. συγχωρειστε με για τον τονο αλλά δεν παει άλλο ....
υ.γ. το συγκεκριμενο θεμα ειναι για μασαζ με εξτρα κι οχι για πηδημα με λιγο χάιδεμα. ετσι κι αλλιως τα εξτρα διαφερουν απο πελατη σε πελατη κι απο κοπελα σε κοπελα κι απο τσεπη σε τσεπη. εδω μας ενδιαφερει πρωτιστως το μασαζ .
Συμφωνώ απολύτως. Στο τέλος μπερδευόμαστε και δεν έχουμε εικόνα τι κάνει το κάθε γραφείο.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.238
Πόντοι
24.806
Καλημέρα.
•Deluxe έχει κάποια πολύ ωραία μωρά. Όπως Δανάη, Αλεξάνδρα , Νεφέλη, Ελευθερία, Μιλάνα, Μαρία κ.α. Λοιπόν από τις περισσότερες θα πάρεις σίγουρα φραπέ. Η Ελευθερία π.χ κάνει μόνο μασάζ. Παραπάνω από φραπέ είναι δύσκολο, έχω κάνει αλλά θέλει τρόπο.

•Vip είναι πιο χαλαρές οι κοπέλες για φραπέ και γενικά φτάνουν μέχρι μπριζόλα κάποιες. Μαίρη -Ιωάννα

•Το osmose είναι call girl (Μεταξουργείο).

•Velvet δεν έχω πάρει

•Art έχει 2 μουνάρες που προχωράνε με πολλά λεφτά. Δεν αξίζει.

Για να πάρεις extra υπηρεσίες εύκολα θέλει ευγένια , καθαριότητα, λεφτά και εμφάνιση.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.675
Πόντοι
456
Με αυτη την συλλογιστική φιλε θα ειχαμε ενα φορουμ που θα εβλεπες 10 ποστ την ημερα "ζουμερα" γεματα με "πληροφοριες" απο κορασιδες που κανουν παπαδες και τα 9 ποστ θα ηταν απο τα ιδια τα γραφεια.Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει υπαρχουν τουλαχιστον 3 διαφορετικα ονοματα που δουλευουν για το deluxe και δινουν τετοιες πληροφοριες.
Τετοιο φορουμ θελεις τυπε?
αδερφε ,δεν εννοω οτι ειναι παραλογο αυτο που γινεται. εννοω οτι ειναι ματαιο. οποιος πραγματικα θελει να μαθει , ψαχνει . αργα ή γρηγορα ,διαβαζοντας 5-6 σελιδες καταλαβαινεις τί παιζει και ποιος επιχειρει να επηρεασει τους υπολοιπους θετικα ή αρνητικα.κι αν δεν βγαλεις ακρη (που δεν θα βγαλεις με ολο αυτον το χαμο) θα πας και πιο πισω. το συγκεκριμενο αθλημα ειναι ακριβο και ιδιαιτερο .εαν δεν παθεις δεν θα μαθεις.
εσυ (με ολο το σεβασμο ) με ολο αυτον το χαμο εχεις κατασταλλαξει οτι τα μελη βοηθουνται ?δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει να αφεθουμε στο ελεος των επιτηδειων .πιστευω ,ομως ,ακραδαντα οτι αυτο το αλαλουμ τους εξυπηρετει γιατι τους δινει βημα. το να μπουνε και να ποσταρουν ανθρωποι με συμφεροντα ειναι αναποφευκτο . καθε φορα που καποιος ανταπαντα και συνεχιζει τον κυκεωνα μηνυματων το μονο που καταφερνει ειναι να μπερδεψει τους υπολοιπους και να χαθει το νοημα της ενημερωσης παιζοντας το παιχνιδι τους.
το θεμα ειναι να μαθουμε να ψαρευουμε κι οχι να βρουμε τα ψαρια στο πιατο μας.μονο ετσι θα καθαρισει το περιβαλλον.και μην ξεχναμε οτι η δυσφημιση ειναι ενας απο τους καλυτερους τροπους διαφημισης.η αληθεια στο τελος φαινεται .μην κοιταμε τί μας λενε αλλά ποιος το λεει. π.χ. ενα μελος με 500 ποσταρισματα σε ενα μηνα με συγκεκριμενες κριτικες για συγκεκριμενα γραφεια ή κοπελες , εμενα με αφηνει αδιαφορο διοτι μου δειχνει σκοπιμοτητα. ειτε θετκη ειτε αρνητικη. τον διαβαζω αναγκαστικα αλλά δεν θεωρω την αποψη του υπολογισιμη .εχω ηδη καταληξει ποια ατομα πρεπει να εμπιστευομαι.ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια και δεν επιδιωκω να συμμεριστειτε τα δικα μου.
αναλογισου ,επισης, ποσα π.μ γραφονται που επηρεαζουν τον υποψηφιο πελατη . ολοι ανταλλασουμε τις βασικες πληροφοριες ,κατα κυριο λογο ,ιδιαιτερως . ετσι παιζεται αυτο το παιχνιδι .εαν αυριο βγω σε δημοσια θεα και πω οτι η royslana απο το analmassage μου εκανε αυτο κι εκεινο και το αλλο με 10 ευρω , σε μιση ωρα θα εχω 100 προσωπικα μηνυματα με ερωτησεις.εαν βρεθουν 2 ατομα να μου ανταπαντουν στο ιδιο μου ποστ μου και κανουμε διαλογο , θα εχω κι εγω κι αυτοι απο 200 προσωπικα μηνυματα.
μηπως ,τελικα , αυτο ειναι που θελουν και τα γραφεια κι οι προμοτορες ? μηπως , γι'αυτο το λογο οι κοπελες πρσφερουν πλεον ερωτικες υπηρεσιες κι οχι αυτο που ειναι το ζητουμενο στο συγκεκριμενο θεμα που ειναι το μασαζ με εξτρα ? η συζητηση εχει ξεφυγει απο το ζητουμενο ενω υπαρχουν αντιστοιχα θεματα στο φορουμ .μηπως αν οι κοπελες και τα γραφεια ,που δεν εχουν ιδεα απο μασαζ και κονομανε απο τα υπολοιπα και κρινονταν στα αντιστοιχα θεματα για τις υπηρεσιες που προσφερουν ,θα ειχαν την συγκριση που δεν θα αντεχαν? μηπως ,ετσι θα επεφταν κι οι τιμες ? μηπως ετσι θα βελτιωνοταν κι η ποιοτητα ?
οπως ,προφανως , αντιλαμβανεσαι , δεν ισχυριζομαι οτι δεν υπαρχουν εμπλεκομενοι. να τους απομονωσουμε λεω. δεν ξερω, μπορει να ειμαι λαθος .μακαρι οι πιο εμπειροι να με διαψευσουν.ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες αλλά οχι και οι εκφραστες τους. η ελευθερη αγορα ειναι ενας ωκεανος και πρεπει να κολυμπησουμε για να μην πνιγουμε. σε ευχαριστω που μου εδωσες την ευκαιρια να σου εξηγησω τί φορουμ θελω.

Τελευταία τροποποίηση:

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Δοκίμασα πριν κάποιες μέρες την κριστυ από το attika μασάζ.
Τι χαλί ήταν αυτό! Όχι εμφάνισιακα καλή ήταν απλά μου έβγαλε κατάλογο τύπου osmose κ μάλιστα πιο ακριβό!
Από μασάζ καλύτερα να μην αναφερθώ καν.
Ξενέρα!

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Αν ήθελα βίζιτα με εξτραδακι μασάζ θα πηγαινα αλλού αν το ήξερα

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ΜΑΚΡΙΑ

ΧΟΝΤΡΗ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ - 0 ΠΟΙΟΤΗΤΑ

σαν να γαμας κοπελα απο φυλης με 20ευρω
απλα αυτη θα σου παρει 60 ευρω , μενει μονιμα στο ξενοδοχειο ΛΥΔΙΑ Πλατεια Αττικης !
Δεν ειναι το στυλ μου γενικως τετοια φαση
Μια μαρινα χοντρη ειναι παλια επαιζε στο μενιδι

zodania

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Like
31
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος γνωρίζει για το blossom_massage _athens που το βρήκα στο instagram και έχει ομολογουμένως εντυπωσιακές παρουσίες.

Έχει κάποιος εμπειρία να μας την μεταλαμπαδεύσει; Η σαφήνεια στην περιγραφή θα ήταν επιθυμητή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Zods

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Τελικαι ξέρει κάποιος να με ενημερωσει για την συγκεκριμένη;

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Καλησπέρα αδέρφια!
Είμαι τελείως άσχετος από τη φάση, έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες πιο πίσω άλλα έχω απορίες (οπως π.χ. το πως βρισκεις το viber του κάθε γραφείου.
Υπάρχει κάποιο φιλαράκι να με διαφωτίσει σε π.μ. για να μην πρήζω κόσμο εδώ με "Χαζές" ερωτήσεις?
Καλησπερα φιλε. Θα σε βοηθησω λιγο γιατι υπηρξα ξαι εγω ασχετος. Λοιπον μπες υπαρχουν 3 ειδων σαιτ:

οσμοσε και diamond και vip massage: σχεδον ολες κανουν φουλ περα απο σοφια του vip που δεν κανει τιποτα.

Deluxe, lux, joy prive kai velvet:
Οι περισσοτερες κανουν φραπε και πιο δυσκολα καλαμακι και ακομα πιο δυσκολα σεξ. Ειναι πιο αματερακια και αρα το αποτελεσμα εξαρταται απο χημεια και ποσα θα φλασαρεις.

athens massage, μασαζ στο σπιτι, hermes, your. Σχεδον ολες στα δεν περα απο ελαχιστες περιπτωσεις.

Για μενα τα καλυτερα γραφεια ειναι το ντελουξ το βελβετ και μετα το τζοι. Το βαιμπερ τους θα το βρεις στα website τους. Τους στελνεις μηνυμα στο βαιμπερ και σου στελουν φωτο απο κοπελες και διαθεσιμοτητα.
Οτι αλλο ειναι μου λες

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Ωπα νομιζα οτι το εστειλα σε πμ.σορρυ μαγκες.καλη συνεχεια✌️

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος γνωρίζει για το blossom_massage _athens που το βρήκα στο instagram και έχει ομολογουμένως εντυπωσιακές παρουσίες.

Έχει κάποιος εμπειρία να μας την μεταλαμπαδεύσει; Η σαφήνεια στην περιγραφή θα ήταν επιθυμητή.

Zods

φίλε μου να σου πω την αλήθεια μπήκα στο προφίλ κ εγώ να δω τι παίζει αλλά να σου πω την αληθεια λίγο μούφα μου φαίνεται αν έχει τέτοιες κοπέλες τότε μιλάμε για υπερπαραγωγή αλλά too good to be true! βεβαια μακαρι να ειναι αυτες που σου κανουν μασαζ αλλα λιγο δυσκολο!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλησπέρα σε όλους.

Zods
οι τιμές τους είναι μασαζ ερωτικό με καλαμάκι 100 ..κάθε επόμενο καλαμάκι +20...,καλαμάκι χωρίς σκούφο +20, κουλούρι +50

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλό θα ήταν μα μην δημοσιεύεις φωτογραφίες...το όνομα και το γραφείο είναι αρκετά

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
καλο σοβαρο μασαζ
ανετη γενικα
προχωραει φραπε κ καλαμακι.......

Stories

Νέο!