Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω πολυ φιλος...
θα δοκιμασω βαλερια λουξ

πολυ ωραιο μωρο ειναι το Νεο στο Ντελουξ η Πενυ - ΔΥΝΑΜΗ Ετοιμη για Δοκιμη....!!
Στείλε καμιά φωτογραφία από το καινούργιο μωρό την Πένυ ρε μάστορα! :)

VassiloThanassis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2010
Κριτικές
5
Like
74
Πόντοι
0
Η συγκεκριμενη σελιδα μοιζει να ειναι FAKE γιατι λεγεται VIP εχει τις κοπελες το σημα και τα τηλεφωνα του OSMOSE ,οποτε καποιος εξυπνακιας την εχει δημιουργησει ή για πλάκα ή για να παραπεμψει αυτους που πληκτρολογουν VIP στο Osmose ! ?
Πριν ενα μηνα πηρα απο το osmose την Αντζελινα. πολυ γλυκια κοπελλα και περασα υπεροχα...... φυσικα προτιμισα να παρακαμψω το μασαζ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Επειδή είμαι νέος στο μασάζ κατ'οικον θα ήθελα να με διαφωτίσετε στο εξής. Σαν παντρεμένος με οικογένεια θέλω να κανονίσω μασαζακι σε ξενοδοχείο. Παρατήρησα όμως σε σελίδες κάποιων γραφείων ότι επισκέπτονται ξενοδοχείο επιλεκτικά. Οπότε υποθέτω δύσκολο σε sex hotel. Όσοι έχετε πάρει σε ξενοδοχείο μπορείτε να με διαφωτίσετε ποια γραφεία δέχονται σε ημιδιαμονης κι αν ναι σε ποια?
Όλα σχεδόν τα γραφεία στέλνουν εκτός στο σπίτι και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονης ! Στείλε μνμ βιμπερ ή πάρε τηλέφωνο ,ρώτησε για τα κορίτσια και πες το πρόβλημα σου ... θα σου πουν πως και που στέλνουν τις θεραπευτριες τους .

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.937
Πόντοι
25.186
Έχεις θέμα με το ντελουξ φίλε.Κοίταξε το σε παρακαλώ.
Επιπλέον κάποιες κοπελες που αναφέρεις για κράξιμο δεν δουλεύουν καν. Η Σαντυ πχ αυτη και αν έκανε παπαδεσ αλλα δεν δουλεύει.Μακάρι να δούλευε.Δεν ξέρω ποιος είσαι και γιατί τα γράφεις αυτά αλλά θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά τουλάχιστον να ρωτήσεις καλύτερα για να μην ξανά εκτεθείς έτσι.
Μαγαζι σου να ητανε φιλε δεν θα εδειχνες τέτοια πρεμουρα!

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Μαγαζι σου να ητανε φιλε δεν θα εδειχνες τέτοια πρεμουρα!
Παράνοια!!!!
φιλε όπως βλέπεις έγραψες κάτι και σε διέψευσαν τόσοι συναγωνιστές. Δεν ξέρω τι πρόβλημα Έχεις με το ντελουξ αλλά τουλάχιστον Κρατα τα για τον εαυτό σου. Μην πετάς κοτσάνες εδώ μέσα. Μην λες ψέματα γιατί εσυ δεν κανεις μασαζ και καρφωθηκεσ.Εμείς που κάνουμε ξέρουμε. Ποιος είσαι πάλι εσυ και γιατί τα γράφεις αυτα μόνο εσυ το ξέρεις...

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.937
Πόντοι
25.186
Φιλε παραθετω την συνομιλία σου με τον χρηση πιπαδορος

Σου λεει ακριβως τα ιδια με εμενα και εσυ απαντας ακριβως τα ιδια που απάντησε σε εμενα προηγουμενως

ΑΡΑ
1)οντως οι περισσότερες δεν κανουν τιποτα
2)εσυ για καποιον λογο(ευνοητο) βγαινεις να υπερασπιστεις το γραφειο

pipadoros έγραψε:
Εδώ θα διαφωνήσω για το standard. Απο το deluxe όσες φορές έχω πάρει, έκαναν αρκετά καλό μασάζ, αλλά τίποτα παραπάνω και μάλιστα δεν το διαπραγματευόντουσαν καν. Δεν γράφω ονόματα, γιατί θα πέσει ο -ξέρετε ποιος- να με φάει.
Μπορεί κάποια κοπέλα να το κάνει, αλλά δεν μου περισσεύουν χρήματα για κασκαντεριλίκια.
Τώρα όντως το πιστεύεις αυτό και το έγραψες; Γράψε τα ονόματα φίλε μου. Πέρα από την Αγάπη και την Ελευθερία που τις έχω αναφέρει και εγώ στο παρελθόν ότι δεν προχωράνε παρόλο που και για την Αγάπη εχει γραφτεί από δυο τρεις εδώ μέσα .Σε μένα τίποτα.Ποιες άλλες έχεις δοκιμάσει; Είμαι δυο χρόνια Πελατης του ντελουξ και κάνω 3 φορές την εβδομάδα μασαζ από αυτο συνήθως και από αλλά 3,4 όποτε δεν βρίσκω ελεύθερη από κει. Πες μας με ποιες έχεις κανει. Έχουν 15,20 γκόμενες εκεί.Με ποιες έχεις κανει. Πες μας τις εμπειριες σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους ! απο προσωπικη εμπειρια με διαφορες κοπελες απο deluxe και Luxmassage , εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οι κοπελες προσφερουν το κατι παραπανω οταν δεν εισαι ιδιαιτερα πιεστικος....θελει τροπο και το αποτελεσμα συνηθως θα ερθει (αλλωστε αυτο το άγνωστο είναι και το ενδιαφερον για μενα).
Αν πας με πρωτο μελλημα να πηδηξεις καλυτερα παρε call girl , το μασαζ ειναι αλλη κατηγορια και αν προκυψει κατι παραπανω ακομα καλυτερα!
Να ειστε όλοι καλα και να τα λεμε....ειλικρινα , για να μην χαλαμε τσαμπα τα λεφτα μας

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
357
Πόντοι
21
Όλα σχεδόν τα γραφεία στέλνουν εκτός στο σπίτι και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονης ! Στείλε μνμ βιμπερ ή πάρε τηλέφωνο ,ρώτησε για τα κορίτσια και πες το πρόβλημα σου ... θα σου πουν πως και που στέλνουν τις θεραπευτριες τους .
ευχαριστώ!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Kαλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μας πει πληροφορίες για την Αφροδίτη από το Joy? Φαίνεται πολύ όμορφη και ελπίζω να προχωράει το θέμα...

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
357
Πόντοι
21
Αγγελική από your massage
και
Μαριάννα από Velvet
Έχει δοκιμάσει κανείς?

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Φιλε παραθετω την συνομιλία σου με τον χρηση πιπαδορος

Σου λεει ακριβως τα ιδια με εμενα και εσυ απαντας ακριβως τα ιδια που απάντησε σε εμενα προηγουμενως

ΑΡΑ
1)οντως οι περισσότερες δεν κανουν τιποτα
2)εσυ για καποιον λογο(ευνοητο) βγαινεις να υπερασπιστεις το γραφειο

Τώρα όντως το πιστεύεις αυτό και το έγραψες; Γράψε τα ονόματα φίλε μου. Πέρα από την Αγάπη και την Ελευθερία που τις έχω αναφέρει και εγώ στο παρελθόν ότι δεν προχωράνε παρόλο που και για την Αγάπη εχει γραφτεί από δυο τρεις εδώ μέσα .Σε μένα τίποτα.Ποιες άλλες έχεις δοκιμάσει; Είμαι δυο χρόνια Πελατης του ντελουξ και κάνω 3 φορές την εβδομάδα μασαζ από αυτο συνήθως και από αλλά 3,4 όποτε δεν βρίσκω ελεύθερη από κει. Πες μας με ποιες έχεις κανει. Έχουν 15,20 γκόμενες εκεί.Με ποιες έχεις κανει. Πες μας τις εμπειριες σου.
Τύπε δεν πας σε κανένα άλλο φόρουμ λέω εγώ; Δεν είμαστε μαλακες.Και εσυ και ο πιπαδορος που παίζει να είστε και δυο προφίλ ένα άτομο δεν έχετε προσφέρει καμία πληροφορία εδώ μέσα.Έψαξες τύπε και βρήκες σχόλιο του πιπαδορου και μου το παραθεσες εδώ που έλεγε τι; Για την Αγάπη που εγώ ο ίδιος είχα πει πως κανει πολύ Καλο μασαζ και τίποτα παραπάνω; Δεν έχετε να πείτε κάτι άλλο.Γιατί δεν κάνετε μασαζ.Δεν ξέρετε τι παίζει στα γραφεία. Βγήκες και έκανες επίθεση σήμερα στο ντελουξ και έγραψες για κοπελες που δεν δουλεύουν καν.Τουλάχιστον ας έκανες μια έρευνα αγοράς πρώτα να δεις τι παίζει στον ανταγωνισμό και μετά μιλα. Εχεισ Πρόβλημα με το ντελουξ ξεκάθαρα.Γιατί άραγε..Καταλάβαμε όλοι τι παίζει... Εγώ γράφω από πολλά γραφεία και τα θετικά και τα αρνητικά. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με το ντελουξ λυστο στο κεφάλι σου. Μιλάς με άνθρωπο που κανει κάθε δυο τρεις μέρες μασαζ και ειδικά με το ντελουξ που εχει ποικιλία και είναι 50 ευρώ. Μην το συνεχίζεις φίλε.Δεν σε παίρνει.

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
To DELUXE ειναι απο τα χειρότερα και θα συνιστουσα να το αποφευγετε

Για τον απλούστατο λογο οτι οι περισσότερες δεν κάνουν απολύτως τίποτα ενω κάποιες που κάνουν(ελάχιστες)ειναι μεχρι φραπέ δηλαδη κοροιδία.
Απάντηση με τον κίνδυνο να γίνω προμότορας του deluxe (μετά το joy).

Για να λες πως είναι από τα χειρότερα γραφεία, τρία τινά παίζουν.

1. Δεν έχεις εμπειρία στον χώρο
2. Δεν έχεις 1 αλλά 10 κακές σερί εμπειρίες
3. Έχεις δόλο

Στην τεχνική ανάλυση του αγώνος τώρα:

Deluxe

?
Οργάνωση, τηλεφωνήτρια, ποικιλία, ανανέωση του ρόστερ
?Πειραγμένες φωτογραφίες (πριν κανα χρόνο ήταν πολύ πιο παραπλανητικά), σοβαρά παλτό που χαλάνε όλη την σύνθεση της ομάδας

Σε γενικότερες γραμμές έχει θετική παρουσία στον χώρο το γραφείο. Προσωπικά το θεωρώ αξιόπιστο αλλά πλέον σπάνια το προτιμώ, μιας και τα διαμάντια τα βρίσκω από τα υπόλοιπα.

Αυτά από εμένα κύριοι.

ΥΓ: Σεβασμό στην τσέπη σας και στα κορίτσια.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Η αφροδιτάρα που λέτε ποιά είναι ρε παιδία?

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Τύπε δεν πας σε κανένα άλλο φόρουμ λέω εγώ; Δεν είμαστε μαλακες.Και εσυ και ο πιπαδορος που παίζει να είστε και δυο προφίλ ένα άτομο δεν έχετε προσφέρει καμία πληροφορία εδώ μέσα.Έψαξες τύπε και βρήκες σχόλιο του πιπαδορου και μου το παραθεσες εδώ που έλεγε τι; Για την Αγάπη που εγώ ο ίδιος είχα πει πως κανει πολύ Καλο μασαζ και τίποτα παραπάνω; Δεν έχετε να πείτε κάτι άλλο.Γιατί δεν κάνετε μασαζ.Δεν ξέρετε τι παίζει στα γραφεία. Βγήκες και έκανες επίθεση σήμερα στο ντελουξ και έγραψες για κοπελες που δεν δουλεύουν καν.Τουλάχιστον ας έκανες μια έρευνα αγοράς πρώτα να δεις τι παίζει στον ανταγωνισμό και μετά μιλα. Εχεισ Πρόβλημα με το ντελουξ ξεκάθαρα.Γιατί άραγε..Καταλάβαμε όλοι τι παίζει... Εγώ γράφω από πολλά γραφεία και τα θετικά και τα αρνητικά. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με το ντελουξ λυστο στο κεφάλι σου. Μιλάς με άνθρωπο που κανει κάθε δυο τρεις μέρες μασαζ και ειδικά με το ντελουξ που εχει ποικιλία και είναι 50 ευρώ. Μην το συνεχίζεις φίλε.Δεν σε παίρνει.
Ώπα, επειδή με αναφέρετε απο το πουθενά να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.
Βλέπω οτι κάποιοι κάνετε μασάζ 2-3 φορές την εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, καταλαβαίνω οτι οι κοπέλες σας εμπιστεύονται και γενικά είναι πιο χαλαρές για κάτι παραπάνω.
Προσωπικά δεν κάνω μασάζ συχνά. Συγκεκριμένα απο το delux που αναφέρετε, έχω κάνει 2 φορές με Καρίνα, και μία με Αγάπη.
Και οι δύο μου έκαναν πολύ καλό μασάζ, αλλά δεν πήρα τίποτα παραπάνω απο αυτό. Μάλιστα για την Καρίνα μου είχε πει συναγωνιστής οτι τουλάχιστον ένα φραπέ θα τον δώσει, αλλά δεν.
Ίσως πρέπει να πάρω απο 5 -10 φορές την καθεμία για να προχωρήσουν, αλλά δυστυχώς δεν μου περισσεύουν τόσα λεφτά.
Αυτά απο εμένα προς το παρόν.

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836
Απάντηση με τον κίνδυνο να γίνω προμότορας του deluxe (μετά το joy).

Για να λες πως είναι από τα χειρότερα γραφεία, τρία τινά παίζουν.

1. Δεν έχεις εμπειρία στον χώρο
2. Δεν έχεις 1 αλλά 10 κακές σερί εμπειρίες
3. Έχεις δόλο

Στην τεχνική ανάλυση του αγώνος τώρα:

Deluxe

?
Οργάνωση, τηλεφωνήτρια, ποικιλία, ανανέωση του ρόστερ
?Πειραγμένες φωτογραφίες (πριν κανα χρόνο ήταν πολύ πιο παραπλανητικά), σοβαρά παλτό που χαλάνε όλη την σύνθεση της ομάδας

Σε γενικότερες γραμμές έχει θετική παρουσία στον χώρο το γραφείο. Προσωπικά το θεωρώ αξιόπιστο αλλά πλέον σπάνια το προτιμώ, μιας και τα διαμάντια τα βρίσκω από τα υπόλοιπα.

Αυτά από εμένα κύριοι.

ΥΓ: Σεβασμό στην τσέπη σας και στα κορίτσια.
Έναρξη με ντελουξ με βλέπω να κανω

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.781
Πόντοι
456
προσωπικα ,με εχουν κουρασει ολες αυτες οι διαμαχες χωρις λογο.ο ενας λεει κατι , καποιος απανταει ,ο τριτος κρινει τον πρωτο ,ενας τεταρτος πεταγεται και λεει τα δικα του ,απανταει ο ο πρωτος ,ανεβαζει την ενταση ο τριτος, χαρακτηριζουν ο ενας τον αλλον "αγαπουλη" ή "προμοτορα",εμφανιζεται ενας πεμπτος που παιρνει το μερος καποιου και καπακι 'αλλοι δυο σιγονταρουν την ενταση και παει λεγοντας. δεν θελω να κρινω κανεναν ,ειλικρινα. τα λεφτα και το πηδημα ειναι για ενηλικες.κι ορισμενοι κανουν σαν παιδακια που κανουν κοντρες.εχει χαθει το νοημα στην τελικη. σας παρακαλω πολυ,επειδη υπαρχουμε κι εμεις (η πλειοψηφια) που δεν εχουμε ουτε καποιο συμφερον ,ουτε μεγαλη εμπειρια αλλά ουτε και την υπομονη να πρεπει να διαβασουμε 20 -30 ποστ για να εντοπισουμε καποιο που ειναι πραγματικα χρησιμο, μην απαντατε ο ενας στον άλλον .αν καποιος ειναι προμοτορας ή αγαπουλης ή οτιδηποτε άλλο ,αφηστε τον να πει αυτα που εχει να πει και παμε παρακατω.μην πεφτετε στην λουμπα ,εκτος κι αν ειστε ιδιοι με αυτον. και στο κατω κατω αν θετε να δειτε ποιος την εχει πιο μεγαλη μαζευτειτε σε ενα χωραφι και μετρηστε τες. συγχωρειστε με για τον τονο αλλά δεν παει άλλο ....
υ.γ. το συγκεκριμενο θεμα ειναι για μασαζ με εξτρα κι οχι για πηδημα με λιγο χάιδεμα. ετσι κι αλλιως τα εξτρα διαφερουν απο πελατη σε πελατη κι απο κοπελα σε κοπελα κι απο τσεπη σε τσεπη. εδω μας ενδιαφερει πρωτιστως το μασαζ .

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Με αυτη την συλλογιστική φιλε θα ειχαμε ενα φορουμ που θα εβλεπες 10 ποστ την ημερα "ζουμερα" γεματα με "πληροφοριες" απο κορασιδες που κανουν παπαδες και τα 9 ποστ θα ηταν απο τα ιδια τα γραφεια.Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει υπαρχουν τουλαχιστον 3 διαφορετικα ονοματα που δουλευουν για το deluxe και δινουν τετοιες πληροφοριες.
Τετοιο φορουμ θελεις τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom