Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
συναγωνιστες
ειμαι νεο αιμα στο μασαζ
γινεται ενας χαμος απο σελιδες που βλεπω

οποιος ξερει κανενα καλο κομματι να το παει μεχρι τερμα το εργο...
ας μας το πει......μην φαω καμια φολα...και δεν περισευει το χρημα
Μια πενυ ξανθό όπλο από deluxe ξέρουμε καμία πληροφορία;;:think:
Ξανθό ωραίο όπως το είπες αυτό είδα στη φωτό και εγγύημενα θα περάσω πολύ ωραία μου είπε η κοπέλια στο τηλ ..κάτι θα ξέρει...έτσι θελουμε νέες αφίξεις από οργανωμένα γραφεία όπως το https://massagedeluxe.gr/..όλα τα αλλά είναι ναχαμεεε να λέγαμε...η αγορά δεν είναι χαζή...οποίος πάει να μας κοροϊδέψει εμάς τους πελάτες τρώει τα μούτρα του...τα λέγαμε πριν μέρες...σημερα έσκασε και άλλο λουκέτο δήλαδη 4 γραφεία στο σύνολο (focus diamonds city massage στο σπιτι) βάλανε λουκέτο και ακολουθούνε και αλλά...λυπηρό αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα...δυστυχώς οι ερασιτέχνες μπαταχτσιδες συνεχίζουν να υπάρχουν...(prive αφροδιταρα και σια)...δηλαδή φύγανε από τη τεα και πήγανε στο πριβέ...(μάλιστα κανανε και προφιλακια εδώ και κράζουνε τη τεαρα) δεν αλλάζει κάτι...δεν τράβαγαν στο ένα δεν θα πάνε ούτε στο άλλο...με ψεύτικες φωτογραφίες και μεγάλα λόγια δεν πήγε κανείς μπροστά...η αγορά τους πετάει από μόνη της όλους αυτούς τους ερασιτέχνες που κοιτάνε να κανουν αρπαχτή και να φάνε ότι φάνε...3-4 γραφεία μείνανε σαυτα έχει εμπιστοσύνη ο κοσμος και είμαστε όλοι καλα...

Τελευταία τροποποίηση:

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Έχω βαρεθει να μπαίνω στο φόρουμ και να βλέπω όλο τα ίδια για οσμοσε. Όποιος θέλει κάτι εύκολο και 2ης-3ης ποιότητας καλό είναι . Πάμε τώρα στο καλό κομμάτι της ενημέρωσης.

? Ρούμπι Αττικα Μασαζ-> Ωραία χαμογελαστή κοπέλα 27-30 ηλικία καλό τίμιο μασάζ σχετικά άνετη πρισωρησε στον 2ο γύρο. Συνολική εμπειρία 7/10

? Μιλάνα Deluxe -> τα έχουν πει όλα οι συνάδελφοι. Πολύ ωραία και γλυκιά κοπέλα ειδικά εμένα μου αρέσουν και οι λατινες την αγάπησα. Ωραίο μασάζ και χαλαρωτικό σχετικά άνετη προχωράει σε έξτρα .
Συνολική εμπειρία 8.5/10

? Αλεξάνδρα Deluxe -> Μελαχρινή ομορφη κοπέλα γύρω στα 27-28 γλυκιά και ευγενική αξίζει για μια δοκιμή τουλάχιστον. Προχωράει σε έξτρα σχετικά άνετα .
Συνολική εμπειρία 7.5/10

? Αλισα Your Massage -> Στην φωτό φαινόταν ωραία κοπέλα από κοντά αδιάφορη . Αδιάφορο μασάζ βαριοταν την ζωή της. Προχώρησε σε έξτρα αλλά είχα ξενερώσει τόσο που το σταμάτησα.
Συνολική εμπειρία 4/10

? Βαλέρια πρώην Μαριλου από βελβετ τώρα στο Lux -> Ωραία γυναίκα Ρωσίδα με εκδηλωτικό βλέμμα. Καλό τίμιο μασάζ προχωράει άνετα σε έξτρα. Το μόνο αρνητικό ότι θέλει χρόνο αρκετό να ανοικτει αλλά άμα γίνει αυτό θα περάσετε τέλεια .
Συνολική εμπειρία 8/10

* Για λόγους που δεν θέλω να εκθέσω τις κοπέλες δεν έγραψα ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ. Όποιος θέλει περισσότερα Ινφο ας μου στείλει π.μ
Πολύ δυνατή κριτική ..σωστή και εμπεριστατωμένη..

Αλισα πράγματι πολύ χαλια αν και σήμερα δεν την είδα στο ρόστερ στο Viber του yourmasaage...ίσως την σταμάτησαν..αλλά ναι είναι στα δεν...στο yourmasaage τα πιπίνια η Μιρνα εiναι κουκλάρα η Ελενα η κοκκινομάλλα επισης (δύσκολα τις βρίσκεις βέβαια είναι κλεισμένες) και επισης καλή είναι και ειδικά για χαλαρωτικό μασαζ η καινουργια μελαχροινή Ελενα που είναι πιο μεγάλη από τις άλλες...για μενα εγγύηση και το στανταρακι μου από το yourmasaage είναι η αγγελικη...άνετο και τρανό τυπακι...

πολύ σωστή κριτική συναγωνιστη επιβεβαιωνω...

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Το έχουμε πει και ξαναπεί πολλές φορές, είναι αρκετά κορίτσια τα οποία δεν μπορείς να τα βρεις στο site....Στείλε ένα μήνυμα στο Viber και θα σου απαντήσουν με φωτογραφίες
Το συγκεκριμένο γραφείο δεν μoυ έστειλε ποτέ φωτογραφίες μέσω viber...

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.511
Πόντοι
456
Ξανθό ωραίο όπως το είπες αυτό είδα στη φωτό και εγγύημενα θα περάσω πολύ ωραία μου είπε η κοπέλια στο τηλ ..κάτι θα ξέρει...έτσι θελουμε νέες αφίξεις από οργανωμένα γραφεία όπως το https://massagedeluxe.gr/..όλα τα αλλά είναι ναχαμεεε να λέγαμε...η αγορά δεν είναι χαζή...οποίος πάει να μας κοροϊδέψει εμάς τους πελάτες τρώει τα μούτρα του...τα λέγαμε πριν μέρες...σημερα έσκασε και άλλο λουκέτο δήλαδη 4 γραφεία στο σύνολο (focus diamonds city massage στο σπιτι) βάλανε λουκέτο και ακολουθούνε και αλλά...λυπηρό αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα...δυστυχώς οι ερασιτέχνες μπαταχτσιδες συνεχίζουν να υπάρχουν...(prive αφροδιταρα και σια)...δηλαδή φύγανε από τη τεα και πήγανε στο πριβέ...(μάλιστα κανανε και προφιλακια εδώ και κράζουνε τη τεαρα) δεν αλλάζει κάτι...δεν τράβαγαν στο ένα δεν θα πάνε ούτε στο άλλο...με ψεύτικες φωτογραφίες και μεγάλα λόγια δεν πήγε κανείς μπροστά...η αγορά τους πετάει από μόνη της όλους αυτούς τους ερασιτέχνες που κοιτάνε να κανουν αρπαχτή και να φάνε ότι φάνε...3-4 γραφεία μείνανε σαυτα έχει εμπιστοσύνη ο κοσμος και είμαστε όλοι καλα...
Ναι ξαφνικά ανοίξαμε γραφεία που ανοίγουν και κλείνουν με ότι αρπάξουν όπως αναφέρεις... Τώρα βλέπω κάτι Suenso massage στο FB κάτι you _need_me_massage στο insta (με βίντεο πρόκληση κιόλας που ανεβάζουν τύπου bodytobody..) και από κοπέλες και υπηρεσίες ότι να 'ναι ! Οπότε προσοχή όντως και εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένα γραφεία μην πετάμε χρήματα δεξιά κ αριστερά..:hi:

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημερα Καλο Π-Σ-Κ

Οποιος εχει να προτεινει καλα μωρα που κερναμε φραπε η καλαμακι

απο Ντελουξ - Λουξ - Τζοι

ας ενημερωσει

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.671
Πόντοι
9.846
Ξέρει κανένας αν η Αντζελίνα από Osmose δίνει κωλο;

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
365
Πόντοι
21
Πολύ δυνατή κριτική ..σωστή και εμπεριστατωμένη..

Αλισα πράγματι πολύ χαλια αν και σήμερα δεν την είδα στο ρόστερ στο Viber του yourmasaage...ίσως την σταμάτησαν..αλλά ναι είναι στα δεν...στο yourmasaage τα πιπίνια η Μιρνα εiναι κουκλάρα η Ελενα η κοκκινομάλλα επισης (δύσκολα τις βρίσκεις βέβαια είναι κλεισμένες) και επισης καλή είναι και ειδικά για χαλαρωτικό μασαζ η καινουργια μελαχροινή Ελενα που είναι πιο μεγάλη από τις άλλες...για μενα εγγύηση και το στανταρακι μου από το yourmasaage είναι η αγγελικη...άνετο και τρανό τυπακι...

πολύ σωστή κριτική συναγωνιστη επιβεβαιωνω...
Όντως Μίρνα και Έλενα φαίνονται ωραία μωρά. Προχωράνε στο παρασύνθημα ή είναι στα δεν?

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Όντως Μίρνα και Έλενα φαίνονται ωραία μωρά. Προχωράνε στο παρασύνθημα ή είναι στα δεν?

Για την Μίρνα έχω ακούσει είναι στα δεν! και νομίζω κάποιος το είχε γράψει και πιο πίσω!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Έχω το ίδιο προβλημα που έχεις και εσυ που απαντάς στη δικη μου απάντηση. ????? Λογικά θα σε έχει κατουρήσει και εσένα η Τεα για να θίχτηκες??????
εκτός απο προμοτοράκος που σου χάλασε την δουλειά η όποια ανεξάρτητη Τεα, είσαι πράγματι για τον πούτσο όπως και το nick name σου!
Εγγεγραμμένος πριν 3 μήνες με 10 posts όλα κι όλα και τι σύμπτωση...στα περισσότερα να θάβουν την Τεα ή να την πέφτεις σε μέλη που γράφουν κάτι καλό για αυτή.
Το πρόβλημα μου δεν είναι θέμα ότι είσαι προμότορας κάποιου γραφείου αλλά ότι είσαι βλάκας και είσαι βλάκας γιατί βιάστηκες να χωθείς σε όλες τις απαντήσεις και να θάψεις την συγκεκριμένη, έτσι καρφώθηκες!
Αν πάλι δεν είσαι προμότορας τότε είσαι καμένος απο την Τεα!
Ήθελες έρωτες και πήρες τα αρχίδια σου και τώρα σαν καλός κομπλεξικός βγάζεις μένος!
ότι κι αν είσαι σε γράφουμε στα παπάρια μας γιατί πολύ απλά δεν έχεις συνεισφέρει απολύτως τίποτα σε αυτό το site, ούτε μια κριτική, ούτε ένα τηλέφωνο.
Ένα παράσιτο είσαι εδώ μέσα που και ακόμα και σε ένα μπουρδελο forum δεν μπορείς να γίνεις αποδεκτός!

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
εκτός απο προμοτοράκος που σου χάλασε την δουλειά η όποια ανεξάρτητη Τεα, είσαι πράγματι για τον πούτσο όπως και το nick name σου!
Εγγεγραμμένος πριν 3 μήνες με 10 posts όλα κι όλα και τι σύμπτωση...στα περισσότερα να θάβουν την Τεα ή να την πέφτεις σε μέλη που γράφουν κάτι καλό για αυτή.
Το πρόβλημα μου δεν είναι θέμα ότι είσαι προμότορας κάποιου γραφείου αλλά ότι είσαι βλάκας και είσαι βλάκας γιατί βιάστηκες να χωθείς σε όλες τις απαντήσεις και να θάψεις την συγκεκριμένη, έτσι καρφώθηκες!
Ήθελες έρωτες και πήρες τα αρχίδια σου και τώρα σαν καλός κομπλεξικός βγάζεις μένος!
ότι κι αν είσαι σε γράφουμε στα παπάρια μας γιατί πολύ απλά δεν έχεις συνεισφέρει απολύτως τίποτα σε αυτό το site, ούτε μια κριτική, ούτε ένα τηλέφωνο.
Ένα παράσιτο είσαι εδώ μέσα που και ακόμα και σε ένα μπουρδελο forum δεν μπορείς να γίνεις αποδεκτός!
Μην είσαι τόσο σκληρός μαζί του.
Αν παρατηρήσεις λέει συνέχεια για την τεα ότι ξυρίζει αρχιδια ,κάθε ποστ το ίδιο πράγμα λέει άρα μπορεί να ζήτησε από την τεα να του ξυρίσει τα αρχιδια του και αυτή να του είπε όχι ή (ακόμα χειρότερα) να μην έχει αρχιδια.
Καταλαβαίνεις το ψυχικό τραύμα;
Αγιάτρευτη πληγή ρε φίλε.
Θα σε παρακαλούσα πολύ να μην είσαι σκληρός μαζί του :sopase:

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Καλημερα Καλο Π-Σ-Κ

Οποιος εχει να προτεινει καλα μωρα που κερναμε φραπε η καλαμακι

απο Ντελουξ - Λουξ - Τζοι

ας ενημερωσει
Μιλανα Ντελουξ πολύ καλή.
Βαλέρια από λουξ πολύ καλή.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Φήμες λένε ότι η αφροδιταρα βρίσκετε πίσω από αυτό το προφιλακι και κράζει τη τεα επειση πλακώθηκα όταν δούλευαν μαζί...χ στην αφροδιταρα χ κ στο πριβέ που δουλεύει τώρα με τις ψεύτικες φωτος..

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Ναι ξαφνικά ανοίξαμε γραφεία που ανοίγουν και κλείνουν με ότι αρπάξουν όπως αναφέρεις... Τώρα βλέπω κάτι Suenso massage στο FB κάτι you _need_me_massage στο insta (με βίντεο πρόκληση κιόλας που ανεβάζουν τύπου bodytobody..) και από κοπέλες και υπηρεσίες ότι να 'ναι ! Οπότε προσοχή όντως και εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένα γραφεία μην πετάμε χρήματα δεξιά κ αριστερά..:hi:
Μακριά αδερφέ επικίνδυνα γραφεία...έχω ακούσει από θεραπευτρια ότι μέχρι και λεφτα ζητάνε σε πελάτες και κανουν απατεωνιές..προσοχη πολύ..ειδικά σαυτα τα δυο..

Massageboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Έχω βαρεθει να μπαίνω στο φόρουμ και να βλέπω όλο τα ίδια για οσμοσε. Όποιος θέλει κάτι εύκολο και 2ης-3ης ποιότητας καλό είναι . Πάμε τώρα στο καλό κομμάτι της ενημέρωσης.

? Ρούμπι Αττικα Μασαζ-> Ωραία χαμογελαστή κοπέλα 27-30 ηλικία καλό τίμιο μασάζ σχετικά άνετη πρισωρησε στον 2ο γύρο. Συνολική εμπειρία 7/10

? Μιλάνα Deluxe -> τα έχουν πει όλα οι συνάδελφοι. Πολύ ωραία και γλυκιά κοπέλα ειδικά εμένα μου αρέσουν και οι λατινες την αγάπησα. Ωραίο μασάζ και χαλαρωτικό σχετικά άνετη προχωράει σε έξτρα .
Συνολική εμπειρία 8.5/10

? Αλεξάνδρα Deluxe -> Μελαχρινή ομορφη κοπέλα γύρω στα 27-28 γλυκιά και ευγενική αξίζει για μια δοκιμή τουλάχιστον. Προχωράει σε έξτρα σχετικά άνετα .
Συνολική εμπειρία 7.5/10

? Αλισα Your Massage -> Στην φωτό φαινόταν ωραία κοπέλα από κοντά αδιάφορη . Αδιάφορο μασάζ βαριοταν την ζωή της. Προχώρησε σε έξτρα αλλά είχα ξενερώσει τόσο που το σταμάτησα.
Συνολική εμπειρία 4/10

? Βαλέρια πρώην Μαριλου από βελβετ τώρα στο Lux -> Ωραία γυναίκα Ρωσίδα με εκδηλωτικό βλέμμα. Καλό τίμιο μασάζ προχωράει άνετα σε έξτρα. Το μόνο αρνητικό ότι θέλει χρόνο αρκετό να ανοικτει αλλά άμα γίνει αυτό θα περάσετε τέλεια .
Συνολική εμπειρία 8/10

* Για λόγους που δεν θέλω να εκθέσω τις κοπέλες δεν έγραψα ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ. Όποιος θέλει περισσότερα Ινφο ας μου στείλει π.μ
Καλησπέρα φίλε, στείλε πμ να με ενημερώσεις για ρουμπι.ευχαριστω

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
καλησπέρα συναγωνιστές.Μόλις μου έστειλαν φωτόγραφια viber Πενυ από deluxe massage. Φαίνεται ωραίο μωρό.και μικρό και καινούργια στον χώρο.Δεν την έχω πετύχει πουθενά αλλου.Οποίος εχει καμία πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Ακολουθώντας τα χνάρια του φίλου μου του γκραβιταρα ήρθε η ώρα για ενημέρωση. (Προσωπικη μου άποψη σε όλα)

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ( 8-10 στην βαθμολογία)
?Deluxe Massage
? Massage Joy
? Massage Lux

ΜΕΤΡΙΑ-ΚΑΛΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ (6-7.5)
? Velvet
?Art Massage
* Αν και δεν είμαι φαν βάζω μέσα και το YOUR MASSAGE με ένα 5.5/10

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΦΟΛΑ.
Πολύ σωστή κριτική..

https://massagedeluxe.gr/ μακράν το καλύτερο γραφείο

Ακολουθούν :

https://massagejoy.gr/ και

Για πιπινολατρες θα ψήφιζα https://yourmassage.gr/

Velvet art ακολουθούν τελευταία..συμφωνω με το φίλο..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Πολύ σωστή και εμπεριστατωμένη τοποθέτηση Gregor

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom