Σωστή άποψη για τα κορίτσια και όσο αφορά την χρυσαννα το κορίτσι ειναι χυμώδης κορμί με τούμπανο στήθος. Τα μάτια μου δεν νομίζω να κοίταξαν αλλου σε όλη την διάρκεια.Ειμαι ευχαριστημενος πελατης του ΝΤΕΛΟΥΞ
πανω απο 3 χρονια απο εκει ξεκινησα , ειμαι και πελατης και απ αλλα γραφεια
Velvet , Lux , JOY , VIP Massage
Εχω παρει τις πιο πολλες κοπελες απο Ντελουξ , οχι ολες , οσες μου εκανα ΚΛΙΚ
Ενα φραπε τον πηρα , και καλαμακι εχω παρει...
Πολυ καλο επαγγελματικο μασαζ , σοβαρο γραφειο , αμεση φιλικη εξυπηρετηση / ενημερωση
Παντα στη ωρα τους οι κοπελες , καθαρες κ ευγενικες κτλ ...
Κατι που θελω να επισημανω για το Ντελουξ
Τα κοριτσια ειναι απλες κοπελες διπλανης πορτας καλα παιδια ,
μου εχουν φερθει αψογα με σεβασμο και ποτε χωρις να δαγκωσουν οικονομικα
Για μενα παιζει ρολο η κοπελα που βαζω σπιτι μου να ειναι καλο ευγενικο παιδι με σεβασμο
και καλη ποιοτητα . για αυτο αγοραζω μασαζ στο σπιτι....αλλιως θα επαιρνα απο αλλου ειδους μαγαζια
( Ειναι προσωπικο μου " κολλημα " η ποιοτητα / επιπεδο τον ανθρωπων γενικως )
Γενικα απ ολα τα θεματα ειμαι ευχαριστημενος
Δεν ειναι το μαγαζι του ΦΟΥΛ / ΣΕΞ , Δεν το ψαχνω , Δεν το απαιτω κιολας , για αυτο αγοραζω
μασαζ στο σπιτι
αλλιως οταν απαιτω σεξ παω σε αλλα γραφεια για σεξ .
ΛΟΓΙΚΟ......
Η χρυσαννα κανει μασαζ επιπεδου ΣΠΑ , και κανει και φραπε και καλαμακι και Δεν δαγκωνει οικονομικα
και εχει κορμαρα και φοβερο στηθος κ συμπεριφορα !!
και ολα τα κοριτσια του ΝΤελουξ ειναι καλα παιδια
ΓΕΝΙΚΑ ο Καθε ανθρωπος / καταναλωτης κανει τις επιλογες του στη ελευθερη αγορα με βαση τα γουστα και το πορτοφολι του
ειναι δεκτο και σεβαστο !
Προσωπικη μου αποψη βαση αμετρητων εμπειριων.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (11 μέλη και 37 επισκέπτες)
theScientist
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222
- Πόντοι
- 1
Τι νούμερο βυζι η Χρυσαννα;Σωστή άποψη για τα κορίτσια και όσο αφορά την χρυσαννα το κορίτσι ειναι χυμώδης κορμί με τούμπανο στήθος. Τα μάτια μου δεν νομίζω να κοίταξαν αλλου σε όλη την διάρκεια.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.110
- Πόντοι
- 201
Δεν τις εχω δει απο κοντα,νεο γραφειο.Φαινονται πολυ εντυπωσιακες ,θελουν ψαξιμο να δουμε αν ειναι ετσι ή γιουβετσι ?Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος γνωρίζει για το blossom_massage _athens που το βρήκα στο instagram και έχει ομολογουμένως εντυπωσιακές παρουσίες.
Έχει κάποιος εμπειρία να μας την μεταλαμπαδεύσει; Η σαφήνεια στην περιγραφή θα ήταν επιθυμητή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Zods
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.573
- Πόντοι
- 5.646
Πρέπει να έχουν γίνει αναφορές πίσω.Τελικαι ξέρει κάποιος να με ενημερωσει για την συγκεκριμένη;
Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ Αθήνα - Massage Joy
Το Massage Joy επιδιώκει ακριβώς αυτό που εκφράζει το όνομά του: Απόλαυση μασάζ. Προσφέρουμε μασάζ Αθήνα και Μύκονο.massagejoy.gr
Καλό μασάζ κάνει απ' ότι ξερω
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.573
- Πόντοι
- 5.646
Μάλλον γιουβέτσι...??Δεν τις εχω δει απο κοντα,νεο γραφειο.Φαινονται πολυ εντυπωσιακες ,θελουν ψαξιμο να δουμε αν ειναι ετσι ή γιουβετσι ?
προσωπικα ,με εχουν κουρασει ολες αυτες οι διαμαχες χωρις λογο.ο ενας λεει κατι , καποιος απανταει ,ο τριτος κρινει τον πρωτο ,ενας τεταρτος πεταγεται και λεει τα δικα του ,απανταει ο ο πρωτος ,ανεβαζει την ενταση ο τριτος, χαρακτηριζουν ο ενας τον αλλον "αγαπουλη" ή "προμοτορα",εμφανιζεται ενας πεμπτος που παιρνει το μερος καποιου και καπακι 'αλλοι δυο σιγονταρουν την ενταση και παει λεγοντας. δεν θελω να κρινω κανεναν ,ειλικρινα. τα λεφτα και το πηδημα ειναι για ενηλικες.κι ορισμενοι κανουν σαν παιδακια που κανουν κοντρες.εχει χαθει το νοημα στην τελικη. σας παρακαλω πολυ,επειδη υπαρχουμε κι εμεις (η πλειοψηφια) που δεν εχουμε ουτε καποιο συμφερον ,ουτε μεγαλη εμπειρια αλλά ουτε και την υπομονη να πρεπει να διαβασουμε 20 -30 ποστ για να εντοπισουμε καποιο που ειναι πραγματικα χρησιμο, μην απαντατε ο ενας στον άλλον .αν καποιος ειναι προμοτορας ή αγαπουλης ή οτιδηποτε άλλο ,αφηστε τον να πει αυτα που εχει να πει και παμε παρακατω.μην πεφτετε στην λουμπα ,εκτος κι αν ειστε ιδιοι με αυτον. και στο κατω κατω αν θετε να δειτε ποιος την εχει πιο μεγαλη μαζευτειτε σε ενα χωραφι και μετρηστε τες. συγχωρειστε με για τον τονο αλλά δεν παει άλλο ....
υ.γ. το συγκεκριμενο θεμα ειναι για μασαζ με εξτρα κι οχι για πηδημα με λιγο χάιδεμα. ετσι κι αλλιως τα εξτρα διαφερουν απο πελατη σε πελατη κι απο κοπελα σε κοπελα κι απο τσεπη σε τσεπη. εδω μας ενδιαφερει πρωτιστως το μασαζ .
Συμφωνώ με φίλο @kostad1nos 100%. Το μασαζ κατ οίκον έχει και λίγο τη φάση του ψαξίματος και του ρίσκου κλπ. Ας λέμε όλοι τις εμπειρίες μας χωρίς προσωπικά να τσουλάει η κουβέντα
Καλημέρα! Ποιος συναγωνιστής ξέρει τι παίζει με το massage your senses?
Έχει ενδιαφέρον?
Έχω πάει με 2-3 κοπέλες από εκεί. Έχει παίξει φάση που πήγαμε μέχρι τέλους και έχει παίξει και άλλη κοπέλα που μετά βίας έπαιξε ξενέρωτο φραπέ. Αυτή που άξιζε για μένα από εκεί ήταν η Θεανώ που βέβαια έρχεται και φεύγει, δεν είναι από Αθήνα, οπότε τώρα δεν ξέρω τι θα παίζει με καραντίνα
Καλημέρα.
•Deluxe έχει κάποια πολύ ωραία μωρά. Όπως Δανάη, Αλεξάνδρα , Νεφέλη, Ελευθερία, Μιλάνα, Μαρία κ.α. Λοιπόν από τις περισσότερες θα πάρεις σίγουρα φραπέ. Η Ελευθερία π.χ κάνει μόνο μασάζ. Παραπάνω από φραπέ είναι δύσκολο, έχω κάνει αλλά θέλει τρόπο.
•Vip είναι πιο χαλαρές οι κοπέλες για φραπέ και γενικά φτάνουν μέχρι μπριζόλα κάποιες. Μαίρη -Ιωάννα
•Το osmose είναι call girl (Μεταξουργείο).
•Velvet δεν έχω πάρει
•Art έχει 2 μουνάρες που προχωράνε με πολλά λεφτά. Δεν αξίζει.
Για να πάρεις extra υπηρεσίες εύκολα θέλει ευγένια , καθαριότητα, λεφτά και εμφάνιση.
Αrt φαντάζομαι η μία μουνάρα είναι η Νίνα, η δεύτερη ποια είναι?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Είναι η Ειρήνη και οι φίλες της! Κάποιος φίλος έγραψε ότι οι φωτογραφίες δεν ισχύουν .Άνετη επικοινωνία στο instagramοι τιμές τους είναι μασαζ ερωτικό με καλαμάκι 100 ..κάθε επόμενο καλαμάκι +20...,καλαμάκι χωρίς σκούφο +20, κουλούρι +50
Είναι η Ειρήνη και οι φίλες της! Κάποιος φίλος έγραψε ότι οι φωτογραφίες δεν ισχύουν .Άνετη επικοινωνία στο instagram
Και εγώ που μπήκα τώρα μου μοιάζουν τελείως fake οι photos. Ειρήνη και φίλες? Για δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες please για εμάς που δεν γνωρίζουμε
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.955
- Πόντοι
- 26.236
Αλβανιαρες γ διαλογής . Τι άλλο θες ?Και εγώ που μπήκα τώρα μου μοιάζουν τελείως fake οι photos. Ειρήνη και φίλες? Για δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες please για εμάς που δεν γνωρίζουμε
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
αν θες γράψε ή στείλε πμ ποιες το τερματίζουν (φουλ)Έχω πάει με 2-3 κοπέλες από εκεί. Έχει παίξει φάση που πήγαμε μέχρι τέλους και έχει παίξει και άλλη κοπέλα που μετά βίας έπαιξε ξενέρωτο φραπέ. Αυτή που άξιζε για μένα από εκεί ήταν η Θεανώ που βέβαια έρχεται και φεύγει, δεν είναι από Αθήνα, οπότε τώρα δεν ξέρω τι θα παίζει με καραντίνα
alfred1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2020
- Like
- 295
- Πόντοι
- 20
Φιλε neomelos 1 ....αν θελεις στειλε μου ενα πμ...θελω κατι να σε ρωτησω....Και εγώ που μπήκα τώρα μου μοιάζουν τελείως fake οι photos. Ειρήνη και φίλες? Για δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες please για εμάς που δεν γνωρίζουμε
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.491
- Πόντοι
- 11.836
,μην είναι καμία μούφα και αυτό...Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος γνωρίζει για το blossom_massage _athens που το βρήκα στο instagram και έχει ομολογουμένως εντυπωσιακές παρουσίες.
Έχει κάποιος εμπειρία να μας την μεταλαμπαδεύσει; Η σαφήνεια στην περιγραφή θα ήταν επιθυμητή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Zods
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 110
- Like
- 8.430
- Πόντοι
- 24.806
Ελα π.μ . Δεν την λέω δημόσια γιατι η συγκεκριμένη κάνει με πολύ λίγους. Ενώ η Νινα αν εχεις λεφτά προχωράειΑrt φαντάζομαι η μία μουνάρα είναι η Νίνα, η δεύτερη ποια είναι?
Massageboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2021
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Στείλε και σε μένα αδερφε.Αrt φαντάζομαι η μία μουνάρα είναι η Νίνα, η δεύτερη
Ελα π.μ . Δεν την λέω δημόσια γιατι η συγκεκριμένη κάνει με πολύ λίγους. Ενώ η Νινα αν εχεις λεφτά προχωράει
είναι?
Διαγραμμένο μέλος 168254
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2020
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
Σαντυ από deluxe μέχρι που φτάνει;;
Έχει δοκιμάσει κανείς;;
Έχει δοκιμάσει κανείς;;
Αρτ λειτουργεί??? Τους έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησαν κάν. Παίζει μπάλα μόνο με καλούς πελάτες? Ξέρει κανείς?
Είχε ξανα αναφερθεί μερικές σελίδες πιο πίσω από 2-3 άτομα ότι δεν πήραν απάντηση. Εγώ κανονικά έχω παίξει, αλλά με ήξεραν προ καραντίνας, οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 456
Εχει σταματήσει ,το γράψανε πριν λίγες σελίδεςΣαντυ από deluxe μέχρι που φτάνει;;
Έχει δοκιμάσει κανείς;;
FilipposXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
καλησπερα και απο εμενα εγω εχω μια αδυναμια στις εγχρωμες κορασιδες οποτε πηρα καρολινα απο εξοτικ 90 φουλ , τζεσικα απο οσμοση 120 φουλ. απο βελβετ δοκιμαστηκε η αγγελικη 50+20 φραπε και πιασιματα , εμαθα οτι ερχονται νεα μωρακια και η λενα δινει και καλαμακι ,. Σημερα Ηλιανα απο πριβε εξαιρετικα ανετη και ευδιαθετη σε ολα στα συν η ταχεια και ευγενικη εξυπηρετηση του γραφειου. Ξαδερφος που ειναι πιο χαλαρος με ενημερωσε οτι η Μαρια απο το ιδιο γραφειο αξιζει επισης.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις