Kavligator31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 139
- Πόντοι
- 280
Ξερει κανενας συναδελφος αν προχωραει καθολου η Ελενα απο massage joy ?
Ραντεβού με Βαλέρια Από massagelux ύστερα από ανάγνωση ποστ του 6Y44!! είναι θετικό που όντως αρκετά προφίλ εδώ μέσα δεν Είναι προμοτορικα κΆι μπορείς να εμπιστεύεσαι...το Ραντεβου με Βαλέρια στέφθηκε με άκρα επιτυχία...πολύ όμορφη άνετη καλο μασαζακι..γενικα πέρασα δυο πολύ ωραίες χαλαρωτικές ώρες...
Γελαω με τα τηλεφωνα 5 το πρωΙ! Προσφερομαι για γραμματεας της με ποσοστα και μετα οτι θελει ας μου κανει... παιζει και να της κατσω. Βγηκε σωστα στο boo με τον προμοτορα της που μπορει να ειναι η ιδια αλλα ας φτιαξει website πρωτα και να παρει λαδοκορες βοηθους οπως κανουν ολες. Δουλεια σιγουρα θα εχει. Διαφημιση της γινεται εδω και το σταυρο της να κανει. Εγω θα τη τιμησω παντως γιατι εχω περασει καλα
Φίλε δεν νομίζω να χαλάστηκε η Τέα. Μίλησα κι εγώ μαζί της. Μάλλον ο τύπος δείχνει υπεβολικό ζήλο.. Τώρα βέβαια για όσους δεν έχουν χώρο και πληρώνουν και το χοτέλι ψιλοακριβά είναι. Αλλά οκ, όποιος μπορεί..
αρχισε να ξαναδεχεται στο σπιτι της?
το ευχαριστηθηκα οσο τιποτα..βαλερια ειναι τοπ...το επομενο βημα ειναι να δοκιμασω 4 χερια με τη φιλη της την ινεσα αφου πρωτα παρς το μαγικο χαπακι για ναντεξω...χαχαΡαντεβού με Βαλέρια Από massagelux ύστερα από ανάγνωση ποστ του 6Y44!! είναι θετικό που όντως αρκετά προφίλ εδώ μέσα δεν Είναι προμοτορικα κΆι μπορείς να εμπιστεύεσαι...το Ραντεβου με Βαλέρια στέφθηκε με άκρα επιτυχία...πολύ όμορφη άνετη καλο μασαζακι..γενικα πέρασα δυο πολύ ωραίες χαλαρωτικές ώρες...
τυπε το ευχαριστήθηκες βλέπω...
Για Ινεσα έχω ψηθεί από lux...
Αν έχω κενό σκ ίσως κάνω μια αναγνωριστική αλλιώς από joy καμία καλή... ?
yourmassage ειναι απο τα παλια γραφεια του χωρου..εχει αξιολογα ατομα κανουν χωρις πετσετα..τελευταια φορα δοκιμασα αλισα που δουλευε σε σπα στο κολωνακι καλο μασαζακι και ανετη...massagejoy εχω παρει κανουν χωρις πετσετα και εχω δοκιμασει barefoot απο τη μικρουλα την αγγελικη με τη φιλη της μαρια..γενικα ειναι ναι απο μενα σαυτα τα γραφεια..Καλησπέρα!! Για massage joy και your massage τι ξέρουμε?? Προχωράνε κάνουν χωρίς πετσέτα εν ολίγοις τι παίζει με αυτα γιατί δεν έχω δοκιμάσει καθόλου από αυτά.
φραπέ με καλαμάκιΜαγκες η Τεα κερναει κατι παραπανω απο φραπε?
Καλησπέρα φίλε.Μαυτη είχα κανει.Έχω γράψει κριτική μήνες πριν.Αν δεν ήταν 4 και ήταν 5 οι μήνες Ψαξε τις κριτικές μου.Τη θυμάμαι πολύ καλά γιατί ήταν η πρώτη μεγάλη φόλα που είχα φάει απτό ντελουξ.Εκείνη τη μέρα είχα ξενερώσει τη ζωή μου.Δεν το συνηθίζω αλλά αυτή στο τηλέφωνο την είχα πάρει και της το είχα πει.Είχε και ύφος θυμάμαι.Εμενα μ αρεσουν οι κόντες αλλά χοντρή την λες.Εκτοσ αν αδυνάτησε τώρα.Στυλακι πάντως αυτό που μου χε σκάσει μέσα στο δωμάτιο δεν ήταν. Παλιά δούλευε στο μασαζ στο σπίτι.Για μένα είναι στα δεν.Αυστηρά δεν.Παιδιά στο κατ'οικον είμαι άσχετος στο τι παίζει. Μασάζ έχω κάνει άπειρες φορές σε ινστιτούτα όπως λέτε . Η κοπέλα κάνει άψογο μασάζ κ δυνατό .όπως το ζήτησα. Κοντή δεν την λες ούτε κ χοντρη . Στα υπόλοιπα λέτε δεν ; Αλλά άσχετο φίλοι συναγωνιστές μου είπε ότι έχει σταματήσει 6 μήνες από ντελουξ .αρχές καλοκαιριού. Άρα μήπως έκανες με άλλη ;
σιγά μη χανανε ευκαιρίαΕνημερωτικά πήρα 3 γνωστές μου μασαζούδες από μαγαζιά που δεν ανοίγουν και κάνουν κρα για ξενοδοχείο της περιοχής τους.. Λίγο πολύ μου είπαν ότι το κάνουν όλες με γνωστούς πελάτες που έχουν δώσει τηλέφωνο. Έχει πέσει πείνα μεγάλη..
...δαχτυλοΜαγκες η Τεα κερναει κατι παραπανω απο φραπε?
Κι επίσης ας σκεφτούν όλες αυτές πως με 80-100 ευρώ γαμαμε μια ανεξάρτητη και τα κάνουμε μαζί της ολα!Καλησπέρα παίδες.Επειδή έχω καταλάβει ότι διαβάζουν εδώ μέσα και μασαζοκοριτσα ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αν δεν διαβάζουν κάποιοι αγαπούληδες τα μεταφέρουν ...Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και θα έρθουν ακόμα χειρότερες ημέρες ως προς τα οικονομικά,ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! Δεν γίνεται για 1 ώρα μασαζ 50,60 ευρώ και να ζητάτε και εξτραδακια για μια μάλακ..Οκ καλαμάκι άντε συν 10,20 το πολύ.Ως εκεί.Υπάρχουν κοριτσάκια που το κάνουν τσαμπα.Και τσαμπα να μην το κάνουν δεν κάνουν παζάρια.Δεν έχω χειρότερο.Αν θέλει κάποιος να δώσει τιπς θα τα δώσει από μόνος του.Εγώ που δίνω γενικά από μονοσ Μου έχω σκηνικά του στυλ συν 20 φραπέ συν 40 καλαμάκι και έχω ξενερώσει τη ζωή μου.Οκ τα έδωσα αλλά δεν τις ξαναπηρα. Αυτά τα συν 20,40 ξεχάστε τα! Άλλοι δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα για να βγάλουν 20 ευρώ.Αλλιώς θα μείνουν όλες χωρις δουλειά με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει.
Το sport έχει ρίσκο και θέλει χαρτί...Εν μέσω πανδημίας γίνεται αναδιοργάνωση σε ορισμένα λαδαδικα delivery...Τι να πάρουνε χαμπάρι ρε φίλε... χρόνια τώρα τα ίδια λέμε όμως υπάρχει αρκετός κόσμος που τα σκάει και θα συνεχίσει δυστυχώς να τα σκάει...