Μετα απο μεγαλη αποχη, και αρκετο δισταγμο να πω την αληθεια, ειπα να κανω μια αποπειρα.
ΔΕΝ πηρα (ακομα) καμια κοπελα...
ΑΛΛΑ
Εβγαλα μαλλον λαυρακι απο τη ΤΕΑ
Λοιπον, αυτονομηθηκε. Δεν δουλεθει πλεον σε γραφειο, παρα μονο μονη της και κατ'οικον. Θα συνδιζεται με καποιες κοπελες για διπλο
Οι τιμες εχουν μια καποια διαφορα, αλλα θα επανελθω γιατι μου τα ειπε στα γρηγορα (δεν ειχα ανεση να μιλησω), οποτε νεα, μετα το ραντεβου ή αν ξαναμιλησω. (μπορει και σημερα)
Προσοχη και υπομονη σε ολους
Ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος απο πάνω.
Πλέον η Τέα έλυσε την συνεργασία της με οποιοδήποτε γραφείο μετά από απαίτηση των πελατών της για καλύτερες υπηρεσίες κ τιμές. Ήμουν παλιός πελάτης δικός της πριν δύο χρόνια στον χώρο που είχε τότε στην Πεύκη ο τρόπος προσέγγισης της ήταν εξαιρετικά φροντιστικος και τίμιος,με τα μπουρνουζια μας,τις πετσέτες μας,τις μουσικές,τα κεριά,την καθαριότητα και μας έκανε κ μπάνιο χωρίς να μας χρεώνει ποτέ οτιδήποτε έξτρα. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί της ενημερώθηκα ότι πλέον δεν συνεργάζεται με κανένα γραφείο αλλά παρέχει υπηρεσίες κατ οικον με δικό της γραφείο σε πολύ καλύτερες τιμές κ έξτρα υπηρεσίες γιατί πάνω από όλα την ενδιαφέρει να φροντίζει τους πελάτες της και να έχουν ποιότητα και ποικιλία υπηρεσίων σε καλύτερες τιμές κ καλύτερη προσέγγιση κ όχι κάτω από το πρίσμα ενός μεσάζοντα γραφείου, χωρίς ξεπετες και πασαλείμματα. Υπηρεσίες όπως μπάνιο του πελάτη, ξύρισμα γεννητικών οργάνων, ταντρικό μασάζ, κ πολλά άλλα δεν θα χρεώνονται και είναι μέσα στις τιμές της περιποίησης του μασάζ από την Τέα. Έχω την εμπειρία των μαγικών χεριών της καθώς με έχει κάνει και μπάνιο και είναι ιδιαίτερα τρυφερή και ερωτική. πραγματικά μια κατηγορία από μόνη της όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστές και δείχνει τον χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της με κάθε τρόπο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986588878 κ 6979398952 και μύνημα μέσω viber.
Τα τηλέφωνα τα ανεβάζω δημόσια κατόπιν δικής της επιθυμίας.