You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
αχαχαχαχαχ φίλε συμφωνώ μακριά από τα συγκεκριμένα γραφεία....ο άλλος πάνω πήρε λέει την Ολυμπια από vip...ρε μεγάλε ποια σου ήρθε η χωψονιδου και δεν το ξέρουμε γιατί εμένα ήρθε μια χοντρή καμία σχέση με τις Φωτος...μακριά δεν είναι καιρός να πετάμε χρήμα..Οι καινούργιες που αναφέρεστε στο lux είναι απλά μεταγραφή από velvet... Ιρίνα και Μαριλού... όσο για το vip και το osmose το πρώτο έχει ηλικίες 50φεύγα και το δεύτερο 150φεύγα σε κιλά...
αχαχαχαχαχαχα ποσο ισχυει φίλε...Εγώ πάντως δεν θα άφηνα να μου ξυρίσει τ' αρχίδια ούτε ο κουρέας της Σεβίλλης, όχι η κάθε μουρλή
εχει επικοινωνησει κανεις με αθενς εαν δουλευει καμια κορασιδα?
παντως ελπιζω μετα την καραντινα να το ξανασκεφτουνε και να βαλουν και καμια εξτρα υπηρεσια
κι ελπιζω τα κοριτσια στο μαγαζι να αλλαξουνε λιγακι στυλιστικα
να φορανε εστω τη ριμπιτσα που φορανε στις φωτογραφιες κι οχι οτι ντεκαβλο θελει η καθεμια
παντως ελπιζω μετα την καραντινα να το ξανασκεφτουνε και να βαλουν και καμια εξτρα υπηρεσια
να φορανε εστω τη ριμπιτσα που φορανε στις φωτογραφιες κι οχι οτι ντεκαβλο θελει η καθεμια
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.494
- Πόντοι
- 26.236
Φοβούνται οι παρθένας (από τα αυτιά ) μη τους πιάσει κανείς το κωλο κ τις κακο χαρακτηρίσει .
Στα μπουρδελο ξενοδοχεία που μπαίνουν όμως δε ντρέπονται αν τις πάρει κανας γνωστός μάτι ... Άσε που νομίζουν ότι ξέρουν κ μασαζ μη χεσω .
Φοβούνται οι παρθένας (από τα αυτιά ) μη τους πιάσει κανείς το κωλο κ τις κακο χαρακτηρίσει .
Στα μπουρδελο ξενοδοχεία που μπαίνουν όμως δε ντρέπονται αν τις πάρει κανας γνωστός μάτι ... Άσε που νομίζουν ότι ξέρουν κ μασαζ μη χεσω .
δε θελω να ειμαι αδικος. τα κοριτσια του αθενς καραξερουν μασαζ!
απλα δε δουλευουν το κομματι "χαλααααρωση"?
Kavligator31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 139
- Πόντοι
- 280
Καλησπερα στην παρεα...
Εχω διαβασει αρκετα απο αυτα που γραφονται και θελω ετσι συνολικα να ρωτησω, αν τελικα αξιζει να προτιμήσει κανεις μια κοπελα απο μασαζ, που φτανει μεχρι τελους το παιχνιδι, απο μια κοπελα γραφειου που με 120 ευρω σου κανει τα παντα...
Εχω διαβασει αρκετα απο αυτα που γραφονται και θελω ετσι συνολικα να ρωτησω, αν τελικα αξιζει να προτιμήσει κανεις μια κοπελα απο μασαζ, που φτανει μεχρι τελους το παιχνιδι, απο μια κοπελα γραφειου που με 120 ευρω σου κανει τα παντα...
To δεχομαι και θα διορθωσω και την αναρτηση μου. Συγκεκριμενα την εσβησα, αλλα θα ξαναπω τωρα, οτι τα 60€ την ωρα που ζητανε ασφαλως και δεν τα παιρνουν επαγγελματιες φυσικοθεραπευτες. Επισης στην σελιδα τους λεει οτι κανουν μονο μασαζ και δεν ειναι θεραπευτικο ( πχ για αποκατασταση). Οποτε τι να λεμε... Μπορει να ειναι στα δεν το συγκεκριμενο, να μην προσφερει αλλες υπηρεσιες, απλα βρησκουν και τα κανουν... Μονο να δεις τα βιντεακια που ανεβαζουν με τις ανυπαρκτες σε μηκος φουστες... Τελος παντων.Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά οι κοπέλες του athens δεν πηγαίνουν σε ξενοδοχείο μόνο κατ οίκον... είναι γνωστό πως είναι στα δεν το συγκεκριμένο γραφείο..
Επαναλαμβανουμε οτι κανουν μονο μασαζ και τιποτα αλλο.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.494
- Πόντοι
- 26.236
Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά οι κοπέλες του athens δεν πηγαίνουν σε ξενοδοχείο μόνο κατ οίκον... είναι γνωστό πως είναι στα δεν το συγκεκριμένο γραφείο..
Ε τότε με άλλη χαιρετήθηκα τυχαία έξω από το hotel που είχε έρθει πριν 1 εβδομάδα σπίτι μου . Θα ήταν του Larissa massage κ ετυχε να έρθει Αθήνα ...Οκ δεν πανε ...
George Delis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες μπορει καποιος να μου δωσει υπευθυνα πληροφοριες για Τεα?
Μεχρι που προχωραει?
Ποσο κοστιζει?
Αξιζει τοσο πολυ οσο λενε ορισμενοι?
Και σε πμ αν θελετε, ευχαριστω..
Μεχρι που προχωραει?
Ποσο κοστιζει?
Αξιζει τοσο πολυ οσο λενε ορισμενοι?
Και σε πμ αν θελετε, ευχαριστω..
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.494
- Πόντοι
- 26.236
Βαλέρια από lux σήμερα.
Και μασάζ καλό και συνέχεια καλή και εμφάνιση οκ μια χαρά το μιαμισαωρο πήγε...πρώην velvet από ότι είδα γράψατε....
Τη μαριλου μαλλον ειδες όρων velvet . Καλή για 35αρα .
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Μαριλου?Βαλέρια από lux σήμερα.
Και μασάζ καλό και συνέχεια καλή και εμφάνιση οκ μια χαρά το μιαμισαωρο πήγε...πρώην velvet από ότι είδα γράψατε....
Τη μαριλου μαλλον ειδες όρων velvet . Καλή για 35αρα .
ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
Ινεσα lux ξανθια αδύνατη μοντέλε.Τι γίνετε χαμουλης γίνετε..έφυγε από το lux η τεα;δουλεύει μόνη της;φύγανε από velvet πήγανε deluxe..Πολλές αλλαγές συνάδελφοι ...το lux έφερε καινουργιες χαμος πολύ ενδιαφέρουσες εξελιξεις...η καινούργιες του lux ινεσα,Βαλέρια,χριστινα λένε τίποτα πολύ δυνατά όπλα φαίνονται..
Το meeting τα σπάει μαζί της..
Είχα και καιρό να τιμήσω τα κατ'οικων αλλά μου βγήκε καλό με σωστή επιλογή...
Μασαζ με technical details...Άλλο level.Αξιζε μέχρι και το τελευταίο λεπτό...
η Ιρίνα του velvet...Ινεσα lux ξανθια αδύνατη μοντέλε.Τι γίνετε χαμουλης γίνετε..έφυγε από το lux η τεα;δουλεύει μόνη της;φύγανε από velvet πήγανε deluxe..Πολλές αλλαγές συνάδελφοι ...το lux έφερε καινουργιες χαμος πολύ ενδιαφέρουσες εξελιξεις...η καινούργιες του lux ινεσα,Βαλέρια,χριστινα λένε τίποτα πολύ δυνατά όπλα φαίνονται..
Το meeting τα σπάει μαζί της..
Είχα και καιρό να τιμήσω τα κατ'οικων αλλά μου βγήκε καλό με σωστή επιλογή...
Μασαζ με technical details...Άλλο level.Αξιζε μέχρι και το τελευταίο λεπτό...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις