giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Ευχαριστώ! Ήταν η μόνη που μου άρεσε αλλά δεν δουλεύει σήμερα, έχεις να προτείνεις κάτι άλλο μικρό σε ηλικία;
Το γνωρίζω, έχω ξανακάνει ραντεβού από εκει. Είδα τη Βικτώρια , μου θυμίζει παρα πολύ μιοα κοπέλα από ενα μπαρ στην τρούμπα που είχα φαει σκάλωμα περσι και θέλω να την πάρω. ρωτάω απλα αν έχει κάποιος μια καλύτερη γνώμη, μην τα πετάξω τζάμπα.Το osmose είναι γενικά ξεπέτα.
Call girl είναι μασάζ δεν κάνουν γιατί δεν ξέρουν για σεξ έρχονται κ πιπα
Γνώμη μου καθαρά....εφόσον γουστάρεις το μωρό και σου θυμίζει καποια που γούσταρες πολύ,πάρε το,σκίσε το και γράφεις εσυ εντυπώσεις μετά...μην βασίζεσαι στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τα γούστα του καθενός,καποιος αλλος μπορει να την έχει βρεί ακυρη για χιλιους δυο απίθανους λόγους,γιατι πρεπει να σε επηρεάζει εφοσον εσυ κάνεις κέφι...τα περισσότερα ερωτήματα που τίθονται εδω ειναι για το αν κάποια προχωράει περα απο το μασαζ και πόσο...εφόσον απο το συγκεκριμένο γραφείο ολες γαμιούνται (εξακριβομένο) μην ρωτάς τιποτα και κανεναν...έμπαινε και αν θες ενημέρωσε τους συναγωνιστες!!!!Το γνωρίζω, έχω ξανακάνει ραντεβού από εκει. Είδα τη Βικτώρια , μου θυμίζει παρα πολύ μιοα κοπέλα από ενα μπαρ στην τρούμπα που είχα φαει σκάλωμα περσι και θέλω να την πάρω. ρωτάω απλα αν έχει κάποιος μια καλύτερη γνώμη, μην τα πετάξω τζάμπα.Το osmose είναι γενικά ξεπέτα.
Call girl είναι μασάζ δεν κάνουν γιατί δεν ξέρουν για σεξ έρχονται κ πιπα
Μετά από καιρό και λόγω της πόρτας που έχει παιχτεί πήρα μιλανα από το deluxe massage.
Αντιπροσωπευτική η φωτογραφία της όπως και της Ρίας που είχα πάρει πιο παλιά..
Το θέμα είναι τώρα ότι η Μιλανα δεν παίζεται...Χαλαρωτικό μασαζακι το ευχαριστήθηκα όπως και το φιναλε.Πολυ οκ τύπος κοπέλας στανταρακι άνετα γίνεται...
Μετά από καιρό και λόγω της πόρτας που έχει παιχτεί πήρα μιλανα από το deluxe massage.
Το θέμα είναι τώρα ότι η Μιλανα δεν παίζεται...Χαλαρωτικό μασαζακι το ευχαριστήθηκα όπως και το φιναλε.Πολυ οκ τύπος κοπέλας στανταρακι άνετα γίνεται...
φινάλε της καρδιάς μου και έρωτα μου σου το έλεγα πως θα σαι μόνο εσυυυυ... Νότης ΣφακιανάκηςΜετά από καιρό και λόγω της πόρτας που έχει παιχτεί πήρα μιλανα από το deluxe massage.
όταν λες "φινάλε" μπορείς να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος (φραπέ; μπριζόλα;); και ποιο ήταν το συνολικό κόστος;
Μαριάννα και Βικτώρια από osmoses massage , έχεις κάποιος συνάδελφος και συναγωνιστής άποψη και γνώμη ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαΜαριάννα και Βικτώρια από osmoses massage , έχεις κάποιος συνάδελφος και συναγωνιστής άποψη και γνώμη ?
Μαριάννα, όπως στη φωτογραφία, γεματούλα, αλλά ζουμερά σεξουλιάρα, ρωσίδα.
Καλαμάκι με σκούφο, μπριζόλα. Από μασάζ δεν ξέρω.
Ξεπέτα στο πρόγραμμα, αλλά φιλική και συζητήσιμη, γλυκο κι ευγενικό παιδί. Στο σαραντάλεπτο είχε φύγει.
Τιμή 100-120
Μαριάννα και Βικτώρια από osmoses massage , έχεις κάποιος συνάδελφος και συναγωνιστής άποψη και γνώμη ?
Ξεπέτα στο πρόγραμμα, αλλά φιλική και συζητήσιμη, γλυκο κι ευγενικό παιδί. Στο σαραντάλεπτο είχε φύγει.
Τιμή 100-120
ΚΑλημερα φιλε τωρα με την καραντινα την πηρες η πριν την καραντινα εννοω σε ξεναδοχειο παει τωρα με την καραντινα ?100η 120 πηρε ? επισης οποιος αλλος εχει εμπειρια με την συγκεκριμενη ας πει?Μαριάννα και Βικτώρια από osmoses massage , έχεις κάποιος συνάδελφος και συναγωνιστής άποψη και γνώμη ?
Τιμή 100-120
ΚΑλημερα φιλε τωρα με την καραντινα την πηρες η πριν την καραντινα εννοω σε ξεναδοχειο παει τωρα με την καραντινα ?100η 120 πηρε ? επισης οποιος αλλος εχει εμπειρια με την συγκεκριμενη ας πει?Μαριάννα και Βικτώρια από osmoses massage , έχεις κάποιος συνάδελφος και συναγωνιστής άποψη και γνώμη ?
Τιμή 100-120