επιβεβαιωνω και γω με ελενη από Massage joy..έχει Κυριως πιπίνοκατασταση το έν λόγω γραφείο...άνετα κοριτσάκια και καλο μασαζ..έχω πάρει και φανταστικό barefoot επισης από δω...Καλησπέρα στην παρέα! Αύριο θα βρίσκομαι Αθήνα και επειδή χρόνος δεν υπάρχει λόγω της κατάστασης των μέτρων, υπάρχει κάποιος να προτείνει από Vip massage ποια είναι καλή σε όλα μέχρι τέλους? (Εύα? Χρύσα? Ελένη? Μιχαέλα? Ολυμπία?)
Ολυμπια 25 ετων , μετριο μασαζ , φτανει μεχρι φουλ
Ευα Μιλφ γυρω στα 40 , μετριο μασαζ φτανει μεχρι φουλ
Ελενη γυρω στα 28 ετων κανει Χερι / Στομα , μετριο μασαζ
Χρυσα πολυ επαγγελματικο μασαζ , κανει χερι / στομα σε ολους και φουλ στους πιο πολλους . Δεν δαγκωνει , ΜΙΛΦ γυρω στα 45
Αννα 2 Μιλφ γυρω στα 45 , μετριο μασαζ φτανει μεχρι φουλ , μερικες φοες Δαγκωνει λιγο αλλα μενεις ευχαριστημενος
Μου ειπαν στο βαιπερ απο VIP massage οτι θα φερουν νεες κοπελες 25 - 35 ετων απο 1 Δεκεμβριου , ολες ελληνιδες και ολες με εξτρα υπηρεσιες....
Έχεις πάρει απο Ελένη τίποτα άλλο εκτός απο χέρι??
εγω προσωπικα απο ΕΛΕΝΗ οταν ηταν στο ΤΖΟΙ
ειχα παρει ενα σκετο χερι
τιποτα παραπανω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.318
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα σας να σας ρωτήσω πείτε καμιά καλή μασέρ που να είναι και call girl?
johnkousk(2)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα πρωτάρης στο home massage θα ήθελα να ρωτήσω
Από massagelux η Έλενα η Άντζελα το φτάνουν στο τέλος ? έχει άποψη κάποιος
Από ότι μπόρεσα να μάθω λίγο από όλους εσάς τους μέντορες full έχει στο osmose και vipmassage αν κατάλαβα καλά
Αν υπάρχει και καποιο άλλο κέντρο παρακαλώ ενημερώστε
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Από massagelux η Έλενα η Άντζελα το φτάνουν στο τέλος ? έχει άποψη κάποιος
Από ότι μπόρεσα να μάθω λίγο από όλους εσάς τους μέντορες full έχει στο osmose και vipmassage αν κατάλαβα καλά
Αν υπάρχει και καποιο άλλο κέντρο παρακαλώ ενημερώστε
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.603
- Πόντοι
- 736
Η Αγνη , ειναι Ουγγαρεζα ανεξαρτητη, κανει καλο μασαζ και σεξ!
Η Αγνη , ειναι Ουγγαρεζα ανεξαρτητη, κανει καλο μασαζ και σεξ!
Που τη βρίσκουμε;;
Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Μαριάννα και Βικτώρια από osmoses massage , έχεις κάποιος συνάδελφος και συναγωνιστής άποψη και γνώμη ?
τελικά έμαθες μέχρι που φτάνει; γιατί ενδιαφέρομαι και γωΚαλησπέρα η Αφροδίτη από Τζόι μέχρι που φτάνει απάντηση σε πμ
Με την Αφροδίτη από Joy φίλε μου προχώρησε η έμεινε στο μασάζ;Νινα αρτ 300 ευρώ; Μήπως έχουμε ξεφύγει εντελώς ; Εμένα και αυτές που ζητάνε 50αρικα σκέφτομαι πολύ να τις ξαναπάρω.Τα δίνω από μόνος μου δεν έχω θέμα.Δεν μαρεσει να ζητάνε έτσι.Πρέπει να τους το κόψουμε αυτό με κάποιο τρόπο.
Ελλη από Οσμοσε είναι από Αλβανία.Γυρω στα 22,23.Αδυνατη αρκετά.Κοντουλα.Βαριεται που ζει κάπως.Δεν ξέρει μασαζ.Ειναι για Οσμοσε φάση.
Αφροδίτη τζοι ελληνιδα.Γυρω στα 30.Ωραια τούμπανο κοντουλα και αυτή.Πολυ Καλο μασαζ και γενικά πολύ καλή σε όλα της.
Οποίος εχει πληροφορία για Ίνα από τζοι να μας πει αν θέλει
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα συναγωνιστές...εχεις κάποιος εμπειρία με Μελίνα απο Osmose???Φαίνεται πιπινοκατάσταση απο φωτο αλλα φοβερό τουμπανοκορμί για τρελα γούστα...αξίζει απο κοντά???
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.469
- Πόντοι
- 6.946
Για Μελίνα από Όσμοσε: Αρχές καλοκαιριού την πήρα, για μια ώρα.. Μέτριο μασάζ, έκανε λίγη ώρα, δεν είναι και φυσιοθεραπευτής, αλλά κάποια στιγμή με ρώτησε μόνη της αν θα ήθελα... περαιτέρω χαλάρωση. Με +50 έκανε φραπέ και καλαμάκι, καλό μου φάνηκε τότε, δεν ξέρω αν ήταν πολλά τα έξτρα χρήματα που ζήτησε, εγώ τα έδωσα πάντως, ήμουν και καινούργιος στο χώρο του μασάζ. Έβγαλε και τα πάνω ρούχα και είχα και καλή θέα.
Γύρω στα 25, πάνω - κάτω; . Γεματούλα με κιλάκια και πιασίματα, αλλά όχι αντιασιθητική.
Γύρω στα 25, πάνω - κάτω; . Γεματούλα με κιλάκια και πιασίματα, αλλά όχι αντιασιθητική.
εχει γράψει πολύς κόσμος για τη συγκεκριμένη είναι αρπακτικό Από μασαζ δεν έχει ιδέα...μακριά μεγαλε..νίκη επισης στα δεν...σας λουκουμάς είναι το κοριτσάκι..ραντεβού στο πριβε μπαίνει μέσα ούτε μασαζ ούτε τίποτα...με τη μια τα έξτρα της και τα σχετικά...καμία σχέση με μάσαζ...γενικα έχουν γραφτεί διαφορά αρνητικά για το εν λόγω μαγαζί όποτε δεν ακούμπησα ξανά ούτε ένα ευρώ...Παμε για αλλά...Καλησπέρα.Καινουργιος στο site παλιός στο άθλημα διαβάζω συνέχεια κριτικές σας και σχολια. Θα ήθελα τα φώτα σας για Έλλη από osmose προσφέρει φουλ;;
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
Για σας τα κοριτσια απο τα μασαζ δεν ειναι επικυνδινα για κορονοιο ? δηλαδη πανε καθε μερα με 10 διαφορετικους πελατες απο οσο ξερω πριν καραντινας τωρα θα εχει μειωθει η δουλεια τους? και κατι αλλο απο τα 100 ευρω που παιρνει μια κοπελα στο ραντεβου η 120 το γραφειο που την στελνει ποσα περνει απο αυτα τα μισα ποιο πολλα η ποιο λιγα?
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.421
- Πόντοι
- 3.296
Προσφερει φουλ φιλε.Καλησπέρα.Καινουργιος στο site παλιός στο άθλημα διαβάζω συνέχεια κριτικές σας και σχολια. Θα ήθελα τα φώτα σας για Έλλη από osmose προσφέρει φουλ;;
Το προγραμμα της εχει
-μασαζ με.λαδακι
-φραπεδια με καλαμακι(στομα)
-μπριζολα
Όχι ρε τι επικίνδυνα να είναι, βλέπεις εσύ κανέναν κίνδυνο; ... από τα 120 τα 20 κρατάει η κοπέλα και τα 100 μαζί με μια πίπα δώρο τα δίνει στον ιδιοκτήτη του μασάζΓια σας τα κοριτσια απο τα μασαζ δεν ειναι επικυνδινα για κορονοιο ? δηλαδη πανε καθε μερα με 10 διαφορετικους πελατες απο οσο ξερω πριν καραντινας τωρα θα εχει μειωθει η δουλεια τους? και κατι αλλο απο τα 100 ευρω που παιρνει μια κοπελα στο ραντεβου η 120 το γραφειο που την στελνει ποσα περνει απο αυτα τα μισα ποιο πολλα η ποιο λιγα?
Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Αδέρφια συναγωνιστές και συνάδελφοι , όπως έχει γράψει κάποιος στο παρελθόν , έχουμε ανούσια στο covid 19 , δεν κολλάμε τίποτα και δεν παθαίνουμε τίποτα, το μόνο που μπορούμε να κολλήσουμε είναι αφραγκιαση .....
Εδώ κάνουμε μασάζ με ολα τα ερπετά όπως πολύ καλά έχει , επίσης αναφέρει κάποιος συνάδελφος στο παρελθόν .
Εδώ κάνουμε μασάζ με ολα τα ερπετά όπως πολύ καλά έχει , επίσης αναφέρει κάποιος συνάδελφος στο παρελθόν .
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 456
Φίλε τα 50 για να κάμψεις κάποια που νομίζεις -γιατί μπορεί να μην είναι και έτσι- ότι δεν τόχει ξανακάνει ,πάει και έρχεται αν και νομίζω ότι είναι πολλά αλλά ας όψεται το παραμύθι,αλλά τόσα λεφτά για κάποια που δεν ξέρει μασαζ και είναι απο ένα γραφείο ''μπουρδελάκι'' με τα ταμπέλα μασαζ για τον Νόμο. ΟΧΙ είναι πάρα πολλά,άλλωστε για αυτό πήγε εκεί όχι να κουράζει τα χέρια της με το μασαζ.Για Μελίνα από Όσμοσε: Αρχές καλοκαιριού την πήρα, για μια ώρα.. Μέτριο μασάζ, έκανε λίγη ώρα, δεν είναι και φυσιοθεραπευτής, αλλά κάποια στιγμή με ρώτησε μόνη της αν θα ήθελα... περαιτέρω χαλάρωση. Με +50 έκανε φραπέ και καλαμάκι, καλό μου φάνηκε τότε, δεν ξέρω αν ήταν πολλά τα έξτρα χρήματα που ζήτησε, εγώ τα έδωσα πάντως, ήμουν και καινούργιος στο χώρο του μασάζ. Έβγαλε και τα πάνω ρούχα και είχα και καλή θέα.
Ο πρόεδρος του Εδεσαικού είσαι παραδέξου τοΦίλε τα 50 για να κάμψεις κάποια που νομίζεις -γιατί μπορεί να μην είναι και έτσι- ότι δεν τόχει ξανακάνει ,πάει και έρχεται αν και νομίζω ότι είναι πολλά αλλά ας όψεται το παραμύθι,αλλά τόσα λεφτά για κάποια που δεν ξέρει μασαζ και είναι απο ένα γραφείο ''μπουρδελάκι'' με τα ταμπέλα μασαζ για τον Νόμο. ΟΧΙ είναι πάρα πολλά,άλλωστε για αυτό πήγε εκεί όχι να κουράζει τα χέρια της με το μασαζ.Για Μελίνα από Όσμοσε: Αρχές καλοκαιριού την πήρα, για μια ώρα.. Μέτριο μασάζ, έκανε λίγη ώρα, δεν είναι και φυσιοθεραπευτής, αλλά κάποια στιγμή με ρώτησε μόνη της αν θα ήθελα... περαιτέρω χαλάρωση. Με +50 έκανε φραπέ και καλαμάκι, καλό μου φάνηκε τότε, δεν ξέρω αν ήταν πολλά τα έξτρα χρήματα που ζήτησε, εγώ τα έδωσα πάντως, ήμουν και καινούργιος στο χώρο του μασάζ. Έβγαλε και τα πάνω ρούχα και είχα και καλή θέα.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 456
τι δεν καταλαβαίνεις ;Ο πρόεδρος του Εδεσαικού είσαι παραδέξου τοΦίλε τα 50 για να κάμψεις κάποια που νομίζεις -γιατί μπορεί να μην είναι και έτσι- ότι δεν τόχει ξανακάνει ,πάει και έρχεται αν και νομίζω ότι είναι πολλά αλλά ας όψεται το παραμύθι,αλλά τόσα λεφτά για κάποια που δεν ξέρει μασαζ και είναι απο ένα γραφείο ''μπουρδελάκι'' με τα ταμπέλα μασαζ για τον Νόμο. ΟΧΙ είναι πάρα πολλά,άλλωστε για αυτό πήγε εκεί όχι να κουράζει τα χέρια της με το μασαζ.Για Μελίνα από Όσμοσε: Αρχές καλοκαιριού την πήρα, για μια ώρα.. Μέτριο μασάζ, έκανε λίγη ώρα, δεν είναι και φυσιοθεραπευτής, αλλά κάποια στιγμή με ρώτησε μόνη της αν θα ήθελα... περαιτέρω χαλάρωση. Με +50 έκανε φραπέ και καλαμάκι, καλό μου φάνηκε τότε, δεν ξέρω αν ήταν πολλά τα έξτρα χρήματα που ζήτησε, εγώ τα έδωσα πάντως, ήμουν και καινούργιος στο χώρο του μασάζ. Έβγαλε και τα πάνω ρούχα και είχα και καλή θέα.
Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
τι δεν καταλαβαίνεις ;Ο πρόεδρος του Εδεσαικού είσαι παραδέξου τοΦίλε τα 50 για να κάμψεις κάποια που νομίζεις -γιατί μπορεί να μην είναι και έτσι- ότι δεν τόχει ξανακάνει ,πάει και έρχεται αν και νομίζω ότι είναι πολλά αλλά ας όψεται το παραμύθι,αλλά τόσα λεφτά για κάποια που δεν ξέρει μασαζ και είναι απο ένα γραφείο ''μπουρδελάκι'' με τα ταμπέλα μασαζ για τον Νόμο. ΟΧΙ είναι πάρα πολλά,άλλωστε για αυτό πήγε εκεί όχι να κουράζει τα χέρια της με το μασαζ.Για Μελίνα από Όσμοσε: Αρχές καλοκαιριού την πήρα, για μια ώρα.. Μέτριο μασάζ, έκανε λίγη ώρα, δεν είναι και φυσιοθεραπευτής, αλλά κάποια στιγμή με ρώτησε μόνη της αν θα ήθελα... περαιτέρω χαλάρωση. Με +50 έκανε φραπέ και καλαμάκι, καλό μου φάνηκε τότε, δεν ξέρω αν ήταν πολλά τα έξτρα χρήματα που ζήτησε, εγώ τα έδωσα πάντως, ήμουν και καινούργιος στο χώρο του μασάζ. Έβγαλε και τα πάνω ρούχα και είχα και καλή θέα.
Τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού όλοι τον καταλαβαίνουν ο άνθρωπος είναι μύθος....είναι ιστορία είναι είδωλο....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις