Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Χαιρομαι πολυ για το ΝΤΕΛΟΥΞ

που αναδιοργανωθηκε / ενισχυθηκε και εγινε Σουπερ οπως παλια...

Το Βελβετ ειναι ΟΚ απο κοπελες... εκτος απ τη γραμματεια....

το ΟΣΜΟΣΕ αρχιζει σιγα σιγα και κανει αλλαγες / προσθηκες και ανεβαζει ποιοτητα επιπεδο σιγα σιγα....προς το νορμαλ....

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
ελευθερια απο deluxe τεραστιο σφαλμα.
επαιξα με ρισκο και δεν ειδα την κριτικη πριν μερικες σελιδες.
αθλιο μασαζ, μετρια συμπεριφορα, καμια κινηση, ουτα καν προσαγωγους δεν εκανε.
μακρια! μακρια!

stomatikossspipa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Είχα ρωτησει και παραπανω, αλλά κανεις δεν απάντησε.

Με την Ρενάτα που ηταν στο osmose ,είχε μήπως κανείς εμπειρία να μου πει παρακαλώ ;

Ευχαριστώ

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
μακρια! μακρια!

Δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Εμφάνιση ? Τις πρότεινες κάτι και σου αρνήθηκε ??

Επίσης με έκανες να ψάξω 20 σελίδες πίσω και δεν βρήκα κάποια κριτική. Από ότι έχω δει 2 άτομα έχουν ρωτήσει μόνο ...

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
Ξέρουμε για Λένα από deluxe? που την έχουν και στο σαιτ

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Ξέρουμε για Λένα από deluxe? που την έχουν και στο σαιτ
ζητα φωτος viber έχει πολύ μεγάλη ποικιλία το deluxe με άριστο service διάβασε και προηγούμενες σελίδες έχει πάρε πολλές λαδοκορες..Λένα δεν Μου την έχουν προτείνει..Ουτε έχω διαβάσει κάτι..

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Kαλησπέρα, ξέρουμε τίποτα για την Pavlina και την Άννα από your; η λειτουργία αναζήτησης του site δεν βοηθά :confused:

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
τωρα με την καραντινα παιδια εχει παρει κανεις καποια kαλη αν ναι σε ξεναδοχεια πανε ολες η μονο σε σπιτια?
λογικα θα εχουν παθει ζημια λογο καραντινας μειωμενη δουλεια ετσι δεν ειναι?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
γιατι φιλε? σκεφτεσαι να τους κανεις παζαρια να ριξουν τις τιμες?:sunglasses:

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Ενημέρωση από luxmassage ότι η Πατρίτσια είναι εκτός δυστυχώς και ήθελα να ακολουθήσω τη συμβουλή του gravity..επικοινωνία με deluxe massage ρώτησα διαθεσιμότητα μετά το άκρως επιτυχημένο ραντεβού με τη Μιλανα...μου έστηλαν φωτό από δυο νεφελες ...η μια καινουργια ξεκίνησε σήμερα έχει κάνεις καμία πληροφορία αν αξίζει η δοκιμή;

deluxe Νεφελες

τουμπανα - αξιζουν - προχωρανε σε εξτρα....

Αν μηλαμε για Νεφέλη από velvet , φίλοι μου , είναι μεγάλο αρπακτικό , ζητάει ότι θέλει λες και δουλεύει στην Νέα Υόρκη. Έκανα δύο προσπάθειες μαζί της στο παρελθόν και απλά νομίζει πως είναι η γκομεναρα με ένα τουπε περίεργο....για έξτρα μου ζήτησε 200€ .... ελπίζω να έβαλε λίγο μυαλό και να έχει ρίξει λίγο τις οικονομικές απαιτήσεις...

Από μενα είναι μόνο για μια φορά για την εμπειρία , γενικά είναι στα δεν ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199443

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους τους αγανακτισμένους του μασάζ.
Το γραφείο LUX Massage , Deluxe massage, your Massage,joy massage,osmose, VIP massage.
Με ποικιλία σε κοπέλες πολλές κ διαφορετικές για κάθε γούστο , διαφορετικές υπηρεσίες και ανάλογο πορτοφόλι.
Πάνε μόνο σε στάνταρ πελάτες που είδη έχουν ξανά πάρει κ σε σπίτια και σε ξενοδοχεία και εργασιακούς χώρους κ κότερα όμως με ασφάλεια κοντά στις περιοχές που οι κοπέλες μασέρ μπορούν με χωρίς ρίσκο να έρθουν κοντά μας . Δεν δουλεύουν όλες αυτό το χρονικό διάστημα αλλά εργάζονται αρκετές κανονικά γιατί η ζήτηση έχει αυξηθεί για τους γνωστούς λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε. Οι τιμές δεν αλλάζουν μετά από συνομιλία μου και συνάντηση με συγκεκριμένα γραφεία κ κοπέλες για πολύ συγκεκριμένους λόγους.
1. Το ρίσκο να φάνε οι κοπέλες 300€ στο κεφάλι πρόστιμο για να έρθουν στο ραντεβού μας.
2. Είναι μασάζ κ οίκον πολυτελές υπηρεσία το μασάζ οπότε είναι μόνο για αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό απ την στιγμή που τις θέλουμε κ στο χώρο μας και σε 60' μάξιμουμ να είναι κοντά μας.
3. Το έξτρα των κοριτσιών μετά από πέντε συνεδρίες με κοπέλες διαφορετικών γραφείων κ σχετική κουβέντα μαζί τους για το αν πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές των έξτρα υπηρεσιών είναι ότι.. προτείνουν να μην προχωρούν σε έξτρα εφόσον όλα τα α θέλουμε τσάμπα, εκτόνωση χέρι, στοματικό,σεξ και πολλές φορές πολλά περισσότερα πράγματα που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι ξεπερνούν τα όρια του σεβασμού και του μασάζ αλλά παραπονιούνται οι ίδιες ότι βγάζουμε πάνω τους φετιχισμό, σαδομαζοχισμό, γούστα παράξενα μέχρι κ ξυλοδαρμό άκουσα ότι δέχτηκε πολύ γνωστή κοπελα επειδή ο πελάτης ένιωσε ότι πήρε απόρριψη κ άρνηση για σεξ και έξτρα πέραν της φαντασίας όπως.. ουρολαγνεια, κοπρολαγνεια, ξύλο μέχρι λυποθημιας, παρτούζες, και σεξουαλικά όργια που οι κοπέλες μασέρ δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά πληρώνονται ακριβά και ιδιαίτερα σε πελάτη ΑΜΕΑ άκρος ανωμάλου πρόκειται να προβούν σε μηνύσεις όπως και στην περίπτωση του ξυλοδαρμού χωρίς να υπάρχει συναίνεση και κάτω την επήρεια αλκοόλ και στο το πλαίσιο του νόμου που τις προστατεύει. Τα γραφεία θα γίνουν περισσότερο αυστηρά και οι κοπέλες θα ανεβάσουν τις τιμές τους λόγω των αρρώστων και υπερβολικών απαιτήσεων κάποιον ανθρώπων που γράφουν εδώ δυστυχώς όχι την αλήθεια αλλά επειδή δέχτηκαν άρνηση απ'τις κοπέλες στο να κάνουν γούστα για 10€ η 20€... Απλά αυτοί οι πελάτες δεν θα ξανά μπορέσουν να έχουν πρόσβαση πλέον στις υπηρεσίες κατ οίκων κ όχι μόνο αυτό...
Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν αυτοί που λειτουργούν κατά αυτό τον τρόπο και μάλιστα έχουν το θράσος να γράφουν και ψεύτικες κριτικές.
Αυτά προς συμμόρφωση κ τροφή για σκέψη. Μιλήστε με τις κοπέλες κ τα γραφεία κ θα ενημερωθούμε όλοι σχετικά με όλες τις αλλαγές.

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Ενημέρωση από luxmassage ότι η Πατρίτσια είναι εκτός δυστυχώς και ήθελα να ακολουθήσω τη συμβουλή του gravity..επικοινωνία με deluxe massage ρώτησα διαθεσιμότητα μετά το άκρως επιτυχημένο ραντεβού με τη Μιλανα...μου έστηλαν φωτό από δυο νεφελες ...η μια καινουργια ξεκίνησε σήμερα έχει κάνεις καμία πληροφορία αν αξίζει η δοκιμή;

deluxe Νεφελες

Αν μηλαμε για Νεφέλη από velvet , φίλοι μου , είναι μεγάλο αρπακτικό , ζητάει ότι θέλει λες και δουλεύει στην Νέα Υόρκη. Έκανα δύο προσπάθειες μαζί της στο παρελθόν και απλά νομίζει πως είναι η γκομεναρα με ένα τουπε περίεργο....για έξτρα μου ζήτησε 200€ .... ελπίζω να έβαλε λίγο μυαλό και να έχει ρίξει λίγο τις οικονομικές απαιτήσεις...

διαβαζω παρά πολύ καλα τις κριτικές και θυμόμουν ότι είχες πει καλα λογάκια για τη νεφέλη στη σελίδα 1867...τώρα που έφυγε από το βελβετ τη κράζεις..μήπως έχεις Καμία σχέση με το βελβετ;;ήρεμα ρωτάω.....πήξαμε στους προμοτορες και στη πονηριά...

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81

deluxe Νεφελες

διαβαζω παρά πολύ καλα τις κριτικές και θυμόμουν ότι είχες πει καλα λογάκια για τη νεφέλη στη σελίδα 1867...τώρα που έφυγε από το βελβετ τη κράζεις..μήπως έχεις Καμία σχέση με το βελβετ;;ήρεμα ρωτάω.....πήξαμε στους προμοτορες και στη πονηριά...

Για πολλές έχω πει καλά λόγια και αν έχεις διαβάσει καλά τις κριτικές μου έχω επαναλάβει στο παρελθόν για τη συγκεκριμένη, ότι δουλεύει με τάση αρπακτικου , ταυτόχρονα έχω συμφωνήσει με συναδέλφους με τις ίδιες κριτικές, μήπως επειδή ήρθε στο deluxe την ανεβάσεις και είσαι εσύ προμοτορας του γραφείου.....επίσης αν έχεις διαβάσει όλες τις κριτικές μου φίλε θα έχεις κατάλαβει πως το deluxe το έχω στα πολύ προτεινόμενα γραφεία όπως το velvet και το vip massage.....στις δέκα κριτικές προτείνω deluxe , επίσης καρίνα Δανάη Μίλανα...που θεωρώ κορυφαίες....

Για την συγκεκριμένη και επαναλμβανω αν λέμε την ίδια, λέω στους συναδέλφους ότι είναι αρπακτικο.....

Διάβασε καλά τις κριτικές μου φίλε , γιατί γενικά το deluxe το προτείνω συνεχώς σαν γραφείο....η εκτός αν προωθεις την συγκεκριμένη κοπέλα...

Πάντα φιλικά

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Πάντως για να τα λέμε όλα Spartiatis1976 όταν λες «Νεφέλη , ορισμός του κοντοπουτανου τα κάνει όλα και συμφέρει... προχωράει σε όλα» στην ουσία λες το ακριβώς αντίθετο από αυτά που ισχυρίζεσαι τώρα. Άλλο το κάνει όλα και συμφέρει και άλλο το αρπακτικό.

Στην ουσία...το πιο εύστοχο σχόλιο για την συγκεκριμένη είναι το «κοντοπούτανο, προχωράει σε όλα, αρπακτικό».

Στα του αγώνα...το Vip πρέπει να κάνει αναβάθμιση στις κοπέλες γιατί Velvet και Deluxe έχουν προχωρήσει μπροστά. Και γενικά όλα τα γραφεία πρέπει να φέρουν φρέσκο ρόστερ και όχι αλλαξοκωλιές γιατί κούρασαν.

Στα οικονομικά...πλέον τόσο τα γραφεία, όσο και οι κοπέλες, με σωστή μεταχείρηση είναι δεκτικά στα παζάρια.

Στις προτάσεις της εβδομάδας δεν έχω κάτι ενδιαφέρον που να έμεινα χαρούμενος...Εύα (velvet, προχωράει), Γεωργία (velvet, προχωράει), Χριστίνα (deluxe, προχωράει), Μαρία (deluxe, προχωράει), Μικαέλα (vp, προχωράει μέχρι φραπέ)...δοκιμάστηκαν και δεν θα δοκιμαστούν ξανά.

Στα wishlist...Ναταλία (vp), Aλεξάνδρα (deluxe), Τερέζα (velvet), Δήμητρα (velvet), Αλίσα (your), Έλενα (lux) και Δήμητρα (velvet).

Στο παρασύνθημα...όσοι έχουν φώτα για τις παραπάνω, ας μου τα δώσουν.

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Πάντως για να τα λέμε όλα Spartiatis1976 όταν λες «Νεφέλη , ορισμός του κοντοπουτανου τα κάνει όλα και συμφέρει... προχωράει σε όλα» στην ουσία λες το ακριβώς αντίθετο από αυτά που ισχυρίζεσαι τώρα. Άλλο το κάνει όλα και συμφέρει και άλλο το αρπακτικό.

Στην ουσία...το πιο εύστοχο σχόλιο για την συγκεκριμένη είναι το «κοντοπούτανο, προχωράει σε όλα, αρπακτικό».

Στα του αγώνα...το Vip πρέπει να κάνει αναβάθμιση στις κοπέλες γιατί Velvet και Deluxe έχουν προχωρήσει μπροστά. Και γενικά όλα τα γραφεία πρέπει να φέρουν φρέσκο ρόστερ και όχι αλλαξοκωλιές γιατί κούρασαν.

Στα οικονομικά...πλέον τόσο τα γραφεία, όσο και οι κοπέλες, με σωστή μεταχείρηση είναι δεκτικά στα παζάρια.

Στις προτάσεις της εβδομάδας δεν έχω κάτι ενδιαφέρον που να έμεινα χαρούμενος...Εύα (velvet, προχωράει), Γεωργία (velvet, προχωράει), Χριστίνα (deluxe, προχωράει), Μαρία (deluxe, προχωράει), Μικαέλα (vp, προχωράει μέχρι φραπέ)...δοκιμάστηκαν και δεν θα δοκιμαστούν ξανά.

Στα wishlist...Ναταλία (vp), Aλεξάνδρα (deluxe), Τερέζα (velvet), Δήμητρα (velvet), Αλίσα (your), Έλενα (lux) και Δήμητρα (velvet).

Άρα φίλε μου ναι μιλάμε για την ίδια και δίκιο έχεις γιατί όντως οι κριτικές υπάρχουν και μένουν, όπως και γενικά μπορεί να και αλλάξουν οι κριτικές ... γενικά οι απόψεις και οι κριτικές για κάποιες κοπέλες είναι 50 / 50 .....δεν είναι κακό να έχεις μια λάθος γνώμη για κάποια κοπέλα και αργότερα είτε να την αλλάξεις προς το καλύτερο η προς το χειρότερο ....πάνω στη δοκιμή μπορεί να είσαι ενθουσιασμενος για κάποια κοπέλα και μόλις κλείσεις ραντεβού μαζί της να σε ξενερώσει η το αντίθετο....

Πάντως συμφωνώ και δέχομαι την καλοπροαίρετη κριτική σου χωρίς να θέλω να αποφύγω τίποτα και στο κάτω κάτω αυτό είναι το καλό του φόρουμ που μπορούμε να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις πάντα σε κόσμιο επίπεδο....

Σε ευχαριστώ πάντως για τηβ επισυμανση

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81

Άρα φίλε μου ναι μιλάμε για την ίδια και δίκιο έχεις γιατί όντως οι κριτικές υπάρχουν και μένουν, όπως και γενικά μπορεί να και αλλάξουν οι κριτικές ... γενικά οι απόψεις και οι κριτικές για κάποιες κοπέλες είναι 50 / 50 .....δεν είναι κακό να έχεις μια λάθος γνώμη για κάποια κοπέλα και αργότερα είτε να την αλλάξεις προς το καλύτερο η προς το χειρότερο ....πάνω στη δοκιμή μπορεί να είσαι ενθουσιασμενος για κάποια κοπέλα και μόλις κλείσεις ραντεβού μαζί της να σε ξενερώσει η το αντίθετο....

Πάντως συμφωνώ και δέχομαι την καλοπροαίρετη κριτική σου χωρίς να θέλω να αποφύγω τίποτα και στο κάτω κάτω αυτό είναι το καλό του φόρουμ που μπορούμε να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις πάντα σε κόσμιο επίπεδο....

Σε ευχαριστώ πάντως για τηβ επισυμανση

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
καλησπέρα παιδες ειχα σήμερα ραντεβού στραβωσε η φαση κ επέστρεψα αιγινα. δε σηκωνε το τηλ. γνωρίζετε κατι για εδω? ευχαριστώ

Συνημμένα

• Screenshot_2020-11-14-22-06-44-157_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-14-22-06-44-157_com.android.chrome.jpg
    337,4 KB · Εμφανίσεις: 56

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
μακρια! μακρια!

Δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Εμφάνιση ? Τις πρότεινες κάτι και σου αρνήθηκε ??

Επίσης με έκανες να ψάξω 20 σελίδες πίσω και δεν βρήκα κάποια κριτική. Από ότι έχω δει 2 άτομα έχουν ρωτήσει μόνο ...

Τιποτα παραπανω τυπε απλη αρπαχτη, δεν αξιζει

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλησπέρα στην παρέα! Αύριο θα βρίσκομαι Αθήνα και επειδή χρόνος δεν υπάρχει λόγω της κατάστασης των μέτρων, υπάρχει κάποιος να προτείνει από Vip massage ποια είναι καλή σε όλα μέχρι τέλους? (Εύα? Χρύσα? Ελένη? Μιχαέλα? Ολυμπία?)

Ολυμπια 25 ετων , μετριο μασαζ , φτανει μεχρι φουλ

Ευα Μιλφ γυρω στα 40 , μετριο μασαζ φτανει μεχρι φουλ

Ελενη γυρω στα 28 ετων κανει Χερι / Στομα , μετριο μασαζ

Χρυσα πολυ επαγγελματικο μασαζ , κανει χερι / στομα σε ολους και φουλ στους πιο πολλους . Δεν δαγκωνει , ΜΙΛΦ γυρω στα 45

Αννα 2 Μιλφ γυρω στα 45 , μετριο μασαζ φτανει μεχρι φουλ , μερικες φοες Δαγκωνει λιγο αλλα μενεις ευχαριστημενος

Μου ειπαν στο βαιπερ απο VIP massage οτι θα φερουν νεες κοπελες 25 - 35 ετων απο 1 Δεκεμβριου , ολες ελληνιδες και ολες με εξτρα υπηρεσιες....

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλησπέρα στην παρέα! Αύριο θα βρίσκομαι Αθήνα και επειδή χρόνος δεν υπάρχει λόγω της κατάστασης των μέτρων, υπάρχει κάποιος να προτείνει από Vip massage ποια είναι καλή σε όλα μέχρι τέλους? (Εύα? Χρύσα? Ελένη? Μιχαέλα? Ολυμπία?)

Γενικα ολα τα μεγαλα γνωστα γραφεια απο Δεκεμβριο θα εχουν νεα μωρα στη πιστα για νεες περιπετειες

να στελνεις μηνυμα βαιπερ και ζητας ανετες κοπελες , χωρις πετσετες κ κρεβατια
ωστε να εχεις αρκετες πιθανοτητες να περασεις καλα

Παντα παιζει το ρισκο στα μασαζ στο σπιτι απ ολα τα γραφεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom