Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Εύα από Αττικά Θεαρρα η Κοπέλα , ξέρει θέλει και μπορεί.... πρόταση για τις επόμενες μέρες για όσους ενδιαφέρονται.
Δεν υπάρχει τέτοια στο Αττικα !!Εύα από Αττικά Θεαρρα η Κοπέλα , ξέρει θέλει και μπορεί.... πρόταση για τις επόμενες μέρες για όσους ενδιαφέρονται.
για στείλε info σε pmΕύα από Αττικά Θεαρρα η Κοπέλα , ξέρει θέλει και μπορεί.... πρόταση για τις επόμενες μέρες για όσους ενδιαφέρονται.
ποσά πλήρωσες για έξτρα αδερφέ ;για στείλε info σε pmΕύα από Αττικά Θεαρρα η Κοπέλα , ξέρει θέλει και μπορεί.... πρόταση για τις επόμενες μέρες για όσους ενδιαφέρονται.
Έχει αναφερθει το massage lux πολλες φορές φιλε, παίζει φραπεδακι ναι, δες προηγούμενες σελίδεςΤον τελευταίο καιρό μου πετάει κάτι τέτοιες διαφημίσεις στο Facebook..έχει κανείς κάποια πληροφορία αν παίζει τπτ καλό με αυτά; φραπεδάκι, εσπρέσσο κάτι...
Καποιος ανεφερε οτι είναι μια γνωστή η Μαρθα αυτη και δεν αξιζεισύντροφοι και συναγωνιστές ξέρουμε κατι για εδώ?
Τον τελευταίο καιρό μου πετάει κάτι τέτοιες διαφημίσεις στο Facebook..έχει κανείς κάποια πληροφορία αν παίζει τπτ καλό με αυτά; φραπεδάκι, εσπρέσσο κάτι...
Μια από τα ίδια στα χρήματα. Από μασάζ σκαμπάζει αλλά με χάλασε η περιφέρεια ... μπραζιλ x2Τον τελευταίο καιρό μου πετάει κάτι τέτοιες διαφημίσεις στο Facebook..έχει κανείς κάποια πληροφορία αν παίζει τπτ καλό με αυτά; φραπεδάκι, εσπρέσσο κάτι...
Την συγκεκριμένη Πατρίτσια επειδή την ξέρω προσωπικά την ρώτησα και μου είπε κάτι για μασάζ ταντρα και εκτόνωση με το χέρι 100€ . Προφανώς και δεν κανόνισα τπτ!