RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Duo Λυδία Αλέξανδρα.τελος!
πες καμια λεπτομερεια τύπε
Duo Λυδία Αλέξανδρα.τελος!
Καλησπερα φιλοι
γνωμη για Βανεσα απο Λουξ;;
Καλησπερα φιλοι
Βανέσα δηλωνει Βραζιλίανα, καλό μασάζακι, ωραιο κορμί, φάτσα δυστυχώς μέτρια έως χάλια, ζητάει 40€ για εκτονωση με το χερι
Καλησπερα φιλοι
Βανέσα δηλωνει Βραζιλίανα, καλό μασάζακι, ωραιο κορμί, φάτσα δυστυχώς μέτρια έως χάλια, ζητάει 40€ για εκτονωση με το χερι
Επειδή δεν κατάλαβα (θέλω να πιστεύω) ζητάει επιπλέον 40€ για να στον παίξει?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Όποιος συναγωνιστής έχει πληροφορία για Βάσω και Κωνσταντίνα από masazstodpiti και Γεωργία από oasis αναμένω pm και ανταποδίδω την πληροφορία... Ευχαριστώ!
καλα ρε φιλε, εδωσες 60 για μια ωρα, εκανες μασαζ με πετσετα η εσωρουχο και μετα εδωσες παλι αλλα 60 μηπως σε αφησει να βγαλεις το εσωρουχο? εισαι ηρωας τι να πω. Μαυρο στις μαλακισμενεςΌποιος συναγωνιστής έχει πληροφορία για Βάσω και Κωνσταντίνα από masazstodpiti και Γεωργία από oasis αναμένω pm και ανταποδίδω την πληροφορία... Ευχαριστώ!
Γεωργία από oasis χωρίς πετσετα στο δεύτερο ραντεβού αλλά δεν πάει παρακάτω . Από εμένα στα δεν.
Εγώ πάντως δε τις βλέπω στο masazstospiti αυτές .Όποιος συναγωνιστής έχει πληροφορία για Βάσω και Κωνσταντίνα από masazstodpiti και Γεωργία από oasis αναμένω pm και ανταποδίδω την πληροφορία... Ευχαριστώ!
Καλησπέρα! Σας έτυχε μετά από φραπέ/ καλαμάκι να σας ζητήσει να ανταποδώσετε ?? ??
Καλησπέρα! Σας έτυχε μετά από φραπέ/ καλαμάκι να σας ζητήσει να ανταποδώσετε ?? ??
Φιλε ξεκαθαρισε λιγο τα πραγματα ,το μασαζ ηταν απο αρσενικο ?Καλησπέρα! Σας έτυχε μετά από φραπέ/ καλαμάκι να σας ζητήσει να ανταποδώσετε ?? ??
μπλιαξ....Καλησπέρα! Σας έτυχε μετά από φραπέ/ καλαμάκι να σας ζητήσει να ανταποδώσετε ?? ??
τυπε ειχε τυχει σε ενα φιλαρακι αλλα εριξε ακυρο στην κοπελα επειδη οταν ξεκινησε την σπατουλα, μυρισε μια μιξη κονσερβα ριο μαρε με λαδι argan