gravity2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 502
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα σε όλους! Πληροφορίες για Αttica κάποιος? Inbox ή από εδώ.
Φουλ δεν προσφέρουν
Φραπέ Κ καλαμάκι Ναι
Με 100ε
Καλησπέρα σε όλους! Πληροφορίες για Αttica κάποιος? Inbox ή από εδώ.
Μπορεί να έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.Για όσους καλούν / καλούμε τα κορίτσια στο σπίτι μας.
Για τη γειτονιά ανησυχείτε καθόλου? Εγώ πχ έχω καλέσει σε ένα μήνα ένα call girl και ένα μασάζ και μου έκανε τρομερή εντύπωση που τις έφερε ο ίδιος οδηγός με ένα μαύρο τζιπ.
Δε ξέρω τι θα υποψιαστούν οι γείτονες, η έχω μπλέξει με fbi, men in black, η βρήκα άλλο χόμπι.
Δεν κοιτώ ποιος τις φέρνει θα με κάνεις να προσέχω !!!Μασάζ velvet και call girl από young angels. Το velvet είναι στα ναι
Λογικό να γνωρίζουν οι οδηγοί που φέρνουν τις κοπέλες λογικά έχουν τα τηλέφωνα μας και τον όροφο και το κουδούνι... Γι'αυτό και οι κοπέλες τους έχουν λογικά για ασφάλεια φαντάζομαι αν καθυστερήσουν πολύ κάτι θα κάνουν ... Παιδιά της νύχτας μάλλον πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα σπίτια ξενοδοχείο και πάλι ξενοδοχείοΓια όσους καλούν / καλούμε τα κορίτσια στο σπίτι μας.
Για τη γειτονιά ανησυχείτε καθόλου? Εγώ πχ έχω καλέσει σε ένα μήνα ένα call girl και ένα μασάζ και μου έκανε τρομερή εντύπωση που τις έφερε ο ίδιος οδηγός με ένα μαύρο τζιπ.
Δε ξέρω τι θα υποψιαστούν οι γείτονες, η έχω μπλέξει με fbi, men in black, η βρήκα άλλο χόμπι.
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και γενικά σε τέτοιου είδος άθλημα θα ήθελα οποίος μπορεί και γνωριζει να μου πει ποιες αξίζουν και από ποιο μέρος, ποιες προχωράνε και τι κάνουν ευχαριστώ εκ των πρότερον απάντηση εδώ η σε πμ
είναι σίγουρα μύθος δοκίμασε να της γράψεις κανένα σπίτι μπας και αλλάξει χαχαχαχαΗ Τεα που ολοι συζητατε και κανει και σεξ ειναι απο το massage Lux ή καποια αλλη?
Οποιος μπορει μια ενημερωση εδω ή σε πμ.
Ευχαριστω πολυ!
Καλημέρα
Αν κάποιος ξέρει να μου πει αν η Ιωάννα από attica massage προχωράει
Οι άλλες προχωράνε πάντως
Η βαλερια δεν αξίζει
Η Χριστίνα αξίζει Κ προχωράει