Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Μεχρι τωρα ειχαμε δει αγαπουληδες να παρακαλανε κορασιδες για ραντεβου επι πληρωμη
Δεν ειχαμε δει να εκλιπαρουνε μελος
Το bou ειναι μαγικο  :S

:2funny: :2funny: :2funny:
Και όμως όλα γίνονται... :headbaning2:

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες,
Ερώτηση: Ξέρουμε αν γενικά στα mainstream ξενοδοχεία (είμαι από επαρχία οπότε μένω σε τέτοια)  δέχονται επισκέπτες γιατί προ καιρού που πήγα σε ένα κεντρικό του συντάγματος και  έφαγα φόλα και δεν με άφησαν να φέρω μασαζοκόριτσο λόγω κανόνων covid.
Ευχαριστώ,

κοιτα να δεις στα ημιδιαμονης δεν εχεις θεμα κανεις μια χαρα την δουλεια σου τωρα στα πιο μεγαλα ξενοδοχεια αυτο δεν το γνωριζω!!

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.772
Πόντοι
1.196
To καλό με το πέσιμο στον gravity  είναι ότι αποκαλύφθηκε ο προμότορας και η παρέα του ,στην πρεμούρα τους επάνω να δικαιολογήσουν το χαρτζηλίκι, την πέσανε σε κάποιον που είτε εδώ είτε στο ινμποξ, έσωσε κόσμο και έδωσε αξιόπιστες πληροφορίες αφιερώνοντας χρόνο και χρήμα , όσον αφορά το VIP είπε τι γίνεται εκεί χωρίς περαιτέρω αξιολόγηση και ήταν σωστός,αν δεν αρέσουν σε κάποιους οι κοπέλες σωστό και αυτό αλλά είναι άλλο θέμα,αν μπορεί να ''κατηγορηθεί'' για προμοτάρισμα είναι μόνο για το ΝΤΕΛΟΥΞ λόγω κορασίδων και αυξημένης πιθανότητας να κεραστεί κάποιος καφεδάκι , αλλά που να το καταλάβουν αυτό ,θα του έλεγαν και ευχαριστώ!
Κοίταξε αν κάποιος κάνει τα ψώνια του από συγκεκριμένο μαγαζί δε σημαίνει πάντα ότι το προμοταρει.Χωρις πολλές εμπειρίες λόγω οικονομικών απλά τοποθετούμε έτσι...Μην παρεξηγηθω...Εγώ από deluxe που λέτε έχω πάρει Βαλέρια φραπέ.Καρινα απλό μασαζ ωραία γκόμενα και Ρούλα αδιάφορη σαν εμφανιση με φραπε.Δεν ήθελα και κάτι παραπάνω από αυτή.Η Βαλέρια λένε σταμάτησε..πήγε στο velvet και μετά χάθηκε...Για καρίνα τώρα έχετε πάρει εκτός από μασάζ εξτραδακι;

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Κοίταξε αν κάποιος κάνει τα ψώνια του από συγκεκριμένο μαγαζί δε σημαίνει πάντα ότι το προμοταρει.Χωρις πολλές εμπειρίες λόγω οικονομικών απλά τοποθετούμε έτσι...Μην παρεξηγηθω...Εγώ από deluxe που λέτε έχω πάρει Βαλέρια φραπέ.Καρινα απλό μασαζ ωραία γκόμενα και Ρούλα αδιάφορη σαν εμφανιση με φραπε.Δεν ήθελα και κάτι παραπάνω από αυτή.Η Βαλέρια λένε σταμάτησε..πήγε στο velvet και μετά χάθηκε...Για καρίνα τώρα έχετε πάρει εκτός από μασάζ εξτραδακι;

Η Βαλερια ειναι στο atticamassage απο οτι βλεπω .

• Like
Αντιδράσεις: G_1969

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Καλημερα παιδες,
Ξερει κανεις τιποτα για ρομιλντα και λενα απο massage joy, η για τζορτζιανα απο attica massage?
Ευχαριστω θα το ανταποδωσω

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.160
Πόντοι
456
Οχι βέβαια ,το πρόβλημα είναι αν δίνει λάθος πληροφορίες και αν την ''πέφτει'' σε κάποιον που δίνει πληροφορίες και μάλιστα θετικές για άλλο μαγαζί παραπάνω απο μιά φορά π,χ αναφέρεσαι θετικά για το ΝΤΕΛΟΥΞ αλλά δεν την έπεσες όταν κάποιος άλλος δίνει αξιόπιστες πληροφορίες για κάποιο άλλο,εκεί έγκειται το πρόβλημα! καλό είναι τους ξέρουμε γιατί εγώ την πάτησα δυό φορές τουλάχιστον.

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα Έχει πάρει κανείς σας απο masazstospiti.gr έχει ωραίες κοπέλες
Όποιος ξέρει ας με ενημερώσει με πμ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Μελίνα απο osmose μακρυά και χοντρή και και διεκπαιρεωτική.

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
  Επομένως είμαστε δύο που λέμε για Καρίνα πως δεν.. Το λέω γιατί παλαιότερα κάποιος έγραφε πως προχώρησε..  Όποιος έχει πληροφορίες ας βοηθήσει!!  Επίσης, έχω διαβάσει για Αφροδίτη από Joy και με ενδιαφέρει αν είμαστε σίγουροι και για Ρομίλντα που γράφει ένας συνάδελφος.

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
  Επομένως είμαστε δύο που λέμε για Καρίνα πως δεν.. Το λέω γιατί παλαιότερα κάποιος έγραφε πως προχώρησε..  Όποιος έχει πληροφορίες ας βοηθήσει!!  Επίσης, έχω διαβάσει για Αφροδίτη από Joy και με ενδιαφέρει αν είμαστε σίγουροι και για Ρομίλντα που γράφει ένας συνάδελφος.

Προφανώς προχωράει επιλεκτικά.
Αφροδίτη (=Ξένια νομίζω) στα ναι.
Ρομίλντα δεν είδα φως (αλλά θα ήθελα να δω)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
  Να είσαι καλά φίλε γιατί ψηνόμουν να δοκιμάσω!  Προχώρησε σε β μέρος ή τίποτα;;
Ναι κανονικά αλλά δεν λέει, η φωτογραφία της είναι παραποιημένη και την έχουν βγάλει όμορφη!

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Παιδιά μασάζ θέλετε η να σας τον παίξουν ;
Δημοσκόπηση  ποια κάνει ; Ε λοιπόν εγώ εχω πάρει την Καρίνα στις αρχές της και έκανε φραπέ . Αποκλείεται να σταμάτησε , αποκλείεται να μην κάνει σε όλους ;
Δεν υπάρχει σιγουριά σε αυτό που ψάχνετε στα μασάζ , πληρώνεις και ψάχνεις αλλιώς παίρνεις CG και σου έρχεται φθηνότερα

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.680
Πόντοι
26.236
Δημοσκόπηση  ποια κάνει ; Ε λοιπόν εγώ εχω πάρει την Καρίνα στις αρχές της και έκανε φραπέ . Αποκλείεται να σταμάτησε , αποκλείεται να μην κάνει σε όλους ;
Δεν υπάρχει σιγουριά σε αυτό που ψάχνετε στα μασάζ , πληρώνεις και ψάχνεις αλλιώς παίρνεις CG και σου έρχεται φθηνότερα
Σωστός ! Ναι σε όλα όσα είπες . Σε όλα όμως ... 

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Δημοσκόπηση  ποια κάνει ; Ε λοιπόν εγώ εχω πάρει την Καρίνα στις αρχές της και έκανε φραπέ . Αποκλείεται να σταμάτησε , αποκλείεται να μην κάνει σε όλους ;
Μα νομίζω πως όποιος ψάχνεται για τέτοιου είδους μασάζ είναι γιατί γουστάρει περιπέτεια!  Δεν ξέρεις τι θα γίνει απλά τη βρίσκεις με το παιχνίδι.. Και εννοείται πως τουλάχιστον παίρνεις και μια υπηρεσία μασάζ αξιοπρεπή.. Πέρα από όλα αυτά σίγουρα οι κοπέλες είναι επιλεκτικές γιατί αλλιώς θα βούιζε ο τόπος πως κάνουν μόνο αυτό.. Το θέμα είναι αν μπορεί να καταλάβει κανείς πώς γίνεται η επιλογή αυτή!

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Καλησπερα σας καλή εβδομάδα έχει δοκιμάσει κανεις ΝΙΝΑ ΑΡΤ μασάζ
Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη γιατί με τα λιγοστά που βρηκα δεν έβγαλα άκρη!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχει κάποιος συναγωνιστής πάρει ελενα από massagelux.gr
Προχωράει καθόλου ; Φτάνει φουλ ;
ξέρει κάποιος συναγωνιστής
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.625
Πόντοι
2.256
Έχει κάποιος συναγωνιστής πάρει ελενα από massagelux.gr
Προχωράει καθόλου ; Φτάνει φουλ ;
ξέρει κάποιος συναγωνιστής
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων

Τι θα γίνει ρε μπαγλαμά με σένα;; Κάθε 2-3 μερες πετάγεσαι σαν την τσουτσου και γράφεις ακριβώς το ίδιο μήνυμα κάθε μα κάθε φορά. Πάω στοίχημα ότι σου έχουν στείλει αρκετοί διάφορες προτάσεις αλλα δεν γράφεις κάτι να ενημερώσεις. Μόνο ζητάς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Τι θα γίνει ρε μπαγλαμά με σένα;; Κάθε 2-3 μερες πετάγεσαι σαν την τσουτσου και γράφεις ακριβώς το ίδιο μήνυμα κάθε μα κάθε φορά. Πάω στοίχημα ότι σου έχουν στείλει αρκετοί διάφορες προτάσεις αλλα δεν γράφεις κάτι να ενημερώσεις. Μόνο ζητάς.
Φίλε μου αν θες κάποια πληροφορια για κάποια μπορείς να μου στείλεις πμ
Και αν γνωρίζω θα σου πω

Εγώ ζήτησα πληροφορία και έγραψα ότι οποίος θέλει μπορεί να μου στείλει πμ

Δεν είπα να μην το ανακοινώσει δημόσια
Δεν έχω καποιο πρόβλημα αν θέλει κάποιος να μοιραστεί την πληροφορία του δημόσια ας γράψει εδώ
Το παρεξήγησες νομίζω
Χωρίς λόγο

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.625
Πόντοι
2.256
Σακη τα τελευταια 300 μυνηματα σου ειναι καρμπον για ζητηση πληροφοριων μεσω πμ. Κουράζεις. Διαβασε μερικες σελίδες πιο πίσω. Ο gravity εχει ξεσκιστει να δινει πληροφορίες για ολες τις κοπέλες. Στο κάτω κατω της γραφης σκασε κι εσυ κανα φραγκο να μαθεις και να ενημερωσεις τους αλλους. Όλοι εχουμε μαθει πειραματιζομενοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom