Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
χαμος ολοι τα εβαλαν με τον gravity οτι προμοταρει οτι κανει ρανει μπλα μπλα μπλα...δεν ξερω εαν το παλικαρι εχει σχεση με vip που αντικεμενικα αυτο το σαιτ εχει μονο ναυαγια ξερω ομως τι ρολο βαρανε αυτοι που του την πεφτουν....και οχι μονο εγω παρα πολλοι ειμαστε αυτοι που ξερουμε ασχετα εαν δεν ασχολουμαστε...ας σταματησουν λοιπον να τα βαζουν με το παλικαρι γτ εγω προσωπικα θα ασχοληθω και θα πω επαγγελματα ονοματα σαιτ και αλλα πολλα....και δεν το θες μεγαλε γτ θα σου χαλασει η μπισνα που κανεις εδω μεσα....και μην νομιζεις οτι θα ψαρωσω απο το επαγγελμα σου.....καλημερες λοιπον.....μην στειλει κανεις πμ δεν παιζει να αναφερω τιποτα αυτο θα γινει μονο δημοσια και μονο εαν οι συβκεκριμενοι την ξανα πεσουν στον gravity.....
άστους τώρα,αυτός που το ξεκίνησε και του απάντησα πρώτος εγώ, θυμήθηκα ότι είχε αρπαχτεί μαζί μου σε ανύποπτη φάση στα καλά καθούμενα.
Το παλικάρι βοηθάει όσο γίνεται πιο πολύ μαζί με κανα 2 άλλους σε αυτό το νήμα

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.879
Πόντοι
456
Ναι καλά αυτό που έγινε με τον gravity είναι για γέλια ,ο άνθρωπος έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες από οποιοδήποτε άλλο και μόνο που δεν τον κρεμάσαμε.
Έμενε με έχει βοηθήσει σε πμ (φανταζομαι και πολλούς άλλους) για μια κοπελα χωρίς να έχει σχέση με το vip.
Λιγότερη συνομωσιολογια ρε παιδιά.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Σας ευχαριστώ πολύ για τη εκτίμηση σας

Είμαι μέλος από Γενάρη

Σας έχω δώσει πληροφορίες είτε από προσωπική εμπειρία μου
Είτε από πληροφορίες που μάζεψα από αλλά μέλη

Σας έχω δώσει και ανεξάρτητες κοπέλες
Κ κοπέλες στα δεν και κοπέλες στα ναι
Απ όλα τα γραφεία

Είμαι επιχειρηματίας αλλά καμία σχέση δεν έχω κ ούτε πρόκειται να έχω με το κόσμο του μασάζ κ της βίζιτες
Είναι πολύ underground Η όλη ιστορία

Είμαι άλλης παστας άνθρωπος για να πάω να μπλέξω επαγγελματικά με το βρώμικο υπόκοσμο του μασάζ συν έξτρα συν βίζιτες

Ούτε καν...

Το μασάζ στο σπίτι το γνώρισα πριν 2 στη σαν πελάτης από deluxe Κ μετά βελβετ

Το έχω σαν ψυχαγωγία σαν σπορ
Για να ξεφεύγω από τη καθημερινοτητα

Για το vip Μου είπαν ότι παίζουν φουλ έξτρα υπηρεσίες και μου είπαν θα φέρουν νέα μωρά Κ
Μετέδωσα πληροφορίες

Πάντα λέω τη προσωπική μου άποψη
Για το Χ γραφείο κ τη Χ κοπέλα

Εδώ Κ 7 μήνες...

Η αλήθεια είναι ότι τόσο καιρό μου έλεγα για τα βελβετ τζοι Κ deluxe
Κανείς δεν με έκρινε κατηγόρησε ποτέ....Τέλος πάντων

Δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί σας. Είμαστε εδώ για ανταλλαγή πληροφοριών Κ εμπειριών

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Σας ευχαριστώ πολύ για τη εκτίμηση σας

Είμαι μέλος από Γενάρη

Σας έχω δώσει πληροφορίες είτε από προσωπική εμπειρία μου
Είτε από πληροφορίες που μάζεψα από αλλά μέλη

Σας έχω δώσει και ανεξάρτητες κοπέλες
Κ κοπέλες στα δεν και κοπέλες στα ναι
Απ όλα τα γραφεία

Είμαι επιχειρηματίας αλλά καμία σχέση δεν έχω κ ούτε πρόκειται να έχω με το κόσμο του μασάζ κ της βίζιτες
Είναι πολύ underground Η όλη ιστορία

Είμαι άλλης παστας άνθρωπος για να πάω να μπλέξω επαγγελματικά με το βρώμικο υπόκοσμο του μασάζ συν έξτρα συν βίζιτες

Ούτε καν...
έλα αγόρι μου pm και άσε τους βλάκες να γράφουν οτι θέλουν!
Είσαι και ευγενικός με αυτούς,εγώ καθόλου πάλι!

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81

Συστήστε εσείς κοπέλες σε μένα
Με μασάζ κ σίγουρο  καλαμάκι

Κ  θα  είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Καλό ΠΣΚ

• Like
Αντιδράσεις: smgmob

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Εχετε πλακα. Οποιος λεει γνωμη για προτεινει δεν σημαινει οτι ειναι προμοτορας. Εχει δοσει λεφτα και ειτε εχει φαει καλα ειτε φολες. Αυτο εχει και το νοημα του μασαζ κατ οικον. Δε ξερεις τι θα σου ερθει. Και προφανως δεν ειναι φτηνο σπορ. Πολλα μαγαζια και ξεφυτρωνουν και αλλα.
Πολλες απο viber κυριως φραπεδιαζουν. Σιγουρο καλαμακι ομως δε προσφερουν. Απο αυτες μετα τη δευτερη τριτη φορα και αν. Βεβαια  τα λεφτα που ζητανε ισως μα μην αξιζει καν η προσπαθεια. Μοντελε  πιπινια που με 50 να τα κανουν ολα και στο σπιτι δεν υπαρχουν. Ψαξτε για γκομενα καλυτερα

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα από atticamassage.gr και massage deluxe έχει πάρει κανείς σας πήρα τηλ σε αυτά μου είπαν ότι δεν κάνουν εχτρα υπηρεσίες έχει πάρει να κάνεις η είναι στα δεν

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
η ρουλα τωρα ειναι στο vip massage , παλια ηταν στο deluxe

Καλο Επαγγελματικο μασαζ και μετα εχει εξτρα περιποιηση....

Καλη επιλογη - αξιζει δοκιμη

αδερφέ είδα φωτο της ρούλας, είναι γεμάτη; αν ναί..πόσο;χοντρή;

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Κανει κολπα φοβερα και με τα 2 χερια
Παιδιά καλησπέρα.  Παρακολουθώ καιρό με διακοπές διάφορα θέματα αλλά σήμερα ήθελα να γράψω για την Καρίνα από Deluxe..  Είναι πολύ καλή στο μασάζ, είχαμε πολύ καλή χημεία (έτσι πιστεύω τουλάχιστον), αλλά παρόλαυτά δεν προχώρησε παραπέρα.. Ίσως, το χειρίστηκα λάθος κι εγώ γιατί δεν είχα ξαναπάρει μασάζ στο σπίτι...

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Καλημέρα από atticamassage.gr και massage deluxe έχει πάρει κανείς σας πήρα τηλ σε αυτά μου είπαν ότι δεν κάνουν εχτρα υπηρεσίες έχει πάρει να κάνεις η είναι στα δεν

κοιτα να δεις κ να κανουν εξτρα υπηρεσιες πιστευεις πως θα το πουν;; και μαλιστα εξτρα υπηρεσιες δεν κανουν ολες που ειναι στο γραφειο καποιες κανουν κ καποιες οχι! ας πουμε στο deluxe κανουνε σχεδον ολες! κ απο attica καποιες κανουνε! το γραφειο εννοειται οτι θα πει οχι! αν γυρισεις πισω στα προιγουμενα ποστ θα δεις ποιες προχωρανε κ ποιες οχι! ;)

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Η Ρούλα ότι χειρότερο έχει δοκιμαστεί και γενικά το vip massage ξεκίνησε με προσδοκίες και έχει μαζέψει όλες τις σάπιες και πονηρές και έχει τιμές deluxe και velvet που είναι πολλές κατηγορίες άνω γενικά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν αξίζει καμία

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Άννα απο deluxe τι λέει?
όποιος ξέρει ας στείλει πμ
edit διάβασα κατι σελίδες πιο πίσω,είναι στα ΔΕΝ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
To καλό με το πέσιμο στον gravity  είναι ότι αποκαλύφθηκε ο προμότορας και η παρέα του ,στην πρεμούρα τους επάνω να δικαιολογήσουν το χαρτζηλίκι, την πέσανε σε κάποιον που είτε εδώ είτε στο ινμποξ, έσωσε κόσμο και έδωσε αξιόπιστες πληροφορίες αφιερώνοντας χρόνο και χρήμα , όσον αφορά το VIP είπε τι γίνεται εκεί χωρίς περαιτέρω αξιολόγηση και ήταν σωστός,αν δεν αρέσουν σε κάποιους οι κοπέλες σωστό και αυτό αλλά είναι άλλο θέμα,αν μπορεί να ''κατηγορηθεί'' για προμοτάρισμα είναι μόνο για το ΝΤΕΛΟΥΞ λόγω κορασίδων και αυξημένης πιθανότητας να κεραστεί κάποιος καφεδάκι , αλλά που να το καταλάβουν αυτό ,θα του έλεγαν και ευχαριστώ!

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Προσπερναω τους αχαριστους που με προσβαλλουν δημοσια !

και σας αναφερω οτι δοκιμασα ΝΕΦΕΛΗ απο ΒΕΛΒΕΤ

Περασα Υπεροχα

και στο πρωτο και το δευτερο κομματι

με ειχαν ενημερωσει  2-3 καλα παιδια απο εδω μεσα και τους ευχαριστω

Η κοπελα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΗ η ΝΕΦΕΛΗ

θα την ξανα καλεσω !

Υ.Γ οσοι εχουν κακια - κομπλεξ ή συμφεροντα εδω μεσα , απλα σας προσπερναω και ουτε καν σας γραφω καπου..

Ευχαριστω πολυ για τους καλους φιλους που εχω κανει εδω μεσα και ανταλλασουμε αποψεις και εμπειριες

και ειναι ανθρωποι με καποια ποιοτητα και επιπεδο και με βοηθησαν κ μενα να Μην Χασω τα Λεφτα μου

γιατι η αληθεια ειναι οτι ειναι Ακριβο Σπορ και υπερ τιμημενο

και πρεπει και οι κοπελες και τα γραφεια να ανεβασουν τη ποιοτητα και ριξουν τις τιμες

και να μην Δαγκωνουν στα ΕΞΤΡΑ κτλ
Φίλε Gravitygr επειδή είμαι νέος στο άθλημα και μου ταιριάζει το ύφος σου από αυτά που έχω διαβάσει θα εκτιμούσα αν μου έστελνες πμ για περισσότερες λεπτομέρειες για κοπέλες και τρόπο προσέγγισης.  Σε ευχαριστώ πολύ ούτως ή άλλως για τις πληροφορίες που έχεις δώσει μέχρι τώρα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Συστήστε εσείς κοπέλες σε μένα
Με μασάζ κ σίγουρο  καλαμάκι

Κ  θα  είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Καλό ΠΣΚ
Φίλε μου δεν μπορώ να σου στείλω μυνημα
Γιατί ;
Έχει κάποιο θέμα ο λογαργιασμο σου ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
gravitygr προσπαθω να σου στειλω κατι σε Pm αλλα δεν με αφηνει...εχεις κανει καποια φραγη;

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Ολα καλα παιδια γενικα - Καλη Καρδια ,

απο δω κ περα Δεν ξανα γραφω δημοσια γενικα

οτι θελετε μιλαμε στο π.μ

καλο Π-Σ-Κ