Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς να που προτείνει θέλω να πάρω μασάζ σε ξενοδοχείο που στο τέλος να έχει εκτόνωση κάτι καλό θέλω πολλά βλεπω να διαφημίζουν στο Facebook δεν ξέρω ποιο αξίζει πείτε μου τη γνώμη σας αν έχετε πάρει κάτι αξιόλογο σε ξενοδοχείο στηλτε μου λινκ

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς να που προτείνει θέλω να πάρω μασάζ σε ξενοδοχείο που στο τέλος να έχει εκτόνωση κάτι καλό θέλω πολλά βλεπω να διαφημίζουν στο Facebook δεν ξέρω ποιο αξίζει πείτε μου τη γνώμη σας αν έχετε πάρει κάτι αξιόλογο σε ξενοδοχείο στηλτε μου λινκ

Στου τελευταίες 10-15 σελίδες έχει αναφορά στα πιο αξιόλογα . Ρίξε ένα βλέφαρο και ορμά!

• Like
Αντιδράσεις: otipos

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Πάντως εδώ που τα λέμε και εγώ προτιμώ να πηγαίνω σε μασατζιδικο που στο 80αρι γαμας 2 φορές και το ευχαριστιέσαι. Αν θέλω χοτελ ή σπίτι παίρνω call girl που έχεις και άνεση χρόνου. Γενικά αυτά τα μασάζ κατ’ οίκον είναι τελευταία επιλογή αν σου αρκεί μόνο μια μαλακια και κανένα καλαμάκι γιατί οι τιμές τους εκτοξεύονται. Αν ήταν στα 50€ μαζί με φραπέ και καλαμάκι κάτι θα γινόταν.

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Gravity αδερφέ το τερμάτισες .Κοψτο όλο αυτό με το vip.Εχεις καρφωθεί μεγάλε.Μην προμοτάρεις άλλο τις θείτσες με τα σάπια δόντια.Ελεος.Δικο  σου είναι;

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
Και εγώ φίλε σύμφωνο με αυτά που λες θέλω να δοκιμάσω σε χοτελ αν και βλέπω ότι το κόστος ανεβαίνει πολύ βάλε 60 +20 το χοτελ + τα εχτρα υπερβαίνει το 100 αρι οπότε πας σε μασατζιδικο και παίρνεις δύο κορίτσια

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Gravity αδερφέ το τερμάτισες .Κοψτο όλο αυτό με το vip.Εχεις καρφωθεί μεγάλε.Μην προμοτάρεις άλλο τις θείτσες με τα σάπια δόντια.Ελεος.Δικο  σου είναι;
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο απλά λόγω εμπειρίας εδώ μέσα με προμότορες που έρχονται κατα καιρούς, να σου πω ότι το συγκεκριμένο μέλος μαζί με κανα 2 ακόμα όπως ο rigasan δεν είναι προμότορες,ίσα ίσα που ο gravity με έχει ενημερώσει κι για άλλα μασατζίδικα!!

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Κριμας ήλπιζα έστω σε φραπέ.... Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη καλή ?
παρε από massagejoy Αφροδίτη και ελενη (αυτή που δεν έχει φωτό) και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος έλα πες το εδώ...μην αποπροσανατολίζετε το κόσμο αν δεν είστε σίγουροι...vip το έχω πει για μενα στα πεταμένα λεφτα..συμφωνω με stabal κάτι δεν μου Πάει καλα με gravity και vip αλλά θα μαθευτεί σίγουρα τι παίζει..δεν είναι δυνατόν τόσο promo χαχαχα...deluxe Massage για μενα το καλύτερο (πρέπει να κλείσεις όμως νωρίς γιατί όλες κλείνονται)  yourmassage και massagelux  από τα πολύ δυνατά γραφεία και massagejoy και velvet είναι στα γραφεία που σίγουρα κάποιος πρέπει να επικοινωνήσει για να περάσει ομορφα...όλα τα υπόλοιπα για μενα πεταμένα λεφτα...άντε να έρθει ο Αύγουστος να κάνουμε και κάνα Μπανιο φριεντσς...

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Και μένα φίλε μου.Αλλα εδώ και μέρες δεν κανει άλλη δουλειά απτό να προμοτάρει το vip.Και να έλεγα ότι εχει και καμία τούμπανο θα έλεγα οκ.Την είδε και τρελάθηκε.Αλλα εδώ μιλάμε για τις γνωστές αυτές που ξέρουμε και βλέπουμε όλοι μας.Εχει τόσα πιπίνια εκεί έξω 50 σαιτ έχουν ανοίξει και προμοτάρει τις θείτσες.Ειπαμε.Μην το γ@@@σουμε κιόλας.Να έγραφε μια και δυο δεν θα έλεγα κάτι.Αλλα αυτό κανει μπαμ.

Efraimoglou

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Gravity όντως πρώτον απαράδεκτο που βγάζεις ονόματα στη φορά όπως έκανες με τη μάρια και επιπλέον για ποιο vip μας λες συνέχεια;έκανα με Φαίη και ηταν κυριολεκτικά πεταμένα λεφτα..με Ρουλα είχα κάνει όταν ήταν deluxe...βαρέων βαρών για τα δεδομένα τα δικά μου...δεν αξίζει καν το κόπο να χαλάει ο κοσμάκης τα χρήματα του σε τέτοια γραφεία...πολύ Προμο για το τίποτα κανείς αλλά οκ σε καταλαβαίνω κάποιο λόγο θα έχεις..

Διακοπές προ των πυλών και δοκίμασα 4 hands από massagelux με bella και τεα...όπως τα είπαν και οι προλαλήσαντες το γραφείο έχει αστερια..και αυτό το δίδυμο είναι κυριολεκτικά αχτύπητο!!

Η δικιά μου άποψη είναι ότι τα μόνα γραφεία που αξίζουν είναι 1)deluxe massage μακράν το καλύτερο με τέραστια ποικιλία άνετες θεραπεύτρια που εκτος των άλλων γνωρίζουν και πολύ καλο μασαζ...Ρια Αλεξανδρα δαναη χρυσανα Λούσι Αλίκη κτλ κτλ έχει πολλές επιλογές..στα αρνητικά ότι δεν βρίσκεις και πολύ εύκολα Ραντεβού..όμως έχεις άψογη τηλ εξυπηρέτηση που παντα κάπως σε φτιάχνει...

2)massagejoy επισης δυνατές παρουσίες πολύ καλο μασαζ και άνετες θεραπευτριες...Αφροδίτη και ελενη (χωρις φωτό ειναι must) καλή εξυπηρέτηση και διακριτικότητα..

Massagelux νεα άφιξη Νεο γραφείο φανταστικές θεραπευτριες εξυπηρετικοτατος στο τηλ ο Φιλος αμέσως σε πιάνει τι θες και σε κατευθύνει έχει φέρει νέες θεραπεύτριες αλλά δεν έχω προλάβει εκτός από τεα και μπελα να κάνε μαζί τους.

Yourmassagegr και δω θα βρεις καλο υλικό...τα παντα έχει ο μπαξές...από τα πολύ παλιά γραφεία αξιόλογο με θεραπεύτριες της διπλανής πόρτας..(νόμιζω τελευταία πήγε και μια του οσμοσε εκεί)

Τέλος velvet χάλια εξυπηρέτηση αλλά αν τη προσπεράσεις είσαι οκ έχει μια δυο θεραπεύτριες αξιόλογες...στα αρνητικά ότι έχω πάρει τρεις φορές και οι κορασίδες ήταν τιγκα μέσα στα νεύρα....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Καλησπερα και απο εμενα , πηρα χθες Ευα απο vip....με 100 τα κανει ολα ΑΛΛΑ ειναι milf και το μασαζ απλα δεν ειναι μασαζ.
Για μενα το deluxe ειναι top καθως προσφερει καλο μασαζ και συνηθως και happy ending με τις περισσοτερες κοπελες (αν εχει καποιος εμπειρια με Καρινα που δεν εχω δοκιμασει ας στειλει), αλλα επειδη θα ηθελα να κανω μια αλλαγη ....μπορει καποιος να με ενημερωσει σε pm για yourmassage ή καποιο που εχει δοκιμαστει....;
Να ειμαστε ολοι καλα και να ενημερωνουμε ο ενας τον αλλον για να μην πεταμε τσαμπα χρηματα....

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Καλημέρα μίλησα με vip massage

μέσω viber

Έχουν  έρθει αρκετές κοπέλες

Ειδικά για μιλφ καταστάσεις

Όταν θα δοκιμάσω κάποια θα ενημερώσω...

Όποιος δοκιμάσει Ας μας πει είτε δημόσια είτε σε π.μ

Να περνάνε όμορφα φίλοι μου με υγεία
Ευχαριστω φιλε gravity βεβαια με 100 παιρνεις γκομεναρα στα σιγουρα  απ εξω , αν ενδιαφερεσαι σε pm. Καλα κανεις που ενημερωνεις , μερικοι βεβαια σου την πεφτουν ,γιατι απλα ενημερωνεις επιβεβαιωνοντας τον λογο που ειμαστε εδω , οπως την επεφταν και σε μενα καποτε επειδη ελεγα την γνωμη μου . Ειχες ρωτησει για το ilovemassage , η εμπειρια μου ειναι οτι εχει πολυ καλες κοπελες για μασαζ , αν ενδιαφερεσαι για επαγγελματικο μασαζ !

• Like
Αντιδράσεις: alpula

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
Sorry παιδιά αλλά την πέφτετε  στον Gravity για το Vip την ώρα που έχει γράψει σχεδόν για όλα τα γραφεία που υπάρχουν λίγες σελίδες πίσω και έχει καταθέσει εμπειρίες . Προσωπικά τον βρίσκω οκ και αρκετά ενθουσιώδη. Με πάθος βουτάει στα μασαζοδιχτυα και δίνει ρεπορτάζ. Στο τέλος οποίος δεν θέλει δεν αγοράζει .

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Sorry παιδιά αλλά την πέφτετε  στον Gravity για το Vip την ώρα που έχει γράψει σχεδόν για όλα τα γραφεία που υπάρχουν λίγες σελίδες πίσω και έχει καταθέσει εμπειρίες . Προσωπικά τον βρίσκω οκ και αρκετά ενθουσιώδη. Με πάθος βουτάει στα μασαζοδιχτυα και δίνει ρεπορτάζ. Στο τέλος οποίος δεν θέλει δεν αγοράζει .
Εδω ρε συ αμα εισαι λιγο ενθουσιωδης και ενημερωνεις ...δεν μπορει, εισαι προμοτορας ...τι αλλο  θα δουμε ...

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
καθημερινα λαμβανω αμετρητα μηνυμα σας στο π.μ απαντα σε ΟΛΟΥΣ
για Ολες τις κοπελες απο ολα τα γραφεια .....

απανταω και δημοσια κ σε π.μ για τις κοπελες που ειναι στα ΔΕΝ
και την εχω πατησει
και για τις κοπελες που προχωρανε .

Ειμαι μελος στο φορουμ και γραφω για ολα τα γραφεια κ για ολες τις κοπελες εδω και πολλους μηνες .

το Vip ανοιξε τωρα

Εγω προσωπικα θεωρω το Deluxe no1   και το  Βελβετ Νο2   και το VIP ανερχομενο.......
ειναι προσωπικη μου αποψη

Ποτε δεν εχω πει ψεματα / παραμυθια πουθενα .

Δεν εχω καμια σχεση με κανενα γραφειο .

Γουσταρω μασαζ στο σπιτι σαν σπορ  σαν χομπι  το πληρωνω  κ ειμαι Κυριος και περναω ομορφα !

λυπαμαι πολυ που σπαταλησα το προσωπικο μου χρονο στα αμετρητα δικα σας μηνυματα

σε αριθμο 1700 π.μ

Σχεδον παντα σας δινω πληροφοριες για οτι γραφειο θελετε

σπανια μου δινεται εσεις πληροφοριες οταν σας ζηταω κατι !

Ημερομηνία εγγραφής μου : 18/01/20, 18:06

PM: 1675

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Gravity όντως πρώτον απαράδεκτο που βγάζεις ονόματα στη φορά όπως έκανες με τη μάρια και επιπλέον για ποιο vip μας λες συνέχεια;έκανα με Φαίη και ηταν κυριολεκτικά πεταμένα λεφτα..με Ρουλα είχα κάνει όταν ήταν deluxe...βαρέων βαρών για τα δεδομένα τα δικά μου...δεν αξίζει καν το κόπο να χαλάει ο κοσμάκης τα χρήματα του σε τέτοια γραφεία...πολύ Προμο για το τίποτα κανείς αλλά οκ σε καταλαβαίνω κάποιο λόγο θα έχεις..

Διακοπές προ των πυλών και δοκίμασα 4 hands από massagelux με bella και τεα...όπως τα είπαν και οι προλαλήσαντες το γραφείο έχει αστερια..και αυτό το δίδυμο είναι κυριολεκτικά αχτύπητο!!

Η δικιά μου άποψη είναι ότι τα μόνα γραφεία που αξίζουν είναι 1)deluxe massage μακράν το καλύτερο με τέραστια ποικιλία άνετες θεραπεύτρια που εκτος των άλλων γνωρίζουν και πολύ καλο μασαζ...Ρια Αλεξανδρα δαναη χρυσανα Λούσι Αλίκη κτλ κτλ έχει πολλές επιλογές..στα αρνητικά ότι δεν βρίσκεις και πολύ εύκολα Ραντεβού..όμως έχεις άψογη τηλ εξυπηρέτηση που παντα κάπως σε φτιάχνει...

2)massagejoy επισης δυνατές παρουσίες πολύ καλο μασαζ και άνετες θεραπευτριες...Αφροδίτη και ελενη (χωρις φωτό ειναι must) καλή εξυπηρέτηση και διακριτικότητα..

Massagelux νεα άφιξη Νεο γραφείο φανταστικές θεραπευτριες εξυπηρετικοτατος στο τηλ ο Φιλος αμέσως σε πιάνει τι θες και σε κατευθύνει έχει φέρει νέες θεραπεύτριες αλλά δεν έχω προλάβει εκτός από τεα και μπελα να κάνε μαζί τους.

Yourmassagegr και δω θα βρεις καλο υλικό...τα παντα έχει ο μπαξές...από τα πολύ παλιά γραφεία αξιόλογο με θεραπεύτριες της διπλανής πόρτας..(νόμιζω τελευταία πήγε και μια του οσμοσε εκεί)

Τέλος velvet χάλια εξυπηρέτηση αλλά αν τη προσπεράσεις είσαι οκ έχει μια δυο θεραπεύτριες αξιόλογες...στα αρνητικά ότι έχω πάρει τρεις φορές και οι κορασίδες ήταν τιγκα μέσα στα νεύρα....

Καλησπέρα πάιδες ,
Εχωντας κανει πολλά μασαζ το τελευταίο καιρο και επειδη εχω βοηθηθει πολυ απο το φορουμ θα ανανεωσω λιγο τις αποψεις γιατι ετσι κ αλλιως οι κοπελες πνε απο γραφειο σε γραφειο:

Νινα απο αρτ τοπ:  ζητάει αρκετα
Yournassage: τιποτα αξιόλογο
Deluxe:  ιδιες και ιδιες και αυτες που φέρνει ειναι τύπου οσμοσε.μαρεσε παλια και το τιμούσα αλλα εχει πεσει η ποιοτητα αρκετα
Lux: τεα αξιζει λιγο αλλα δεν τρελαινομε
Joy: συμφωνω
Attica: ανετες, ευη ειναι καλη περιπτωση και λιγοτερο ινα
Velvet: εχει ποιοτητα. Νεφελη και νανσυ περασα καλα
Oasis: καινουργιο θα δοκιμασω και θα ενημερωσω
Lotus: εχω χτυπησει παλαιοτερα κανα 2 καλα αλλα τωρα δεν υπαρχει κατι
Daydream: αλεξαντρα φαινετε τοπ αλλα δεν εχω αποψη
Masaz sto spiti:παιζουν παιχνιδι 2 απο εκει  τουλαχιστον αλλα οτι αλλο πμ γιατι θα καουν
Αthens massage: και εκει γνωριζω για 1 που μπορει να γινει ανετη υπο συνθηκες
Vip massage: δεν ειναι του στυλ μου ριναι τυπου οσμοσε

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Σας εγραψα δημοσια γιατι δεν αντεχει το χερι μου να απανταει στα π.μ

σας εγραψα κοπελες και γραφεια που ειναι στα ΔΕΝ

σας εγραψα κοπελες και γραφεια που ειναι στα Εντος και περνατε ομορφα

και βρισκω και το μπελα μου , κλασσικη Ελλαδα

Επειδη πεταξα τα λεφτα μου σε Χ κοπελες απο διαφορα γραφεια κ πηρα σκετο μασαζ

σας τα εγραψα .

και σας εγραψα Χ κοπελες απο διαφορα γραφεια που κατα τη δικια μου γνωμη αξιζουν

το VIP ξεκινησε τωρα

Ποιο πολυ εχω γραφει για το DELUXE γιατι οντως το θεωρω νο1

και δυστυχως Δεν ειμαι ο ιδιοκτητης ! ΚΡΙΜΑ !

Αγαπαω μασαζ στο σπιτι σαν σπορ - χομπι !

Διαβαστε ολα τα μηνυματα μου τα δημοσια

και τα αμετρητα π.μ

απανταω σε οτι με ρωτατε απο το Γεναρη του  2020

Ημερομηνία εγγραφής μου :   18/01/20, 18:06

PM: 1675

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Προσπερναω τους αχαριστους που με προσβαλλουν δημοσια !

και σας αναφερω οτι δοκιμασα ΝΕΦΕΛΗ απο ΒΕΛΒΕΤ

Περασα Υπεροχα

και στο πρωτο και το δευτερο κομματι

με ειχαν ενημερωσει  2-3 καλα παιδια απο εδω μεσα και τους ευχαριστω

Η κοπελα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΗ η ΝΕΦΕΛΗ

θα την ξανα καλεσω !

Υ.Γ οσοι εχουν κακια - κομπλεξ ή συμφεροντα εδω μεσα , απλα σας προσπερναω και ουτε καν σας γραφω καπου..

Ευχαριστω πολυ για τους καλους φιλους που εχω κανει εδω μεσα και ανταλλασουμε αποψεις και εμπειριες

και ειναι ανθρωποι με καποια ποιοτητα και επιπεδο και με βοηθησαν κ μενα να Μην Χασω τα Λεφτα μου

γιατι η αληθεια ειναι οτι ειναι Ακριβο Σπορ και υπερ τιμημενο

και πρεπει και οι κοπελες και τα γραφεια να ανεβασουν τη ποιοτητα και ριξουν τις τιμες

και να μην Δαγκωνουν στα ΕΞΤΡΑ κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom