Gravity όντως πρώτον απαράδεκτο που βγάζεις ονόματα στη φορά όπως έκανες με τη μάρια και επιπλέον για ποιο vip μας λες συνέχεια;έκανα με Φαίη και ηταν κυριολεκτικά πεταμένα λεφτα..με Ρουλα είχα κάνει όταν ήταν deluxe...βαρέων βαρών για τα δεδομένα τα δικά μου...δεν αξίζει καν το κόπο να χαλάει ο κοσμάκης τα χρήματα του σε τέτοια γραφεία...πολύ Προμο για το τίποτα κανείς αλλά οκ σε καταλαβαίνω κάποιο λόγο θα έχεις..
Διακοπές προ των πυλών και δοκίμασα 4 hands από massagelux με bella και τεα...όπως τα είπαν και οι προλαλήσαντες το γραφείο έχει αστερια..και αυτό το δίδυμο είναι κυριολεκτικά αχτύπητο!!
Η δικιά μου άποψη είναι ότι τα μόνα γραφεία που αξίζουν είναι 1)deluxe massage μακράν το καλύτερο με τέραστια ποικιλία άνετες θεραπεύτρια που εκτος των άλλων γνωρίζουν και πολύ καλο μασαζ...Ρια Αλεξανδρα δαναη χρυσανα Λούσι Αλίκη κτλ κτλ έχει πολλές επιλογές..στα αρνητικά ότι δεν βρίσκεις και πολύ εύκολα Ραντεβού..όμως έχεις άψογη τηλ εξυπηρέτηση που παντα κάπως σε φτιάχνει...
2)massagejoy επισης δυνατές παρουσίες πολύ καλο μασαζ και άνετες θεραπευτριες...Αφροδίτη και ελενη (χωρις φωτό ειναι must) καλή εξυπηρέτηση και διακριτικότητα..
Massagelux νεα άφιξη Νεο γραφείο φανταστικές θεραπευτριες εξυπηρετικοτατος στο τηλ ο Φιλος αμέσως σε πιάνει τι θες και σε κατευθύνει έχει φέρει νέες θεραπεύτριες αλλά δεν έχω προλάβει εκτός από τεα και μπελα να κάνε μαζί τους.
Yourmassagegr και δω θα βρεις καλο υλικό...τα παντα έχει ο μπαξές...από τα πολύ παλιά γραφεία αξιόλογο με θεραπεύτριες της διπλανής πόρτας..(νόμιζω τελευταία πήγε και μια του οσμοσε εκεί)
Τέλος velvet χάλια εξυπηρέτηση αλλά αν τη προσπεράσεις είσαι οκ έχει μια δυο θεραπεύτριες αξιόλογες...στα αρνητικά ότι έχω πάρει τρεις φορές και οι κορασίδες ήταν τιγκα μέσα στα νεύρα....
Καλησπέρα πάιδες ,
Εχωντας κανει πολλά μασαζ το τελευταίο καιρο και επειδη εχω βοηθηθει πολυ απο το φορουμ θα ανανεωσω λιγο τις αποψεις γιατι ετσι κ αλλιως οι κοπελες πνε απο γραφειο σε γραφειο:
Νινα απο αρτ τοπ: ζητάει αρκετα
Yournassage: τιποτα αξιόλογο
Deluxe: ιδιες και ιδιες και αυτες που φέρνει ειναι τύπου οσμοσε.μαρεσε παλια και το τιμούσα αλλα εχει πεσει η ποιοτητα αρκετα
Lux: τεα αξιζει λιγο αλλα δεν τρελαινομε
Joy: συμφωνω
Attica: ανετες, ευη ειναι καλη περιπτωση και λιγοτερο ινα
Velvet: εχει ποιοτητα. Νεφελη και νανσυ περασα καλα
Oasis: καινουργιο θα δοκιμασω και θα ενημερωσω
Lotus: εχω χτυπησει παλαιοτερα κανα 2 καλα αλλα τωρα δεν υπαρχει κατι
Daydream: αλεξαντρα φαινετε τοπ αλλα δεν εχω αποψη
Masaz sto spiti:παιζουν παιχνιδι 2 απο εκει τουλαχιστον αλλα οτι αλλο πμ γιατι θα καουν
Αthens massage: και εκει γνωριζω για 1 που μπορει να γινει ανετη υπο συνθηκες
Vip massage: δεν ειναι του στυλ μου ριναι τυπου οσμοσε