You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δεν ειπα αυτο συναδελφε σε εμενα απλα ξεκλειδωσε την δευτερη φορα! Δεν ξερω τον λογο αλλα την πρωτη δεν εγινε τπτ. Απο αυτα που μου ειπε ειχε δικο της χωρο στην πευκη παλιοτερα και λογο πολλων πιεσεων για σεξ και ψευτικων σχολιων που γραφοντουσαν εδω αναγκαστηκε κ τον εκλεισε και πλεον ειναι επιφυλακτικηδηλαδή την πρώτη να μην περιμένω τίποτα??
Δεν ξερω παντως εχει διαφορες υπηρεσιες οπως να σ κανει μπανακι μετα το μασαζ για να σε ξεπλυνει, μασαζ με ποδια κλπ κλπ. Ειναι πολυ συζητησιμη γενικα απλα απο οτι εχω καταλαβει φοβαται μην βρεθει παλι σε δυακολη θεση.
TheosPaparidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2020
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
καλώς θα ρίξω ζαριά και θα δείξει ευχαριστώΔεν ειπα αυτο συναδελφε σε εμενα απλα ξεκλειδωσε την δευτερη φορα! Δεν ξερω τον λογο αλλα την πρωτη δεν εγινε τπτ. Απο αυτα που μου ειπε ειχε δικο της χωρο στην πευκη παλιοτερα και λογο πολλων πιεσεων για σεξ και ψευτικων σχολιων που γραφοντουσαν εδω αναγκαστηκε κ τον εκλεισε και πλεον ειναι επιφυλακτικη
Δεν ξερω παντως εχει διαφορες υπηρεσιες οπως να σ κανει μπανακι μετα το μασαζ για να σε ξεπλυνει, μασαζ με ποδια κλπ κλπ. Ειναι πολυ συζητησιμη γενικα απλα απο οτι εχω καταλαβει φοβαται μην βρεθει παλι σε δυακολη θεση.
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Δεν ειπα αυτο συναδελφε σε εμενα απλα ξεκλειδωσε την δευτερη φορα! Δεν ξερω τον λογο αλλα την πρωτη δεν εγινε τπτ. Απο αυτα που μου ειπε ειχε δικο της χωρο στην πευκη παλιοτερα και λογο πολλων πιεσεων για σεξ και ψευτικων σχολιων που γραφοντουσαν εδω αναγκαστηκε κ τον εκλεισε και πλεον ειναι επιφυλακτικη
Μήπως είναι η κοπέλα που είχε σελίδα στο fb για ολιστικό μασάζ και κάτι τέτοια;
Ναι αυτη ειναιΜήπως είναι η κοπέλα που είχε σελίδα στο fb για ολιστικό μασάζ και κάτι τέτοια;
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 4.365
Καλημέρα σας γνωρίζει κανεις κάτι για εδω....;;;
Μάτζαρου 7
Ευχαριστώ!!!
Πρόλαβε και εξαφανίστηκε η αγγελία. Είναι πουθενά αλλού;
GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα !!
Από nuadthaimassage. μία Όλγα έχετε δοκιμάσει;
Και γενικά, υπάρχει κάποια εμπειρία από αυτό το μαγαζί?
Καλήμερα το πιο ενδιαφέρον πλέον σε αυτά τα μασάζ κατ οίκον είναι πόσα sites υπάρχουν αυτή τη στιγμή. 50 ;
Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι έχουν 2,3 4, 4, 5 και μάλιστα με τις ίδιες κοπέλες με τη σχετική εναλλαγή,
είναι άξιο απορίας αν υπάρχει τόσο μεγάλη πίτα για να γίνεται αυτός ο χαμός !!!!
Πως λέμε καθς γωνία και σουβλατζιδικο κάπως έτσι !!
ΥΓ Ας αφήσουμε τις υπηρεσίες απ έξω άλλο θέμα
Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι έχουν 2,3 4, 4, 5 και μάλιστα με τις ίδιες κοπέλες με τη σχετική εναλλαγή,
είναι άξιο απορίας αν υπάρχει τόσο μεγάλη πίτα για να γίνεται αυτός ο χαμός !!!!
Πως λέμε καθς γωνία και σουβλατζιδικο κάπως έτσι !!
ΥΓ Ας αφήσουμε τις υπηρεσίες απ έξω άλλο θέμα
sexy.mood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα !!
Χριστίνα σίγουρα όχι
sexy.mood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Επειδή έχω κουραστεί να ψάχνω για κάτι νέο διαρκώς και να γυρίζω όλα τα σπα της Αθήνας κι όλα τα κατ' όικον, εάν κάποιος γνωρίζει κι έχει να μου προτείνει κάποια κοπέλα που ασχολείται ερασιτεχνικά με το αντικείμενο και είναι συμπαθητικό παιδί, ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Deluxe δοκίμασε κάποιος την Έλενα; καινούργια...Από φωτό σκίζει...
Που ρε φίλε? Δε βλέπω κάτι...
gravitygr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Εχει κανεις δοκιμασει Νανσυ η Νεφελη απο ΒΕΛΒΕΤ ?
gravitygr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Εφερε το Deluxe νεα μωρα
Αφροδιτη μελαχρινη
Ελενα ξανθια
Νεκταρια μελαχρινη
αν εχει καποιος πληροφοριες ενημερωνει
Αφροδιτη μελαχρινη
Ελενα ξανθια
Νεκταρια μελαχρινη
αν εχει καποιος πληροφοριες ενημερωνει
Επιβεβαιώνω για deluxe όπως λέει ο Φιλος gravity χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα.τελευταια έκανα με Αμαλία τρανό μωρό φανταστικό μασαζ μπρος και πίσω από yourmassage.Ζητησα απο deluxe να μου ξανα στειλουν οσες κοπελες δεν εχουν στο site και διεκρινα καποιες νεες φατσες χωρις ονομα στις φωτο , οταν ρωτησα μου ειπαν αλεξανδρα και παυλινα, εχει δοκιμασει κανεις?
Δοκίμασε Αλεξανδρα alex από τις πολύ δυνατές του deluxe.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις