ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
Από το να τα σκας τζάμπα έχεις ένα δίκιο.
Από το να τα σκας τζάμπα έχεις ένα δίκιο.
Καλά ναι.η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ψυχρα κ μηχανικα
τα CG αυτα τα ανεξαρτητα με τα 80Ε
Γουστα ειναι κ ο καθενας με το πορτοφολι του....
Σωστα !!! Αν το ψαξεις υπαρχουν κοριτσακια σαν τα κρυα τα νερα που χαλαρωνουν και περνας πολυ ομορφα , ανθρωπινα !!!Καλά ναι.
Αλλά έχει και επιλογές που δεν είναι όπως λες...
στην φωτο ειναι σαν το ..θωρηκτο Ποτεμκιν παντως.. ;)Δοκιμασα Φαιη απο VipMassage.gr
καλο χαλαρωτικο μασαζ , με εξτρα υπηρεσιες σε καλες τιμες...κ καλο επιπεδο....
Αν εχει καποιος δοκιμασει Ελενα ή Νεκταρια απο Deluxe
η
Νανσυ κ Νεφελη απο Velvet
ας με ενημερωσει στο π,μ
Σας ευχαριστω πολυ
( Ειναι αληθεια τα μασαζοκοριτσα ειναι βιτσιο κ κοστιζει πιο πολλα απ τα CG )
Σωστα !!! Αν το ψαξεις υπαρχουν κοριτσακια σαν τα κρυα τα νερα που χαλαρωνουν και περνας πολυ ομορφα , ανθρωπινα !!!
Συμφωνω. ΣωστόςΕλενη (απο your και joy) οπως ειχε πει και ενας απο πριν, καλη, προχωραει αλλα αστειο το +40 ή +30. ας το αρνουμαστε που και που δεν παθαινουμε τιποτα. Δεν παιζει ποτε να πεσουν οι τιμες χωρις να ριχνουμε ακυρα.
Κοιτα το να σκας μετα το 50αρι +20 , +30, +50 κλπ χωρις να πηδας , φτηνοτερα ερχονται αυτα τα κοριτσια που βρισκεις και με 50 €Σίγουρα υπάρχουν! Το θέμα είναι να τα βρεις χωρίς να σκάσεις κι ένα σκασμό λεφτά!!
αδερφέ Δανάη Κ χρυσανα μονο φραπέ?Καλησπερα μυστες του φραπε. Μετα τη καραντινα το μασαζ πηγε σύννεφο. Πηρα απ το your massage που ειχα να παρω χρονια την Αμαλία όμορφο σεξυ μωράκι και Μαρια η οποια μου πρότεινε καλαμακι! Αρνήθηκα βεβαια γιατι εμενα με ψηνει το μασαζ και το φραπε αλλα ειναι μια σιγουροτατη επιλογη με βυζαρες τρανες. Νεκταρια πιο μαζεμένη αλλα πείθεται πολυ ευκολα
Το πιο σίγουρο μαγαζι στο στυλ που θελω εγω ειναι σίγουρα το deluxe αφου οι περισσότερες ειτε προχωρανε με τη πρωτη ειτε αμα τις παρεις σε συντομο χρονικο διάστημα προχωρανε με τη δεύτερη. Ελενα ας πουμε που εχω διαβασει απο πολλούς ότι δε προχωραει σε μενα εκανε χωρις πετσετα απ τη πρωτη φορα και την επομενη προχώρησε. Η πιο σίγουρη επιλογη παραμενει η Χρυσαννα και η Δαναη βεβαια. Επισης φοβερη γκομενα ειναι η Ρια οπου σε συγκριση με συναγωνιστή έχουμε ακριβως αντίθετες εμπειρίες. Εμενα μου το επαιζε αυστηρη και οταν εκανα νυξη στη δεύτερη συνεδρια έδωσε ρεσιτάλ!!!!
Απο Joy οι καλύτερες επιλογες ειναι η Ρομιλντα και η Αλεξια και η Ελένη που δεν ειναι στο site. Επισης ακούω για Βικτωρια οτι είναι πολύ δυνατή και έχει
μπει ηδη στο πρόγραμμα για δοκιμή...Μήπως ξερει κανενας συναγωνιστής; Τελος εμαθα οτι ανοιγει το Ερχομενο ΣΚ καινούριο λαδωτηριο κατ οικον το massage lux Kai περιμένω να δω τι παιζει κι απο κει συναγωνιστής μου ανέφερε ότι έχει Νεο δυνατό υλικό..αναμένουμε με αγωνία..
Οχι αδερφε, δεν ειναι απαραδεκτο. Εχει καταντησει πολυ απατη η δουλεια. Οπως εχω ξαναγραψει πιο πανω γινεται απατη με το photo shop, με τις τιμες αλλα και με το γεγονος οτι ενω ξερουν τι ζητανε καποιοι απο εδω μας δουλεθουν. Δεν ξεκαθαριζουν οτι η ταδε κοπελλα ας πουμε δεν κανει κατι περισσοτερο. Μας δουλευουν. Γι αυτο ειναι καλο να γραφουμε αυτες που δεν προχωρανε. Οχι αυτες που προχωρανε. Να μν τις καιμε. Αλλα αυτες που δεν κανουν κατι να το λεμε.Τη καλησπέρα μου στη παρέα.Η Αμαλία απο Your,όντως δυνατό κομμάτι με τα σεα της και τα μεα της,αλλά μένει μόνο στο μασαζ.Δυστυχώς..Τις προάλλες θέλοντας να μάθω αν τα γνωστα μαγαζιά έχουν ανανεώσει το ροστερ τους το joy μου στέλνει φωτο της Κρίστα.Ένα ξανθο κουκλί με ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα και μένω ΜΑΛΑΚΑΣ!Τι θέλω τους λέω!Πότε,με ρωτάνε.Τι πότε τους ξαναλέω,σήμερα,τώρα!Το ραντεβού κλείστηκε,η κοπέλα έφτασε στην ώρα της, η πόρτα ανοίγει και οι όποιες πονηρές σκέψεις μου γίνανε καπνός!Γιατί η Κρίστα του Joy είναι η Χριστίνα του Your!Και για όσους δεν κατάλαβαν η Χριστίνα ή Κριστα είναι πράγματι μια ωραια,ψηλή ξανθιά κοπέλα αλλά μόνο μασαζ!0/2 λοιπόν κύριοι!Απαράδεκτο θα έλεγε κάποιος για μασαζοκυνηγό και δεν θα έχει άδικο.Δεν χάνουμε όμως το κουράγιο μας!Συνεχίζουμε δυναμικά!
Αρκετα μας πιανουν μαλακες. Για την Αμαλία που λες.... Ευτυχώς που το εγραψες γιατι ελεγα να την παρω. Σιγα μην πεταξω τωρα τοσα λεφτα για να με τριβουν μονο.Οχι αδερφε, δεν ειναι απαραδεκτο. Εχει καταντησει πολυ απατη η δουλεια. Οπως εχω ξαναγραψει πιο πανω γινεται απατη με το photo shop, με τις τιμες αλλα και με το γεγονος οτι ενω ξερουν τι ζητανε καποιοι απο εδω μας δουλεθουν. Δεν ξεκαθαριζουν οτι η ταδε κοπελλα ας πουμε δεν κανει κατι περισσοτερο. Μας δουλευουν. Γι αυτο ειναι καλο να γραφουμε αυτες που δεν προχωρανε. Οχι αυτες που προχωρανε. Να μν τις καιμε. Αλλα αυτες που δεν κανουν κατι να το λεμε.