giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 309
- Πόντοι
- 26
Ούτε εδώ μέσα βάζουνε μυαλό όπως και πολλοί άλλοι δυστυχώς. Εδώ παίζει να ανεβάζουν κριτικές απο χτεσινό ραντεβού ξέρω γω.
Ρε είστε τελείως μαλακες ;;;;
Καθήστε σπίτια σας ,βλέπετε τι γίνετε ;;;;
Έχουμε καιρό να τα κάνουμε μετά .
Με την Ινα θα εχει μπριζολα;Χμμ..Καλη φαση.Εύα και Ινα νομίζω θα δοκίμαζα απο αυτο
...όχι...Με την Ινα θα εχει μπριζολα;
δυστυχως μαγκες ΠΑΡΑ πολλες κοπελες για τους δικους τους λογους ακομα δουλευουν..
μην πεφτετε στην καυλα της στιγμης κ παιζετε με την υγεια μας..
παρακαλανε τωρα για ραντεβου,ριξτε μαυρο σε ολες!!
Ρε σείς νομίζω πως δεν υπάρχει καμία επαφή με την πραγματικότητα έτσι;;; Ας σταματήσουμε για λίγο το μασάζ δεν θα πάθουμε κάτι... ας βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση και ας πέσει επιτέλους το κόστος την έχουν δει τώρα κάποιοι στα 60€ γαμώ το σπίτι τους. Πρώτα από όλα όμως να φροντίσουμε για την υγεία όλων μας! Ξυπνάτε ρε δεν βλέπετε τι γίνεται... πιο μασά;;;
Αν εχεις αποψη ριξε μια κριτικη.Η πμ αν θες ;)...όχι...
έχεις πμΑν εχεις αποψη ριξε μια κριτικη.Η πμ αν θες ;)
Εχουν γραφτει πολλα φιλε,αν πας μερικες σελιδες πισω.Τωρα αν θες να πας στο..απροχωρητο θα ρισκαρεις με τις πιθανοτητες να μην ειναι υπερ σουχυστες μου ελπιζω να εχετε ολη την υγεια σας! θελω βοηθεια..απο deluxe massage ποια κοπελα πλην χρυσαννας κανει και κατι παραπανω?? οποιο ινφο θα ναι χρησιμο
δουλεύει το ντελουξ?χυστες μου ελπιζω να εχετε ολη την υγεια σας! θελω βοηθεια..απο deluxe massage ποια κοπελα πλην χρυσαννας κανει και κατι παραπανω?? οποιο ινφο θα ναι χρησιμο
ναι δουλευειδουλεύει το ντελουξ?
Νομίζω ότι πλέον έκλεισαν τα περισσότερα.
λογικά με πιο λίγες ε;ναι δουλευει