Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

sifounas1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα αδερφέ.Οκ αυτά που γράφεις.Αλλα εμένα αν μου σκάσει η γκομενα με μάσκα μέσα θα ξενερώσω τη ζωή μου.Τα παππούδια μπορει να έχουν θέμα αλλά εδώ μέσα δεν νομίζω να γράφει κανενασ Παππούς και αυτοί έχουν κλειστεί όλοι στα σπίτια τους.Δεν είμαι ούτε ανεύθυνος ούτε τίποτα τέτοιο αλλά είναι μια ίωση που μπορεί να περάσουμε όλοι μας.Και στο σούπερ μάρκετ να πας μπορεί να κολλήσεις.Κλεινουν από αύριο μπαρ εστιατόρια και το χειρότερο όλων προπατζιδικα.Ουτε μπάλα δεν θα μπορούμε να δούμε..Τι θα κάνουμε ρε αδερφέ.Επικρατει που επικρατεί μια καταθλα θα το ρίξουμε στα βαριά.Εγω κάνω δυο φορές τη βδομάδα Μασαζ.Μπορει και τρεις.Εκανα πριν 3 μέρες και μου σκάσε το τούμπανο στο δωμάτιο άνοιξε τη πορτα με χαρτομάντηλο το πόμολο πήγε έπλυνε χέρια βγήκε έξω έβαλε αντισηπτικό και μετά ξεκίνησε το έργο.Εγω Μαυτα ήμουν καλυμμένος.Προσοχη χρειάζεται σε όλα.Οταν λαμβάνονται μέτρα νομίζω ότι είμαστε και θα είμαστε εντάξει.Απο αύριο κλείνουν τα πάντα.Τι θα κάνουμε όλη μέρα.
Νιώθω τα λόγια σου φωνή της λογικής που προέρχεται από τον αριστερό μου ώμο(ποια ήταν αυτό το τούμπανο ? )  :rockon:

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
Καλησπέρα αδερφέ.Οκ αυτά που γράφεις.Αλλα εμένα αν μου σκάσει η γκομενα με μάσκα μέσα θα ξενερώσω τη ζωή μου.Τα παππούδια μπορει να έχουν θέμα αλλά εδώ μέσα δεν νομίζω να γράφει κανενασ Παππούς και αυτοί έχουν κλειστεί όλοι στα σπίτια τους.Δεν είμαι ούτε ανεύθυνος ούτε τίποτα τέτοιο αλλά είναι μια ίωση που μπορεί να περάσουμε όλοι μας.Και στο σούπερ μάρκετ να πας μπορεί να κολλήσεις.Κλεινουν από αύριο μπαρ εστιατόρια και το χειρότερο όλων προπατζιδικα.Ουτε μπάλα δεν θα μπορούμε να δούμε..Τι θα κάνουμε ρε αδερφέ.Επικρατει που επικρατεί μια καταθλα θα το ρίξουμε στα βαριά.Εγω κάνω δυο φορές τη βδομάδα Μασαζ.Μπορει και τρεις.Εκανα πριν 3 μέρες και μου σκάσε το τούμπανο στο δωμάτιο άνοιξε τη πορτα με χαρτομάντηλο το πόμολο πήγε έπλυνε χέρια βγήκε έξω έβαλε αντισηπτικό και μετά ξεκίνησε το έργο.Εγω Μαυτα ήμουν καλυμμένος.Προσοχη χρειάζεται σε όλα.Οταν λαμβάνονται μέτρα νομίζω ότι είμαστε και θα είμαστε εντάξει.Απο αύριο κλείνουν τα πάντα.Τι θα κάνουμε όλη μέρα.
κλείνουν τα οργανωμένα οι ανεξάρτητες κορασίδες συνεχίζουν απτόητες.....απλα θέλει λίγο προσοχή έως παρά πολύ.Προσωπικα είμαι πολύ φορτωμένος αλλά το ψιλοσκεφτομαι

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
κλείνουν τα οργανωμένα οι ανεξάρτητες κορασίδες συνεχίζουν απτόητες.....απλα θέλει λίγο προσοχή έως παρά πολύ.Προσωπικα είμαι πολύ φορτωμένος αλλά το ψιλοσκεφτομαι
γραφεία έκλεισαν;

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Σόρρυ αν θα το χαλάσω σε μερικούς, αλλά με αυτήν την φάση με τον ιό να τρέχει, είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να εξασκούμε το συγκεκριμένο χόμπι.

Όσες καύλες κι αν έχουμε για παιχνίδι...

Και μην τσιμπάτε στις εκπτώσεις που σίγουρα θα παίξουν από τα γραφεία ή από απευθείας μηνύματα των κοριτσιών στα κινητά σας...όταν με το καλό ηρεμήσει η φάση θα παίζουν ακόμη οι προσφορές μιας και η τρύπα που θα ανοίξει θα είναι μεγάλη.

Αράξτε το για λίγο...παίρνετε μια σπίτι...ούτε που ξέρετε την γενικότερη φάση της.

Υπομονή και μετά πάλι ενεργοί στο παιχνίδι θα είμαστε!

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Συνεδρία με αφροδίτη Joy Βαθμολογία 7/10.
Η κοπέλα εμφανισιακά είναι καλή αλλά σε καμία περίπτωση το κουκλάκι που σου στέλνουν στο βαιμπερ.στη φάτσα είναι κάπως αγρια και έχει μια φωνη μπάσα γεγονός που με ξενερωσε αρκετά..υψος γύρω στο 1,65 και σωμα καλό.στον αγώνα σχετικά καλό μασαζ-δηλωνει ότι εχει δουλέψει σε σπά και 5στερα ξενοδοχεία στη ναξο.εκανε ομως σε 2-3 σημεία κάτι απότομα και με πόνεσε..συνολικά καλή συνεδρία όμως.εφαρμόζει την τεχνική των αργών πιέσεων και εντριβων για χαλάρωση,ενδεχομένως κ για να γεμίσει το χρόνο..στην ταμπακιέρα τώρα που λέει κ ο γεωργίου,ζήτησε +30 κ με παζάρι έπεσε στο +20.ηταν αρκετά καλή στον τομέα αυτό της χειρομάλαξης μπορώ να πώ,εμεινα ευχαριστημένος.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Συνεδρία με αφροδίτη Joy Βαθμολογία 7/10.
Η κοπέλα εμφανισιακά είναι καλή αλλά σε καμία περίπτωση το κουκλάκι που σου στέλνουν στο βαιμπερ.στη φάτσα είναι κάπως αγρια και έχει μια φωνη μπάσα γεγονός που με ξενερωσε αρκετά..υψος γύρω στο 1,65 και σωμα καλό.στον αγώνα σχετικά καλό μασαζ-δηλωνει ότι εχει δουλέψει σε σπά και 5στερα ξενοδοχεία στη ναξο.εκανε ομως σε 2-3 σημεία κάτι απότομα και με πόνεσε..συνολικά καλή συνεδρία όμως.εφαρμόζει την τεχνική των αργών πιέσεων και εντριβων για χαλάρωση,ενδεχομένως κ για να γεμίσει το χρόνο..στην ταμπακιέρα τώρα που λέει κ ο γεωργίου,ζήτησε +30 κ με παζάρι έπεσε στο +20.ηταν αρκετά καλή στον τομέα αυτό της χειρομάλαξης μπορώ να πώ,εμεινα ευχαριστημένος.
Η χειρομαλαξη της και γαμω!

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Velvet δουλεύει.
Joy δουλεύει.
Νομίζω όλα.
Αλλα με μειωμένο προσωπικό...

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλησπερα Σε Ολους...

Οποιος εχει ζησει καλη εμπειρια απο αυτο το γραφειο...

ας ενημερωσει

Μην φαμε αλλες φολες...

ευχαριστω πολυ

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Καλησπερα Σε Ολους...

Οποιος εχει ζησει καλη εμπειρια απο αυτο το γραφειο...

ας ενημερωσει

Μην φαμε αλλες φολες...

ευχαριστω πολυ
Νομίζω ότι είναι θυγατρικό γραφείο του Athens massage. Μία φορά έχω πάει Athens, είναι σοβαρό γραφείο και μου έκοψαν και απόδειξη. Μου έκανε εντύπωση που στην απόδειξη, η επωνυμία του γραφείου ήταν "Attica Massage".

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Θα τρελαθουμε? 60€??????? Τι ειναι επαγγελματιες cg? Για μαλακες ψαχνουν?

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Νομίζω ότι είναι θυγατρικό γραφείο του Athens massage. Μία φορά έχω πάει Athens, είναι σοβαρό γραφείο και μου έκοψαν και απόδειξη. Μου έκανε εντύπωση που στην απόδειξη, η επωνυμία του γραφείου ήταν "Attica Massage".

Καλό !!!!!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Velvet δουλεύει.
Joy δουλεύει.
Νομίζω όλα.
Αλλα με μειωμένο προσωπικό...

Ρε είστε τελείως μαλακες ;;;;
Καθήστε σπίτια σας ,βλέπετε τι γίνετε ;;;; 
Έχουμε καιρό να τα κάνουμε μετά .

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
Καλησπερα σε ολους

το μασαζ στο σπιτι ειναι ακομα ΟΚ _ ασφαλη
λογο κορονοιου

θελω να καλεσω αλλα φοβαμαι τη φουλ μεταδοση

εχετε ακουσει κανεναν πελατη η καμια κοπελα να αρρωστησε κτλ ?

φουλ μετάδοση γκαραντί μιά ώρα από πάνω σου φίλε να ανασαίνει... ξέρεις πόσα σταγονίδια θα σε λούσουν?
άσε άλλη φορά...

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Έτσι ακριβώς είναι

Τουλάχιστον
Για κάνα μήνα κόψτε τα όλα

Κάντε έρευνα στο ίντερνετ κ σημειώστε τα ραντεβού που θα κάνετε μετά το Πάσχα...
Ψάξτε Κ διαβάστε κριτικές για νέες δοκιμές όταν περάσουν όλα

Εγώ δοκίμασα Αφροδίτη το ΣΚ που πέρασα...Δεν ξετραλαθηκα...Δεν είχαμε Κ χημεία κτλ

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
Έτσι ακριβώς είναι

Τουλάχιστον
Για κάνα μήνα κόψτε τα όλα

Κάντε έρευνα στο ίντερνετ κ σημειώστε τα ραντεβού που θα κάνετε μετά το Πάσχα...
Ψάξτε Κ διαβάστε κριτικές για νέες δοκιμές όταν περάσουν όλα

Εγώ δοκίμασα Αφροδίτη το ΣΚ που πέρασα...Δεν ξετραλαθηκα...Δεν είχαμε Κ χημεία κτλ
το θέμα όμως ξέρεις ποιο είναι τυπε;;;;ότι πολλές από αυτεςδουλευουν στα κρυφά όποτε δεν μπορείς να ξέρεις ποιες έχουν αρρωστήσει και ποιες όχι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom