Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (9 μέλη και 21 επισκέπτες)

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Ρε σείς νομίζω πως δεν υπάρχει καμία επαφή με την πραγματικότητα έτσι;;; Ας σταματήσουμε για λίγο το μασάζ δεν θα πάθουμε κάτι... ας βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση και ας πέσει επιτέλους το κόστος την έχουν δει τώρα κάποιοι στα 60€ γαμώ το σπίτι τους. Πρώτα από όλα όμως να φροντίσουμε για την υγεία όλων μας! Ξυπνάτε ρε δεν βλέπετε τι γίνεται... πιο μασά;;;

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Ούτε εδώ μέσα βάζουνε μυαλό όπως και πολλοί άλλοι δυστυχώς. Εδώ παίζει να ανεβάζουν κριτικές απο χτεσινό ραντεβού ξέρω γω.

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.355
Πόντοι
1.076
δυστυχως μαγκες ΠΑΡΑ πολλες κοπελες για τους δικους τους λογους ακομα δουλευουν..
μην πεφτετε στην καυλα της στιγμης κ παιζετε με την υγεια μας..
παρακαλανε τωρα για ραντεβου,ριξτε μαυρο σε ολες!! :thubsdown: :thubsdown:

• Like
Αντιδράσεις: rokos

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ρε είστε τελείως μαλακες ;;;;
Καθήστε σπίτια σας ,βλέπετε τι γίνετε ;;;; 
Έχουμε καιρό να τα κάνουμε μετά .

Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την χώρα και μιλάμε είμαστε στις πρώτες μέρες .....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:thumbsup: :thumbsup:
δυστυχως μαγκες ΠΑΡΑ πολλες κοπελες για τους δικους τους λογους ακομα δουλευουν..
μην πεφτετε στην καυλα της στιγμης κ παιζετε με την υγεια μας..
παρακαλανε τωρα για ραντεβου,ριξτε μαυρο σε ολες!!
:thumbsup:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:
Ρε σείς νομίζω πως δεν υπάρχει καμία επαφή με την πραγματικότητα έτσι;;; Ας σταματήσουμε για λίγο το μασάζ δεν θα πάθουμε κάτι... ας βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση και ας πέσει επιτέλους το κόστος την έχουν δει τώρα κάποιοι στα 60€ γαμώ το σπίτι τους. Πρώτα από όλα όμως να φροντίσουμε για την υγεία όλων μας! Ξυπνάτε ρε δεν βλέπετε τι γίνεται... πιο μασά;;;
:thumbsup:

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Louminosity

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα βρε παίδες, ήρθα και γω στην παρέα, μιας και καινούργιος στο μασαζ( μικρή εμπειρία).

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.339
Πόντοι
2.391
χυστες μου ελπιζω να εχετε ολη την υγεια σας! θελω βοηθεια..απο deluxe massage ποια κοπελα πλην χρυσαννας κανει και κατι παραπανω?? οποιο ινφο θα ναι χρησιμο

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1
χυστες μου ελπιζω να εχετε ολη την υγεια σας! θελω βοηθεια..απο deluxe massage ποια κοπελα πλην χρυσαννας κανει και κατι παραπανω?? οποιο ινφο θα ναι χρησιμο
Εχουν γραφτει πολλα φιλε,αν πας μερικες σελιδες πισω.Τωρα αν θες να πας στο..απροχωρητο θα ρισκαρεις με τις πιθανοτητες να μην ειναι υπερ σου

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
δουλεύει το ντελουξ?
Νομίζω ότι πλέον έκλεισαν τα περισσότερα.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
καλημέρα δοκιμη απο hermes massage. ξεκαθαρα στα δεν.πολυ καλο μασαζ με πετσετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom