Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (8 μέλη και 49 επισκέπτες)

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Εγώ νόμιζα ότι τα 140 ευρώ που ζητάει περιλαμβάνει special πρόγραμμα. Φυσικά και δεν αξίζει να σκορπίσεις 140 ευρώ για ένα απλό μασάζ-χάιδεμα.

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Πολύ πρεμουρα ρε συ με τον Ιωνα και την Αντζελα γιναμε  προσωπα της ημερας  ευχαριστουμε  για  τον  καλο  σας  λογο  !!!
Τι  προβλημα  εχει η  ομηγυρις  με το τι λεει και τι κανει καθ’ ενας μας , οποιος  εχει  μυαλο και δεν το  χει  ακατοικητο ασχολειται  με το να παιρνει πληροφοριες  για ότι καλυτερο κυκλοφορει σε όλα τα ειδη που επιθυμει  εκκαστος  και  να επιλεγει  ότι  νομιζει  ότι τον καλυπτει . Μετα  την πληροφορια  που παιρνει  από εδώ , αφου  την φιλτραρει  γιατι  κυκλοφορουν  και  fake  πληροφοριες , ο καθ ενας είναι  υπευθυνος  για  τις επιλογες  του  και  τις  συμφωνιες  που κανει με τις κοπελες  και  με  κάθε  γραφειο  όχι  εκ των υστερων  να κατηγορει  και να  διασυρει . Αλλως  τε  περι ορεξεως  κολοκυθοπιτα !!!
Απ ότι  βλεπω  όμως  πολλοι  συναγωνιστες  ασχολουνται  σαν  την κυρα  Κατινα  της γειτονιας  μου  με το κουτσομπολιο , αντι  να ασχολουνται  με  την ουσια  .
Εγω  θ ασχοληθω  στο  εξης  με τους  σοβαρους  συναγωνιστες  γιατι  είναι  πολλοι και  όχι  με τις Κατινες. :happy:

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Η Άντζελα που λέτε είναι από το ilovemassage?η από το lotus?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Κοιτα τα 140 € κι εμενα μου φαινονται πολλα αλλα για να τα ζηταει λογικα  θα ειναι κατι το ιδιαιτερο και απ οτιο εχω ακουσει εχει πολυ ζητηση . Γι αυτο ρωταω κι εγω και μαλιστα ενας φιλος παραπανω ο stavros_spike ειπε οτι την εχει δοκιμασει να μας ελεγε καποιες λεπτομεριες αν μπορει. Οι αλλες κοπελιες ειναι πολυ ομορφες , στειλε στο viber να σου στειλουν φωτο. ΑΥτες βεβαια κανουν μονο μασαζ με πετσετα , αλλα επαγγελματικο μασαζ!!!

"εχω ακουσει οτι εχει ζητηση" Απο που το εχεις ακουσει; απο την τηλεφωνητρια; τοτε τι ρωτας εμας; στο μεταξυ σε προηγουμενο ποστ σου,μας λες οτι ανακαλυψες νεο site. Αφου ειναι νεο , πως προλαβε να εχει και ζητηση κατι που κανει 140 ευρω κιολας;
"Οι αλλες κοπελιες ειναι πολυ ομορφες " πολυ ομορφες ειναι, αν εχεις καιρο να γαμησεις και εισαι και λιγο σαβουρογαμης. Η μια εξ' αυτων ειναι πρωην Οσμος , ή κατι τετοιο τελος παντων, και λογικα εχει τοση σχεση με το επαγγελματικο μασαζ οση σχεση εχω εγω με τη ρυθμικη γυμναστικη.

Μας εγραψες δε, οτι πηρες και τις 3 κοπελες απο εκει περα, αλλα δεν σκεφτηκες να ρωτησεις εστω μια , τι σκατα ειναι το tantra και ποιες το κανουν; ΑΛλα ρωτας εμας και μετα απο ενα ποστ, το διαφημιζεις κιολας, οτι "εχεις ακουσει οτι εχει ζητηση".

Αυτου του ειδους το promotion απευθυνεται σε ηλιθιους.

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Καλησπερα παιδια

εχει ερθει ενα νεο ωραιο μωρο ΕΔω

αυτο ειναι γενικα στα ΔΕΝ

αλλα το συγκεκριμενο μωρο

Μου φαινεται πολυ ΦΩΤΙΑ

αν εχετε εμπειρια πειτε μου

να περνατε ομορφα
Το Αφροδίτη παίζει και αλλού ετσι?νομίζω joy?

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Φιλε αν δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα δεν μπορείς να μιλάς .όπως και όλα τα εξυπνοπούλια εδώ μέσα.Εγώ ανέφερα οτι δοκίμασα με τις τρείς θεραπεύτριες.Και φυσικά τις ρώτησα αλλά οι κοπέλες δεν γνωρίζουν καν το αντικείμενο γιατί είναι μόνο μια και συγκέκριμένη η θεραπεύτρια που το κάνει αυτό το Τάντρα .Το συγκέκριμένο μασάζ το είχαν βάλει σε προσφορά γνωριμίας απο την αρχή στα 90΄/80 ευρώ το λοιπόν λογικό εφόσον έχει ζήτηση να το ανεβάσουν.Τώρα αξίζει δεν αξίζει δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει .Οταν το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω και αν είναι όντως μούφα θα το πω.Οσο για τις υπόλοιπες κοπέλες εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και όσον αφορά την τυπικότητα της ώρας ,την αξιοπιστία σαν γραφείο ,την άμεση εξυπηρέτηση και το μάσαζ.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Το Αφροδίτη παίζει και αλλού ετσι?νομίζω joy?
ναι αδερφέ στο massagejoy είναι έχω κάνει 2 φορές μαζί της και εκτός από πιστόλι είναι και καλή στο πρόγραμμα.πολυ δυνατή

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
ναι αδερφέ στο massagejoy είναι έχω κάνει 2 φορές μαζί της και εκτός από πιστόλι είναι και καλή στο πρόγραμμα.πολυ δυνατή

Αρα εφυγε απο το Joy ? και αρα εκοψε τα πολλα πολλα; δεν την εχω παρει, απλα ρωταω.

mpatakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
124
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους

το μασαζ στο σπιτι ειναι ακομα ΟΚ _ ασφαλη
λογο κορονοιου

θελω να καλεσω αλλα φοβαμαι τη φουλ μεταδοση

εχετε ακουσει κανεναν πελατη η καμια κοπελα να αρρωστησε κτλ ?

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Αρα εφυγε απο το Joy ? και αρα εκοψε τα πολλα πολλα; δεν την εχω παρει, απλα ρωταω.
πχ
οχι στο massage joy είναι αυτή που λέω μια μελαχροινή με μεγαλο μπουστο εκεί δουλεύει ακόμα ζητά φωτό από Viber

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Το Athens massage κάνει έκπτωση 10 ευρώ για όλους τους παλιούς πελάτες του. Ελπίζω να δούμε καμια κίνηση και από τα υπόλοιπα γραφεία.

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Καλησπερα σε ολους

το μασαζ στο σπιτι ειναι ακομα ΟΚ _ ασφαλη
λογο κορονοιου

θελω να καλεσω αλλα φοβαμαι τη φουλ μεταδοση

εχετε ακουσει κανεναν πελατη η καμια κοπελα να αρρωστησε κτλ ?
Τύπε μη δεχτείς μασάζ αν δε φοραει μάσκα..λένε ότι ο ιος επιβώνει 3 ώρες στον αέρα οπότε αν δεν  κολλήσεις την ώρα του μασάζ σίγουρα θα κολλήσεις μετά..

επίσης φραπεδιά αυστηρά με γάντια για ευνόητους λόγους.

κανε ξύγα εξ αρχής

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Τύπε μη δεχτείς μασάζ αν δε φοραει μάσκα..λένε ότι ο ιος επιβώνει 3 ώρες στον αέρα οπότε αν δεν  κολλήσεις την ώρα του μασάζ σίγουρα θα κολλήσεις μετά..

κανε ξύγα εξ αρχής
χαχαχαχα έκλαψα..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
παιδιά ,μεγάλα και μικρά ,μπαίνουμε σε μιά περιοδο-απροσδιόριστη χρονικά- που το σπορ αυτό πρέπει να το σταματήσουμε, ας συνεχίσουμε με αναμνήσεις, ώστε νάμαστε καλά να το ξανασυνεχίσουμε όταν έρθει η ώρα.

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Φιλε αν δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα δεν μπορείς να μιλάς .όπως και όλα τα εξυπνοπούλια εδώ μέσα.Εγώ ανέφερα οτι δοκίμασα με τις τρείς θεραπεύτριες.Και φυσικά τις ρώτησα αλλά οι κοπέλες δεν γνωρίζουν καν το αντικείμενο γιατί είναι μόνο μια και συγκέκριμένη η θεραπεύτρια που το κάνει αυτό το Τάντρα .Το συγκέκριμένο μασάζ το είχαν βάλει σε προσφορά γνωριμίας απο την αρχή στα 90΄/80 ευρώ το λοιπόν λογικό εφόσον έχει ζήτηση να το ανεβάσουν.Τώρα αξίζει δεν αξίζει δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει .Οταν το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω και αν είναι όντως μούφα θα το πω.Οσο για τις υπόλοιπες κοπέλες εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και όσον αφορά την τυπικότητα της ώρας ,την αξιοπιστία σαν γραφείο ,την άμεση εξυπηρέτηση και το μάσαζ.
Τσου μωρή φλομπα.Βρες αλλου μαλακες να ψαρεψεις λεφτά.Μαύρο στο I love massage.Βρηκες τους μαλακες νομίζεις.Σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ρεεεεεεεεεεε

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Άλλη είναι η Αφροδίτη του Τζοι και άλλη είναι του Μασαζ στο σπιτι.Του Τζοι είναι πιστόλι.Με βυζαρες.Τουμπανο.Του Μασαζ στο σπιτι λογικά θα είναι όπως οι υπόλοιπες του Μασαζ στο σπιτι.

• Like
Αντιδράσεις: otipos

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
213
Πόντοι
21
παιδιά ,μεγάλα και μικρά ,μπαίνουμε σε μιά περιοδο-απροσδιόριστη χρονικά- που το σπορ αυτό πρέπει να το σταματήσουμε, ας συνεχίσουμε με αναμνήσεις, ώστε νάμαστε καλά να το ξανασυνεχίσουμε όταν έρθει η ώρα.
οι οργανωμένοι χώροι θα κλείσουν αναγκαστικα όσο για τις ανεξάρτητες μια βόλτα στις αγγελίες και θα δεις ότι δεν σταματάνε όπως επίσης υπάρχουν άτομα που θα πάνε ακόμα και αυτές τις μερες....όσοι είμαστε συνειδητοποιημένοι καλό είναι να αποφύγουμε τις επισκέψεις αυτό το διαστημα.

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Τύπε μη δεχτείς μασάζ αν δε φοραει μάσκα..λένε ότι ο ιος επιβώνει 3 ώρες στον αέρα οπότε αν δεν  κολλήσεις την ώρα του μασάζ σίγουρα θα κολλήσεις μετά..

κανε ξύγα εξ αρχής
Καλησπέρα αδερφέ.Οκ αυτά που γράφεις.Αλλα εμένα αν μου σκάσει η γκομενα με μάσκα μέσα θα ξενερώσω τη ζωή μου.Τα παππούδια μπορει να έχουν θέμα αλλά εδώ μέσα δεν νομίζω να γράφει κανενασ Παππούς και αυτοί έχουν κλειστεί όλοι στα σπίτια τους.Δεν είμαι ούτε ανεύθυνος ούτε τίποτα τέτοιο αλλά είναι μια ίωση που μπορεί να περάσουμε όλοι μας.Και στο σούπερ μάρκετ να πας μπορεί να κολλήσεις.Κλεινουν από αύριο μπαρ εστιατόρια και το χειρότερο όλων προπατζιδικα.Ουτε μπάλα δεν θα μπορούμε να δούμε..Τι θα κάνουμε ρε αδερφέ.Επικρατει που επικρατεί μια καταθλα θα το ρίξουμε στα βαριά.Εγω κάνω δυο φορές τη βδομάδα Μασαζ.Μπορει και τρεις.Εκανα πριν 3 μέρες και μου σκάσε το τούμπανο στο δωμάτιο άνοιξε τη πορτα με χαρτομάντηλο το πόμολο πήγε έπλυνε χέρια βγήκε έξω έβαλε αντισηπτικό και μετά ξεκίνησε το έργο.Εγω Μαυτα ήμουν καλυμμένος.Προσοχη χρειάζεται σε όλα.Οταν λαμβάνονται μέτρα νομίζω ότι είμαστε και θα είμαστε εντάξει.Απο αύριο κλείνουν τα πάντα.Τι θα κάνουμε όλη μέρα.

sifounas1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα αδερφέ.Οκ αυτά που γράφεις.Αλλα εμένα αν μου σκάσει η γκομενα με μάσκα μέσα θα ξενερώσω τη ζωή μου.Τα παππούδια μπορει να έχουν θέμα αλλά εδώ μέσα δεν νομίζω να γράφει κανενασ Παππούς και αυτοί έχουν κλειστεί όλοι στα σπίτια τους.Δεν είμαι ούτε ανεύθυνος ούτε τίποτα τέτοιο αλλά είναι μια ίωση που μπορεί να περάσουμε όλοι μας.Και στο σούπερ μάρκετ να πας μπορεί να κολλήσεις.Κλεινουν από αύριο μπαρ εστιατόρια και το χειρότερο όλων προπατζιδικα.Ουτε μπάλα δεν θα μπορούμε να δούμε..Τι θα κάνουμε ρε αδερφέ.Επικρατει που επικρατεί μια καταθλα θα το ρίξουμε στα βαριά.Εγω κάνω δυο φορές τη βδομάδα Μασαζ.Μπορει και τρεις.Εκανα πριν 3 μέρες και μου σκάσε το τούμπανο στο δωμάτιο άνοιξε τη πορτα με χαρτομάντηλο το πόμολο πήγε έπλυνε χέρια βγήκε έξω έβαλε αντισηπτικό και μετά ξεκίνησε το έργο.Εγω Μαυτα ήμουν καλυμμένος.Προσοχη χρειάζεται σε όλα.Οταν λαμβάνονται μέτρα νομίζω ότι είμαστε και θα είμαστε εντάξει.Απο αύριο κλείνουν τα πάντα.Τι θα κάνουμε όλη μέρα.
Νιώθω τα λόγια σου φωνή της λογικής που προέρχεται από τον αριστερό μου ώμο(ποια ήταν αυτό το τούμπανο ? )  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom