Stavros_spike
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2020
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Τιποτα καλο στο ΑΡΤ ΜΑΣΑΖ παιζει ?
ναι μπορω να σου πω και λεπτομερειες αλλα καλυτερα πμ
Τιποτα καλο στο ΑΡΤ ΜΑΣΑΖ παιζει ?
ναι μπορω να σου πω και λεπτομερειες αλλα καλυτερα πμ
Κοιτα τα 140 € κι εμενα μου φαινονται πολλα αλλα για να τα ζηταει λογικα θα ειναι κατι το ιδιαιτερο και απ οτιο εχω ακουσει εχει πολυ ζητηση . Γι αυτο ρωταω κι εγω και μαλιστα ενας φιλος παραπανω ο stavros_spike ειπε οτι την εχει δοκιμασει να μας ελεγε καποιες λεπτομεριες αν μπορει. Οι αλλες κοπελιες ειναι πολυ ομορφες , στειλε στο viber να σου στειλουν φωτο. ΑΥτες βεβαια κανουν μονο μασαζ με πετσετα , αλλα επαγγελματικο μασαζ!!!
Το Αφροδίτη παίζει και αλλού ετσι?νομίζω joy?Καλησπερα παιδια
εχει ερθει ενα νεο ωραιο μωρο ΕΔω
αυτο ειναι γενικα στα ΔΕΝ
αλλα το συγκεκριμενο μωρο
Μου φαινεται πολυ ΦΩΤΙΑ
αν εχετε εμπειρια πειτε μου
να περνατε ομορφα
ναι αδερφέ στο massagejoy είναι έχω κάνει 2 φορές μαζί της και εκτός από πιστόλι είναι και καλή στο πρόγραμμα.πολυ δυνατήΤο Αφροδίτη παίζει και αλλού ετσι?νομίζω joy?
ναι αδερφέ στο massagejoy είναι έχω κάνει 2 φορές μαζί της και εκτός από πιστόλι είναι και καλή στο πρόγραμμα.πολυ δυνατή
πχΑρα εφυγε απο το Joy ? και αρα εκοψε τα πολλα πολλα; δεν την εχω παρει, απλα ρωταω.
οχι στο massage joy είναι αυτή που λέω μια μελαχροινή με μεγαλο μπουστο εκεί δουλεύει ακόμα ζητά φωτό από ViberΑρα εφυγε απο το Joy ? και αρα εκοψε τα πολλα πολλα; δεν την εχω παρει, απλα ρωταω.
Τύπε μη δεχτείς μασάζ αν δε φοραει μάσκα..λένε ότι ο ιος επιβώνει 3 ώρες στον αέρα οπότε αν δεν κολλήσεις την ώρα του μασάζ σίγουρα θα κολλήσεις μετά..Καλησπερα σε ολους
το μασαζ στο σπιτι ειναι ακομα ΟΚ _ ασφαλη
λογο κορονοιου
θελω να καλεσω αλλα φοβαμαι τη φουλ μεταδοση
εχετε ακουσει κανεναν πελατη η καμια κοπελα να αρρωστησε κτλ ?
χαχαχαχα έκλαψα..Τύπε μη δεχτείς μασάζ αν δε φοραει μάσκα..λένε ότι ο ιος επιβώνει 3 ώρες στον αέρα οπότε αν δεν κολλήσεις την ώρα του μασάζ σίγουρα θα κολλήσεις μετά..
επίσης φραπεδιά αυστηρά με γάντια για ευνόητους λόγους.
κανε ξύγα εξ αρχής
Τσου μωρή φλομπα.Βρες αλλου μαλακες να ψαρεψεις λεφτά.Μαύρο στο I love massage.Βρηκες τους μαλακες νομίζεις.Σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ρεεεεεεεεεεεΦιλε αν δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα δεν μπορείς να μιλάς .όπως και όλα τα εξυπνοπούλια εδώ μέσα.Εγώ ανέφερα οτι δοκίμασα με τις τρείς θεραπεύτριες.Και φυσικά τις ρώτησα αλλά οι κοπέλες δεν γνωρίζουν καν το αντικείμενο γιατί είναι μόνο μια και συγκέκριμένη η θεραπεύτρια που το κάνει αυτό το Τάντρα .Το συγκέκριμένο μασάζ το είχαν βάλει σε προσφορά γνωριμίας απο την αρχή στα 90΄/80 ευρώ το λοιπόν λογικό εφόσον έχει ζήτηση να το ανεβάσουν.Τώρα αξίζει δεν αξίζει δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει .Οταν το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω και αν είναι όντως μούφα θα το πω.Οσο για τις υπόλοιπες κοπέλες εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και όσον αφορά την τυπικότητα της ώρας ,την αξιοπιστία σαν γραφείο ,την άμεση εξυπηρέτηση και το μάσαζ.
Άλλη είναι η Αφροδίτη του Τζοι και άλλη είναι του Μασαζ στο σπιτι.Του Τζοι είναι πιστόλι.Με βυζαρες.Τουμπανο.Του Μασαζ στο σπιτι λογικά θα είναι όπως οι υπόλοιπες του Μασαζ στο σπιτι.Αρα εφυγε απο το Joy ? και αρα εκοψε τα πολλα πολλα; δεν την εχω παρει, απλα ρωταω.
οι οργανωμένοι χώροι θα κλείσουν αναγκαστικα όσο για τις ανεξάρτητες μια βόλτα στις αγγελίες και θα δεις ότι δεν σταματάνε όπως επίσης υπάρχουν άτομα που θα πάνε ακόμα και αυτές τις μερες....όσοι είμαστε συνειδητοποιημένοι καλό είναι να αποφύγουμε τις επισκέψεις αυτό το διαστημα.παιδιά ,μεγάλα και μικρά ,μπαίνουμε σε μιά περιοδο-απροσδιόριστη χρονικά- που το σπορ αυτό πρέπει να το σταματήσουμε, ας συνεχίσουμε με αναμνήσεις, ώστε νάμαστε καλά να το ξανασυνεχίσουμε όταν έρθει η ώρα.
Καλησπέρα αδερφέ.Οκ αυτά που γράφεις.Αλλα εμένα αν μου σκάσει η γκομενα με μάσκα μέσα θα ξενερώσω τη ζωή μου.Τα παππούδια μπορει να έχουν θέμα αλλά εδώ μέσα δεν νομίζω να γράφει κανενασ Παππούς και αυτοί έχουν κλειστεί όλοι στα σπίτια τους.Δεν είμαι ούτε ανεύθυνος ούτε τίποτα τέτοιο αλλά είναι μια ίωση που μπορεί να περάσουμε όλοι μας.Και στο σούπερ μάρκετ να πας μπορεί να κολλήσεις.Κλεινουν από αύριο μπαρ εστιατόρια και το χειρότερο όλων προπατζιδικα.Ουτε μπάλα δεν θα μπορούμε να δούμε..Τι θα κάνουμε ρε αδερφέ.Επικρατει που επικρατεί μια καταθλα θα το ρίξουμε στα βαριά.Εγω κάνω δυο φορές τη βδομάδα Μασαζ.Μπορει και τρεις.Εκανα πριν 3 μέρες και μου σκάσε το τούμπανο στο δωμάτιο άνοιξε τη πορτα με χαρτομάντηλο το πόμολο πήγε έπλυνε χέρια βγήκε έξω έβαλε αντισηπτικό και μετά ξεκίνησε το έργο.Εγω Μαυτα ήμουν καλυμμένος.Προσοχη χρειάζεται σε όλα.Οταν λαμβάνονται μέτρα νομίζω ότι είμαστε και θα είμαστε εντάξει.Απο αύριο κλείνουν τα πάντα.Τι θα κάνουμε όλη μέρα.Τύπε μη δεχτείς μασάζ αν δε φοραει μάσκα..λένε ότι ο ιος επιβώνει 3 ώρες στον αέρα οπότε αν δεν κολλήσεις την ώρα του μασάζ σίγουρα θα κολλήσεις μετά..
επίσης φραπεδιά αυστηρά με γάντια για ευνόητους λόγους.
κανε ξύγα εξ αρχής
Νιώθω τα λόγια σου φωνή της λογικής που προέρχεται από τον αριστερό μου ώμο(ποια ήταν αυτό το τούμπανο ? )Καλησπέρα αδερφέ.Οκ αυτά που γράφεις.Αλλα εμένα αν μου σκάσει η γκομενα με μάσκα μέσα θα ξενερώσω τη ζωή μου.Τα παππούδια μπορει να έχουν θέμα αλλά εδώ μέσα δεν νομίζω να γράφει κανενασ Παππούς και αυτοί έχουν κλειστεί όλοι στα σπίτια τους.Δεν είμαι ούτε ανεύθυνος ούτε τίποτα τέτοιο αλλά είναι μια ίωση που μπορεί να περάσουμε όλοι μας.Και στο σούπερ μάρκετ να πας μπορεί να κολλήσεις.Κλεινουν από αύριο μπαρ εστιατόρια και το χειρότερο όλων προπατζιδικα.Ουτε μπάλα δεν θα μπορούμε να δούμε..Τι θα κάνουμε ρε αδερφέ.Επικρατει που επικρατεί μια καταθλα θα το ρίξουμε στα βαριά.Εγω κάνω δυο φορές τη βδομάδα Μασαζ.Μπορει και τρεις.Εκανα πριν 3 μέρες και μου σκάσε το τούμπανο στο δωμάτιο άνοιξε τη πορτα με χαρτομάντηλο το πόμολο πήγε έπλυνε χέρια βγήκε έξω έβαλε αντισηπτικό και μετά ξεκίνησε το έργο.Εγω Μαυτα ήμουν καλυμμένος.Προσοχη χρειάζεται σε όλα.Οταν λαμβάνονται μέτρα νομίζω ότι είμαστε και θα είμαστε εντάξει.Απο αύριο κλείνουν τα πάντα.Τι θα κάνουμε όλη μέρα.