Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (15 μέλη και 58 επισκέπτες)

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.013
Πόντοι
96
Λίγη προσοχή με τις κορασίδες λόγω κορωνοϊού δεν βλάπτει
Είναι και μια καλή αφορμή να πέσουν και οι τιμές
Παζάρι μέχρις εσχάτων με τις εκδιδόμενες
δυστυχως η ..λιγη προσοχη δεν βοηθαει σε τιποτα!
      οι γιατροι ειναι κατηγορηματικοι¨..αποσταση ενα μετρο και οχι σωματικα υγρα,σαλια κλπ

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Ρε φίλε εμάς βρήκες; Πας να ψαρεψεις ευρωπουλα; Πριν μηνες μας είχες πρήξει τα αρχιδια με την Αντζυ που είχε γυρίσει όλα τα Μασαζομαγαζα και μετά μοίραζες παντού το τηλέφωνο της σαν ανεξάρτητη.Την είχα κλείσει για το Μπιλ στο Μεταξουργείο δίπλα στο μέτρο και μου είχε ζητήσει συν 50 ευρώ για ταξί και από τότε μέχρι τώρα ψάχνετε για μαλακες; Ρωτάς πρώτα να σε ενημερώσουν και μετά γράφεις αναλυτικά τι και πως;Ιονα η Αντζυ η όπως σε λένε; Από τα 50 ευρώ μέχρι τα 140 ανέβηκε πολύ το κασέ.Ολοι εδω μέσα το body to body η το φραπέ θέλουν.Καλυτερα το Οσμοσε τότε να μας έρθει και πιο φθηνά.
Φίλε να σου δώσω να καταλάβεις η Άντζελα που προμόταρε ο Ionas πριν από λίγο καιρό είναι αυτή που τρέχει το γραφείο ilovemassage τώρα. Δεν έχω πάρει από το καινούργιο γραφείο αλλά το προμοτάρισμα συνεχίζεται

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Φίλε να σου δώσω να καταλάβεις η Άντζελα που προμόταρε ο Ionas πριν από λίγο καιρό είναι αυτή που τρέχει το γραφείο ilovemassage τώρα. Δεν έχω πάρει από το καινούργιο γραφείο αλλά το προμοτάρισμα συνεχίζεται
Κατι κατάλαβα αδερφέ Γιαυτο και το κράξιμο.Μην μας περνάνε και για μαλακες εδώ μέσα.

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
246
Πόντοι
281
Καλημέρα στην ομάδα καινούργιος εγώ κάποιος αν θέλει να βοηθήσει να περάσω ωραία με μασάζ και να περάσουμε και στην δεύτερη φάση κάτι δοκιμασμένο σε όποιον θέλει να απάντηση

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
δεν αξίζει με τιποτα τα 140ευρώ. το ταντρα το κάνει μονο η Λεύλα η οποία σου μιλάει για 20λεπτά για βλακείεσ με ενέργειες και πως σκεφτομαστε με το πάνω κεφαλι και κατι αλλες αερολογιες. Δεν λέω ξέρει απο μασαζ και κανει καλο φραπε αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες απο πιο ωραίες κοπέλες με λιγότερα λεφτά
Να σαι καλα φιλε μου , επιβεβαιωθηκαν λοιπον οι αμφιβολιες μου για τις ενεργειες και τα κουραφεξαλα της Λευλα. Το ilovemassage
εχει κι αλλα ωραια κοριτσακια .Καλημερα και καλη συνεχεια

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Χαχαχα παλι ο promoter? ρε φιλε ξεκολλα σε εχουν παρει χαμπαρι
Ισα ρε τυπε πανεξυπνε εσυ κι οι αλλοι... ρωτηστε και ενα σωρο συναγωνιστες που ενθουσιαστικαν απ τις επιλογες που τους προτεινα

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Ρε φίλε εμάς βρήκες; Πας να ψαρεψεις ευρωπουλα; Πριν μηνες μας είχες πρήξει τα αρχιδια με την Αντζυ που είχε γυρίσει όλα τα Μασαζομαγαζα και μετά μοίραζες παντού το τηλέφωνο της σαν ανεξάρτητη.Την είχα κλείσει για το Μπιλ στο Μεταξουργείο δίπλα στο μέτρο και μου είχε ζητήσει συν 50 ευρώ για ταξί και από τότε μέχρι τώρα ψάχνετε για μαλακες; Ρωτάς πρώτα να σε ενημερώσουν και μετά γράφεις αναλυτικά τι και πως;Ιονα η Αντζυ η όπως σε λένε; Από τα 50 ευρώ μέχρι τα 140 ανέβηκε πολύ το κασέ.Ολοι εδω μέσα το body to body η το φραπέ θέλουν.Καλυτερα το Οσμοσε τότε να μας έρθει και πιο φθηνά.
Φιλαρακι εσυ θα σαι το πιο εξυπνο παιδι της μαμας σου , πιανεις πουλια στον αερα ! Εγω δεν επριξα κανενα , εσεις με πριξατε  και αφιερωνα χρονο απ την δουλεια μου να σας στελνω το τηλ. της Αντζελας στα πλαισια της αλληλοβοηθειας  των συναγωνιστων γιατι  την
γνωριζα  απο παλια ,οπου  και το 90% μου εστειλαν ευχαριστηρια μηνυματα . Βεβαια υπαρχουν και αυτοι  που δεν ξερουν να κανουν μια συμφωνια με τις κοπελες . Ενας απ αυτους εισαι κι εσυ αν εδωσες 50€ για ταξι και δεν ειχες την προνοητικοτητα  τα ξεκαθαρισεις πρωτα το κοστος της υπηρεσιας. Και τελος να ξερετε , οσοι μιλατε για καποιες κοπελες εδω με καλα λογια  θα  θεωρηθητε  promoters  !!!

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Επειδή παίρνω κάποια πμ θα ήθελα να πω η Άντζελα που είναι στο lotus massage το ωραίο πιπίνι είναι η Αγγελική του Yourmassage απλά για μένα είναι στα δεν, αν παίξει κάτι με κάποιον ας στείλει πμ γιατί είναι ωραίο πιπίνι

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Και για μενα στα δεν ειναι και την εχω προσπαθησει αρκετα.οπως και αλλες εξισου ωραιες στα δεν για μενα αυτη τη στιγμη είναι η Αθανασια απο μασαζστοσπιτι, ευα απο athens και φαιη απο μασαζστοσπιτι.οποιος εχει αλλη αποψη στειλτε ενα πμ.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια

εχει ερθει ενα νεο ωραιο μωρο ΕΔω

αυτο ειναι γενικα στα ΔΕΝ

αλλα το συγκεκριμενο μωρο

Μου φαινεται πολυ ΦΩΤΙΑ

αν εχετε εμπειρια πειτε μου

να περνατε ομορφα

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
δεν αξίζει με τιποτα τα 140ευρώ. το ταντρα το κάνει μονο η Λεύλα η οποία σου μιλάει για 20λεπτά για βλακείεσ με ενέργειες και πως σκεφτομαστε με το πάνω κεφαλι και κατι αλλες αερολογιες. Δεν λέω ξέρει απο μασαζ και κανει καλο φραπε αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες απο πιο ωραίες κοπέλες με λιγότερα λεφτά
παιδια λιγο ελεος, 140 ευρω δεν αξιζει καμια μασατζου στον πλανητη, εννοω συγκεκριμενη διαρκεια και για υπηρεσιες ανευ σεξ, ανευ πιπας κτλ..τωρα αν τα εχει καποιος για πεταμα ας κανει οτι θελει

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
στα δεν σε μένα για Αφροδιτη αλλα δεν εχω κανει πάνω απο 1 ραντεβού

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
επισης με Αντζελα-Ιονα εχω επικοινωνησει τηλεφωνικα πριν χρονια 4-5 και καταλαβα οτι δεν αξιζει να πεταξω ουτε ευρω , οχι κατι 80 ευρα που ζηταγε τοτε αν θυμαμαι καλα+20 ταξι και τ'αρχιδια μου κουνιουνται. Μαυρο πισσα :rockon: :rockon: :rockon:

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
παιδια λιγο ελεος, 140 ευρω δεν αξιζει καμια μασατζου στον πλανητη, εννοω συγκεκριμενη διαρκεια και για υπηρεσιες ανευ σεξ, ανευ πιπας κτλ..τωρα αν τα εχει καποιος για πεταμα ας κανει οτι θελει

συμφωνώ απολυτα..

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
επισης με Αντζελα-Ιονα εχω επικοινωνησει τηλεφωνικα πριν χρονια 4-5 και καταλαβα οτι δεν αξιζει να πεταξω ουτε ευρω , οχι κατι 80 ευρα που ζηταγε τοτε αν θυμαμαι καλα+20 ταξι και τ'αρχιδια μου κουνιουνται. Μαυρο πισσα :rockon: :rockon: :rockon:
χαχαχαχ επιβεβαιώνω κ ‘γώ για τον Ιωνααα Άντζελα παιδιά του ilovemassage είναι η παλιά Άντζελα αν θυμάμαι καλα δούλευε στο deluxemassage.επιβεβαιωνω για τα 80αρια που ζήταγε και καλα για ταξί κ από κάτω είχε οδηγό.τωρα βρήκε άλλο τρόπο να μας μαδισει βάζοντας τη λέξη ταντρα ξεμπλοκάρισμα κ χρεώνοντας 140€..άσε που είναι κ μπαζο ολκης..μαύρη μαυρίλα στο συγκεκριμένο γραφείο ότι χειρότερο υπάρχει προσοχή!!!!!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Προσοχή,
Όταν λένε τάντρα τα παλτά και οι απατεώνισσες εννοούν το κωλοδάκτυλο(α). Κάτι που άλλες ή άλλοι το κάνουν δωρεάν.Ε ρε που καταντήσαμε το 2020! Καλά λένε ότι στην Ελλάδα έχει πέσει αγαμία , για να χρεώνουν οι ανύπαρκτες και οι ανύπαρκτοι ότι γουστάρουν!  :kissass:  :shit:

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Προσοχή,
Όταν λένε τάντρα τα παλτά και οι απατεώνισσες εννοούν το κωλοδάκτυλο(α). Κάτι που άλλες ή άλλοι το κάνουν δωρεάν.Ε ρε που καταντήσαμε το 2020! Καλά λένε ότι στην Ελλάδα έχει πέσει αγαμία , για να χρεώνουν οι ανύπαρκτες και οι ανύπαρκτοι ότι γουστάρουν!  :kissass:  :shit:
τα λες πολύ σωστά.κανενας δεν πρέπει να ψωνίζει από τέτοια γραφεία.μαυρο κατράμι απολους εμάς.ο ιονας Άντζελα και π κάθε ιοανας μας περνάει για μαλακες.μακριαααα από αυτούς τους απατεώνες.ειδη προηγούμενος συναγωνιστής ανέφερε ότι έφαγε φόλα από το συγκεκριμένο γραφείο.οποτε μακριά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom