Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
καλησπερα σας...

εχω διαβασει κ απαντησει σε PM: 372

σας εχω πει ΟΛΑ τα στανταρακια για να περασετε καλα με εξτρα υπηρεσιες...
οσοι με ακουσαν περασαν ΚΑΛΑ κ μετα με ευχαριστησαν,.....

εγω χαλασα πανω απο 2000 ΕΥΡΩ......για να μαθω τι στο καλο συμβαινει με το ΜΑΣΑΖ χααχα

και δεν ηθελα να τα χαλασετε κ εσεις σε κοπελες που υποσχονται πολλα κ Δεν κανουν Τιποτα στο τελος...

Σας ευχαριστω δημοσια ολους για τη εμπιστοσυνη σας

οτι ηξερα σας το ειπα κ δημοσια κ στα Π.Μ για τα σιγουρακια του μασαζ.....

Σας ειπα και ΜΑΚΡΙΑ Απο MasazStoSpiti + Athens Massage + Lotus + Massage4u

Οποιος γνωριζει ανεξαρτητη κοπελα που κανει ΜΑΣΑΖ + Φραπε ΜΕ καλαμακι
ας μου στειλει Π.Μ το τηλεφωνο της
Μεχρι 40 ετων με ενδιαφερει ΕΛΛΗΝΙΔΑ

BUDGET ΕΩΣ 100 ΕΥΡΩ ΤΗ ΩΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
καλησπερα σας...

εγω χαλασα πανω απο 2000 ΕΥΡΩ......για να μαθω τι στο καλο συμβαινει με το ΜΑΣΑΖ χααχα

και δεν ηθελα να τα χαλασετε κ εσεις σε κοπελες που υποσχονται πολλα κ Δεν κανουν Τιποτα στο τελος...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
τυπε μεγαλο πραγμα αυτο που κανεις... εχω φαει και εγω φολες με call girls και οσο μπορω βοηθαω....

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Έχω όλη τη καλή διάθεση κα βοηθήσω έμμεσα Κ άμεσα όπως κ όσο μπορώ

Δεν μου αρέσει η κοροϊδία από κάποια γραφεία η κοπελες

Κ για αυτό είναι τα φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων

Έχασα Κ εγώ πολλά λεφτά σε φολες πάνω από 2000 ευρώ .  Δεν θέλω κάν να το σκέφτομαι

Δεν ήμουν μέλος έδω στο φόρουμ τότε...

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Έχω όλη τη καλή διάθεση κα βοηθήσω έμμεσα Κ άμεσα όπως κ όσο μπορώ

Δεν μου αρέσει η κοροϊδία από κάποια γραφεία η κοπελες

Κ για αυτό είναι τα φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων

Έχασα Κ εγώ πολλά λεφτά σε φολες πάνω από 2000 ευρώ .  Δεν θέλω κάν να το σκέφτομαι

Δεν ήμουν μέλος έδω στο φόρουμ τότε...

Είσαι ωραίος τύπε. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση στο forum.

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
2πλο κασκαντερ

Αγγελικη απο massagejoy, πολυ μετρια απο κοντα, πολυ μπλαμπλα, μετριο εως ανυπαρκτο μασαζ, δεν μπηκαν καν στην διαδικασια να ζητησω φραππε μιας και δεν ψηθηκα καθολου, αν και κτα 90% κανει.

Χριστινα απο velvet, μετρια απο κοντα ωστοσο αρκετα γλυκια παρουσια, αρκετα καλη επικοινωνια, μετριο μασαζ, προχωρησε σε φραπεδια με των 10.

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Τι γίνεται ρε τύποι τελευταία στο νήμα; Πριν λίγο καιρό ήταν σε στασιμότητα, αντε να έπαιρνες καμία πληροφορία σε pm.. τώρα οι κριτικές είναι σε έξαρση μαζί με τον κορονοιο.. φόρα παρτίδα όλα.

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
απλα δεν ψηνομαστε πλεον να πεταμε τα λεφτα μας τυπε, ειναι καλο να υπαρχει αλληλοκατανοηση για να αποφευγουμε τις φολες.
αλλα επισης καλο ειναι να μην καιμε κοπελες που κανουν κατι παραπανω σε γραφεια που δεν προβλεπεται.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.936
Πόντοι
7.815
Λίγη προσοχή με τις κορασίδες λόγω κορωνοϊού δεν βλάπτει

+1000
μάλλον σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι ορισμένες φορές ..
Θέλει προσοχή το πράγμα αλλά κ πάλι πως να φυλαχτείς άμα ο άλλος δεν είναι υπεύθυνος των πράξεων του

lover12

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
12
Πόντοι
0
+1000
μάλλον σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι ορισμένες φορές ..
Θέλει προσοχή το πράγμα αλλά κ πάλι πως να φυλαχτείς άμα ο άλλος δεν είναι υπεύθυνος των πράξεων του

Γι'αυτό τον λόγο μιας και υπάρχει κόσμος που διαβάζει εδώ μέσα και δεν γράφει καλό είναι αν έχει κάποιος έστω και το παραμικρό σύμπτωμα να μην πηγαίνει με τις κοπέλες ώστε να μην κολλήσουμε οι υπόλοιποι...τώρα θα μου πείτε μπορεί κάποιος να μην το ξέρει ακόμα...οκ θέλει λίγο προσοχή από όλους μας...και μην λέτε όσο μπορείτε για τις κοπέλες εδώ μέσα έτσι δημόσια... όποιος θέλει πληροφορίες μόνο σε προσωπικό μήνυμα.

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.772
Πόντοι
1.196
καλησπερα σας...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ωραίος.
Αν και έξτρα μέχρι φραπέ έχω φτάσει.
Δεν έχω πάρει κάτι παραπέρα.

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας

εδώ και 2.5 χρόνια παρακολουθώ το σαιτ δίχως να είμαι μέλος και μπορώ να πω οτι έχω σώθεί απο πολλά πεταμένα λεφτα..ως άρρωστος μασαζάκιας εχω κάνει πάνω απο 100 μασάζ έχω χάσει το μέτρημα πραγματικά θα σας πω την δικιά μου εμπειρία με αυτες που είναι τώρα στο χώρο γιατι αλλάζουν συνέχεια.

athens massage: ποτέ και τίποτα. βέβαια η ναταλία δούλευε πιο παλιά στο your και πιο πριν στο οσμοσε

masaz sto spiti: στα δεν και αυτο. υπάρχουν 2 που προχωράνε η ήμουν τυχερός δεν ξέρω. δεν θα πω ονόματα το γραφείο είναι απο τα πιο αυστηρά θα έχουν σίγουρα πρόβλημα οι κοπέλες.

lotus: γενικά στα δεν. μια προχωράει

velvet massage: πολυ δυνατή η χριστίνα απο τις καλύτερες αυτη τη στιγμή στο χώρο. πολυ ευχαριστημένος... και η κρίστη όπως έχει ειπωθεί καλή αλλα το κομμάτι μασάζ δεν το πολυκατέχει (ψάχνω ποιότητα και στα 2 εξτρα και μασαζ)

deluxe: μέτρια ποιότητα, έχει 2 διαμαντάκια την Δανάη και την Αλεξάντρα. Σάντυ δεν έχω δοκιμάσει δεν τρελαίνομαι.και η καρίνα καβλάκι αλλα μετριο μασάζ και εξτρα. πάει να γίνει λιγο οσμοσε η φάση εκεί

art massage: μόνο νίνα λέει. Απο τις καλύτερες στο χώρο τώρα.

masaz-spiti: μίνα μονο λέει. Και αυτη πολυ καλή στο μασάζ και ακόμα καλύτερη στο 2 μέρος

Osmose: ότι χειρότερο στο χώρο. καλύτερα σε στουντιο

Ilovemassage: η λευλα ειναι καλη κάνει ταντρα μασάζ αλλα μιλάει ακαταπαυστα. με ωτοασπίδες θα περάσετε τέλεια..

massage joy: δεριάνα πολυ καλή, μικρούλα αλλα μάλλον στα δεν με μια επιφύλαξη. το ίδιο για ρομίλντα. δεν λέει η gonzalez και η φίλη της η μαριάντζελα.αφροδίτη δεν έχω δοκιμάσει

massagespa: στα δεν

massage4u: στα δεν

Θα ελεγα top 3 αυτη τη στιγμή

1. Νίνα απο art
2. Χριστίνα απο velvet
3. Δανάη απο deluxe

Αμέσως μετά μίνα απο masaz-spiti, Αλεξάντρα απο deluxe και Κρίστι απο velvet.

Αυτά γενικά.
οτι άλλο πμ

Criss51

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε δεν έχεις δίκιο έχω πάρει δύο φορές ΛΥΔΙΑ πολύ καλή και διακριτική και στην ώρα τις.

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
100
Πόντοι
1
2πλο κασκαντερ

Αγγελικη απο massagejoy, πολυ μετρια απο κοντα, πολυ μπλαμπλα, μετριο εως ανυπαρκτο μασαζ, δεν μπηκαν καν στην διαδικασια να ζητησω φραππε μιας και δεν ψηθηκα καθολου, αν και κτα 90% κανει.

Χριστινα απο velvet, μετρια απο κοντα ωστοσο αρκετα γλυκια παρουσια, αρκετα καλη επικοινωνια, μετριο μασαζ, προχωρησε σε φραπεδια με των 10.

ωραίος!!

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Φαίη από deluxe

Λυδία από deluxe

Όποιος έχει δοκιμάσει ας μου πει λεπτομέριες

Όλες τις άλλες τις έχω δοκιμάσει από deluxe

Τώρα το Μάρτιο εχει φέρει καμία καινούργια ;

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας

εδώ και 2.5 χρόνια παρακολουθώ το σαιτ δίχως να είμαι μέλος και μπορώ να πω οτι έχω σώθεί απο πολλά πεταμένα λεφτα..ως άρρωστος μασαζάκιας εχω κάνει πάνω απο 100 μασάζ έχω χάσει το μέτρημα πραγματικά θα σας πω την δικιά μου εμπειρία με αυτες που είναι τώρα στο χώρο γιατι αλλάζουν συνέχεια.

athens massage: ποτέ και τίποτα. βέβαια η ναταλία δούλευε πιο παλιά στο your και πιο πριν στο οσμοσε

masaz sto spiti: στα δεν και αυτο. υπάρχουν 2 που προχωράνε η ήμουν τυχερός δεν ξέρω. δεν θα πω ονόματα το γραφείο είναι απο τα πιο αυστηρά θα έχουν σίγουρα πρόβλημα οι κοπέλες.

velvet massage: πολυ δυνατή η χριστίνα απο τις καλύτερες αυτη τη στιγμή στο χώρο. πολυ ευχαριστημένος... και η κρίστη όπως έχει ειπωθεί καλή αλλα το κομμάτι μασάζ δεν το πολυκατέχει (ψάχνω ποιότητα και στα 2 εξτρα και μασαζ)

deluxe: μέτρια ποιότητα, έχει 2 διαμαντάκια την Δανάη και την Αλεξάντρα. Σάντυ δεν έχω δοκιμάσει δεν τρελαίνομαι.και η καρίνα καβλάκι αλλα μετριο μασάζ και εξτρα. πάει να γίνει λιγο οσμοσε η φάση εκεί

masaz-spiti: μίνα μονο λέει. Και αυτη πολυ καλή στο μασάζ και ακόμα καλύτερη στο 2 μέρος

Ilovemassage: η λευλα ειναι καλη κάνει ταντρα μασάζ αλλα μιλάει ακαταπαυστα. με ωτοασπίδες θα περάσετε τέλεια..

massage joy: δεριάνα πολυ καλή, μικρούλα αλλα μάλλον στα δεν με μια επιφύλαξη. το ίδιο για ρομίλντα. δεν λέει η gonzalez και η φίλη της η μαριάντζελα.αφροδίτη δεν έχω δοκιμάσει

1. Νίνα απο art
2. Χριστίνα απο velvet
3. Δανάη απο deluxe

Αυτά γενικά.
οτι άλλο πμ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ !!

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλημερα σε ολους...

Να σας ενημερωσω οτι τωρα η ΜΙΝΑ

παιζει μπαλα μονη για ΜΑΣΑΖ + Εξτρα...

Οποιος Θελει ΦΩΤΟ + ΤΗΛΕΦ + ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στειλτε μου Π.Μ

-------------------------------------------------------------

Αν εχετε να μου προτεινετε ειτε μεσω γραφειου ειτε ανεξαρτητη ΕΛληνιδα
μεχρι 40 Ετων ΜΕχρι 100 Ευρω θα σας ειμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ

Εγω σας τα μοιραζομαι ολες τις εμπειριες μου

ΕΓΩ Καλεσα 2 Φορες , 3 διαφορετικες Κοπελες απο MASAZ STO SPITI
και Δεν πηρα ουτε ΦΡΑΠΕ - ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΧΑΛΑΣΑ ΚΟΝΤΑ - ΣΧΕΔΟΝ 500 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ
για να της ψησω

Τις εψησα για ΦΙΛΙΑ Κ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ αχαχαχαχα
και δεν πηρα ουτε ΦΡΑΠΕ απο masaz sto spiti

και απο ΑΤΗΕNS MASSAGE ΠΕΤΑΞΑ αλλα 140 ΕΥΡΩ με 2 κοπελες που δοκιμασα κ Δεν πηρα ουτε Φραπε !!!

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
258
Πόντοι
36
για δώσε τα φώτα σου αγαπητέ.....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Καλησπέρα σας

1. Νίνα απο art
2. Χριστίνα απο velvet
3. Δανάη απο deluxe

Αυτά γενικά.
οτι άλλο πμ
Φιλε μου για Δαναη το ξερω οτι ειναι ταλεντο, παντως για την Αλεξανδρα χωρις να εχω ιδία αποψη μου εχουν πει οτι ειναι φιλη της Δαναης χωρις ομως  να το προχωραει τοσο πολυ. Μπορει φυσικα να ειχα κακες πληροφοριες... παντως η Αλεξανδρα εμφανισιακα στις φωτο φαινεται πιο ωραια απο την Δαναη.
Απο deluxe εχω ακουσει οτι τοπ ειναι Δαναη και Χρυσαννα, φυσικα οπως εχει ξαναειπωθει μπορει καποια να νιωθει καλυτερα με εναν, και μια αλλη με αλλον. Αν πραγματι η Αλεξανδρα ειναι περιπτωση σαν της Δαναης τοτε πρεπει να ειναι πολυ καλη περιπτωση

Αυτα τα λιγα.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Οποιος ξερει για ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ απο Athens Massage , οποιος εχει στοιχεια επικοινωνιας να μου στειλει Π.Μ

Αυτη δουλευει στο athens massage

Aλλα Δεν την προλαβα , τωρα εφυγε....

Αυτη ηταν ΔΥΝΑΜΗ ;-)

απ τη φωτο τη καταλαβα αλλα δεν τη προλαβα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom