ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
και ξινομουραΚανένα απολύτως έξτρα φίλε μου. Καλό μασαζάκι χωρίς πετσέτα, αλλά μέχρι εκεί.
και ξινομουραΚανένα απολύτως έξτρα φίλε μου. Καλό μασαζάκι χωρίς πετσέτα, αλλά μέχρι εκεί.
Ευχαριστώ πολύ! Επειδή είμαι καινούριος στο όλο θέμα, θα το εκτιμούσα πολύ αν ξέρει κάποιος και μπορει να μου υποδειξει μεσω πμ μια αξιολογη κοπέλα που να κάνει και σεξ. Πιο πίσω στο θέμα γράφουν για δυο κοπελες απο το osmose..
Καλησπέρα σε όλους
Από lotus massage έχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία
Προχωράει καμία από τις κοπέλες σε φουλ;
Ή μόνο φραπέ;
Παρακαλώ απάντηση με πμ
Οποία και αν είναι η απάντηση
Ευχαριστώ εκ των πρπτερων
καλησπερα, γνωριζουμε καποια περιπτωση στα κατ'οικον να προσφερει μεχρι φραπε, τιμουλα 25-30
Ιουλια,μαγκυ εχω δοκιμασει μην αναφερετε
και οταν κανει ντουετο με την χρυσανα τι κανει ρε παιδια? κραταει το φαναρι ή ....Κανένα απολύτως έξτρα φίλε μου. Καλό μασαζάκι χωρίς πετσέτα, αλλά μέχρι εκεί.
εχεις πολυ δικιο.και ξινομουρα
Αγαπάει....εχεις πολυ δικιο.
και εγω που νομιζα οτι μονο εγω της εβγαζα την ξυνιλα .....
λες και τις χρωσταμε και απο πανω
ξερει κάποιος κάτι για το παρακάτω:
Deluxe Λουσι...προχωράει σε φραπέ.
Εν τω μεταξύ, σου ζητάει να της αφήσεις μήνυμα στο viber. Αλλά όταν πας να προσθέσεις το κινητό της , σου λέει ότι αυτή η επαφή δεν έχει λογαριασμό viber.ξερει κάποιος κάτι για το παρακάτω:
Εν τω μεταξύ, σου ζητάει να της αφήσεις μήνυμα στο viber. Αλλά όταν πας να προσθέσεις το κινητό της , σου λέει ότι αυτή η επαφή δεν έχει λογαριασμό viber.
Εν τω μεταξύ, σου ζητάει να της αφήσεις μήνυμα στο viber. Αλλά όταν πας να προσθέσεις το κινητό της , σου λέει ότι αυτή η επαφή δεν έχει λογαριασμό viber.
ρία από το deluxe? άξιζει;λέω αύριο να πάρω για ραντεβού.
Έχει και φράπα βλέπω.Αλλά στα τέσσερα χέρια έχει και δυο αντρικά.γνωριζουμε κατι για εδω?