jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 456
Η Δανάη από Deluxe επιστρέφει αύριο με ενίσχυση...
Το απόγευμα έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν από αύριο...
Εεε βέβαια το καλό μασάζ θέλει και τα του...!!
Η Δανάη από Deluxe επιστρέφει αύριο με ενίσχυση...
Το απόγευμα έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν από αύριο...
Εχει δοκιμασει κανενας συναγωνιστης αυτό;Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Γνωρίστε την ομάδα των θεραπευτών μας. Έμπειροι, πιστοποιημένοι & εξειδικευμένοι, έρχονται στο χώρο σας για μία συνεδρία μασάζ!www.masazstospiti.gr
Σε ημιδιαμονης στέλνουν. Σε θεματικά ξενοδοχεία (πχ πριαμο) κολλάνε καμία φορά ανάλογα την κοπελα.Ξέρει κάποιος συναγωνιστής αν το yourmassage στέλνει στα ημιδιαμονης ξενοδοχεία κοπέλες ή έχει θέμα?
Παίζει τίποτα στο your massage έχει κάποιος συναγωνιστής καμία πληροφορία
Απάντηση με πμ οποία και αν είναι η απάντηση
Ευχαριστώ
Ναντια και Μαργαρίτα στα δεν σίγουρα. Δεν δοκίμασα άλλη κοπελα.Εχει δοκιμασει κανενας συναγωνιστης αυτό;Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Γνωρίστε την ομάδα των θεραπευτών μας. Έμπειροι, πιστοποιημένοι & εξειδικευμένοι, έρχονται στο χώρο σας για μία συνεδρία μασάζ!www.masazstospiti.gr
Ναντια και Μαργαρίτα στα δεν σίγουρα. Δεν δοκίμασα άλλη κοπελα.
Και η Ιωάννα στα ΔΕΝ, με μασάζ κατώτερο από τα στάνταρ του γραφείου
Για την Ολγα απο τοθα ηθελα κι εγω να μαθω εαν υπαρχει καποια πληροφορια φυσικα....Θεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Πάρε και πες μας και εμάς
Nαντια και ολγα στα δεν και εκανα το μαξιμουμ της ωρας μπας και....αλλα μου το κοψανε μαχαιρι....
Δοκίμασα Ρία απο ντελουξ.
Αρκετά εμφανισιμη μελαχροινη ΜΙΛΦ,με καλές καμπύλες αν και κανονική στα κιλά.Ελάχιστα εως καθολου ομιλιτικη όμως.
Πολύ καλό μασάζ επαγγελματικο.
Από τα λοιπά φαγαμε πόρτα.