Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Κάνα νέο για Έρη αν ξέρεις κανένας από deluxe ?? Ας ενημερώσει κανένας

germanos73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Κριτικές
5
Like
278
Πόντοι
281
με ρωτατε μεσω μηνυματων να σασ πω κατι παραπανω.
εχω τηλεφωνα απλα τωρα ειμαι γραφειο δε τα χω μαζι μου.
παντωσ να ξερετε οτι τισ βρηκα μεσω εφημεριδας χρυση ευκαιρια στη στηλη ''φυσιοθεραπευτες προσφορα''
θα τηλεφωνειτε μια-μια και θα λετε γεια σας τηλεφωνο για το μασαζ-χαλαρωτικο θελω.....εκεινη θα σας πει τα δικα της οτι κανει μια ωρα κτλ...εσεις θα τη ρωτησετε εκτονωση περιλαμβανει η τιμη?(εκτονωση=να σου βαρεσει μαλακια ή να παρει πιπα)οποια σας πει τιμη 50 ευρω σιγουρα θα πει ναι....οποτε κατα 80% πεφτει και γαμησι.
εγω οταν τηλεφωνω ρωταω τα παντα υψος κιλα ηλικια και απαντανε ολες.
επιλεγω αλλοδαπες οχι ελληνιδες ξενερωτες
τηλ θα σας δωσω οταν παω σπιτι

φιλος στείλε μας σε πμ περίσσότερες πληροφορίες ..

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
τι να σου στειλει τωρα τυπε απο το 2006??  :think:

• Like
Αντιδράσεις: Acto

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Οι αγγελίες σε Χ.Ε.  έχουν μειωθεί κατακόρυφα....γνωρίζει κανείς τον λόγο....?

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.553
Πόντοι
2.256

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
κυριακη μετα απο ξενυχτι και με ποlυ χανγκοβερ και αφου διαβαζω ολουσ τους συναγωνιστεσ εδω αποφασιζω να παω στα σιγουρα και καλω to deluxe με την ελπιδα να παρω την  αλεξανδρα μαζι με δαναη (φιλες) αφου εχουν ακουστει πολυ καλες κριτικες.ματαια ομωσ αφου  τα ραντεβου πλεον τοu deluxe κλεινονται απο πολυ πρωι.για καλη μου τυχη ειπα να προσπαθησω στο αλλο σιγουρακι και ετσι τηλεφωνησα στο  massagejoy με το τηλ κεντρο να με εξυπηρετει σωστα και να με καθοδηγει σε νεα θεραπευτρια που ακουει στο ονομα μαριαντζελα. αισθητικοσ εκ λατινικις αμερικης  δεν ειναι πανω  απο 25 κουκλακι κανονικο με τελειο μασαζακι ανετοτατη με εκανε κ περασα μιαμισι ωριτσα πολυ ευχαριστα.η συνενοηση εγινε σταγγλικα αφου την ελληνικη δεν την κατεχει.να περναμε ομορφα τισ γιορτες..τισ καλησπερες μου σε ολους τουσ συναγωνιστες αρρωστους μασαζακιδες σαν κ εμενα.

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
κυριακη μετα απο ξενυχτι και με ποlυ χανγκοβερ και αφου διαβαζω ολουσ τους συναγωνιστεσ εδω αποφασιζω να παω στα σιγουρα και καλω to deluxe με την ελπιδα να παρω την  αλεξανδρα μαζι με δαναη (φιλες) αφου εχουν ακουστει πολυ καλες κριτικες.ματαια ομωσ αφου  τα ραντεβου πλεον τοu deluxe κλεινονται απο πολυ πρωι.για καλη μου τυχη ειπα να προσπαθησω στο αλλο σιγουρακι και ετσι τηλεφωνησα στο  massagejoy με το τηλ κεντρο να με εξυπηρετει σωστα και να με καθοδηγει σε νεα θεραπευτρια που ακουει στο ονομα μαριαντζελα. αισθητικοσ εκ λατινικις αμερικης  δεν ειναι πανω  απο 25 κουκλακι κανονικο με τελειο μασαζακι ανετοτατη με εκανε κ περασα μιαμισι ωριτσα πολυ ευχαριστα.η συνενοηση εγινε σταγγλικα αφου την ελληνικη δεν την κατεχει.να περναμε ομορφα τισ γιορτες..τισ καλησπερες μου σε ολους τουσ συναγωνιστες αρρωστους μασαζακιδες σαν κ εμενα.
Έπαιξε φραπεδάκι;

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
κυριακη μετα απο ξενυχτι και με ποlυ χανγκοβερ και αφου διαβαζω ολουσ τους συναγωνιστεσ εδω αποφασιζω να παω στα σιγουρα και καλω to deluxe με την ελπιδα να παρω την  αλεξανδρα μαζι με δαναη (φιλες) αφου εχουν ακουστει πολυ καλες κριτικες.ματαια ομωσ αφου  τα ραντεβου πλεον τοu deluxe κλεινονται απο πολυ πρωι.για καλη μου τυχη ειπα να προσπαθησω στο αλλο σιγουρακι και ετσι τηλεφωνησα στο  massagejoy με το τηλ κεντρο να με εξυπηρετει σωστα και να με καθοδηγει σε νεα θεραπευτρια που ακουει στο ονομα μαριαντζελα. αισθητικοσ εκ λατινικις αμερικης  δεν ειναι πανω  απο 25 κουκλακι κανονικο με τελειο μασαζακι ανετοτατη με εκανε κ περασα μιαμισι ωριτσα πολυ ευχαριστα.η συνενοηση εγινε σταγγλικα αφου την ελληνικη δεν την κατεχει.να περναμε ομορφα τισ γιορτες..τισ καλησπερες μου σε ολους τουσ συναγωνιστες αρρωστους μασαζακιδες σαν κ εμενα.
εμφανισιακά πως είναι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
καλημερα σε ολους ! εχει καποιος εμπειρια απο ντουετο Δαναη - Αλεξανδρα απο deluxe; παρακαλω πληροφοριες inbox

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
καλημερα σε ολους ! εχει καποιος εμπειρια απο ντουετο Δαναη - Αλεξανδρα απο deluxe; παρακαλω πληροφοριες inbox
μμμμ κάνουν και ντούο τα κατ οίκων;τι λές ρε παιδί μου....

Costas YTM

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0

Μπορεις να μου στείλεις inbox λεπτομέρειες?? Ευχαριστώ

kathigiths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
0
guys καλησπερα.πουστονεο εδω, σας διαβαζω καιρο ως επισκεπτης.δεν ξερω ποσο μπορει να χρησιμευσει αλλα 3 φορες που εχω παρει απο yourmassage η φαση δεν ειχε καν φραπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom