leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Κάποια κοπέλα για μασάζ σε ζευγάρι?
Καλως την!!
Σαν τα χιόνια!!!
Κάποια κοπέλα για μασάζ σε ζευγάρι?
αν είναι άνδρας,με περούκα,δεν κάνει???...
Υ.Γ.εχουμε και από αυτό....ενημέρωση με το κιλό (κάποτε)...
από σχόλια συναγωνιστών είναι στα δενΚάνα νέο για Έρη αν ξέρεις κανένας από deluxe ?? Ας ενημερώσει κανένας
που δουλεύει αυτή;;;;σε ποιο;Βιβιαν χτες δεν ούτε καλό μασσαζ
με ρωτατε μεσω μηνυματων να σασ πω κατι παραπανω.
εχω τηλεφωνα απλα τωρα ειμαι γραφειο δε τα χω μαζι μου.
παντωσ να ξερετε οτι τισ βρηκα μεσω εφημεριδας χρυση ευκαιρια στη στηλη ''φυσιοθεραπευτες προσφορα''
θα τηλεφωνειτε μια-μια και θα λετε γεια σας τηλεφωνο για το μασαζ-χαλαρωτικο θελω.....εκεινη θα σας πει τα δικα της οτι κανει μια ωρα κτλ...εσεις θα τη ρωτησετε εκτονωση περιλαμβανει η τιμη?(εκτονωση=να σου βαρεσει μαλακια ή να παρει πιπα)οποια σας πει τιμη 50 ευρω σιγουρα θα πει ναι....οποτε κατα 80% πεφτει και γαμησι.
εγω οταν τηλεφωνω ρωταω τα παντα υψος κιλα ηλικια και απαντανε ολες.
επιλεγω αλλοδαπες οχι ελληνιδες ξενερωτες
τηλ θα σας δωσω οταν παω σπιτι
φιλος στείλε μας σε πμ περίσσότερες πληροφορίες ..
τι να σου στειλει τωρα τυπε απο το 2006??
άνοιξαν γραφεία διαφημίζονται διαφορετικά.αποψη μου έτσι...Οι αγγελίες σε Χ.Ε. έχουν μειωθεί κατακόρυφα....γνωρίζει κανείς τον λόγο....?
Όχι δεν είναι αυτή
Καλημέρα συναγωνιστές!
Ξέρει κανείς αν αυτή εδώ είναι η Άννα μασάζ από Καμίνια ή Καλλιθέα που αναφερόταν σε αυτό εδώ το νήμα πριν πολλά χρόνια?
Έπαιξε φραπεδάκι;κυριακη μετα απο ξενυχτι και με ποlυ χανγκοβερ και αφου διαβαζω ολουσ τους συναγωνιστεσ εδω αποφασιζω να παω στα σιγουρα και καλω to deluxe με την ελπιδα να παρω την αλεξανδρα μαζι με δαναη (φιλες) αφου εχουν ακουστει πολυ καλες κριτικες.ματαια ομωσ αφου τα ραντεβου πλεον τοu deluxe κλεινονται απο πολυ πρωι.για καλη μου τυχη ειπα να προσπαθησω στο αλλο σιγουρακι και ετσι τηλεφωνησα στο massagejoy με το τηλ κεντρο να με εξυπηρετει σωστα και να με καθοδηγει σε νεα θεραπευτρια που ακουει στο ονομα μαριαντζελα. αισθητικοσ εκ λατινικις αμερικης δεν ειναι πανω απο 25 κουκλακι κανονικο με τελειο μασαζακι ανετοτατη με εκανε κ περασα μιαμισι ωριτσα πολυ ευχαριστα.η συνενοηση εγινε σταγγλικα αφου την ελληνικη δεν την κατεχει.να περναμε ομορφα τισ γιορτες..τισ καλησπερες μου σε ολους τουσ συναγωνιστες αρρωστους μασαζακιδες σαν κ εμενα.
εμφανισιακά πως είναι;κυριακη μετα απο ξενυχτι και με ποlυ χανγκοβερ και αφου διαβαζω ολουσ τους συναγωνιστεσ εδω αποφασιζω να παω στα σιγουρα και καλω to deluxe με την ελπιδα να παρω την αλεξανδρα μαζι με δαναη (φιλες) αφου εχουν ακουστει πολυ καλες κριτικες.ματαια ομωσ αφου τα ραντεβου πλεον τοu deluxe κλεινονται απο πολυ πρωι.για καλη μου τυχη ειπα να προσπαθησω στο αλλο σιγουρακι και ετσι τηλεφωνησα στο massagejoy με το τηλ κεντρο να με εξυπηρετει σωστα και να με καθοδηγει σε νεα θεραπευτρια που ακουει στο ονομα μαριαντζελα. αισθητικοσ εκ λατινικις αμερικης δεν ειναι πανω απο 25 κουκλακι κανονικο με τελειο μασαζακι ανετοτατη με εκανε κ περασα μιαμισι ωριτσα πολυ ευχαριστα.η συνενοηση εγινε σταγγλικα αφου την ελληνικη δεν την κατεχει.να περναμε ομορφα τισ γιορτες..τισ καλησπερες μου σε ολους τουσ συναγωνιστες αρρωστους μασαζακιδες σαν κ εμενα.
μμμμ κάνουν και ντούο τα κατ οίκων;τι λές ρε παιδί μου....καλημερα σε ολους ! εχει καποιος εμπειρια απο ντουετο Δαναη - Αλεξανδρα απο deluxe; παρακαλω πληροφοριες inbox
κυριακη μετα απο ξενυχτι και με ποlυ χανγκοβερ και αφου διαβαζω ολουσ τους συναγωνιστεσ εδω αποφασιζω να παω στα σιγουρα και καλω to deluxe με την ελπιδα να παρω την αλεξανδρα μαζι με δαναη (φιλες) αφου εχουν ακουστει πολυ καλες κριτικες.ματαια ομωσ αφου τα ραντεβου πλεον τοu deluxe κλεινονται απο πολυ πρωι.για καλη μου τυχη ειπα να προσπαθησω στο αλλο σιγουρακι και ετσι τηλεφωνησα στο massagejoy με το τηλ κεντρο να με εξυπηρετει σωστα και να με καθοδηγει σε νεα θεραπευτρια που ακουει στο ονομα μαριαντζελα. αισθητικοσ εκ λατινικις αμερικης δεν ειναι πανω απο 25 κουκλακι κανονικο με τελειο μασαζακι ανετοτατη με εκανε κ περασα μιαμισι ωριτσα πολυ ευχαριστα.η συνενοηση εγινε σταγγλικα αφου την ελληνικη δεν την κατεχει.να περναμε ομορφα τισ γιορτες..τισ καλησπερες μου σε ολους τουσ συναγωνιστες αρρωστους μασαζακιδες σαν κ εμενα.