kathigiths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
+1
Εγώ αυτό που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι αυτά τα "γραφεία", (Deluxe, joy, osmose, massage4u και δεκάδες άλλα) ενώ υποτίθεται ότι παρέχουν μη ερωτικές, καθαρά θεραπευτικές υπηρεσίες, έχουν πάντα πολύ εμφανίσιμες κοπέλες, με εμφάνιση και στυλ που παραπέμπουν αρκετά στο "επάγγελμα".
Επίσης, ενώ φυσικά δεν διαφημίζουν πουθενά ερωτικές υπηρεσίες, σε κανένα σημείο των ιστοσελίδων τους δεν τις αρνούνται κιόλας, πράγμα που θα έκανε κάποια επιχείρηση η οποία θα ήθελε να τις απαρνηθεί εντελώς.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν ένα τέτοιο γραφείο δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στο να έχει πολύ εμφανίσιμες, νέες κοπέλες και όχι έμπειρες στο μασαζ απραίτητα, σε συνδυασμό με την μη άρνηση των ερωτικών υπηρεσιών και την υψηλή τιμή (συνήθως 50 ευρω ενώ τα συνηθισμένα μασαζ έχουν 10-30 ευρω σε ΚΑΝΟΝΙΚΑ studio), τότε είναι σχεδον σιγουρο πως κάτι παραπάνω παίζει...
Ο λόγος που πιστεύω πως πολλοί συναγωνιστές εδώ έχουν φάει "φόλα" είναι γιατί θεώρησαν ότι περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες μέσα στο 50αρικο ή με 10-20 ευρω συν η κοπέλα θα εκτεθεί και θα προσφέρει κάτι ερωτικό.
Μπορεί να κάποιες κοπέλες να το κάνουν για τον 50αρικο ή για 10-20 ευρω συν, αλλά νομίζω για να είναι κανείς 100% σίγουρος ή σχεδόν, θα πρέπει να ανεβάσει το budget του σημαντικά.
Πιθανότατα σε κάποιους να ακούγεται ως κάτι που δεν αξίζει χρηματικά, αλλά για κάποιον που έχει την κάβλα του να "γυρίσει" ένα "καθαρό" ραντεβού σε κάτι ερωτικό, προσφέροντας χρήματα, τότε αξίζει με δεδομένο ότι υπάρχουν απίστευτα σέξυ κοπέλες σε αυτά τα γραφεία.
Σκέφτομαι λοιπόν να το δοκιμάσω, αρκετά σύντομα.
Αν έχετε κάποια πρόταση για το ποια κοπέλα/site να επιλέξω, ή για το budget που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να λάβω τις μέγιστες υπηρεσίες, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Θα σας ενημερώσω εννοείται μετά την συνεδρία για το πως πήγαν τα πράγματα.
Εγώ αυτό που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι αυτά τα "γραφεία", (Deluxe, joy, osmose, massage4u και δεκάδες άλλα) ενώ υποτίθεται ότι παρέχουν μη ερωτικές, καθαρά θεραπευτικές υπηρεσίες, έχουν πάντα πολύ εμφανίσιμες κοπέλες, με εμφάνιση και στυλ που παραπέμπουν αρκετά στο "επάγγελμα".
Επίσης, ενώ φυσικά δεν διαφημίζουν πουθενά ερωτικές υπηρεσίες, σε κανένα σημείο των ιστοσελίδων τους δεν τις αρνούνται κιόλας, πράγμα που θα έκανε κάποια επιχείρηση η οποία θα ήθελε να τις απαρνηθεί εντελώς.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν ένα τέτοιο γραφείο δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στο να έχει πολύ εμφανίσιμες, νέες κοπέλες και όχι έμπειρες στο μασαζ απραίτητα, σε συνδυασμό με την μη άρνηση των ερωτικών υπηρεσιών και την υψηλή τιμή (συνήθως 50 ευρω ενώ τα συνηθισμένα μασαζ έχουν 10-30 ευρω σε ΚΑΝΟΝΙΚΑ studio), τότε είναι σχεδον σιγουρο πως κάτι παραπάνω παίζει...
Ο λόγος που πιστεύω πως πολλοί συναγωνιστές εδώ έχουν φάει "φόλα" είναι γιατί θεώρησαν ότι περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες μέσα στο 50αρικο ή με 10-20 ευρω συν η κοπέλα θα εκτεθεί και θα προσφέρει κάτι ερωτικό.
Μπορεί να κάποιες κοπέλες να το κάνουν για τον 50αρικο ή για 10-20 ευρω συν, αλλά νομίζω για να είναι κανείς 100% σίγουρος ή σχεδόν, θα πρέπει να ανεβάσει το budget του σημαντικά.
Πιθανότατα σε κάποιους να ακούγεται ως κάτι που δεν αξίζει χρηματικά, αλλά για κάποιον που έχει την κάβλα του να "γυρίσει" ένα "καθαρό" ραντεβού σε κάτι ερωτικό, προσφέροντας χρήματα, τότε αξίζει με δεδομένο ότι υπάρχουν απίστευτα σέξυ κοπέλες σε αυτά τα γραφεία.
Σκέφτομαι λοιπόν να το δοκιμάσω, αρκετά σύντομα.
Αν έχετε κάποια πρόταση για το ποια κοπέλα/site να επιλέξω, ή για το budget που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να λάβω τις μέγιστες υπηρεσίες, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Θα σας ενημερώσω εννοείται μετά την συνεδρία για το πως πήγαν τα πράγματα.
κυριακη μετα απο ξενυχτι και με ποlυ χανγκοβερ και αφου διαβαζω ολουσ τους συναγωνιστεσ εδω αποφασιζω να παω στα σιγουρα και καλω to deluxe με την ελπιδα να παρω την αλεξανδρα μαζι με δαναη (φιλες) αφου εχουν ακουστει πολυ καλες κριτικες.ματαια ομωσ αφου τα ραντεβου πλεον τοu deluxe κλεινονται απο πολυ πρωι.για καλη μου τυχη ειπα να προσπαθησω στο αλλο σιγουρακι και ετσι τηλεφωνησα στο massagejoy με το τηλ κεντρο να με εξυπηρετει σωστα και να με καθοδηγει σε νεα θεραπευτρια που ακουει στο ονομα μαριαντζελα. αισθητικοσ εκ λατινικις αμερικης δεν ειναι πανω απο 25 κουκλακι κανονικο με τελειο μασαζακι ανετοτατη με εκανε κ περασα μιαμισι ωριτσα πολυ ευχαριστα.η συνενοηση εγινε σταγγλικα αφου την ελληνικη δεν την κατεχει.να περναμε ομορφα τισ γιορτες..τισ καλησπερες μου σε ολους τουσ συναγωνιστες αρρωστους μασαζακιδες σαν κ εμενα.
Τύπε,προφανως τα γραφεία μασαζ θα δόσουν έμφαση στην εμφανιση των κοριτσιών.ποιος θέλει να του κάνει μασάζ μια χοντρή άσχημη?κανενας!προφανώς επιθυμούμε νεανικά καβλάκια όμορφα να αλοίφουν λάδι τις πλάτες μας ή και την κολάρα μας αμα λάχει!είναι απόλυτα λογικό.
όσον αφορά την τιμή,όντως τα πιο πολλά στούντιο έχουνε τιμή 10-20 ευρώ την ώρα,αλλά έχε υπ'όψιν ότι αφορά σε καθαρά επαγγελματικο μασαζ στο χώρο τους.στην περίπτωση μας μιλάμε για καβλάκι που το έχεις τσεκάρει εμφανισιακά από πριν-τουλαχιστον φώτο-σου ερχεται σπίτι παραγγελία την ώρα που επιθυμείς και κανεις μασαζακι με την ησυχία σου.αυτο είναι που πληρώνεις επιπλέον.Σιγουρο δεν ειναι οτι παίζει κάτι έξτρα,εξαρτάται από το γραφείο και την κοπέλα πάντα.Καλή τύχη στις λαδοπεριπέτειες!
Σωστός!
Σίγουρα προτιμότερο και καλοδεχούμενο το μασάζ από ένα καυλάκι...
Αλλά υποτίθεται ότι όταν όντως πρόκειται για κάποιο πρόβλημα και ο πελάτης έχει καθαρά θεραπευτικό ενδιαφέρον, τότε δεν θα τον ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση της θεραπεύτριας, μάλλον ούτε καν και το φύλο... αρκεί να γίνει δουλειά και να υπάρχει ανακούφιση από τον πόνο..
Ενώ τα γραφεία αυτά παίζουν πιο πολύ το χαρτί της εμφάνισης-πουτανιάς..
Ευχαριστώ!
εγώ πάλι λόκαρα ντάνι..κουκλί μου φαίνεται.Καλσπέρα σας κύριοι.
Έχουμε πληροφορίες για τη Σοφία από osmose ???
η Λόλα είχε ποιο μικρό στήθος, όντως.γενικα έχει μια έφεση το γραφείο,στις οπλισμένες...έστω και πλαστικά...εγώ πάλι λόκαρα ντάνι..κουκλί μου φαίνεται.
υ.γ.η λόλα εβαλε βυζάρες?δε θυμαμαι να είχε τέτοια υπερόπλα στη μάχη
μακριαΚαλσπέρα σας κύριοι.
Έχουμε πληροφορίες για τη Σοφία από osmose ???
πριν απο 3 εβδομαδες. συνεδρια με κοπελα απο το εν λογω ιδρυμα. 30€ ζηταγε εξτρα για φραπε (χωρις να βγαλει τιποτα εκεινη, ουτε καν μπλουζα) . και στο μασαζ πολυ μετρια πραγματα. εριχνε το λαδι στην πλατη λες και ριχνεις μουσταρδα στο hot dog. με το κιλο δλδ... αρκεστηκα στο "μασαζ" με τα 50€ και ως εκει :S :Sμακρια
κουτοπονηρη βρωμιαρα αλβανιδα