Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

nick4k

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2019
Like
32
Πόντοι
0
χαιρετω ολους

παρακαλουθω το εδω φορουμ παρα πολυ καιρο
εχω την δικη μου πορεια με τα μασαζ....
και προτεινω στον καθενα να βρει τον δικο του ρυθμο
στο τι ψαχνει....
παρα πολυ καλες οι info που παιζουν κατα καιρους αλλα
και παρα πολυ ανουσιες καποιες αλλες.
η εμπειρια μου μεχρι τωρα λεει οτι εν δυναμει ολα ειναι δυνατα.
αποφασισα να γραψω με σκοπο να μαθω εαν καποιος ξερει για το star massage.
πριν ουτε δυο μηνες πηρα απο το star ενα περιεργο αστερακι,καναμε 2 συναντησεις παρα πολυ καλες.
εδω και πανω απο μηνα οταν καλω στον αριθμο που εχει το site λεει οτι εχει φραγη εισερχομενων.
ξερει καποιος τι παιζει τελικα με το star? λειτουργει? εχει αλλαξει κατι?
σε γενικες γραμμες θελω να ενημερωσω οτι ονοματα δεν υπαρχει περιπτωση να πω. ισως μονο σε pm κουβεντες και παλι εαν υπαρχει ενας διαλογος σωστος. ειμαι ανοιχτος σε κουβεντες και ανταλλαγες αποψεων.
ευχαριστω

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.553
Πόντοι
2.256
Είναι τρόπον τινά μια δήλωση ότι συμφωνεις ή ότι σου αρέσει το σχόλιο που έκανε καποιος άλλος. Χρησιμοποιούτανν παλιότερα σε φορουμ, προφανως δεν εχει παρατηρησει ο συναγωνιατης ότι πλέον έχει προστέθεί"πλλήκτρό" LIKE

Alpha25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
404
Πόντοι
280
Εγώ αυτό που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι αυτά τα "γραφεία", (Deluxe, joy, osmose, massage4u και δεκάδες άλλα) ενώ υποτίθεται ότι παρέχουν μη ερωτικές, καθαρά θεραπευτικές υπηρεσίες, έχουν πάντα πολύ εμφανίσιμες κοπέλες, με εμφάνιση και στυλ που παραπέμπουν αρκετά στο "επάγγελμα".

Επίσης, ενώ φυσικά δεν διαφημίζουν πουθενά ερωτικές υπηρεσίες, σε κανένα σημείο των ιστοσελίδων τους δεν τις αρνούνται κιόλας, πράγμα που θα έκανε κάποια επιχείρηση η οποία θα ήθελε να τις απαρνηθεί εντελώς.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν ένα τέτοιο γραφείο δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στο να έχει πολύ εμφανίσιμες, νέες κοπέλες και όχι έμπειρες στο μασαζ απραίτητα, σε συνδυασμό με την μη άρνηση των ερωτικών υπηρεσιών και την υψηλή τιμή (συνήθως 50 ευρω ενώ τα συνηθισμένα μασαζ έχουν 10-30 ευρω σε ΚΑΝΟΝΙΚΑ studio), τότε είναι σχεδον σιγουρο πως κάτι παραπάνω παίζει...

Ο λόγος που πιστεύω πως πολλοί συναγωνιστές εδώ έχουν φάει "φόλα" είναι γιατί θεώρησαν ότι περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες μέσα στο 50αρικο ή με 10-20 ευρω συν η κοπέλα θα εκτεθεί και θα προσφέρει κάτι ερωτικό.

Μπορεί να κάποιες κοπέλες να το κάνουν για τον 50αρικο ή για 10-20 ευρω συν, αλλά νομίζω για να είναι κανείς 100% σίγουρος ή σχεδόν, θα πρέπει να ανεβάσει το budget του σημαντικά.

Πιθανότατα σε κάποιους να ακούγεται ως κάτι που δεν αξίζει χρηματικά, αλλά για κάποιον που έχει την κάβλα του να "γυρίσει" ένα "καθαρό" ραντεβού σε κάτι ερωτικό, προσφέροντας χρήματα, τότε αξίζει με δεδομένο ότι υπάρχουν απίστευτα σέξυ κοπέλες σε αυτά τα γραφεία.

Σκέφτομαι λοιπόν να το δοκιμάσω, αρκετά σύντομα.

Αν έχετε κάποια πρόταση για το ποια κοπέλα/site να επιλέξω, ή για το  budget που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να λάβω τις μέγιστες υπηρεσίες, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Θα σας ενημερώσω εννοείται μετά την συνεδρία για το πως πήγαν τα πράγματα.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Εγώ αυτό που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι αυτά τα "γραφεία", (Deluxe, joy, osmose, massage4u και δεκάδες άλλα) ενώ υποτίθεται ότι παρέχουν μη ερωτικές, καθαρά θεραπευτικές υπηρεσίες, έχουν πάντα πολύ εμφανίσιμες κοπέλες, με εμφάνιση και στυλ που παραπέμπουν αρκετά στο "επάγγελμα".

Επίσης, ενώ φυσικά δεν διαφημίζουν πουθενά ερωτικές υπηρεσίες, σε κανένα σημείο των ιστοσελίδων τους δεν τις αρνούνται κιόλας, πράγμα που θα έκανε κάποια επιχείρηση η οποία θα ήθελε να τις απαρνηθεί εντελώς.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν ένα τέτοιο γραφείο δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στο να έχει πολύ εμφανίσιμες, νέες κοπέλες και όχι έμπειρες στο μασαζ απραίτητα, σε συνδυασμό με την μη άρνηση των ερωτικών υπηρεσιών και την υψηλή τιμή (συνήθως 50 ευρω ενώ τα συνηθισμένα μασαζ έχουν 10-30 ευρω σε ΚΑΝΟΝΙΚΑ studio), τότε είναι σχεδον σιγουρο πως κάτι παραπάνω παίζει...

Ο λόγος που πιστεύω πως πολλοί συναγωνιστές εδώ έχουν φάει "φόλα" είναι γιατί θεώρησαν ότι περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες μέσα στο 50αρικο ή με 10-20 ευρω συν η κοπέλα θα εκτεθεί και θα προσφέρει κάτι ερωτικό.

Μπορεί να κάποιες κοπέλες να το κάνουν για τον 50αρικο ή για 10-20 ευρω συν, αλλά νομίζω για να είναι κανείς 100% σίγουρος ή σχεδόν, θα πρέπει να ανεβάσει το budget του σημαντικά.

Πιθανότατα σε κάποιους να ακούγεται ως κάτι που δεν αξίζει χρηματικά, αλλά για κάποιον που έχει την κάβλα του να "γυρίσει" ένα "καθαρό" ραντεβού σε κάτι ερωτικό, προσφέροντας χρήματα, τότε αξίζει με δεδομένο ότι υπάρχουν απίστευτα σέξυ κοπέλες σε αυτά τα γραφεία.

Αν έχετε κάποια πρόταση για το ποια κοπέλα/site να επιλέξω, ή για το  budget που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να λάβω τις μέγιστες υπηρεσίες, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Εγώ θα δοκίμαζα με +100 σε όποια κοπέλα μου άρεσε . Όσο το κόστος του callgirl . Το τζάμπα πέθανε πάντως 

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Τύπε,προφανως τα γραφεία μασαζ θα δόσουν έμφαση στην εμφανιση των κοριτσιών.ποιος θέλει να του κάνει μασάζ μια χοντρή άσχημη?κανενας!προφανώς επιθυμούμε νεανικά καβλάκια όμορφα να αλοίφουν λάδι τις πλάτες μας ή και την κολάρα μας αμα λάχει!είναι απόλυτα λογικό.
όσον αφορά την τιμή,όντως τα πιο πολλά στούντιο έχουνε τιμή 10-20 ευρώ την ώρα,αλλά έχε υπ'όψιν ότι αφορά σε καθαρά επαγγελματικο μασαζ στο χώρο τους.στην περίπτωση μας μιλάμε για καβλάκι που το έχεις τσεκάρει εμφανισιακά από πριν-τουλαχιστον φώτο-σου ερχεται σπίτι παραγγελία την ώρα που επιθυμείς και κανεις μασαζακι με την ησυχία σου.αυτο είναι που πληρώνεις επιπλέον.Σιγουρο δεν ειναι οτι παίζει κάτι έξτρα,εξαρτάται από το γραφείο και την κοπέλα πάντα.Καλή τύχη στις λαδοπεριπέτειες!

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21

Το πας πολύ καλά..

abarth401

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Έχω την εντύπωση όλα τα παραπάνω δεν παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες ούτε την ποθητή εκτόνωση που κάποιο θέλουν. Τώρα αν υπάρχει συχνότητα με κάποια κοπέλα ίσως...Από προσωπική εμπειρία δεν...

Efraimoglou

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
κυριακη μετα απο ξενυχτι και με ποlυ χανγκοβερ και αφου διαβαζω ολουσ τους συναγωνιστεσ εδω αποφασιζω να παω στα σιγουρα και καλω to deluxe με την ελπιδα να παρω την  αλεξανδρα μαζι με δαναη (φιλες) αφου εχουν ακουστει πολυ καλες κριτικες.ματαια ομωσ αφου  τα ραντεβου πλεον τοu deluxe κλεινονται απο πολυ πρωι.για καλη μου τυχη ειπα να προσπαθησω στο αλλο σιγουρακι και ετσι τηλεφωνησα στο  massagejoy με το τηλ κεντρο να με εξυπηρετει σωστα και να με καθοδηγει σε νεα θεραπευτρια που ακουει στο ονομα μαριαντζελα. αισθητικοσ εκ λατινικις αμερικης  δεν ειναι πανω  απο 25 κουκλακι κανονικο με τελειο μασαζακι ανετοτατη με εκανε κ περασα μιαμισι ωριτσα πολυ ευχαριστα.η συνενοηση εγινε σταγγλικα αφου την ελληνικη δεν την κατεχει.να περναμε ομορφα τισ γιορτες..τισ καλησπερες μου σε ολους τουσ συναγωνιστες αρρωστους μασαζακιδες σαν κ εμενα.

Μαριαντζελα πολυ δυνατη μεταγραφη. Την εχω δοκιμασει κι εγω. Φαιη εχεις δοκιμασει;

• Like
Αντιδράσεις: smgmob

Alpha25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
404
Πόντοι
280
Τύπε,προφανως τα γραφεία μασαζ θα δόσουν έμφαση στην εμφανιση των κοριτσιών.ποιος θέλει να του κάνει μασάζ μια χοντρή άσχημη?κανενας!προφανώς επιθυμούμε νεανικά καβλάκια όμορφα να αλοίφουν λάδι τις πλάτες μας ή και την κολάρα μας αμα λάχει!είναι απόλυτα λογικό.
όσον αφορά την τιμή,όντως τα πιο πολλά στούντιο έχουνε τιμή 10-20 ευρώ την ώρα,αλλά έχε υπ'όψιν ότι αφορά σε καθαρά επαγγελματικο μασαζ στο χώρο τους.στην περίπτωση μας μιλάμε για καβλάκι που το έχεις τσεκάρει εμφανισιακά από πριν-τουλαχιστον φώτο-σου ερχεται σπίτι παραγγελία την ώρα που επιθυμείς και κανεις μασαζακι με την ησυχία σου.αυτο είναι που πληρώνεις επιπλέον.Σιγουρο δεν ειναι οτι παίζει κάτι έξτρα,εξαρτάται από το γραφείο και την κοπέλα πάντα.Καλή τύχη στις λαδοπεριπέτειες!

Σωστός!

Σίγουρα προτιμότερο και καλοδεχούμενο το μασάζ από ένα καυλάκι...

Αλλά υποτίθεται ότι όταν όντως πρόκειται για κάποιο πρόβλημα και ο πελάτης έχει καθαρά θεραπευτικό ενδιαφέρον, τότε δεν θα τον ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση της θεραπεύτριας, μάλλον ούτε καν και το φύλο... αρκεί να γίνει δουλειά και να υπάρχει ανακούφιση από τον πόνο..

Ενώ τα γραφεία αυτά παίζουν πιο πολύ το χαρτί της εμφάνισης-πουτανιάς..

Ευχαριστώ!

• Like
Αντιδράσεις: smgmob

harddd39

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
5
Πόντοι
0
καλησπερα στους γνωστες!
για καλο μασαζ με εκτονωση ποιος μπορει να προτεινει κατι αξιοπιστο?
εννοειται το καλο μασαζ οχι χαδια
ευχαριστω

ksoasi

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2019
Like
90
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα. Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής για κοπέλες από joy και τι προσφέρουν? Μου έστειλε το γραφείο φωτό από Έλενα, Ελένη, Ρομίλντα, Ναντιάνα και Γκονζάλες. Αν κρίνω απ' τα ονόματα έχει γίνει πολυεθνική πλέον το γραφείο... :P Καλές γιορτές σε όλους.

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0
Καλσπέρα σας κύριοι.
Έχουμε πληροφορίες για τη Σοφία από osmose ???

:huh:  :huh:  :huh:

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Καλσπέρα σας κύριοι.
Έχουμε πληροφορίες για τη Σοφία από osmose ???

:huh:  :huh:  :huh:
εγώ πάλι λόκαρα ντάνι..κουκλί μου φαίνεται.
υ.γ.η λόλα εβαλε βυζάρες?δε θυμαμαι να είχε τέτοια υπερόπλα στη μάχη

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εγώ πάλι λόκαρα ντάνι..κουκλί μου φαίνεται.
υ.γ.η λόλα εβαλε βυζάρες?δε θυμαμαι να είχε τέτοια υπερόπλα στη μάχη
η Λόλα είχε ποιο μικρό στήθος, όντως.γενικα έχει μια έφεση το γραφείο,στις οπλισμένες...έστω και πλαστικά...

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0
μακρια
κουτοπονηρη βρωμιαρα αλβανιδα
πριν απο 3 εβδομαδες. συνεδρια με κοπελα απο το εν λογω ιδρυμα. 30€ ζηταγε εξτρα για φραπε (χωρις να βγαλει τιποτα εκεινη, ουτε καν μπλουζα)  :headbang: . και στο μασαζ πολυ μετρια πραγματα. εριχνε το λαδι στην πλατη λες και ριχνεις μουσταρδα στο hot dog. με το κιλο δλδ... αρκεστηκα στο "μασαζ" με τα 50€ και ως εκει   :S  :S

• Like
Αντιδράσεις: m.s.i

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Για το osmose έχουν γραφτεί ότι είναι μια απατεωνιά ,αλλά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό!

• Like
Αντιδράσεις: otipos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom