Φιλαρακι δεν θελει κοπο.Θελει τροπο.Επειδη μου τη λες τωρα.Εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα που μου εχουν στειλει συναγωνιστες.Αυτος που γραφει για ηττα μπορει με 60 ευρω να ζηταγε ακροβατικα.Και εγω την πρωτη φορα ηττα εφαγα.Εγω απανταω σε ολα τα μηνυματα.Περιμενω να μου απαντησουν ομως και για το τηλεφωνο της βασιας.
Κλαψ, Κλαψ!!!
Είμαι χάλιας, δεν έχω τρόπο.
Λοιπόν, η Έλενα είναι μια γλυκήτατη πιτσιρίκα, ευχάριστη, ομορφούλα, ή οποία κάνει συμπαθητικό μασάζ. Στο πρόσφατο διώρο ραντεβού μας, δεύτερο με τη συγκεκριμένη θεραπεύτρια, η ώρά πέρασε εύκολα, ήταν ευχάριστη, ομηλιτική, ευδιάθετη. Μασάζ χωρίς πετσέτα, διατηρώντας όμως αποστάσεις από ευαίσθητα σημεία, και όχι τόσο απαλό/χαδιάρικο/ερωτικό, ώστε να προκαλέσει ερεθισμό (κοινώς να με καυλώσει τρελά). Με τιπ 50 ευρώ, το μασάζ ολοκληρώθηκε ευχάριστα, αλλά εγώ όχι μόνο δεν ολοκλήρωσα, αλλά ούτε καν καύλωσα. Εάν λοιπόν δεν σας ενδιαφέρει η "ολοκλήρωση", ή το άρτιο τεχνικά μασάζ, την προτείνω ανεπιφύλακτα δεδομένου ότι είναι μία πολύ ευχάριστη και πρόσχαρη θεραπεύτρια.
Τώρα πάμε στα "ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ": Ξοδεύοντας ένα χιλιάρικο το μήνα, για πολλά χρόνια, αποκλειστικά στο χώρο του μασάζ, και με βασικό άξονα, να πάρω το κάτι παραπάνω, έστω λίγο, ακόμα κι εκεί που δεν προβλέπεται, να πετύχω το "εκπορνεύσιμο" κορίτσι από το Le Massage, ως το σπά ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, κρίνω το σχόλιο σου ως άτοπο και προσβλητικό. Αν πάντως θέλεις να λειτουργήσεις ως καλός προμότορας, θα σου πρότεινα να είσαι ευγενής και θετικός απέναντι σους πιθανούς πελάτες, καθώς η ειρωνία σου μάλλον αρνητικό αντίκτυπο θα έχει στη συγκεκριμένη θεραπεύτρια.