Makedonas77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας! Ξερει κανεις αν υπάρχει κάπου που μπορούμε να δούμε την Δανάη απο deluxe;....γιατι ψάχνω αλλα δεν την βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ πολυ κ καλή συνέχεια!
Σου στέλνει το γραφείο φοτο στο βαιμπερΚαλησπέρα σας! Ξερει κανεις αν υπάρχει κάπου που μπορούμε να δούμε την Δανάη απο deluxe;....γιατι ψάχνω αλλα δεν την βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ πολυ κ καλή συνέχεια!
Παίρνεις τηλέφωνο το γραφείο...και ζητάς να σου την στείλουν φωτό σε viber...Καλησπέρα σας! Ξερει κανεις αν υπάρχει κάπου που μπορούμε να δούμε την Δανάη απο deluxe;....γιατι ψάχνω αλλα δεν την βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ πολυ κ καλή συνέχεια!
αν αξίζει ας κοστίζειη συγκεκριμένη κοστίζει ..... να ξερεις
για Δαναη το κοστος...?αν ειναι και ειναι τουμπανο χαλαλι της...η συγκεκριμένη κοστίζει ..... να ξερεις
κι εγω ενα πμ γίά Δαναη θα το θελα...Ρίξτε καμία πληροφορία για Δανάη από deluxe. Όποιος δεν θέλει δημόσια ας μου στείλει pm
Ματίλντα δεν παίζει πλέον...για τη Ματίλντα απο deluxe ξερει καποιος τι παιζει...? παταω πανω στη φωτογραφια της και δεν την ανοιγει γενικα... φαινεται καλη (συμφωνα με τα δικα μου γουστα)
Ελάχιστες...εως μία καμία...Από joy massage ποιες κοπέλες το προχωρούν μέχρι τέρμα
Παρακαλώ απάντηση με πμ
Ευχαριστώ
Είναι από τα καλά μαγαζιά...Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά...μετριες και κακές υπηρεσίες...αλλα παντα παζάρι παιδιάρε παιδια τι πανικος σας εχει πιασει με το deluxe? ηρεμα ρε παλικαρια, θα βαρανε υπερωριες τα κοριτσια και θα ανεβασει και τις τιμες το site. που εισαι ρε gregor35 να δεις τι γινεται!!!
εκανα εγω παιχτη πριν 6-7 χρονια, την ειχα παρει 100 φουλ με αδιαφορο πηδημα... κανει ακομα , ειχα μιλησει στο βαιμπερ πριν κανα μηνα